Ο πενηντάρης μου πήρε την παρθενιά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας πηγαίνει σε ένα τσοντοσινεμά και παρακολουθεί μια ταινία με τραβεστί. Εκεί όμως θα δοκιμάσει μια εμπειρία με έναν πενηντάρη που θα θυμάται για καιρό…

Η ιστορία:

Μια Κυριακή πρωί ξύπνησα τρελαμένος από καύλα. Ήθελα να γαμήσω σαν τρελός. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια… Χρήμα για πουτάνες δεν υπήρχε οπότε τι να κάνω, έκοψα για τα τσοντοσινεμά περιοχής Ομόνοιας... Λέω κάτι θα δω, θα μου την παίξει κανένας.

Αλλά για πρώτη φορά πήγα στο τσοντάδικο δίπλα στο Δημαρχείο. Δεν ήξερα ότι ήταν με τραβεστί οι ταινίες. Πρώτη φορά έβλεπα ταινία με τραβεστί και είχα καυλώσει πάρα πολύ. Φορούσα μια φόρμα με το σκεπτικό να μπορώ να χαϊδεύω τον πούτσο μου πάνω από το ύφασμα. Ένιωθα τρελή καύλα όταν ένας νεαρός ήρθε δίπλα μου και είπε αν μπορεί να καθίσει.

Έλληνας ήταν, και από ότι μπορούσα να διακρίνω στο σκοτάδι, το σώμα του ήταν τέλειο. Κάθισε δίπλα και άρχισε να μου χαϊδεύει το χέρι. Είχα καυλώσει. Του είπα:

-    «Άμα θέλεις μπορείς να χαϊδέψεις τον πούτσο μου…»

Αυτός γύρισε, με κοίταξε στα μάτια και μου είπε:

-    «Θέλω να τον γευτώ καλύτερα...»

Σάστισα. Δεν μου είχε πάρει πίπα ποτέ κανένας άντρας. Ήμουν όμως τόσο πολύ καυλωμένος που δεν με ένοιαξε και πολύ. Έγειρε στο πλάι και άρχισε με μικρές κινήσεις να καταπίνει το μεγάλο και πολύ υγρό πούτσο μου. Άρχισα κι εγώ να χαϊδεύω τον κώλο του.

Ήξερα πως δε θα άντεχα για πολύ. Το είχε το άθλημα. Κατέβαζε το κεφάλι του βασανιστικά αργά μέχρι που ένιωθα την ανάσα του στα αρχίδια μου. Ήμουν πρησμένος από καύλα. Εκεί που ήμουν έτοιμος να χύσω, ένιωσα ένα χέρι από πίσω μου.

Γυρνάω και είναι ένας πενηντάρης με τον τεράστιο πούτσο του στα χέρια να μας κοιτάζει. Μας λέει αν θέλουμε να παίξουμε όλοι μαζί. Με την καύλα που είχα δεν αρνήθηκα. Πήγαμε στις τουαλέτες. Ο νεαρός ήταν πάρα πολύ καυλωμένος και ο πενηντάρης είχε έναν πανέμορφο πούτσο.

Τα μάτια μου είχαν γυαλίσει. Βάλαμε το νεαρό ανάμεσα μας. Εγώ άρχισα να νιώθω τον πούτσο του με το δικό μου να πάλλονται ενώ ο άλλος τον είχε ήδη καρφώσει βαθιά στα κωλομέρια του. Ο νεαρός έσκουζε από καύλα και πόνο. Έβλεπα στα μάτια του τη χαρά...

Έσκυψα και ήθελα να τον κάνω να χαρεί. Του έγλειψα το κεφαλάκι και με αργές κινήσεις άρχισα να του γλείφω τα καλοξυρισμένα αρχίδια του. Ζεστά και ζουμερά έπαιζα μαζί τους. Ένιωσα τα πρώτα του υγρά στο χείλια μου και ήξερα πως δεν θα αργήσει να χύσει. Κατέβασα όλο του τον πούτσο βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου και τον πίεσα ελαφρά.

Έβγαλε μια κραυγή ηδονής και ένιωσα ένα κύμα σπέρματος να με πλημμυρίζει. Δεν το πίστευα…! Ήταν τόσο πολύ που παραλίγο να πνιγώ. Με δυσκολία ανάσανα όταν είδα μπροστά μου το θηρίο του πενηντάρη. Είχε βγει από την κωλάρα του νεαρού και με κοίταζε κατάματα.

