Με εκπαίδευσε καλά ο θείος μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Τίμος πηγαίνει μια μέρα στο σπίτι του θείου του όπου είναι μόνος και κοιμάται γυμνός. Έχει καυλώσει ενώ παράλληλα θυμάται πως του μάθαινε κόλπα όταν ήταν μικρός για να ξεκαυλώνει. Πηγαίνει κοντά του προσπαθώντας να δοκιμάσει ένα αντρικό όργανο και από εκεί άρχισαν όλα… Ο θείος μαθαίνει στον ανιψιό του τον αντρικό έρωτα.

Η ιστορία:

Πέρσι τον Αύγουστο μόλις είχαν βγει οι βάσεις και είχα περάσει στην σχολή που ήθελα, πήγαμε οικογενειακώς στο σπίτι του θείου μου να το γιορτάσουμε. Φάγαμε το μεσημέρι και μετά θα πηγαίναμε θάλασσα. Ο θείος μου βαριόταν και έμεινε σπίτι να κοιμηθεί.

Πήγαμε στη θάλασσα αλλά εγώ δεν έκατσα, πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα. Ήθελα να μάθω να οδηγώ γιατί είχα αρχίσει μαθήματα για δίπλωμα. Τελικά κατέληξα στο σπίτι του θείου μου. Ανοίγω σιγά την πόρτα και μπαίνω μέσα πήγαινα να κάτσω στο σαλόνι να δω τηλεόραση. Πήγα στην κρεβατοκάμαρα να δω αν ο θείος μου κοιμόταν, και έμεινα! Ο θείος μου είχε κάνει μπάνιο και είχε ξαπλώσει με το μπουρνούζι. Ο πούτσος του ήταν κάγκελο (ποιος ξέρει τι ονειρευόταν…;).

Θυμήθηκα πως του τον είχα ξαναδεί όταν ήμουν μικρότερος, μια μέρα που ήμασταν πάλι μόνοι μας και με ρώτησε αν άρχισα να χύνω. Τότε δεν είχα μαλακιστεί ποτέ. Είχα ακούσει αλλά δεν δοκίμασα. Δεν θυμάμαι και τώρα που γράφω αν είχα καυλώσει καμιά φορά. Του είπα πως δεν ξέρω και μου απάντησε πως όταν ήταν στην ηλικία μου κάθε μέρα το τραβούσε για να μεγαλώσει και με ρώτησε αν θέλω να μου μάθει. Δέχτηκα. Μου λέει να το βγάλω έξω. Ντρεπόμουν. Το κατάλαβε και βγάζει κι αυτός το δικό του. Μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω!

-    «Τι το κοιτάς; Έτσι θα γίνει και το δικό σου σε λίγα χρόνια».

Με διέταξε να του το πιάσω. Αυτός είχε πιάσει το δικό μου και μου έτριβε το κεφαλάκι. Είχα καυλώσει κι εγώ. Ότι μου έκανε του έκανα κι εγώ. Κάποια στιγμή νόμισα πως θα κατουρήσω και έβγαλα μια μικρή ποσότητα και ξεκαύλωσα. Τότε άρπαξε το δικό του και άρχισε τις γρήγορες μου είπε ένα: «Χύνωωωω!!!», και έβγαλε μια τεράστια ποσότητα υγρού. Μου είπε πως έτσι πρέπει να την παίζω και μου έταξε πως όταν μεγαλώσω θα μου μάθει να γαμάω.

Ας επανέλθω… Στεκόμουν στην πόρτα και καύλωσα. Δεν είχα γαμήσει και ο θείος μου ήταν παίδαρος. Πενήντα χρονών αλλά είχε στοματάρα. Ήταν γυμνός με ανοιχτά τα πόδια. Μέχρι τότε δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι με άνδρα και ο θείος μου ήταν 100% αρσενικός, τριχωτός αλλά δεν με χαλούσε. Πλησιάζω και του χαϊδεύω τα τριχωτά του αρχίδια. Μύριζε πούτσα. Μου ήρθε περιέργεια να την δοκιμάσω. Έτσι και έγινε. Του γλείφω αρχικά το κεφαλάκι του με τη γλώσσα προσπαθώντας να καταλάβω τη γεύση και μετά βάζω όλο το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου. Πάω να φύγω τότε ακούω να μου λέει:

-    «Βρε ανιψιέ, έτσι θα με αφήσεις; Πάω να εκραγώ! Τι νομίζεις; Πως στην ηλικία μου κάθε μέρα έχω τέτοια καύλα; Άδειασε τη μου και δεν θα χάσεις. Δεν ξέχασα τι σου έταξα. Γδύσου κι εσύ και έλα ξάπλωσε…»

Τα βγάζω όλα με τη μια γιατί δεν άντεχα, είχα καυλώσει άγρια. Αυτή τη φορά καρφώθηκαν τα δικά του μάτια στο εργαλείο μου. Εγώ είχα ξυρισμένα αρχίδια. Στο υπόλοιπο σώμα τις είχα όπως κι αυτός.

-    «Τι νόμιζες;», του λέω. «Για πάντα μικρός θα έμενα;»

Είχαμε και οι δυο μεγάλα και χοντρά καυλιά αλλά το δικό του είχε κλίση προς τα κάτω, ενώ εμένα προς τα πάνω. Πηγαίνω και ξαπλώνω πάνω του. Αυτός ρούφαγε το δικό μου κι εγώ το δικό του. Είχαμε πει πως δεν θα χύναμε στο στόμα. Κάποια στιγμή μου είπε:

-    «Ήρθε η ώρα να μάθεις να γαμάς…», και μου έχωσε το δάχτυλο στον κώλο μου.

Με πόνεσε αλλά μου άρεσε. Το ίδιο του έκανα κι εγώ. Αυτός συνέχισε να μου παίρνει πίπα κι εγώ του έχωνα τα δάχτυλα στον κώλο. Έχυσε αυτός και αμέσως μετά εγώ στο στόμα του λέγοντας του πως του το χρωστούσα. Πήγαμε στο μπάνιο να πλυθούμε και καθώς τριβόμασταν, ξανακαύλωσα και ακούμπησα τον κώλο του λέγοντας του να μπω.

-    «Μπες!», μου είπε.

Τον ξεκώλιασα άγρια. Μόλις μου ήρθε να χύσω τη βγάζω και την τρίβω πάνω στο δικό του. Έχυσα και συνέχισα να παίζω το δικό του μέχρι να χύσει κι αυτός. Γίναμε και οι δυο κομμάτια. Μου είπε πως από το στρατό είχε να νιώσει τέτοια καύλα όπου μερικά πουστράκια του τον ρουφούσαν δυο και τρεις φορές για να ξεκαυλώσει. Στην πόλη που σπουδάζω με επισκέπτεται κάπου - κάπου και ρίχνουμε κάνα δυο πίπες και του βάζω κανένα δαχτυλάκι, αλλά δεν μου κάθεται, δεν του αρέσει να γαμιέται.

Τον τελευταίο καιρό έχω βρει και ένα πουτανάκι που μας παίρνει και τους δυο μαζί, αλλά όταν τον βλέπω πως πάει να σβήσει η μηχανή του, του χώνω κάνα δυο δάχτυλα και φουντώνει.

(Copyright protected OW ref: 14767)