Ιδιαίτερα... γαμήσια!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο φίλος μας άρχισε να κάνει μαθήματα για βιοποριστικούς λόγους κι έτσι γνώρισε έναν ατίθασο μαθητή. Ο μαθητής όμως είχε κι άλλες βλέψεις για τον καθηγητή του κι άρχισε να του την πέφτει. Έτσι λοιπόν, αντί για ιδιαίτερα μαθήματα, ξεκίνησαν ιδιαίτερα… γαμήσια.

Η ιστορία:

Είμαι ο Μ. και είμαι 23 ετών, 1.80 ύψος, μελαχρινός, με λίγο παραπάνω κιλά, όχι χοντρός όμως, δεμένο σώμα. Μέχρι τώρα θα πω ψέματα αν πω ότι δεν με καύλωναν όλα τα κωλαράκια, και αντρικά και γυναικεία. Φυσικά είχα κοπέλα και πίστευα ότι αν γαμούσα πρώτη φορά γυναίκα θα μου έφευγαν οι ιδέες, αλλά δεν έφυγαν, και δεν με ενοχλεί κιόλας, απλά θαυμάζω και τα δύο κωλαράκια.

Έχοντας τελειώσει την σχολή μου, βρήκα μια δουλειά της κακιάς ώρας αλλά επειδή χρειαζόμουν χρήματα, έκανα ιδιαίτερα σε μαθητές και μαθήτριες, γιατί ήμουν αρκετά καλός σε μαθήματα. Με έναν μαθητή είχα θέμα… Ήταν δεκαοκτώ χρονών και είχε χάσει χρονιά στην τρίτη Λυκείου. Είχε ένα θέμα με τα αρχαία και με προσέλαβε για να του κάνω κανένα ιδιαίτερο. Ο Κ. ήταν 1.76 με νεανικό πρόσωπο.

Στην αρχή δεν είχα θέμα μαζί του, με άκουγε προσεκτικά, ίσως παραπάνω από προσεκτικά. Κρεμόταν από τα χείλη μου, σε ότι έλεγα. Μετά από μια εβδομάδα πρόσεξα κινήσεις, όπως όταν έβαλε το χέρι του στο μπούτι μου και ανέβηκε ελαφρά μέχρι που έφτασε στον καβάλο μου, και όταν κοίταξα, μου είπε ότι απλά ήθελε να ρωτήσει κάτι, και ότι το χέρι του έφτασε εκεί χωρίς να βλέπει. Δεν έδωσα σημασία, μπορεί να έλεγε αλήθεια το παιδί.

Μετά, όταν πήγα να του εξηγήσω κάτι, εκείνος χαϊδεύτηκε κυριολεκτικά με το κεφάλι στο στήθος μου. Έκανα τον αδιάφορο όμως. Αφού του έδειξα να κάνει κάποιες ασκήσεις, κάθισα στο κρεβάτι του περιμένοντας να τις κάνει (έτσι έκανα πάντα βασικά). Κοιτούσα έξω και δεν πρόσεξα ότι είχε σηκωθεί, και είχε έρθει δίπλα μου.

-    «Έλα.. τελείωσες;», του είπα.

-    «Όχι», είπε εκείνος, αλλά έδειχνε ότι ήταν αποφασισμένος.

Εγώ τον κοιτούσα με ένα ύφος παραξενεμένο. Έπεσε πάνω μου και άρχισε να μου φιλάει τον λαιμό, τον έσπρωξα ελαφρά, δεν ήθελα και να τον προσβάλλω…

-    «Έχω κοπέλα Κ. Δεν κάνω τέτοια…»

-    «Το ξέρω και με τρελαίνει που σκίζεις αυτήν και όχι εμένα!»

Σηκώθηκα από το κρεβάτι.

-    «Δεν είναι σωστό ρε Κ. Δεν είμαι καν σίγουρος αν μ’ αρέσει να σε πηδήξω…», είπα χύμα.

