Ο ξάδελφος μου κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο Πέτρος αναλαμβάνει να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε έναν ξάδερφό του μόνο και μόνο για να βλέπει τον αδερφό του που τον γούσταρε πολύ. Ψάχνοντας λοιπόν μια αφορμή για να έρθουν κοντά, μια τυχαία συγκυρία παρουσιάστηκε και όλα άρχισαν να παίρνουν πολύ γρήγορα τον δρόμο τους…

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Πέτρο και είμαι 23 χρονών. Η ιστορία που θα σας πω συνέβη δυο χρόνια πριν. Σπούδαζα στην Αθήνα και για να βγάζω τα χαρτζιλίκια έκανα ιδιαίτερα στον μικρό μου ξάδερφο τον Κώστα. Είχα δεχτεί την πρόταση για έναν και μόνο λόγο, για να βλέπω τον αδελφό του τον Πέτρο (συνονόματος). Μηχανικός στο επάγγελμα, γυμνασμένος στην ηλικία μου και κούκλος (από μικρός ήμουν ερωτευμένος μαζί του).

Την ώρα που πήγαινα για να διαβάσω τον Κώστα, μετά από λίγο σχόλαγε κι αυτός από την δουλειά. Το δωμάτιο του Κώστα ήταν δίπλα από την τουαλέτα. Έτσι όποτε σχόλαγε ο Πέτρος από την δουλειά μετά πήγαινε για μπάνιο. Εγώ άκουγα πότε έμπαινε στο μπάνιο κι άφηνα επίτηδες την πόρτα του δωματίου ανοιχτή για να τον δω την ώρα που έβγαινε και να τον χαιρετίσω υποτίθεται.. Συνήθως έβγαινε από το μπάνιο γυμνός με ένα μπουρνούζι που διαγραφόταν το μόριο του, ή με ένα σλιπάκι που φαινόταν το πακέτο του σε όλο του το μεγαλείο.

Όποτε έβγαινε λοιπόν, τον χαιρετούσα και χάζευα τον πούτσο του και τον φαντασιωνόμουν να με ξεπαρθενεύει. Όταν πήγαινα στο σπίτι μου τράβαγα απίστευτες μαλακίες για πάρτι του. Ώσπου μια μέρα είχα αργήσει και φτάνοντας στο σπίτι κατουριόμουνα. Τρέχω κατευθείαν στο μπάνιο. Ξέχασα να σας πω ότι είχα δικά μου κλειδιά για να μην περιμένω στην πόρτα κάθε φορά που αργούσε ο Κώστας (οι γονείς δουλεύανε και δεν υπήρχε κανένας άλλος να μου ανοίξει).

Την ώρα που ανοίγω την πόρτα του μπάνιου, διαπιστώνω ότι μέσα είναι ο Πέτρος γυμνός με το παλαμάρι του να κρέμεται (προικισμένος ο ξάδερφος!). Έμεινα για λίγα δευτερόλεπτα και στην συνέχεια έκλεισα τα μάτια μου και πήγα να βγω από το μπάνιο. Τότε με σταμάτησε πιάνοντας μου το χέρι και μου είπε χαμογελώντας βλέποντας το παντελόνι μου:

-    «Ξάδερφε τι βλέπω; Χαίρεσαι που με βλέπεις ή απλά καύλωσες;»

Εγώ κοκκίνισα. Δεν ήξερα τι να πω. Τότε ο ξάδερφος με σοβαρό ύφος μου λέει:

-    «Τι έπαθες; Νόμιζες ότι δεν το είχα καταλάβει ότι με γουστάρεις και ότι ήθελες πούτσο;»

Κλείνει την πόρτα, με διατάζει να σκύψω και μου λέει:

-    «Παρ’ τον μου μια πίπα για αρχή και αν είσαι καλός βλέπουμε…»

Εγώ χωρίς να το σκεφτώ, σαν υπνωτισμένος, γονάτισα και πήρα το τεράστιο καυλί του στο στόμα μου και έκανα την πρώτη μου πίπα. Έχυσε στο στόμα μου και τα μοιραστήκαμε με ένα γλωσσόφιλο όλα τα λεφτά! Δεν το πίστευα τι έκανα εκείνη την στιγμή. Η φαντασίωση μου έπαιρνε σάρκα και οστά. Στην συνέχεια γονάτισα και έβαλε τον πούτσο του σιγά - σιγά μέσα μου και άρχιζε να με γαμάει ασταμάτητα.

Τα κορμιά μας είχαν ιδρώσει από την ένταση και το πάθος. Με γαμούσε σα να το ήθελε από καιρό. Στην συνέχεια έκατσε στην λεκάνη κι εγώ πάνω στον πούτσο του. Είχα τρελαθεί! Ήθελα να κάνω όλες τις στάσεις μαζί του.

-    «Χύνωωωωω!!!», μου φώναξε.

Και νιώθω τα καυτά του χύσια μέσα μου.

-    «Σε γκάστρωσα ξάδερφε παλιοπούστρα!», μου είπε και με φίλησε στο στόμα με γλωσσόφιλο.

Εγώ δεν πίστευα αυτό που είχε γίνει. Από άντρας που μπήκα, χωρίς ίχνος θηλυκότητας, εκείνη την στιγμή αισθανόμουν σαν γυναίκα. Μέχρι και η φωνή μου είχε γλυκάνει και άρχιζα να συμπεριφέρομαι διαφορετικά... Εκείνη την στιγμή ακούμε τα κλειδιά της πόρτας. Ήταν ο Κώστας που έφτασε στο σπίτι καθυστερημένος. Σκουπίστηκα γρήγορα - γρήγορα ντύθηκα και βγήκα από το μπάνιο. Εκείνος δε κατάλαβε τίποτα.

Μπήκαμε στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα και μετά από λίγο άκουσα την βρύση του ντους να τρέχει και φαντασιωνόμουν τον Πέτρο στο μπάνιο να την παίζει για πάρτι μου. Εκείνο το μάθημα που έκανα στον Κώστα δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν έκατσα ούτε μια στιγμή στην καρέκλα. Όλη την διάρκεια του μαθήματος την έβγαλα όρθιος...

Από τότε με τον Πέτρο είμαστε ζευγάρι. Δοκίμασε κι αυτός τον πούτσο μου και σιγά - σιγά του άρεσε. Τώρα το σεξ μαζί του είναι φανταστικό τα δοκιμάζουμε όλα... με γαμάει και τον γαμάω από παντού... και μας αρέσει.

(Copyright protected OW ref: 15108)