Κολλητοί φίλοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Δυο φίλοι είναι σε διακοπές και αναγκαστικά μένουν οι δυο τους σε δίκλινο δωμάτιο. Από το πρώτο βράδυ κιόλας, ανακάλυψαν ότι η έλξη μεταξύ τους ήταν μεγάλη και δεν άργησε να ξεκινήσει ένα καλό ξέσκισμα.

Η ιστορία:

Πέρυσι το καλοκαίρι είχα πάει διακοπές στη Θάσο με μια παρέα φίλων. Και οι τέσσερις φίλοι από το Λύκειο και χωρίς σχέση τότε. Επειδή δεν βρίσκαμε ένα δωμάτιο για τέσσερα άτομα, κλείσαμε δύο δωμάτια για δίκλινα. Στο δωμάτιο έμεινα με τον Κώστα, ο οποίος είναι κι ο πιο ωραίος της παρέας. Πιο συγκεκριμένα, ύψος 1.95, μελαχρινός, με πολύ καλό σώμα λόγω του ότι παίζει μπάσκετ. Για τους υπόλοιπους δεν σας λέω κάτι, καθώς δεν εμπλέκονται πουθενά.


Ξυπνάμε το πρώτο πρωί για να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα. Δεν αλλάξαμε σε διαφορετικά δωμάτια οπότε τον είδα γυμνό και αναστατώθηκα λίγο. Κατάλαβε ότι τον κοιτούσα επίμονα και για να σπάσει λίγο τον πάγο είπε σε στιλ πλάκας:

-    «Έλα, ρε! Μη ζηλεύεις που έχω μεγαλύτερο πούτσο από σένα. Εσύ μπορεί να γαμάς καλύτερα…»

Γέλασα τότε και το μόνο που είπα ήταν:

-    «Μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά μια πούτσα μεγάλη χτυπάει διαφορετικά…»

Στην παραλία δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Φορούσε ένα εφαρμοστό μαγιό σε χρώμα μαύρο και διαγραφόταν ο πούτσος του ολοκάθαρα. Προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι για να καταφέρω να τον κάνω να με γαμήσει. Για να τον νιώσω να με αγγίζει λίγο, του ζήτησα να μου αλείψει την πλάτη λάδι.

Το έκανε και καθώς με χάιδευε και με έτριβε δεν μπορούσα να συγκρατήσω την καύλα μου και πολύ. Αυτός πλησίαζε το σώμα του όλο πιο κολλητά και για να αποφύγω να έρθω σε δύσκολη θέση του είπα ότι με ζέσταινε πολύ κι αν γίνεται να κρατήσει μια απόσταση. Περάσαμε πολύ καλά στην παραλία και κάποια στιγμή γύρισε και μου είπε:

-    «Μαλάκα, είμαι τελείως πτώμα! Πάμε προς το ξενοδοχείο και αν μπορείς λίγο να με τρίψεις στην πλάτη, γιατί νιώθω πολύ πιασμένος…»

-    «Εντάξει!», του είπα και μέσα μου σκεφτόμουν πως να κρατηθώ όταν θα είμαστε σε τέτοια φάση.

Όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο ο Κώστας μπήκε πρώτος για μπάνιο κι εγώ τον κοιτούσα καυλωμένος από την κλειδαρότρυπα. Η καύλα ήταν πολύ μεγάλη που ήμουν έτοιμος να ανοίξω την πόρτα του και να στηθώ να με γαμήσει ανελέητα. Σε λίγο βγήκε έξω τυλιγμένος με μια πετσέτα και ξάπλωσε μπρούμυτα για να τον τρίψω.

-    «Τι τέλεια που τρίβεις, ρε φίλε μου!», γύρισε και μου είπε. «Αν τα χέρια σου πιάνουν τόσο καλά και πούτσες, θα είσαι άπαιχτος!», είπε δήθεν για πλάκα.

Κατάλαβα ότι η μεγάλη ώρα δεν αργούσε. Του έλυσα την πετσέτα του και του είπα:

-    «Να δοκιμάσεις λίγο;»

Και απαντάει:

-    «Επιτέλους, ρε καύλα. Εκδηλώθηκες. Πόση ώρα περιμένω να σε σκίσω τελείως…»

Γύρισε ανάσκελα και με πρόσταξε να του κάνω πίπα.

-    «Άνοιξε το στόμα σου και λούσε μου την με όλο σου το σάλιο!»

Χωρίς αντίρρηση άρπαξα το 19ποντο καυλί στο στόμα μου και το γυάλισα με τη γλώσσα μου για τουλάχιστον δέκα λεπτά. Χύσια και σάλια είχαν ενωθεί πάνω στην πούτσα του και τη γλώσσα μου. Αφού του την άφησα, με διέταξε να του κάνω ένα στριπτιζάκι σε ανατολίτικους ρυθμούς και έπειτα να στηθώ στα τέσσερα. Το έκανα και μόλις στήθηκα στα τέσσερα γύρισε και είπε, ενώ πριν από λίγο πλησίασε και έπεσε πάνω μου, ψιθυρίζοντας:

-    «Και τώρα θα σου ανοίξω την κωλότρυπα διάπλατα!»

Τότε απάντησα:

-    «Κάνε με να ματώσω!»

Επί πολλή ώρα μπαινόβγαινε βίαια μέσα μου και άφηνε την ανάσα του επάνω στο σβέρκο μου. Μου έλεγε παράλληλα στο αφτί:

-    «Φώναξε πόσο πολύ πονάς!»

Και τότε εγώ με φωνή που έτρεμε από την καύλα και τον πόνο του φώναζα με όση δύναμη:

-    «Πάρα πολύ... Αλλά θέλω κι άλλο!»

Σε λίγο έχυσε στον κώλο χωρίς να βγει. Μπήκαμε για μπάνιο μαζί και πήραμε πίπα ο ένας στον άλλον. Το ίδιο βράδυ, αφού γυρίσαμε στο ξενοδοχείο ύστερα από ποτό, γαμηθήκαμε πάλι, αλλά αυτή τη φορά με αντιστροφή ρόλων.

Ακόμα και τώρα, παρά το γεγονός ότι έχουμε σχέσεις και οι δύο, όταν βρισκόμαστε μόνοι μας απολαμβάνουμε να κάνουμε παιχνίδια. Και οι φορές αυτές δεν είναι και λίγες.

(Copyright protected OW ref: 13167)