Είδα φως από πίσω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ένας άνδρας, ανακαλύπτει την γκέι πλευρά του και άρχισε τους πειραματισμούς με κάποιον που γνώρισε σε ένα μπαράκι μέσω ενός φίλου. Το αποτέλεσμα ήταν πέραν των προσδοκιών του.

 

Η ιστορία:

Είμαι ένας άνδρας με όλη τη σημασία της λέξης, που σημαίνει ότι η ζωή μου είναι γεμάτη γυναίκες και σεξ. Η τύχη όμως τα έφερε, μέσα από τις παρτούζες να αρχίσω στα σαράντα μου να κοιτάω περισσότερο τα καυλιά απ’ ότι τα μουνιά.

Πώς έγινε αυτό; Κάποιοι λένε ότι όλοι έχουμε μέσα μας και την γκέι φύση η οποία ερεθίζεται υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Κάτι τέτοιο νομίζω ότι συνέβη στη δικιά μου ζωή. Γι’ αυτό όταν για πρώτη φορά βρέθηκα γυμνός στον καναπέ με έναν άλλον άνδρα, δεν δίστασα δευτερόλεπτο να σκύψω στα γόνατα και να τυλίξω με τα χείλη μου τον πούτσο που είχα ήδη αρπάξει στα χέρια όπως οι πεινασμένοι αρπάζουν ένα κομμάτι ψωμί που τους πετάς μέσα στις λάσπες.

Είχαμε γνωριστεί μέσω ενός φίλου σε ένα μπαράκι και από τις πρώτες κουβέντες που ανταλλάξαμε μου έκανε ένα περίεργο ‘κλικ’. Κάτι μου έλεγε ότι ο τύπος αυτός «το πάει το γράμμα» κι ας ήταν πιο αρρενωπός από μένα. Ήταν ένα βράδυ που βγήκαμε με μεγάλη παρέα και ήπιαμε αρκετά. Του είπα ότι μπορώ να τον φιλοξενήσω, για να μην οδηγήσει και δέχθηκε πρόθυμα.

Στρωθήκαμε στον καναπέ, έβαλα μουσική και κάναμε τσιγάρο για να χαλαρώσουμε. Η συζήτηση που πιάσαμε ήταν περίεργη, σεξουαλική, με εκείνον να βάζει διαρκώς υπονοούμενα για «ανοικτά μυαλά» και τα σχετικά. Του είπα ότι έχω κάποιες καλές γνωριμίες με ζευγάρια που κάνουμε παρτούζες και εκείνος με ρώτησε αν πάνω στη φάση έχω γλείψει κανέναν πούτσο. Του είπα:

-    «Έλα ρε συ, τι είναι αυτά που λες;»

Εκείνος μου απάντησε:

-    «Ρε συ μάγκα μου, στις παρτούζες όλη η καύλα είναι τα αντρικά καυλιά που κάνουν όλη τη δουλειά. Χωρίς αυτά παρτούζα δεν υπάρχει. Εγώ όσες φορές βλέπω παρτούζες σε ταινίες τρελαίνομαι με τα παλούκια που πάλλονται. Καλά και άγια τα μουνάκια τα γαμημένα, αλλά χωρίς ψωλές είναι σαν τον κάμπο δίχως νερό».

Και λέγοντας αυτά, κατεβάζει το φερμουάρ και πετάει έξω την ψωλή του γελώντας.

-    «Καύλες, μεγάλε. Καύλες άγριες!», μου λέει κι αρχίζει να παίζει με τον πούτσο του αφού πρώτα έβγαλε τελείως το παντελόνι του.

Δεν δίστασα λεπτό. Πάω δίπλα του και βγάζω έξω τον πούτσο μου αρχίζοντας να τον παίζω κι εγώ. Με το αριστερό έπαιζα τον δικό μου και με το δεξί άρχισα να χαϊδεύω τα αρχίδια του για να τον χουφτώσω τελικά και να αρχίσω το παιχνίδι... Με χούφτωσε κι αυτός, κάπως άτσαλα και προσπάθησε να μου χαϊδέψει τον κώλο. Τότε γύρισα γονάτισα έβγαλα τον κώλο σε ελεύθερη θέα και έβαλα τον πούτσο του στο στόμα μου.

Δεν ξέρω αν ήταν η ιδέα μου, αλλά το στόμα μου γέμισε σάλια λες και ήμουν χαμένος στην έρημο που βρήκε μια όαση με τροφή και νερό. Του πλημμύρισα τον πούτσο με σάλια που έτρεχαν μέχρι χαμηλά στα αρχίδια του. Έκανα ότι μου κατέβαινε. Έκανα δοκιμές, πόσο βαθιά μπορώ να τον χώσω στο λαρύγγι μου. Τον δάγκωνα απαλά για να δω τις αντιδράσεις του. Προσπαθούσα να χώσω τη γλώσσα στη τρυπούλα του και διάφορα τέτοια τρελά, που μου έκαναν οι γκόμενες.

Εντωμεταξύ εκείνος προσπαθούσε να παίξει με τον πούτσο μου και χάιδευε τον κώλο μου. Ομολογώ με πολύ ερεθιστικό τρόπο, παρότι στην αρχή φάνηκε άγαρμπος. Κάποια στιγμή, σταματώ και του λέω:

-    «Δεν είμαι αδελφή».

-    «Ούτε εγώ είμαι αδελφή, αλλά μου αρέσει ο πούτσος σου και μου αρέσει που τη βρίσκουμε έτσι μαζί».

Γύρισα ανάσκελα και του ζήτησα να με γλείψει. Λάθος μου! Κάπου εκεί από την τρελή καύλα άρχισα να πιστεύω ότι τσάμπα ψάχνομαι ακόμα με κάθε χαζογκόμενα που δεν ξέρει πως να πιπώσει έναν άνδρα. Ο τύπος ήταν Μετρ!!! Με έστειλε στον ουρανό και με έριχνε σε ελεύθερη πτώση με το παιχνίδι που έκανε με τη γλώσσα και τα δάκτυλα του σε όλο μου το κορμί. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι πριν στηθώ σαν πουτανάρα για να μου πάρει την παρθενιά, ήταν τα παρακαλετά μου:

-    «Καύλα μου απόψε με έχεις κάνει δικιά σου. Κάνε ότι θέλεις, γάμα ότι θέλεις, ζήτα μου ότι θέλεις. Τέτοια καύλα δεν έχω ζήσει ποτέ ξανά με όλα τα μουνιά του κόσμου!»

Η συνέχεια; Ένα σας λέω... όποιος δεν έχει γαμηθεί δεν ξέρει τι θα πει καύλα!!! Λεπτομέρειες αύριο…

(Copyright protected OW ref: 13282)