Εκείνο το καλοκαίρι (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το: 
Υπόθεση: Ο Αλέξης ξύπνησε την άλλη μέρα έχοντας ακόμα τα σημάδια από το γαμήσι του Κώστα. Δέχεται όμως μια απρόσμενη επίσκεψη από ένα φίλο του που ήρθε γεμάτος εκπλήξεις. Γρήγορα ο Αλέξης θα ανακαλύψει ότι το μυστικό του βιασμού του κινδυνεύει να διαρρεύσει και θα γινόταν ρεζίλι στους δικούς του και σε όλο το νησί. Εκτός και αν…

Η ιστορία:

Το επόμενο πρωί ξύπνησα κατά τις έντεκα. Είχα ξαπλώσει με το μαγιό. Το έβγαλα και είδα στην πίσω μέσα μεριά να έχει σημάδια από τα χύσια του Κώστα. Το έπλυνα για να μην το δει ο παππούς και μετά μπήκα να κάνω κι εγώ ένα ντους. Ο κώλος μου με έτσουζε από το γαμήσι του Κώστα. Έριξα μια ματιά στον καθρέφτη να δω πως είναι. Ευτυχώς ήταν μόνο λίγο κόκκινη η τρύπα μου.

Έβαλα λίγο κρέμα για τα χέρια. Τελείωσα το ντους, πήγα στο δωμάτιο μου και ντύθηκα. Τότε άκουσα την πόρτα. Πήγα να δω ποιος ήταν… ήταν ο Παναγιώτης, ένα από τα παιδιά της παρέας, είναι δυο χρόνια μεγαλύτερος από μένα και αρκετά χοντρός.

-    «Καλημέρα Παναγιώτη!»

-    «Καλημέρα. Είσαι έτοιμος να πάμε για μπάνιο;»

-    «Παναγιώτη δεν θα έρθω σήμερα. Δεν είμαι καλά…»

-    «Γιατί ρε συ; Τι έπαθες; Σε πονάει ο κώλος σου;»

Πάγωσα μόλις των άκουσα να μου λέει έτσι αλλά προσπάθησα να μην δειχτώ…

-    «Όχι ρε μαλάκα. Ποιος κώλος μου; Απλά νιώθω λίγο κρυωμένος και δεν θα έρθω για μπάνιο. Πρέπει να κρύωσα εχτές το βράδυ στο μπάνιο…»

-    «Δεν προσέχεις κι εσύ. Κάθεσαι γυμνός στην παραλία το βράδυ. Φυσικό είναι να κρυώσεις».

Μόλις είπε γυμνός μου κόπηκε το αίμα. Δεν μπορεί ο Κώστας να του το είπε! Τι να του πει; Ότι με βίασε;

-    «Τι γυμνός και μαλακίες λες ρε Παναγιώτη; Με το μαγιό κάνω μπάνιο όπως όλοι».

-    «Ναι αλλά μετά το βγάζεις το μαγιό και κάνεις κι άλλα…»

-    «Τι άλλα ρε μαλάκα; Τι μαλακίες λες;»

-    «Λέω για χτες το βράδυ που γαμιόσουν γυμνός με τον Κώστα…»

Δεν το πίστευα! Το κωλόπαιδο ο Κώστας το είχε πει στον Παναγιώτη. Δεν έφθανε που με είχε βιάσει, με ξεφτίλιζε και στους φίλους μας.

-    «Άκου Παναγιώτη, δεν ξέρω τι σου είπε ο μαλάκας ο Κώστας ,αλλά δεν γαμιόμουν. Με το ζόρι με γάμησε. Με βίασε».

-    «Δεν μου είπε τίποτα ο Κώστας. Απλά μόλις φύγαμε και χωρίσαμε με τα παιδιά, εγώ γύρισα πίσω και σας είδα».

-    «Ωραία! Τότε είδες ότι με το ζόρι με γάμησε…»

-    «Εγώ μόλις γύρισα, δεν είδα κανένα ζόρι. Εσένα είδα να είσαι πάνω στον Κώστα και να γαμιέσαι».

-    «Ήρθες αργότερα τότε γιατί στην αρχή με βίασε. Σου λέω αλήθεια Παναγιώτη. Απλά μετά με πρόσταξε να ανεβώ εγώ από πάνω και το έκανα για να σταματήσει να με πονάει».

-    «Ρε συ, σε ποιον τα πουλάς αυτά; Σαν πουτάνα κουνιόσουν επάνω στον πούτσο του Κώστα!»

-    «Παναγιώτη σου λέω αλήθεια. Με βίασε».

-    «Μου λες μαλακίες. Μπας και θέλεις να σου δείξω το βιντεάκι που σας έχω τραβήξει με το κινητό για να θυμηθείς καλύτερα πως γαμιόσουν;»’

-    «Ποιο βιντεάκι; Γιατί μας τράβηξες βιντεάκι;»

-    «Για να έχω να σας βλέπω και να τραβάω μαλακία!»

-    «Άντε γαμήσου μαλάκα χοντρέ!»

