Πρώτη φορά με άντρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας νεαρός έρχεται στην Αθήνα για μερικές μέρες και άρχισε να ψάχνει για καμιά εφήμερη σχέση. Το ίντερνετ ήταν η πιο εύκολη λύση για να βρει κάτι άμεσα κι έτσι το ψάξιμο τον έφτασε να γνωρίσει μια… περίεργη και πρωτόγνωρη εμπειρία. Κάτι που ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι θα του συμβεί.

Η ιστορία:

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά γράφω γι’ αυτό το συμβάν (και γενικά γράφω), αλλά κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία μου που είναι αληθινή...

Ήρθα στην Αθήνα δεκαοκτώ χρονών, για επίσκεψη σε οικογενειακό σπίτι με σκοπό να μείνω κάπου δέκα μέρες. Λογικό να ψάξω εφήμερη σχέση μια που ήμουν στα ντουζένια μου. Αφού δεν ήξερα την Αθήνα αποφάσισα να μπω σε chat room.

Έτσι έφτασα και στο xstream, όπου μετά από μερικές αποτυχημένες συζητήσεις στο chat, βρήκα μία, την Μαρία (υποθετικό όνομα), και αρχίσαμε να μιλάμε. Δεν είχε επιβεβαιωμένο προφίλ και όταν τη ρώτησα μου είπε ότι μόλις γράφτηκε και δεν είχε προλάβει ακόμη να το επιβεβαιώσει.

Στην πορεία της συζήτησης μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση και μάλιστα αλλάξαμε και τηλέφωνα. Κανονίσαμε ραντεβού στο σπίτι της και έτσι ετοιμάστηκα. Μπανιαρίστηκα, ξυρίστηκα, φόρεσα κάτι καλό και βρέθηκα στον δρόμο για το σπίτι της, που έμενε στο κέντρο.

Το λεωφορείο δεν άργησε να με πάει κοντά της και φυσικά καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μου που βρήκα κοπέλα έτσι εύκολα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα. Έφτασα λοιπόν στο σπίτι της και χτύπησα το κουδούνι. Δεν άργησε να ανοίξει την πόρτα κι εκεί ξεκίνησαν όλα…

Μπαίνοντας μέσα, αντί της Μαρίας μου, βρέθηκα μπροστά στον Πέτρο ένα παιδί κοντά στα δεκαοκτώ, όμορφο, αλλά σίγουρα όχι κορίτσι. Τον ρώτησα τι παίζει γιατί βλέπετε περίμενα κορίτσι. Είχαμε μιλήσει πριν και στο τηλέφωνο και θα ορκιζόμουνα ότι μιλούσα με κορίτσι. Είχε μια γλυκιά φωνή αρκετά κοριτσίστικη θα έλεγα ακόμα και από κοντά.

Μου εξήγησε ότι έτσι έψαχνε να βρει σύντροφο και θα με καταλάβανε αν είχα τσατιστεί αλλά θα μπορούσαμε φιλικά να πιούμε ένα ποτό, έτσι τουλάχιστον μου είπε και το βρήκα ότι τουλάχιστον δεν θα πηδούσα αλλά θα μπορούσα να μιλήσω με κάποιον άλλο σχετικά με το gay sex ώστε να δω πως το κάνουν, τι σκέπτονται κλπ. Έτσι μπήκα για ποτό…

Με τα πολλά ήπιαμε αρκετά και κάπου εκεί άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι. Στην αρχή δειλά - δειλά αλλά άρχισε να ανεβαίνει μέχρι που έφτασε στον πούτσο μου που ήδη είχε γίνει πέτρα από το πρωτόγνωρο ανδρικό χάιδεμα που ένιωθα. Σαν ανακούφιση βγήκε από το σλιπάκι μου μόλις μου άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να τον μαλάζει με το χέρι. Εγώ αμήχανος αφέθηκα στα χέρια του, μια που δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…

Όταν μάλιστα τον πήρε στο στόμα του ένα ρίγος με διαπέρασε ολόκληρο… Όσο και να έλεγα ότι ήταν κάτι παράνομο, κάτι διαφορετικό από ότι ήξερα μέχρι τότε. η ηδονή που ένιωθα δεν με άφηνε να σκεφτώ λογικά. Τα υπόλοιπα ρούχα μου ούτε που κατάλαβα πως βγήκαν αλλά το σίγουρο ήταν ότι βγήκαν…

Εγώ να βρίσκομαι ξαπλωμένος και να δέχομαι φιλιά παντού σε όλο μου το κορμί καθώς και δύο χέρια να με χαϊδεύουν παντού…

Σε κάποια φάση ο Πέτρος που είχε πετάξει ήδη τα ρούχα του, βρέθηκε από πάνω μου και με έμπειρες κινήσεις έβαλε τον ήδη έτοιμο πούτσο μου να εκραγεί, μέσα του.

-    «Σκίσε με!!!», μου έλεγε συνέχεια.

Μόλις μπήκε άρχισα να νιώθω μια γλύκα κι εκεί έσπρωχνα με λύσσα. Μου άρεσε τόσο πολύ! Ήταν πρωτόγνωρο για μένα αλλά και πολύ έντονο… Ήθελα να χύσω, δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο και του φωνάζω:

-    «Θα χύσω!!!»

Αμέσως σηκώνεται, μου τον αρπάζει στο στόμα και αρχίζει να μου τον ρουφάει. Άρχισε το κορμί μου να κάνει σπασμούς από την ηδονή που ένιωθα κι έχυνα σαν τρελός! Αυτός τα ρούφαγε κι αυτό με τρέλαινε περισσότερο… Δεν μου το είχαν ξανακάνει και το κορμί μου σπαρταρούσε.. νόμιζα ότι θα μείνω από την καύλα.

-    «Πάρ’ ταααααα!!! Πάρ’ τα καριόληηηη! Ρούφα τα όλααααα!»

Είχα τρελαθεί! Μόλις ηρέμησα λίγο, τότε συνειδητοποίησα τι έκανα. Έφυγα αμέσως και πήγα σπίτι. Όλο το βράδυ με βασάνιζαν οι σκέψεις. Άραγε ήμουν κρυφο-γκέι; Θα το ξανάκανα; Γιατί μου άρεσε τόσο πολύ; Με αυτές τι σκέψεις με βρήκε το ξημέρωμα.

Έτσι λοιπόν πήγα για πρώτη μου φορά με άντρα… δεν ξέρω αν είναι η τελευταία. Αν ξαναπάω θα γίνω γκέι; Μήπως την άλλη φορά μου ζητήσει και τίποτε άλλο…; Εσείς τι λέτε να κάνω…;

(Copyright protected OW ref: 12934)