Με έσκισαν δυο πελάτες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Τάκης διατηρεί ένα μικρό ξενοδοχείο και μια μέρα ήρθαν δυο αγόρια, που του άρεσαν πολύ. Ένα βράδυ τον κάλεσαν στην παρέα τους κι εκεί διαπιστώνει ότι είναι καυλωμένοι κι έχουν άλλες διαθέσεις…

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Τάκη και έχω ένα μικρό ξενοδοχείο. Κάθε καλοκαίρι έρχονται διάφοροι πελάτες και έτσι ήρθαν και φέτος δυο αγόρια για λίγες μέρες, πολύ ωραία κορμιά. Από την αρχή έβλεπα ότι δεν έβγαιναν για κλαμπ, λίγα πράγματα. Έτσι ένα βράδυ είχαν πάρει ένα μπουκάλι βότκα και έπιναν οι δυο τους και άκουγα ότι μιλούσαν για σεξ. Ξαφνικά έρχεται ο ένας και μου ζητάει πάγο. Του δίνω και με προσκαλεί στην παρέα τους.

Από την πρώτη στιγμή εντοπίζω ότι έχουν καυλώσει και η συζήτηση έχει γίνει ερωτική. Η ζέστη είναι αφόρητη και μου προτείνουν να πάμε στο δωμάτιο τους και να βάλουμε κλιματισμό. Εγώ δέχτηκα και φύγαμε για το δωμάτιο τους. Σε κάποια στιγμή ο Πέτρος μας είπε ότι θα κάνει ένα ντους και μένω με τον Νίκο και τα λέμε. Μετά από λίγο βγαίνει ο Πέτρος από το ντους τελείως γυμνός, μπαίνει στο δωμάτιο και παθαίνω σοκ με το εργαλείο του. Είναι γύρω στους 20 πόντους και πολύ χοντρό.

-    «Τι θα κάνω εγώ που είμαι συνέχεια καυλωμένος;», μας ρωτάει.

Και γελάμε. Ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχίζει να τον παίζει. Ο Νίκος βλέποντας τον φίλο του να τον παίζει, αρχίζει να τρίβει και τον δικό του. Με τα πολλά τον βγάζει έξω και παίζουν και οι δυο τα καυλιά τους.

-    «Εσύ δεν θα τον παίξεις;», με ρωτάει ο Πέτρος και αρχίζει να μου χαϊδεύει το μπούτι.

-    «Τι κάνεις;», του λέω.

-    «Δεν σου αρέσει;», μου απαντά και μου προτείνει να πάω να κάνω ένα ντουζάκι.

Φεύγω για ντουζάκι. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνουν κι αυτοί μέσα. Τα καυλιά τους είναι σηκωμένα και αρχίζουν να με χαϊδεύουν.

-    «Σου αρέσει;», μου λέει ο ένας.

Νιώθω στον κώλο μου να ακουμπάει ο Πέτρος με το καυλί του ενώ ο Νίκος μου την παίζει. Έχω αρχίσει να καυλώνω. Με παίρνουν και πάμε στο κρεβάτι όπου με έχουν τρελάνει. Σε κάποια στιγμή ο Νίκος μου προτείνει να του πάρω τσιμπούκι και μου ακουμπάει τον πούτσο του στο στόμα. Ο Πέτρος ασχολείται με τον κώλο μου βάζοντας μου δάχτυλο στην τρυπούλα μου.

Σε κάποια φάση αλλάζουν στάση και παίρνω πίπα του Πέτρου. Ο Νίκος χαϊδεύει με την πούτσα του τον κώλο μου. Η τρύπα μου έχει πάρει φωτιά. Με στήνουν στα τέσσερα και ο Νίκος μου ανοίγει τα κωλομάγουλα ακουμπώντας τον πούτσο του στην τρύπα μου. Εγώ του λέω:

-    «Όχι! Μη!»

Αλλά αυτός μου λέει ότι δεν αντέχει άλλο και μου τον χώνει σιγά - σιγά. Έχω τρελαθεί στην καύλα και τον πόνο. Ενώ ο Πέτρος μου τον έχει χώσει στο στόμα, με σφυροκοπούν ανελέητα και οι δυο. Σε λίγο ο Νίκος φωνάζει:

-    «Χύνω πουτανάκι μου!»

Και νιώθω τα καυτά υγρά του να μου γεμίζουν την τρύπα βγαίνει και λέει στον Πέτρο:

-    «Έλα, είναι σκέτη καύλα ο κώλος αυτός! Έλα καυλιάρη, σκίσ’ τον κι εσύ!»

Αντιστέκομαι και τότε τρώω την πρώτη σφαλιάρα.

-    «Έλα, κάτσε να απολαύσεις…»

Και γυρίζει σ’ εμένα, φοράει προφυλακτικό, τον παίζει λίγο, τον ακουμπά στην τρύπα μου και προσπαθεί να μου τον χώσει. Πονάω πολύ αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Σε κάποια στιγμή τον σπρώχνει με δύναμη. Έμεινα! Το τεράστιο καυλί του έχει μπει και σκούζω από πόνο. Με πηδάει περίπου δεκαπέντε λεπτά. Νιώθω όλο το παλούκι του μέσα μου, όταν μου λέει:

-    «Τώρα θα σε χύσω στην μούρη καύλα μου!»

Με προστάζει να γονατίσω. Βγάζει το προφυλακτικό, έρχεται και ο άλλος και τον παίζουν μαζί. Ποτάμια σπέρματος με πνίγουν. Γλείφω μια τον έναν και μια τον άλλον μέχρι να στραγγίξουν τα καυλιά τους. Ήταν υπέροχα! Πόναγα μεν αλλά μου άρεσε. Πάμε για μπάνιο και μετά ξαπλώνουμε και οι τρεις στο κρεβάτι δίνοντας μου πεταχτά φιλιά. Μου προτείνουν να φέρουν και δυο ακόμα φίλους τους για τετράδα.

Έτσι τελείωσε η πρώτη παρτούζα μου. Ευχαριστώ φιλαράκια, πέρασα υπέροχα! Μετά από λίγες μέρες ήρθαν και οι φίλοι τους αλλά αυτά σε άλλη φάση θα σας τα πω.

(Copyright protected OW ref: 15636)