Ο Κ. έδειχνε να συμμαζεύεται και μου είπε να καθίσω δίπλα του. Μετά ζήτησε να τον αφήσω να μου τον πιάσει πάνω από το τζιν λίγο. Το είπε τόσο παρακλητικά που πραγματικά ένιωθα άσχημα να πω «όχι». Έτσι ξάπλωσα πίσω στηριζόμενος στους αγκώνες μου και τον άφησα. Έβαλε το χέρι του χαμηλά και πίεσε απαλά τα αρχίδια μου. Σιγανά έπιασα τον πούτσο μου, που πρήστηκε ελαφρά, όσο να ‘ναι το άγγιγμα είναι άγγιγμα, και μου σηκώθηκε. Τον χάιδευε απαλά πάνω από το τζιν. Μου σκλήρυνε εντελώς.

-    «Σε παρακαλώ.. άσε με να στον πάρω πίπα…», είπε με το ίδιο παρακλητικό ύφος.

-    «Έτσι όπως με έκανες όρμα!», του είπα και τον άφησα να απελευθερώσει το τέρας από τα δεσμά του τζιν.

Ο πούτσος μου τινάχτηκε έξω μόλις κατέβασε το φερμουάρ.

-    «Μμμ…», έκανε και τον πήρε στο στόμα του.

Εγώ ανησυχούσα για να μην μπουν οι δικοί του και μας πιάσουν. Η γλώσσα του μου ταλαιπώρησε λίγο τα αρχίδια και μετά ανέβηκε στον πούτσο μου. Την έβαλε στην τρυπούλα του πουτσοκέφαλου. Με τρέλανε αυτό! Κι όμως, η γκόμενα μου δεν έκανε τέτοια πίπα. Το παλικάρι τον γούσταρε τον πούτσο μου. Τον έγλειφε σαν να ήταν από σοκολάτα. Μετά ευθυγράμμισε το στόμα του και άρχισε να μου τον παίρνει ρουφηχτά μέσα. Θα έχυνα σίγουρα αν συνέχιζε, αλλά σταμάτησε…

-    «Πήδα με μωρό μου!», είπε.

Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ αλλά μου πέταξε το κωλαράκι του έξω, ξυρισμένο, και τόσο απαλό. Έπρεπε να το καταστρέψω. Χωρίς να λέω τίποτα, έβγαλα μια καπότα, έκανα να την φορέσω, αλλά την πήρε ο Κ. και μου την φόρεσε με το στόμα του. Ο μικρός ήταν πιο έμπειρος από όσο έδειχνε. Τον έβαλα στο κρεβάτι, αφού κλείδωσα την πόρτα, και όπως ήταν στα τέσσερα, μπήκα μέσα του. Η πούτσα μου σχεδόν συντρίφτηκε από την στενή κωλότρυπα του. Ο Κ. δάγκωνε το μαξιλάρι και τότε το κατάλαβα…

-    «Είσαι παρθένος ρε;», τον ρώτησα.

Εκείνος απλά κούνησε καταφατικά το κεφάλι του γιατί πάλευε να μην φωνάξει. Με απαλές κινήσεις τράβηξα μια έξω και μετά πάλι μέσα με δύναμη…

-    «Αχ! Πιο σιγά…», μου είπε.

-    «Όχι φιλαράκο. Όταν καυλώνεις τις πούτσες, πρέπει να υπομένεις μετά την καύλα!»

Και άρχισα να τον γαμάω λες και δεν υπήρχε αύριο. Η τρυπούλα του ήταν πολύ ανθεκτική. Για δεκαπέντε λεπτά γαμούσα και δεν έλεγε να χαλαρώσει. Τον χτυπούσα στα κωλομέρια. Το κρεβάτι έτριζε σαν τρελό! Άρχισα να χύνω… Έχυνα.. και έχυνα.. νόμιζα ότι δεν θα τελείωνα να χύνω, και τραβήχτηκα έξω. Είδα λίγο αίμα στην καπότα, ενώ μέσα είχε γεμίσει με τα παχύρευστα άσπρα χύσια μου. Πήρε την καπότα από το χέρι μου και άδειασε το εσωτερικό περιεχόμενο της στην γλώσσα του.

Χαμογελώντας σαν πουτάνα, και χωρίς να καταπίνει, άρχισε να μου κάνει πίπα αλείφοντας το σπέρμα μου με τα σάλια του, πάνω στην πούτσα μου, που έχυνε δεύτερη φορά. Όταν τελείωσα, σκουπίστηκε με τα χαρτομάντιλα που μου έδωσε και συνεχίσαμε το μάθημα, ενώ έγινε η «κρυφή γκόμενα» μου... μέχρι και σήμερα.

(Copyright protected OW ref: 66211)