Πρώτη φορά (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι συναντήσεις του Κώστα με τον Δημήτρη συνεχίστηκαν και μια μέρα κανόνισαν να πάνε μαζί διακοπές. Εκεί ο Δημήτρης του γνωρίζει κι έναν φίλο του και άλλη μια καινούργια εμπειρία περιμένει τον Κώστα…

Η ιστορία:


Γεια σας και πάλι. Αφού με το Δημήτρη μετά το σινεμά περάσαμε μια βραδιά γεμάτη σεξ, το πρωί με πήγε στο χωριό μου. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βρεθήκαμε κάνα δυο φορές ακόμα.

Ένα βράδυ που μιλούσαμε, μου πρότεινε αν θέλω να πάμε μαζί διακοπές. Του είπα ότι θα το συζητήσω με τους δικούς μου και θα του απαντήσω. Έτσι την άλλη μέρα το είπα στους δικούς μου και τους είπα να μου κάνουν δώρο τις διακοπές μιας και είχα περάσει και στις Πανελλήνιες Θεσσαλονίκη. Δέχτηκαν και μου έκαναν πέντε μέρες δώρο τις διακοπές μου. Πήρα τον Δημήτρη και του είπα να κανονίσει. Μου λέει:

-    «Σε τρεις μέρες φεύγουμε για μια Κωμόπολη κοντά στην Κατερίνη στο σπίτι ενός φίλου μου».

Μετά από τρεις μέρες πήρα το λεωφορείο και κατέβηκα στην πόλη. Με περίμενε στο σταθμό. Βάλαμε τον σάκο στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε. Στο δρόμο τον ρώτησα για τον φίλο του. Μου είπε ότι τον λένε Νίκο και είναι 65 χρονών. Του έχει μιλήσει για μένα και θα με βοηθούσε να βρω σπίτι στην Θεσσαλονίκη μιας και είναι από εκεί. Μάλιστα θα ήταν κι αυτός στο εξοχικό. Μετά από τρεις ώρες δρόμο φτάναμε. Τότε ο Δημήτρης έκοψε σε έναν παράδρομο και βγήκαμε σε κάτι χωράφια με ελιές. Αφού σταμάτησε στην άκρη μου λέει:

-    «Κατέβα. Έχω τρελές καύλες και θέλω να σε γαμήσω!»

Βγήκαμε από το αυτοκίνητο και πήγαμε πίσω από μια ελιά. Μου κατέβασε το σορτς και άρχισε να με γαμάει άγρια. Πονούσα και του το έλεγα αυτός όμως δεν σταματούσε και όσο με άκουγε να βογκάω, τόσο πιο δυνατά με γαμούσε. Σε μια στιγμή τον βγάζει από την τρύπα μου και χύνει στον κώλο μου.

-    «Μωρό μου είσαι τρέλα! Θα περάσουμε φοβερά αυτές τις μέρες!»

Αφού σκουπιστήκαμε, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και συνεχίσαμε.

-    «Να είσαι φιλικός με τον Νίκο. Του έχω υποχρέωση και με έχει βοηθήσει πολλές φορές. Και εσένα θα σε βοηθήσει αν είσαι καλός μαζί του…», μου λέει.

Επιτέλους φτάσαμε. Ήταν ένα μικρό σπίτι ωραίο με μεγάλο κήπο. Κατεβήκαμε, πήραμε τα πράγματα και πήγαμε στο σπίτι. Ο Νίκος ήταν στην βεράντα. Όμορφος άντρας, γύρω στο 1.75, με λίγη κοιλίτσα. Φορούσε μια βερμούδα και από πάνω γυμνός. Χαιρέτισε τον Δημήτρη κι ο Δημήτρης μας σύστησε:

-    «Ο Κώστας, ο Νίκος».

-    «Χάρηκα!», του λέω.

-    «Εγώ να δεις!», μου απαντά και μπήκαμε στο σπίτι.

Άφησα τα πράγματα στο καθιστικό και άκουσα τον Νίκο να λέει στο Δημήτρη:

-    «Τι μανούλι είναι αυτό βρε;»

-    «Δεν σου είπα;», του απαντά ο Δημήτρης.

-    «Επειδή είναι απόγευμα καλύτερα να πάμε για μπάνιο και να γυρίσουμε μετά να τακτοποιηθούμε…», λέει ο Νίκος.

