Εκείνο το καλοκαίρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο Αλέξης πηγαίνει τα καλοκαίρια στο νησί του για διακοπές κι μία από αυτές τις φορές, γνώρισε τον Κώστα και άρχισαν να κάνουν παρέα. Μια μέρα που ήταν μόνοι τους όμως στην παραλία, ο Κώστας έδειξε να έχει άλλες διαθέσεις, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Αλέξη. Η συνέχεια έχει μια πολύ οδυνηρή εμπειρία για τον Αλέξη, που δεν θα ξεχάσει ποτέ…

Η ιστορία:

Τα καλοκαίρια από μικρά παιδιά τα περνάγαμε στο νησί που είχε μεγαλώσει η μητέρα μου. Εγώ (Αλέξης) με την αδερφή (Ελένη) μου πηγαίναμε μόλις έκλειναν τα σχολεία και η μητέρα (Κατερίνα) μας ερχόταν τον Αύγουστο. Η μητέρα μου είχε χωρίσει με τον πατέρα μου αμέσως μόλις γεννήθηκα εγώ και η αδερφή μου ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερη από μένα. Το χωριουδάκι που μέναμε ήταν παραθαλάσσιο και αρκετά μικρό. Μέχρι να έρθει η μητέρα μου τον Αύγουστο, μέναμε με τον παππού μας, τον πατέρα της μητέρας μου, η γιαγιά είχε πεθάνει.

Έκανα παρέα με τα λιγοστά αγόρια που έμεναν εκεί όλο τον χρόνο. Τα δυο τελευταία καλοκαίρια είχε προστεθεί στην παρέα μας και ο Κώστας, ο οποίος είχε έρθει να μείνει στο νησί γιατί οι γονείς του είχαν σκοτωθεί σε ατύχημα και έτσι ήρθε στο νησί να μείνει με τον θείο του. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Κώστα, τον συμπάθησα αμέσως. Ήταν πολύ καλός μαζί μου και δεν άφηνε τα άλλα παιδιά να με πειράζουν. Με έμαθε να ψαρεύω και τον είχα σαν μεγάλο αδερφό.

Εκείνο το καλοκαίρι εγώ πήγα στο νησί μόνος μου χωρίς την αδερφή μου γιατί έδινε εξετάσεις. Οι μέρες πέρναγαν ωραία. Ήμασταν όλη μέρα στην θάλασσα, κάναμε μπάνιο, πηγαίναμε για ψάρεμα και άλλα πολλά. Ένα βράδυ, είχαμε πάει για μπάνιο, η ώρα είχε περάσει και όλα τα παιδιά έφυγαν. Εγώ έμεινα με τον Κώστα γιατί ο παππούς με άφηνε να γυρνάω ότι ώρα ήθελα. Μόλις έφυγαν τα παιδιά, ρίξαμε μια βουτιά με τον Κώστα και βγήκαμε και ξαπλώσαμε στην παραλία. Κάποια στιγμή με ρώτησε ο Κώστας αν έχω γκόμενα στην Αθήνα και του είπα:

-    «Όχι Κώστα, δεν έχω τίποτα».

-    «Γιατί ρε Αλέξη; Τόσες γκόμενες στην Αθήνα…»

-    «Δεν έχω καταφέρει να ρίξω καμία…»

-    «Δεν πιστεύω να είσαι παρθένος ακόμα;»

-    «Δυστυχώς Κώστα, είμαι».

-    «Τουλάχιστον έχεις χαμουρευτεί με καμιά κοπέλα;»

-    «Όχι, τίποτα. Ούτε καν φιλί δεν έχω δώσει».

-    «Δεν έχεις δει καμιά γυμνή;»

-    «Θα σου πω κάτι αλλά να μου υποσχεθείς πως θα μείνει μεταξύ μας Κώστα. Εντάξει;»

-    «Ναι ρε Αλέξη. Δεν πρόκειται να πω τίποτα σε κανέναν. Πες…»

-    «Η μοναδική γυναίκα που έχω δει γυμνή είναι η μάνα μου, μια μέρα που μπήκα στο μπάνιο χωρίς να ξέρω ότι ήταν μέσα…»

-    «Ρε συ Αλέξη, μπας και δεν σου αρέσουν οι γυναίκες και προτιμάς τους άντρες;»

-    «Μην λες κουταμάρες ρε Κώστα…»

