Στα γρήγορα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η ταινία έχει τελειώσει και οι δύο εραστές είναι καυλωμένο περισσότερο από ποτέ. Τα παιχνίδια συνεχόμενα και δεν αργούν και οι δύο να φτάσουν στον οργασμό…

Η ιστορία:

Μετά το τέλος της ταινίας, καυλωμένος όσο ποτέ, παίρνω το χέρι σου και το τοποθετώ στο στήθος μου, κάνοντας τα δάχτυλά σου να πιέζουν τις ρώγες μου. Στη συνέχεια, βάζω τα δάχτυλά σου στο στόμα μου και αρχίζω να τα γλείφω, να τινάζω την άκρη της γλώσσας μου πάνω στις κορυφές τους. Μ’ αυτό τον τρόπο φαντάζομαι τη γλώσσα μου να γλείφει σε άλλα μέρη του κορμιού σου και να τινάζεται σαν τραυματισμένο φίδι.

Έπειτα, σε τραβάω στην αγκαλιά μου, αρπάζω τον κώλο σου, τρίβω τον βουβώνα μου πάνω σου καθώς βαδίζω τα χείλια μου και ταυτόχρονα φιλώ το λαιμό σου, απαλά στην αρχή, με περισσότερη δύναμη στη συνέχεια, όλο και πιο έντονα όσο τα λεπτά κυλούν. Φιλώ τα χείλια σου, απαλά.. τρυφερά τα δαγκώνω. Σου δίνω καλύτερα φιλιά καθώς οι γλώσσες μας συναντιούνται.

Ο πούτσος μου σηκώνεται, σκληραίνει, όμως αυτό το υπέροχο φιλί δεν σταματάει, αντιθέτως μεταλλάσσεται και γίνεται ακόμα πιο έντονο από κάθε φορά. Σε ανεβάζω πάνω μου. Σε σηκώνω ψηλά και σε φιλώ από το στομάχι μέχρι και το στήθος σου. Η αναπνοή σου γίνεται βαριά καθώς σου βγάζω το πουκάμισο. Το άρωμά σου αναβλύζει στα ρουθούνια μου. Είμαι πραγματικά καυλωμένος τώρα.. τόσο άσχημα.

φέρνω ακόμα πιο κοντά, τοποθετώ το στόμα μου στο στήθος σου, τραβάω, γλείφω και πειράζω τις ρώγες σου. Έχοντάς τις ανάμεσα στα χείλια μου, μια - μια, τις ερεθίζω κυλώντας τη γλώσσα μου πάνω τους. Με σπρώχνεις προς τα πίσω και βάζεις το χέρι σου γύρω από το λαιμό μου.

-    «Όχι ακόμα.», μου λες.

Κάθεσαι καβάλα στα πόδια μου, και κατεβάζεις το παντελόνι σου. Δείχνοντάς μου την κορυφή του σλιπ σου, τα σωθικά μου καίγονται. Τα μάτια σου κοιτάζουν κατευθείαν τα δικά μου μάτια. Σκύβεις για να με φιλήσεις. Μετατρέπεις το μήλο του Αδάμ στο λαιμό μου σ’ ένα γρήγορο σνακ. Τα δάχτυλά σου καρφώνονται στην πλάτη μου.

Γέρνω το κεφάλι μου προς τα πίσω και τα μάτια μου αλληθωρίζουν από την καύλα. Τραβώντας με από τα μαλλιά επαναφέρεις το κεφάλι μου στην προηγούμενη θέση. Κοιτάζω τα μάτια σου μια ακόμη φορά. Με κοιτάς κι εσύ. Θέλεις να δεις πως νιώθω το φιλί που μου δίνεις. Τα χείλια σου είναι απαλά και η γλώσσα σου χορεύει με τη δική μου.

Σταματάμε τα φιλιά για να μου πεις πως θέλεις να βγάλω το παντελόνι μου. Το γλιστράω προς τα κάτω παρέα με το σλιπ μου. Στη θέα του ετοιμοπόλεμου πούτσου μου χαϊδεύεις την πλάτη μου και σκύβοντας φιλάς το στομάχι μου. Είσαι σε θέση να μυρίσεις την γλυκιά γεύση του πούτσου μου. Σε τραβάω από τα πόδια και διευκολύνω, ανοίγοντάς τα, την είσοδο του πούτσου μου μέσα σου. Αισθάνεσαι κάθε κίνησή μου μέσα στην υγρή κωλοτρυπίδα σου.

Κοιταζόμαστε στα μάτια, αγκαλιασμένοι, φιλώντας ο ένας τον άλλο, καθώς ο πούτσος μου μπαινοβγαίνει μέσα σου. Τον σπρώχνω προς τα μέσα. προς τα κάτω. προσφέροντάς σου έντονα συναισθήματα. Κάποια στιγμή, επιτέλους, φτάνω στον προστάτη σου.. στο σημείο ακριβώς που λαχταρούσα να φτάσω. Οι κινήσεις μου γίνονται πιο γρήγορες, παρόλη την ακαμψία του πούτσου μου. Έρχομαι πολύ κοντά στο να χύσω γι’ αυτό και επιβραδύνω. Δεν θέλω να τελειώσω αυτή τη στιγμή.

Καθώς συνεχίζω, αισθάνομαι τον εαυτό μου να δημιουργεί μέσα σου. Κάνω κύκλους σαν να σου προσφέρω χάδι. κρατιέμαι από τους ώμους σου για σταθερότητα, και σπρώχνω τον πούτσο μου ακόμα πιο βαθιά. Τεντώνεις το κορμί σου προς τα εμπρός, και με φιλάς, χώνοντας τη γλώσσα σου βαθιά μέσα στο στόμα μου.

Χύνουμε ταυτόχρονα.

Κοιταζόμαστε και μοιράζουμε χαμόγελα ο ένας στον άλλο. Το δικό σου χαμόγελο είναι μεγαλύτερο. Είμαι σίγουρος πως κατάλαβες ότι έκανα το καλύτερο για σένα.. μόνο για σένα.

(Copyright protected OW ref: 14546)