Έτσι και έγινε. Γύρω στις οκτώ γυρίσαμε. Είπαμε να κάνουμε από ένα ντους και να βγούμε για φαγητό. Την ώρα που έκανα ντους, μπήκε μέσα ο Νίκος και μου έφερε πετσέτες. Ήμουν τελείως γυμνός. Με κοιτούσε και έτρεχαν τα σάλια του. Μου χαϊδεύει τον κώλο και μου λέει:

-    «Τι κωλαράκι είναι αυτό ψυχή μου;»

Καύλωσα αλλά δεν απάντησα. Ο Νίκος χάιδεψε τον πούτσο του πάνω από την βερμούδα και βγήκε έξω. Αφού κάναμε όλοι ντους, ντυθήκαμε και πήγαμε για φαγητό. Εκεί ο Νίκος μου είπε για την Θεσσαλονίκη και ότι έχει σπίτι για να πάω να μείνω και είναι και κοντά στη Σχολή μου. Χάρηκα πάρα πολύ. Γύρω στις δώδεκα γυρίσαμε σπίτι. Ο Δημήτρης με τον Νίκο κάθισαν στο καθιστικό για να μιλήσουν. Εγώ τους είπα ότι είμαι κουρασμένος και θα ήθελα να ξαπλώσω. Ο Νίκος μου είπε:

-    «Εσύ με τον Δημήτρη θα κοιμηθείτε στο δωμάτιο κι εγώ στο καθιστικό».

Τους καληνύχτισα και πήγα μέσα. Έβγαλα τα ρούχα μου και γυμνός ξάπλωσα στο κρεβάτι. Χάιδευα το κωλαράκι μου και περίμενα να έρθει ο Δημήτρης. Η ώρα περνούσε και με πήρε ο ύπνος. Σε κάποια στιγμή ακούω την πόρτα. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τον Νίκο.

-    «Τον Δημήτρη τον πήρε ο ύπνος στο καθιστικό και δεν ήθελα να τον ξυπνήσω…», μου λέει.

-    «Ok», του απαντώ.

Άρχισε να βγάζει τα ρούχα του. Είχε μείνει μόνο με το σλιπ που κόντευε να ξεχειλώσει από τον πούτσο του που ήταν σηκωμένος.

-    «Αφού είσαι κι εσύ γυμνός θα τα βγάλω κι εγώ…», μου λέει.

Κατεβάζει το σλιπ του και φανερώνεται η πουτσάρα του γύρω στους 20 πόντους χοντρή με ένα υπέροχο πουτσοκέφαλο. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Η τρυπούλα μου είχε αρχίσει να ανοιγοκλείνει. Ξάπλωσε δίπλα μου και χάιδευε τον πούτσο του..

-    «Σου αρέσει;»

-    «Ναι!», του λέω.

-    «Είσαι όμορφο αγοράκι κι αν κάνεις ότι σου λέω θα περάσουμε υπέροχα!»

Χωρίς να το σκεφτώ του λέω: «Ναι!». Με παίρνει αγκαλιά και άρχισε να με φιλάει στο στόμα και στο στήθος. Ένιωθα την πουτσάρα του.

-    «Έλα, παρ’ την!», μου λέει.

Σκύβω και αρχίζω να την γλείφω.

-    «Έτσι πουστράκι μου. Παρ’ την όλη! Έτσι πουτάνα μου…»

Την βγάζει από το στόμα μου και μου λέει:

-    «Τώρα θα την φας στο κωλαράκι σου!»

Μου σηκώνει ψηλά τα πόδια και μου ανοίγει όσο μπορεί τον κώλο. Σαλιώνει την πούτσα του και ακουμπάει το πουτσοκέφαλο του στην τρύπα μου. Μπαίνει σιγά - σιγά…

-    «Έλα…», του λέω. «Σκίσε με!»

Μου δίνει ένα φιλί και τον βάζει όλον μέσα. Πέθαινα από καύλα. Άρχιζε να κουνιέται και όσο περνούσε η ώρα έμπαινε όλο και πιο εύκολα. Με γυρίζει στα τέσσερα και μου τον βάζει πάλι. Τα αρχίδια του χτυπούσαν στα κωλομάγουλα μου.

-    «Σου αρέσει;»

-    «Ναι!», του έλεγα. «Πήδα με πουτσαρά μου!»

Συνέχιζε και τελείωσε μέσα μου. Τον πήρα στο στόμα και τον έγλειφα. Δεν έχασα ούτε μια σταγόνα. Με πήρε αγκαλιά και κοιμηθήκαμε. Αργότερα θα σας πω για τις υπόλοιπες μέρες που περάσαμε εκεί αλλά και όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη.

(Copyright protected OW ref: 13553)