Τότε ξαφνικά ο Κώστας, όπως ήμουν μπρούμυτα ξαπλωμένος, ανέβηκε επάνω μου. Στην αρχή νόμιζα πως το έκανε για πλάκα γιατί κι άλλες φορές κάναμε πως παλεύουμε στην άμμο, αλλά αυτή την φορά δεν με άφηνε να του ξεφύγω όπως τις άλλες φορές. Ξαφνικά, όπως ήταν από πάνω μου, κόλλησε επάνω στο σώμα μου. Ένιωσα το καυλί του να ακουμπάει πάνω στον κώλο μου. Προσπάθησα να του ξεφύγω με όλες μου τις δυνάμεις αλλά ήταν αδύνατο. Τότε του φώναξα «Παραδίνομαι!», ελπίζοντας να με αφήσει, όπως με άφηνε άλλες φορές, αλλά μάταια.

Μου έπιασε και τα δυο χέρια με το δικά του και μου τα έφερε πίσω από την πλάτη, μου τα έκανε χιαστί από πίσω και μου τα έπιασε με το ένα του χέρι. Τότε ξαφνικά ένιωσα το χέρι να μπαίνει μέσα στο μαγιό και να κατεβαίνει προς την σχισμή του κώλου. Πανικοβλήθηκα. Προσπάθησα απεγνωσμένα να του ξεφύγω αλλά ήταν αδύνατο, ήταν πολύ πιο δυνατός από μένα γιατί ήταν και μεγαλύτερος μου τέσσερα χρόνια. Το ένα του δάχτυλο βρήκε την τρύπα και άρχισε να την πιέζει.

-    «Σου αρέσει που παίζω με τον κώλο σου;»

-    «Αλέξη σε παρακαλώ… άσε με. Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι…»

-    «Και ποιος σου είπε ότι αίνε παιχνίδι;»

-    «Κώστα άσε με. Θα φωνάξω!»

-    «Και ποιος θα σε ακούσει εδώ στην ερημιά που είμαστε;»

Είχε δίκιο. Το πιο κοντινό σπίτι απείχε ένα χιλιόμετρο. Κανένας δεν θα με άκουγε. Τράβηξε με δύναμη το μαγιό μου προς τα κάτω μέχρι τα γόνατα μου και ένιωσα ξανά το δάχτυλο του στην τρύπα μου. Τον παρακαλούσα κλαίγοντας να με αφήσει αλλά αυτός τίποτα. Τον ένιωσα να τραβιέται προς τα πάνω λίγο και νόμιζα ότι θα με άφηνε για μια στιγμή αλλά αντίθετα, ξαναξάπλωσε επάνω μου, αλλά αυτή την φορά δεν ένιωσα το μαγιό του να με ακουμπάει αλλά το γυμνό του σώμα. Είχε βγάλει το μαγιό του. Ξάπλωσε ακριβώς επάνω μου βάζοντας το πούτσο του ανάμεσα στην σχισμή του κώλου μου.

Άρχισε να κουνιέται μπρός - πίσω χαϊδεύοντας τον κώλο μου με τον πούτσο του. Μου άφησε τα χέρια και με έπιασε από τον σβέρκο. Προσπάθησα να ξεφύγω αλλά ήταν αδύνατο. Έκλαιγα και τον παρακαλούσα να με αφήσει αλλά αντί γι’ αυτό ένιωσα τον πούτσο να ψάχνει την τρύπα του κώλου μου. Την βρήκε και προσπάθησε να τον βάλει μέσα αλλά μάταια… Ο κώλος μου αντιστεκόταν στην πίεση του πούτσου του. Προσπάθησε πάλι και πάλι, αλλά δεν έμπαινε. Η παρθένα τρύπα μου ήταν πολύ σφιχτή και για κάποια στιγμή πίστεψα ότι την γλίτωσα.

Τον ένιωσα να τεντώνεται προς τα αριστερά αλλά δεν μπορούσα να δω τι κάνει γιατί όπως με κράταγε, εγώ κοίταγα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Άκουσα να ψάχνει την τσάντα του. Ότι έψαχνε πρέπει να το βρήκε γιατί ξανάνιωσα το βάρος του επάνω στο σώμα μου που νωρίτερα είχε μετακινηθεί αριστερά. Ένιωσα κάτι σκληρό να ακουμπάει την τρύπα μου και αμέσως κάτι υγρό να τρέχει στον κώλο μου. Ένιωσα τα αρχίδια μου να μουσκεύονται από αυτό το υγρό. Δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν αλλά σίγουρα ήταν κάτι που θα διευκόλυνε τον Κώστα να με γαμήσει.

