Με τα αδέρφια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Είμαι ο Κώστας δεκαοκτώ ετών και θέλω να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη μου εμπειρία που έγινε πριν λίγους μήνες. Είναι κάποιο σαββατοκύριακο και οι γονείς του φίλου μου λείπουν, και μας φώναξε στο σπίτι του για να παίξουμε play station.

Μαζευτήκαμε οι πέντε φίλοι στο σπίτι του, και αρχίζει το παιχνίδι. Παίζαμε ποδόσφαιρο. Εγώ βαρέθηκα και βγήκα. Ο Τάσος μου λέει ότι επειδή του πονάει η μέση του, θέλει να του κάνω μασάζ, και μιας και ξέρω καλό μασάζ και είπα εντάξει.

Πήγαμε στο μέσα σαλόνι που επικοινωνούσε με το άλλο δωμάτιο και ξάπλωσε στον καναπέ για να έχω άπλα. Έβγαλε τα ρούχα και έμεινε με το μποξεράκι. Με ρώτησε άμα θέλω να βγάλει και το μποξεράκι και εγώ απάντησα γελώντας «ναι!». Κατεβάζει και το μποξεράκι και μένει γυμνός μπροστά στα μάτια μου, με το δεκαοκτάποντο καυλί του μισοκαυλωμένο ξαπλωμένος μπροστά μου.

Τον αλείφω με ένα αντηλιακό λάδι που βρήκε και μου έδωσε. Ο κώλος του ήταν τόσο ωραίος και άτριχος (είναι αθλητής και κάνει αποτρίχωση παντού) και έτσι του έριξα ένα μπατσάκι. Με μιας, με το χέρι του, πιάνει το καυλί μου που είχε ήδη καυλώσει στην θέα του γυμνού κορμιού του Τάσου.

Μου λέει ότι θα γούσταρε να κάνουμε κάτι. Εγώ εκείνα τα δευτερόλεπτα έμεινα κόκαλο και του λέω ότι και εγώ θέλω και ότι μάλιστα τον έχω φανταστεί να με παίρνει με τον αδερφό του, αλλά του είπα ότι ντρέπομαι τα παιδιά. Μου είπε ότι σε λίγη ώρα έχουν προπόνηση και ότι θα φύγουν. Και έτσι έγινε.

Έφυγαν τα παιδιά και ξαναήρθε, γδύθηκε έκατσε στον καναπέ με ανοιχτά τα πόδια και με τσίτα καυλί. Στην αρχή δείλιασα. Ήταν η πρώτη φορά που θα έπαιρνα τσιμπούκι αλλά σκέφτηκα πως ότι ονειρευόμουν θα γίνονταν πραγματικότητα.

Και άρχισα να γλύφω το πουτσοκέφαλό του που ήταν κατακόκκινο. Τότε ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο αδερφός του ο Βασίλης (ένας μάναρος ξανθός πολύ καλογυμνασμένος ένα άγριο αρσενικό). Εγώ με το παλούκι του αδερφού του στο στόμα μου και εκείνος με ανοιχτό το στόμα γιατί βόγκαγε από την ευχαρίστηση που του έδινε η πίπα μου…

Μας κοιτάει και φεύγει στο δωμάτιο του. Επιστρέφει φορώντας μόνο ένα τζιν από κάτω και από πάνω γυμνός. Επειδή ήταν από το γυμναστήριο ήταν ιδρωμένος και αυτή η μυρωδιά του ανδρικού ιδρώτα με καύλωνε ακόμη πιο πολύ. Βγάζει από το τζιν ένα προφυλακτικό, το δίνει στον Τάσο και λέει να μου ανοίξει λίγο την τρύπα για να μην δυσκολευτεί αυτός. 

Σκέπτομαι και εγώ: «πόσο μπορεί να την έχει και θα δυσκολευτεί;».

Με τραβάει από τα μαλλιά και με σέρνει μπροστά στα κουμπιά από το τζιν του. Αφού του τα ξεκούμπωσα αργά και βασανιστικά, άρχισα να γλύφω το παλούκι του πάνω από το σλιπ του και το ένιωθα σιγά-σιγά να καυλώνει.

Τότε κατέβασα το σλιπ και το τεράστιο παλούκι του με χτύπησε στο μάγουλο. Μπορεί να ήταν γύρω στους είκοσι δύο με είκοσι τρεις πόντους και αρκετά χοντρό. Εντωμεταξύ ο Τάσος μου χαλάρωσε την τρύπα που με τα δυο δάχτυλα του αρκετά.

Έβαλε την προφυλακτικό και μπήκε στον κώλο μου με δύναμη εγώ έβγαλα μια κραυγή και τότε ο Βασίλης βρήκε την ευκαιρία πήρε το κεφάλι μου και έχωσε μέσα όσο χωρούσε. Τότε άρχισα να δακρύζω… το κατάλαβε ο Βασίλης και αντί να σταματήσει, μου πάτησε μια μπάτσα και είπε ότι οι άντρες δεν κλαίνε και μου ξαναέχωσε την ψωλή του μέσα στο στόμα μου λέγοντας:

-    «Σου τον παραδίνω κάνε τον ότι θέλεις…»

Από πίσω όπως μου ξέσκιζε τον κώλο ο Τάσος και μου τράβαγε και μαλακία. Αυτό ήταν σκέτη καύλα. Ενώ εγώ συνέχιζα να κάνω κόλπα στον Βασίλη με την γλώσσα μου, νιώθω τον Τάσο να τραβιέται και να έρχεται δίπλα μου. Έβγαλε το προφυλακτικό και μου το δίνει στο στόμα και εγώ σαν καλό πουτανάκι όπως με διέταξε ο Τάσος τα κατάπια όλα.

Τότε σηκώνεται ο Βασίλης και λέει:

-    «Σειρά μου να σου ξεχειλώσω τον κώλο!»

Ενώ εγώ συνέχισα να καθαρίζω τον Τάσο από τα χύσια του, ο Βασίλης μπήκε μέσα μου χωρίς σάλιο χωρίς τίποτα, αλλά επειδή η τρυπούλα μου είχε ήδη ανοίξει από τον άλλο αδερφό, δεν πονούσα και πολύ. Στην αρχή έκανε σιγά-σιγά αλλά μετά έκανε γρήγορα και ένιωθα τον κώλο μου να παίρνει φωτιά.

Μετά από πέντε λεπτά έχυσε μέσα μου. Ο Τάσος πρόθυμος έσκυψε και καθάρισε το παλούκι του αδερφού του από τα χύσια του. Ο Βασίλης έφυγε για ένα ντους εγώ ντύθηκα και έφυγα. Και όπως έμαθα την άλλη μέρα ο Βασίλης με τον Τάσο το συνέχισαν μες στο μπάνιο…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")