Ένα όμορφο σεξ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Δύο άντρες γνωρίζονται μέσα σε ένα λεωφορείο κατά την διάρκεια μιας εκδρομής. Το βράδυ διανυκτερεύουν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκε μια αφορμή να βρεθούν οι δυο τους μόνο και γυμνοί κι έτσι η έλξη δεν τους άφησε να αντισταθούν…

Η ιστορία:

Αν και δεν επιθυμώ να αναλίσκομαι σε τέτοιου είδους ιστορίες, εντούτοις επειδή βρίσκω αρκετό ενδιαφέρον επάνω στο θέμα του σεξ, θα σας διηγηθώ κι εγώ τη δική μου ιστορία που συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια.

Μέσω ενός γραφείου ταξιδίων πήγαμε μια διήμερη εκδρομή στη βόρεια Ελλάδα. Μέσα στο πούλμαν έτυχε δίπλα μου να κάθεται κάποιος κύριος, 45 περίπου ετών, με το όνομα Σταύρος. Φυσικό και επακόλουθο να γνωριστούμε κατά τη διάρκεια της διαδρομής από Αθήνα - Θεσσαλονίκη και να συζητήσουμε διάφορα θέματα.

Ο Σταύρος ήταν χωρισμένος χωρίς παιδιά και ήταν καθηγητής σε κάποιο Λύκειο στην Κρήτη. Κανονίσαμε να μείνουμε στο ίδιο δωμάτιο του Ξενοδοχείου το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, αφού θα διανυκτερεύαμε εκεί. Φτάσαμε αρκετά νωρίς στη Θεσσαλονίκη και καταλύσαμε στο εν λόγω Ξενοδοχείο. Ήταν ένα ωραίο δωμάτιο με δύο κρεβάτια και πολύ καθαρό. Είπα του Σταύρου ότι μπαίνω για ένα μπάνιο και εκείνος μου απάντησε ότι θα κατέβαινε να αγοράσει τσιγάρα και θα επέστρεφε αμέσως.

Γδύθηκα και μπήκα στο μπάνιο χωρίς να κλειδώσω την πόρτα. Παρέλκει να τονίσω ότι είμαι 65 ετών, 1.82 ύψος, γύρω στα 92 κιλά βάρος, σοβαρός, παθητικός αλλά χωρίς να δείχνω τίποτα απολύτως. Ενώ λοιπόν ήμουν μέσα στη μπανιέρα με τις σαπουνάδες, επέστρεψε ο Σταύρος και με ρώτησε αν μπορεί να μπει στο μπάνιο για κατούρημα, αφού δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο. Εγώ χωρίς να του αρνηθώ του είπα να μπει, και δεν με πειράζει τίποτα ότι και αν βλέπει.

Οπότε βγάζει έξω τον πούτσο του και αρχίζει να κατουράει. Με μια ματιά βλέπω έναν ωραίο χοντρό και αρκετά μεγάλο πούτσο, που δεν το κρύβω με επηρέασε αμέσως, αλλά και ο Σταύρος κοιτούσε με πολύ προσοχή τον κώλο μου. Σε κάποια στιγμή μου λέει ότι έχω ωραίο κώλο και θέλει λίγο να μου τον χαϊδέψει. Χωρίς να του φέρω αντίρρηση, με όμορφο τρόπο, του επιτρέπω.

Απλώνει το χέρι του και μου χαϊδεύει τον κώλο ενώ με το άλλο κρατούσε τον πούτσο του που ήδη είχε αρχίσει να μεγαλώνει. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τα πάντα άλλαξαν αμέσως. Βλέπω τον Σταύρο να γδύνεται και να μπαίνει κι αυτός μέσα στο μπάνιο. Το τι επακολούθησε δεν λέγεται… Γυμνοί και οι δύο μέσα στη μπανιέρα να φιλιόμαστε, να τριβόμαστε και να χαϊδευόμαστε πολύ δυνατά.

Ο Σταύρος δεν κρατιόταν με τίποτα.. ήθελε πάση θυσία να με γαμήσει μέσα στη μπανιέρα. Έσκυψα και του έκανα ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι και τον έγλειφα παντού, όπως ήταν καθαρός μέσα στη μπανιέρα και του έγλειφα την κωλοτρυπίδα. Δεν κρατήθηκε άλλο και μου έχυσε μέσα στο στόμα. Ήταν κάτι το υπέροχο. Είπαμε να αφήσουμε τα υπόλοιπα για μετά το βράδυ που θα κοιμηθούμε.

Πράγματι το βράδυ, αφού όλη η νύχτα ήταν δική μας, μετά από ένα ωραίο γεύμα, με τα ουισκάκια μας, βρεθήκαμε στο δωμάτιο μας. Γδυθήκαμε τελείως και ενώσαμε τα κρεβάτια μας και αρχίσαμε τα ωραία του σεξ. Ο Σταύρος μπορώ να πω πως ήταν ένα υπέροχος ενεργητικός γαμιάς που ήταν δάσκαλος στο σεξ αλλά κι εγώ ήμουν υπέροχος. Το τι τσιμπούκι του έκανα δεν λέγεται.

Τρελαινόμουν που μου σήκωνε τα πόδια μετά από τα τσιμπούκια που του έκανα και μου ακουμπούσε τον πούτσο στην κωλοτρυπίδα μου και μου έκανε στην αρχή ένα ωραίο πινελάκι για πολλή ώρα και μετά σιγά - σιγά μου τον έσπρωχνε μέσα με πολλή τέχνη και καύλα και με γαμούσε απίθανα, σε όλες σχεδόν τις στάσεις. Έμπαινε τόσο γλυκά μέσα μου που με έλιωνε από τη καύλα αλλά κι εγώ του έκανα όλα τα κέφια επάνω στο σεξ.

Αν και έχω πολύ λίγες εμπειρίες στο σεξ, μπορώ να πω ότι αυτό ήταν το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ποτέ με άνδρα. Γυρίσαμε την άλλη μέρα στην Αθήνα και ο Σταύρος έφυγε για την Κρήτη. Έκτοτε δεν τον ξαναείδα πάλι. Ας είναι καλά.

(Copyright protected OW ref: 66226)