Τεράστιος και υγρός όπως ήταν τον βούτηξα κι αυτόν. Το στόμα μου υγρό και γινόταν ακόμα πιο υγρό μιας και δεν μπορούσα να τον βάλω όλο στο στόμα μου. Ο νεαρός μας κοίταζε και χάιδευε τον πεσμένο πούτσο του. Ο πενηντάρης μου είπε ότι ήθελε να γαμήσει και το δικό μου κώλο. Γυρνάει και μας είπε ότι ήθελε να με ξεκωλιάσει και ότι γουστάρει όταν πουστάκια σαν εμάς ξερογλείφονται σαν πουτάνες για τον πούτσο του.

Ένιωσα ντροπή. Με έβριζε κι εγώ τον ποθούσα μέσα στον κώλο μου. Υπέκυψα.. Έγειρα προς τα μπρος και τον άφησα να βυθιστεί βαθιά μέσα μου. Με το που μπήκε μέσα μου ένιωσα το κορμί μου να σκίζεται. Ένας μεγάλος πόνος βγήκε από τα σωθικά μου. Γύρισα και τού είπα να κάνει σιγά. Μου είπε να σκάσω και να ανοίξω τα κωλομάγουλα μου για να τον πάρω όλο!

Πρώτη φορά ήθελα κάτι τόσο πολύ. Συνέχιζε να με γαμάει αλλά τώρα πια δεν πονούσα. Ο νεαρός είχε πάλι καυλώσει και είχε έρθει πάλι μπροστά μου να του τον πάρω στο στόμα. Με είχαν κάνει σάντουιτς οι δυο τους. Ο κώλος και το στόμα μου γεμάτο με δυο υπέροχες ψωλές. Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ αυτή η εμπειρία…

Ένας τεράστιος πούτσος βιδωμένος στον κώλο μου και ένα καυλί υγρό από σπέρμα και σάλιο βαθιά στο λαρύγγι μου. Τα χύσια του νεαρού πλημύρισαν ακόμα μια φορά το στόμα μου. Ο τύπος δεν την είχε μεγάλη αλλά ο πούτσος του ξερνούσε τόσα χύσια: Ενώ κατάπινα τα χύσια του νεαρού με μια κίνηση ο γέρος βγαίνει από τον κώλο μου και έρχεται και στήνεται μπροστά στα μούτρα μου. Μου είπε:

-    «Πουτάνα άνοιξε το χυμένο στόμα σου να δεις τι θα πει χύσι!»

Άρχισε να με πιτσιλάει στα μούτρα. Άνοιξα το στόμα και ήπια όσο μπορούσα. Με το που έχυσε ο πενηντάρης έφυγε βιαστικά. Εγώ ακόμα δεν είχα χύσει. Ο πόνος από το γαμήσι που μου έριξαν με είχε βγάλει εκτός ρυθμού. Ο νεαρός όμως ήταν εκεί και γονατίζοντας μπροστά μου είπε:

-    «Τώρα ήρθε η ώρα της χαλάρωσης…»

Με έγλειψε θεϊκά. Έχυσα σκούζοντας σαν το σκυλί από καύλα. Έβγαλα τα σωθικά μου. Δεν άφησε καμία σταγόνα να πάει χαμένη. Μου σκούπισε τον πούτσο και αφού ανέβασα τη φόρμα μου με φίλησε γλυκά.

Από τότε ξεκωλιαζόμαστε συχνά - πυκνά σε ξενοδοχεία και διάφορα σινεμά. Το κάνουμε και με άλλους μέσα στους κλειστούς χώρους των κινηματογράφων.

Η ιστορία είναι αληθινή και έγινε πριν πέντε μήνες στο κέντρο των Αθηνών. Ποτέ πριν από αυτό το σκληρό γαμήσι που μου έριξαν δεν με είχαν τρυπήσει. Από τότε ψάχνω αυτόν τον πενηντάρη με το υπέροχο εργαλείο να με κάνει πάλι να νιώσω τρελά. Αλλά τζίφος… Να είστε καλά παιδιά.

(Copyright protected OW ref: 66248)