-    «Τα γαμήσια τα αφήνω σε σένα πουστράκο. Θα σας κάνω βούκινο στο χωριό. Ο παππούς σου θα πάθει εγκεφαλικό μόλις μάθει τι γαμηστερό εγγονό έχει και η μαμά σου δεν θα ξαναπατήσει στο νησί».

-    «Παναγιώτη μην είσαι μαλάκας. Είναι και ο Κώστας στο βίντεο. Θα σε σκοτώσει!»

-    «Θα μου κλάσει. Μόλις το μάθει ο θείος του θα τον κάνει μαύρο στο ξύλο και θα τον διώξει από το νησί».

Αποφάσισα να τον καλοπιάσω, να τον ηρεμήσω κάπως, για να καταφέρω να δω τον Κώστα να του πω για το βίντεο. Αυτός θα φοβέριζε το χοντρό και δεν θα έλεγε τίποτα σε κανέναν.

-    «Παναγιώτη σε παρακαλώ, μην το πεις σε κανέναν τίποτα. Πίστεψε με, σου λέω αλήθεια. Με βίασε. Μην με ξεφτιλίσεις στο χωριό, είμαστε φίλοι».

-    «Ναι, τώρα είμαστε φίλοι; Όταν με φώναζες χοντρομπαλά; Όταν έλεγες πως κάνω μόνο για σημαδούρα, δεν ήμασταν φίλοι;»

-    «Ρε συ, για πλάκα τα έλεγα. Σε πείραζα…»

-    «Άκου λοιπόν φίλε, εάν δεν θες να σε ξεφτιλίσω, να είσαι σε μισή ώρα στο χωράφι του παππού εκεί που έχει την αποθήκη. Σε μισή ώρα».

-    «Τι θα κάνουμε στην αποθήκη;»

-    «E, αφού είμαστε φίλοι, θα μου κάνεις μια μικρή χάρη κι εγώ θα φυλάξω το μυστικό σου».

Του είπα εντάξει για να κερδίσω χρόνο να βρω τον Κώστα. Μόλις έφυγε, έφυγα κι εγώ σφαίρα για να βρω τον Κώστα. Πέρασα από το καφενείο, την παραλία, από το σπίτι του και από το λιμανάκι μήπως ήταν εκεί αλλά δεν τον έβρισκα πουθενά. Στην παραλία είδα τον Νίκο, τον Αντρέα και τον Δημήτρη, που κάναμε παρέα αλλά δεν τον είχαν δει. Έφυγα και έκανα μια βόλτα στο χωριό μήπως και τον πετύχω αλλά μάταια. Ξαναπέρασα από το σπίτι του αλλά δεν ήταν κανείς εκεί, ούτε ο θείος του να ρωτήσω που είναι.

Η ώρα πέρναγε και έπρεπε αναγκαστικά να φύγω για το χωράφι του παππού. Έφτασα στο χωράφι του παππού μου όπου έχει και μια αποθήκη, πέτρινη, όπου φυλάει διάφορα πράγματα. Πλησίασα αλλά δεν έβλεπα πουθενά τον Παναγιώτη. Τρόμαξα μήπως είχε φύγει και πλησίασα τρέχοντας. Άνοιξα την σιδερένια πόρτα της αποθήκης και τον είδα μέσα, να κάθεται απάνω στο σαμάρι. Έχει βγάλει την μπλούζα του γιατί έκανε τρομερή ζέστη από τα ελενίτ της σκεπής.

-    «Ήρθα. Τι χάρη θέλεις να σου κάνω;»

-    «Μην αγχώνεσαι, δεν θέλω κάτι τρομερό. Για σένα θα είναι παιχνιδάκι. Θέλω να μου πάρεις ένα τσιμπούκι».

-    «Τι λες ρε μαλάκα που θα σου πάρω τσιμπούκι!»

-    «Γιατί όχι; Με τέτοια γαμήσια που κάνεις, στα τσιμπούκια θα είσαι εξπέρ!»

-    «Σου το λέω πάλι, με βίασε. Πόσες φορές θα στο πω για να το καταλάβεις;»

-    «Κι εγώ στο λέω πάλι. Ή θα μου πάρεις τσιμπούκι ή θα σε κάνω βούκινο. Αποφάσισε και γρήγορα!»

Δεν το πίστευα! Ο χοντρός ήθελε να του κάνω τσιμπούκι, λες και είχα ξανακάνει στην ζωή μου. Που είχα μπλέξει;

-    «Αποφάσισε. Κάνει πολύ ζέστη εδώ μέσα. Δεν θα περιμένω πολύ. Μετράω μέχρι το πέντε και απαντάς. Ένα, δυο, τρία, τέσσερα, πέντε… λέγε!»

-    «Εντάξει παλιομαλάκα, εντάξει».

Δεν μπορούσα να κάνω και διαφορετικά. Αν μαθευόταν στο χωριό, ο παππούς μου, η μάνα μου... πώς θα τους αντίκριζα; Ακόμα και εάν έλεγα πως με βίασε ο Κώστας, αυτά που είχε δει ο χοντρός δεν το αποδείκνυαν.

-    «Εντάξει, θα σου πάρω τσιμπούκι».