Ξανάνιωσα την πούτσα του να ψάχνει την τρύπα μου. Την βρήκε με ευκολία και άρχισε πάλι να σπρώχνει τον πούτσο του στην στενή μου τρύπα. Το υγρό που έβαλε έκανε δουλειά και ένιωσα το κεφάλι του πούτσου του να με ανοίγει. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Νόμιζα πως θα πεθάνω. Τον παρακαλούσα κλαίγοντας να σταματήσει αλλά δεν άκουγε τίποτα. Συνέχισε να χώνει την πούτσα του στον κώλο μου. Όσο περισσότερο έμπαινε τόσο περισσότερο πόναγα. Φώναζα, έκλαιγα, τον παρακάλαγα να σταματήσει αλλά συνέχιζε.

Ο πόνος ήταν αφόρητος. Είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι θα μου έσκιζε τον κώλο. Ξαφνικά σταμάτησε… Ένιωσα το κορμί του να κολλάει επάνω στο δικό μου. Είχε μπει όλος μέσα μου! Πλησίασε το στόμα του στο αφτί μου και μου είπε:

-    «Τι έχεις μέσα στον κώλο σου;»

Δεν του απάντησα, δεν μπορούσα από τον πόνο. Τραβήχτηκε προς τα πίσω και ο πόνος δυνάμωσε καθώς ο πούτσος του έβγαινε από την βιασμένη τρύπα μου.

-    «Σταμάτα σε παρακαλώ. Κώστα, σταμάτα. Μην κουνιέσαι. Πονάω πάρα πολύ!»

Ξαναμπήκε μέσα μου κάνοντας με να δω αστράκια από τον πόνο μέχρι να χωθεί όλος πάλι μέσα μου.

-    «Τι έχεις μέσα στον κώλο σου;», με ξαναρώτησε.

-    «Έναν πούτσο…», είπα κλαίγοντας.

Ξανατραβήχτηκε προς τα έξω και ξαναμπήκε με δύναμη μέσα μου κάνοντας τα αρχίδια του να χτυπήσουν τα δικά μου.

-    «Τι έχεις μέσα σου;»

-    «Το πούτσο σου!», φώναξα.

-    «Τι κάνει ο πούτσος μου μέσα στον κώλο σου;»

-    «Με γαμάει…»

Ξανατραβήχτηκε απότομα και ξανακαρφώθηκε μέσα μου κάνοντας με να πονέσω ακόμα περισσότερο.

-    «Τι κάνει ο πούτσος μου μέσα στον κώλο σου;»

-    «Μου παίρνει την παρθενιά…»

-    «Σου αρέσει που στην παίρνει;»

-    «Ναι, μου αρέσει!»

-    «Σε ποιον ανήκει η τρύπα σου;»

-    «Σε σένα…»

Τραβήχτηκε έξω από τον κώλο μου και τον ένιωσα να σηκώνεται από πάνω μου. Ξάπλωσε δίπλα μου ανάσκελα.

-    «Σήκω πάνω. Όρθιος!», με πρόσταξε.

Δεν κουνήθηκα και αμέσως ξανακαβάλησε επάνω μου και πριν προλάβω να κουνηθώ, ο πούτσος του χώθηκε με δύναμη στον κώλο μου κάνοντας να σπαράξω από τον πόνο. Ξαναβγήκε με την ίδια ταχύτητα αφήνοντας το κεφάλι μόνο μέσα και ξαναχώθηκε μέσα μου και πάλι, και πάλι, και πάλι… Σε κάθε είσοδο του και έξοδο του ο πόνος ήταν τεράστιος. Ξαφνικά σταμάτησε και ξαναξάπλωσε δίπλα μου ανάσκελα.

-    «Σήκω πάνω!»

Αμέσως σηκώθηκα ξέροντας τι με περίμενε εάν δεν το έκανα.

-    «Γύρνα προς την θάλασσα για να με έχεις πλάτη εμένα και πέρνα τα πόδια σου αριστερά και δεξιά μου και κατέβα σιγά - σιγά μέχρι να χωθεί ο πούτσος μου στον κώλο σου!»

