Πληρωμή σε είδος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ένας τεχνικός υπολογιστών πηγαίνει σε κάποιο σπίτι για να φτιάξει έναν υπολογιστή. Μόλις όμως ανακοίνωσε το ποσό της πληρωμής, το παλικάρι που είχε τον υπολογιστή δυσκολεύτηκε λίγο. Τότε ο τεχνικός είχε μια ιδέα: να πληρωθεί σε… είδος.

Η ιστορία:

Είμαι ο Μ. είμαι 23 ετών και πρόσφατα πήρα το χαρτί ως τεχνικός υπολογιστών. Είμαι εμφανίσιμο παιδί λένε, αλλά και πολύ ντροπαλός οφείλω να πω, αλλά καμιά φορά η καύλα διώχνει τις ντροπές.

Με κάλεσαν για την πρώτη μου δουλειά. Έτσι πήγα. Το παλικάρι που με κάλεσε, ήταν ο Γιώργος, είκοσι ετών, φοιτητής και εντελώς άσχετος με τους υπολογιστές. Με παρακάλεσε να του τον φτιάξω γιατί παρέδιδε εργασία και αν την έχανε θα τρελαινόταν, γιατί είχε κάνει τόσο κόπο. Εγώ κάθισα στον υπολογιστή του και τον άνοιξα ενώ εκείνος μου έφτιαχνε καφεδάκι.

Είχε αρκετούς ιούς ο υπολογιστής, έτσι κοίταξα το ιστορικό των ιστοσελίδων του για να του πω να μην ξαναμπεί. Όταν άνοιξα το ιστορικό, ένας γκέι στρόβιλος με κατάπιε. Όλο γκέι sites το παλικάρι και δεν του φαινόταν. Πάτησα ένα link και είδα ένα βίντεο όπου ένας τσιμπούκωνε έναν άλλον. Είχα καιρό να γαμήσω και δεν ξέρω, αλλά μου σηκώθηκε! Έκλεισα αμέσως το βίντεο, ήρθε και ο Γιώργος με τον καφέ, του έσωσα την εργασία και του είπα ότι θα έκανα φορμάτ γιατί είχε πολλούς ιούς και δεν έπαιζε να καθαριστεί έτσι απλά. Εκείνος δέχτηκε. Άρχισα να κάνω το φορμάτ όταν με ρώτησε:

-    «Πόσο θα πάει φίλε;»

Εγώ τον κοίταξα και είπα:

-    «Ένα σαρανταράκι δώσε και είσαι εντάξει!»

Εκείνος γούρλωσε τα μάτια και είπε:

-    «Ε… χμ… δεν ξέρω αν έχω τόσα πολλά αλλά θα σε ξεπληρώσω αλήθεια».

Εγώ τότε πάνω στις καύλες ακόμα με το βίντεο του είπα κάτι που αν δεν ήμουν καυλωμένος δεν θα το έλεγα…

-    «Ξέρεις.. οι πληρωμές γίνονται και σε είδος, αν ενδιαφέρεσαι…»

Εκείνος με κοίταξε με ένα πονηρό χαμόγελο.

-    «Χμμ… δεν ήξερα ότι σ’ αρέσουν τα πικάντικα…!» είπε, εννοώντας αν γαμάω αγόρια.

-    «Δεν ξέρω αν μ’ αρέσουν, δεν τα έχω ξανακάνει, αλλά πήζουν τα γιαούρτια και οτιδήποτε μπορεί να με ξεκαυλώσει μου κάνει!», του είπα.

Εκείνος κοίταξε στο πουκάμισο μου, τις λίγες τρίχες στο στήθος μου, και με χάιδεψε.

-    «Θα σε ξεπληρώσω και με το παραπάνω τότε!» είπε.

Εγώ σηκώθηκα, ξεκούμπωσα το τζιν και άφησα ελεύθερο τον «τεχνικό». Εκείνος γονάτισε μπροστά μου σαν σωστή κοπέλα, τον έπιασε από την βάση και άρχισε να μου τον γλείφει στα πλάγια και κάτω από το πουτσοκέφαλο. Τρελάθηκα πραγματικά. Τέτοια πίπα ούτε η πρώην γκόμενα μου δεν έκανε. Μετά, αφού είχε σηκωθεί και στεκόταν μόνος του ο πούτσος μου, άρχισε να τον ρουφάει χωρίς χέρια. Τρελή καύλα. Εξαφάνιζε τα 17 εκατοστά μου μέσα στο στόμα του και τα εμφάνιζε γυαλιστερά από σάλια. Ο πούτσος μου είχε πρηστεί στο φουλ του. Οι φλέβες πετάγονταν και είχε γίνει κατακόκκινος.

-    «Τι λες; Θα μου δώσεις και τον κώλο σου για εξόφληση;», ρώτησα.

Εκείνος ως απάντηση κατέβασε την φόρμα του. Ένα στρινγκάκι μαύρο σε ένα ροδαλό άτριχο κωλαράκι, εμφανίστηκε. Έσκασα μια σφαλιάρα στο κωλομάγουλο του και τον έριξα στο κρεβάτι μπρούμυτα, με το τζιν στα μπούτια. Παραμέρισα το στρινγκ και είδα την παλλόμενη κωλοτρυπίδα του. Ειλικρινά σας μιλάω, πάντα πίστευα ότι το να γαμάς ανδρικό κώλο ήταν αηδία, αλλά όταν είδα εκείνο το άτριχο κωλοτρυπιδάκι σχεδόν να φωνάζει για να το «σφάξω», απλά άλλαξα γνώμη.

Χωρίς σκέψη, φόρεσα την καπότα που μου έδωσε και άρχισα να καρφώνομαι. Το κωλαράκι του ήταν παραβιάσιμο εύκολα, δεν δυσκολεύτηκα, μάλλον δεν ήταν η πρώτη του φορά. Ο πούτσος μου γλίστραγε μέσα και έξω, με άνεση, αλλά ο Γιώργος βογκούσε από ηδονή. Ο ιδρώτας είχε κάνει το πουκάμισο μου να κολλάει πάνω μου. Τον γαμούσα για δεκαπέντε λεπτά περίπου, πριν τελικά αρχίσω να χύνω την πλατούλα του.

Συχνά με καλεί για επισκευές και πάντα με πληρώνει «μετρητά» με το στόμα ή τον κώλο του.

Αληθινή ιστορία, πιστέψτε το!

(Copyright protected OW ref: 15436)