-    «Ωραία! Το ήξερα πως θα το έκανες. Έλα δω και κάτσε στο σαμάρι…»

Προχώρησα και έκατσα στο σαμάρι όπου καθόταν νωρίτερα. Στάθηκε μπροστά μου αρκετά κοντά στο πρόσωπο μου που ήταν στο ίδιο ύψος με τον πούτσο του.

-    «Κατέβασε μου την βερμούδα!»

Έπιασα την βερμούδα από τα μπατζάκια και την τράβηξα προς τα κάτω, χωρίς να κοιτάω ευθεία μπροστά. Την κατέβασα μέχρι τους αστραγάλους του.

-    «Ωραία! Τώρα και το σλιπ…»

Γύρισα το πρόσωπο μου μπροστά και έβαλα τα χέρια μου στο σλιπ, στο λάστιχο. Το κατέβασα κι αυτό χωρίς να κοιτάξω τον πούτσο του.

-    «Έλα, μην ντρέπεσαι τον φίλο σου. Κοίτα την ψωλή του χοντρομπαλά που σε λίγο θα είναι μέσα στο στόμα σου…»

Σήκωσα τα μάτια μου και είδα τον πούτσο του. Ήταν ξεκαύλωτος, περίπου στο ίδιο μήκος με τον δικό μου, αλλά πιο χοντρός. Έκανε προς τα μπρος και ο πούτσος του ακούμπησε τα χείλια μου. Τον έπιασε από την βάση, τράβηξε το πετσάκι προς τα πίσω να αποκαλυφτεί το κεφάλι και άρχισε να μου χαϊδεύει τα χείλια…

-    «Έλα μανάρι μου, άνοιξε το στοματάκι σου να πάρεις τον πούτσο μου στο στόμα σου…»

Άνοιξα απρόθυμα τα χείλια μου και αμέσως έσπρωξε το κεφάλι μέσα. Έβαλε το χέρι του πίσω από το κεφάλι μου και έσπρωξε τον πούτσο του μέσα. Η μύτη μου ακούμπησε τις πουτσότριχες του και το σαγόνι μου τα αρχίδια του.

-    «Ωραία! Μπράβο! Τώρα ξεκίνα να παίζεις τον πούτσο μου με την γλώσσα σου και θα δεις πως θα γεμίσει το στόμα σου…»

Έφερα την γλώσσα μου μπροστά και ακούμπησα το κεφάλι του πούτσου του. Ήταν πολύ μαλακό. Άρχισα να κάνω γύρους την γλώσσα μου στο κεφάλι του πούτσου του. Άρχισε να μεγαλώνει μέσα στο στόμα μου και να σκληραίνει. Ο πούτσος του είχε γίνει σκληρός σαν πέτρα. Με αρκετή δυσκολία προσπαθούσα να γλείψω το κεφάλι το οποίο είχε γεμίσει το στόμα μου. Ξαφνικά τραβήχτηκε προς τα έξω. Κοίταξα με έκπληξη τον πούτσο του. Γυάλιζε από τα σάλια μου, ήταν πολύ χοντρός.

-    «Γλείφ’ τον όπως γλείφεις ένα παγωτό πύραυλο!»

Έβγαλα την γλώσσα μου και άρχισα να γλείφω τον κορμό του πούτσου του. Έβαλα το δεξί μου χέρι στην βάση του και άρχισα να τον πηγαίνω αριστερά - δεξιά, πάνω - κάτω και αντίστοιχα να γλείφω τον κορμό του πούτσου του γύρω - γύρω. Είχα παρασυρθεί… Η μυρωδιά από τον πούτσο του με είχε ερεθίσει. Έβαλε τα χέρια του αριστερά και δεξιά στο κεφάλι μου και οδήγησε ξανά τον πούτσο του στο στόμα μου. Άνοιξα τα χείλια μου και το κεφάλι του πούτσου του γλίστρησε στο στόμα μου. Έβαλα την γλώσσα μου και το έγλειψα. Άρχισε να μπαινοβγάζει το κεφάλι του πούτσου του στο στόμα μου…

-    «Έτσι… Παρ’ τον πουστράκο! Σου αρέσει που σου γαμάω το στόμα; Σου αρέσει του χοντρομπαλά η ψωλή; Από χτες που σε είδα να γαμιέσαι με τον Κώστα περίμενα αυτή την στιγμή…»

Συνέχισε να μου γαμάει το στόμα όταν ξαφνικά έσπρωξε τον πούτσο του πιο βαθιά. Ένιωσα τις φλέβες του πούτσου του να πάλλονται και αμέσως το στόμα μου γέμισε από τα χύσια του. Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά μάταια, με κράταγε πολύ δυνατά. Ο χοντρός του πούτσος μου είχε κλείσει το στόμα. Αναγκάστηκα να αρχίσω να τα καταπίνω για να μην πνιγώ. Έμεινε εκεί για λίγο ακόμα και μετά τράβηξε τον πούτσο του από το στόμα μου. Πήρα μια βαθιά ανάσα…

-    «Καύλα μου ήσουν υπέροχος!»

Ντύθηκε γρήγορα και έφυγε.

(Copyright protected OW ref: 14223)