Υπάκουσα ξέροντας ότι εάν δεν το έκανα θα υπέφερα. Έβαλα τα πόδια μου αριστερά και δεξιά του και άρχισα να κατεβάζω το κορμί μου προς τα κάτω. Ένιωσα τον πούτσο του να ακουμπάει τον κώλο μου. Κουνήθηκε ο Κώστας φέρνοντας τον πούτσο του στην τρύπα μου. Συνέχισα να κατεβαίνω νιώθοντας τον πούτσο του ακόμα μια φορά να εισβάλει στην τρύπα μου. Κατέβασα το κορμί σιγά - σιγά προσπαθώντας να αντέξω τον πόνο μέχρι που ο πούτσος του χώθηκε εντελώς στην τρύπα μου.

-    «Μπράβο! Τώρα όπως είσαι, κάτσε με τα γόνατα!»

Υπάκουσα και έκατσα με τα γόνατα έχοντας το πούτσο του μέσα μου.

-    «Μπράβο! Τώρα θέλω να αρχίσεις να ανεβοκατεβαίνεις πάνω στον πούτσο μου!»

Ο πόνος είχε αρχίσει να υποχωρεί. Προφανώς η τρύπα μου είχε αρχίσει να συνηθίζει τον εισβολέα, οπότε άρχισα σιγά - σιγά να ανεβοκατεβαίνω στον πούτσο του Κώστα. Πόναγα ακόμα αλλά όχι τόσο πολύ. Θα είχαν περάσει δυο με τρία λεπτά που το έκανα, όταν άρχισα να νιώθω ότι θα έχυνα. Δεν το πίστευα! Παρόλο που δεν ήμουν καθόλου καυλωμένος, ένιωθα ότι θα χύσω! Προσπάθησα να κρατηθώ αλλά το συνεχές πάνω - κάτω στον πούτσο του Κώστα άρχισε να μου δίνει ρίγη ευχαρίστησης. Τα πρώτα υγρά φάνηκαν στο κεφάλι του πούτσου μου. Προσπαθούσα να το κρύψω, δεν ήθελα να το δει ο Κώστας.

-    «Πιο γρήγορα!», μου φώναξε ο Κώστας.

Αύξησα τον ρυθμό που γαμιόμουν πάνω στον πούτσο του και πριν περάσει ένα λεπτό άρχισα να χύνω. Όσες μαλακίες και να είχα βαρέσει, τέτοιο χύσιμο δεν είχα ξανακάνει. Έχυνα χωρίς καν να ακουμπήσω τον πούτσο και χωρίς να έχω καυλώσει. Έτρεμα όλος από ευχαρίστηση και για μια στιγμή είχα ξεχάσει και τον Κώστα. Με επανέφερε η φωνή του:

-    «Πιο γρήγορα! Πιο γρήγορα!»

Επιτάχυνα ακόμα καθώς ο πόνος είχε εξαφανιστεί εντελώς. Το μόνο που ακουγόταν ήταν οι βαριές μας ανάσες και ο θόρυβος που έκανε ο πούτσος του Κώστα καθώς μπαινόβγαινε στον κώλο μου. Ξαφνικά ο Κώστας ανασηκώθηκε, πέρασε τα χέρια του στους ώμους μου και με κράτησε κάτω καρφωμένο στον πούτσο του. Τον ένιωσα να τρέμει και αμέσως κατάλαβα ότι έχυνε μέσα στον κώλο μου.

Μείναμε έτσι κοντά στα δυο λεπτά και τότε μου είπε ο Κώστας να σηκωθώ. Σηκώθηκα νιώθοντας τον πούτσο του να γλιστράει από τον κώλο μου. Γύρισα και τον κοίταξα. Είχε ξαναξαπλώσει κάτω. Ο πούτσος του ήταν ακόμη καυλωμένος. Το κεφάλι του πούτσου του ήταν κατακόκκινο και γυάλιζε από τα υγρά του. Ένιωσα υγρά να τρέχουν από την τρύπα μου και κρύο αέρα να μπαίνει μέσα. Έβαλα το χέρι μου ψάχνοντας την τρύπα μου. Τα δυο μου δάχτυλα έμπαιναν άνετα μέσα! Με είχε ξεσκίσει ο καριόλης!

Πήρα το μαγιό μου και το φόρεσα. Το ίδιο έκανε και ο Κώστας. Μαζέψαμε τα πράγματα μας αμίλητοι και αρχίσαμε να περπατάμε προς το χωριό. Σε όλο το δρόμο δεν αλλάξαμε κουβέντα. Δεν θα του ξαναμίλαγα ποτέ στην ζωή μου, ούτε θα ξαναπάταγα το πόδι μου στο νησί πάλι. Θα πέρναγε αυτό το καλοκαίρι και δεν θα ξαναρχόμουν εδώ ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 13466)