Η πρώτη φορά με ηλικιωμένο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήμουν είκοσι χρονών φοιτητής και έμενα σε ένα δυάρι στην Δάφνη. Δεν είχα ποτέ ερωτική εμπειρία με άντρα και η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα επιδιώξει ποτέ. Πάντα όμως με καύλωνε η ιδέα να γαμηθώ με έναν ηλικιωμένο. Ο κύριος Κώστας που μου νοίκιαζε το σπίτι έμενε στον επάνω όροφο, ήταν περίπου 65 χρονών, παντρεμένος με δυο παιδιά που σπούδαζαν στο εξωτερικό. Κάθε μήνα ερχόταν στο σπίτι μου να πάρει το ενοίκιο και στα μέσα του μηνός ερχόταν πάλι για τα κοινόχρηστα.

Είχα παρατηρήσει ότι με κοιτούσε κάπως αλλά το είχα αποδώσει στην φαντασία μου και στις καύλες μου. Αυτό όμως δεν με εμπόδισε να κάνω μια μέρα παιχνίδι, από περιέργεια πιο πολύ, για να δω που θα βγει. Ήταν καλοκαιρινό απόγευμα και ο κύριος Κώστας θα ερχόταν κατά τις πέντε να πάρει τα κοινόχρηστα. Είχα φροντίσει και είχα τοποθετήσει τα λεφτά στο τελευταίο συρτάρι της βιβλιοθήκης και είχα κάνει μπάνιο.

Όταν άκουσα το κουδούνι έδεσα γύρω από την μέση μου μια κοντή λευκή πετσέτα σαν μίνι φουστίτσα και ακόμα βρεγμένος άνοιξα την πόρτα. Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω με έκπληξη και μου ζήτησε συγνώμη για την ενόχληση ρωτώντας με αν θέλω να έρθει αργότερα. Φυσικά του είπα ότι δεν με ενοχλεί καθόλου και ότι πάντοτε χαίρομαι όταν τον βλέπω. Του είπα να καθίσει (ακριβώς απέναντι από την βιβλιοθήκη) και τον ρώτησα αν θέλει να του φέρω κάτι να πιει.

Μου ζήτησε λίγο παγωμένο νερό και αφού του το πήγα με αργά βήματα πήγα στην βιβλιοθήκη, έσκυψα προκλητικά να βγάλω τα λεφτά από το συρτάρι. Η κοντή πετσέτα είχε σηκωθεί αρκετά και είχε αποκαλύψει το καυλιάρικο κωλαράκι μου. Έκανα ότι έψαχνα ενώ η καρδιά μου κόντευε να σπάσει από αγωνία για την αντίδραση του. Εντελώς ξαφνικά γύρισα προς το μέρος του με χαρά ότι βρήκα επιτέλους τα λεφτά και τον είδα κοκκινισμένο να καρφώνει την κωλοτρυπίδα μου. Έκανα πως δεν κατάλαβα τίποτα αλλά ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι γουστάρει και καυλώνει με αγοράκια. Με ρώτησε τότε:

-    «Πώς ένα τόσο ωραίο παιδί δεν έχει κοπέλα;»

Του είπα ότι είχα έναν δεσμό αλλά χώρισα και τώρα γενικώς ψάχνομαι. Πήγα μπρος το μέρος του κρατώντας τα λεφτά και όπως του τα έδινα άφησα κατά λάθος να μου πέσει ένα χαρτονόμισμα μπροστά στα πόδια του. Έσκυψα να το πιάσω και σηκώθηκα αργά με το κεφάλι μου να περνάει μόλις ένα πόντο μπροστά από το καυλί του παρατηρώντας ότι ήταν καυλωμένος. Τον κοίταξα με αφέλεια και του είπα ναζιάρικα αν θέλει κάτι άλλο.

-    «Αυτό που θέλω τώρα δεν γίνεται…», μου είπε εμφανώς κομπλαρισμένος και σηκώθηκε αργά.

-    «Όλα γίνονται…», του είπα. «Πείτε μου σας παρακαλώ…»

-    «Άστο αγόρι μου…»

Κόμπιασε για λίγο και συνέχισε:

-    «Είναι αδύνατον…»

Χαμογέλασα παιχνιδιάρικα και του είπα:

-    «Με έχει φάει η περιέργεια. Πείτε μου σας παρακαλώ…»

Με κοίταξε ερευνητικά και μου είπε:

-    «Να… Με έχεις κάπως αναστατώσει έτσι όπως σε βλέπω…»

Ούτε κι αυτός ήταν σίγουρος και πρόσεχε τα λόγια του. Εγώ όμως ήμουν βέβαιος πως γούσταρε απίστευτα να με σκίσει. Έτσι έγινα πολύ προκλητικός.

-    «Μήπως σας ενοχλεί η πετσέτα; Αν θέλετε μπορώ να την βγάλω».

Αυτό ήταν. Είχε κοκκινίσει και νόμιζα ότι θα του έρθει εγκεφαλικό. Με κοίταξε με καύλα και έγνεψε: «Ναι». Χαμογελώντας τότε άφησα την πετσέτα να πέσει και του αποκαλύφθηκα γυμνός.

-    «Μπορώ να σε χαϊδέψω λίγο;», μου είπε. «Αν φυσικά το θες κι εσύ…»

Του είπα ναι και πήγα κοντά του. Έβαλε το χέρι του στα κωλομέρια μου και άρχιζε να με χαϊδεύει και να με χουφτώνει.

-    «Σας πειράζει να σας τον χαϊδέψω κι εγώ λίγο;», του είπα.

Πριν καν απαντήσει άπλωσα το χέρι μου και έπιασα την καυλωμένη του πούτσα πάνω από το παντελόνι. Ήμουν απίστευτα καυλωμένος.

-    «Μπορείς αν θες κι από μέσα…», μου είπε.

Τότε έσκυψα στα γόνατα μου και ξεκούμπωσα το παντελόνι, του έβγαλα έξω το καυλί του και άρχισα να το μαλάζω.

-    «Δώσ’ του αν θες ένα φιλί… μόνο ένα…», μου είπε.

Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Θα ήταν το πρώτο μου τσιμπούκι. Το καυλί του ήταν κοντό και χοντρό. Το έβαλα στο στόμα μου και άρχισα αχόρταγα να το γλείφω. Κατέβηκα πιο κάτω και γεύτηκα τα αρχίδια του που είχαν πρηστεί από την καύλα και αμέσως μετά ξαναέδωσα το πουτσοκέφαλο του στο στόμα μου. Δεν πέρασαν δυο λεπτά και πιάνοντας μου το κεφάλι προσπάθησε να τραβηχτεί γιατί ήταν έτοιμος να χύσει.

-    «Τα θέλω πολύ!», του είπα. «Χύστε με!»

Τα πρώτα χύσια έπεσαν στα μάγουλα μου αλλά αμέσως πήρα τον πούτσο του βαθιά μέσα στο στόμα μου και άρχισα να τον αρμέγω. Τα ήπια όλα ενώ ο κύριος Κώστας μούγκριζε σαν ζώο από ηδονή. Αφού καθάρισα με την γλωσσίτσα μου την πούτσα του σηκώθηκα ενώ συνέχιζα τα μαλάζω τα αρχίδια του.

-    «Σας άρεσε;», τον ρώτησα.

Με κοίταξε με καύλα και χούφτωσε το κωλαράκι μου ενώ ένιωσα το δάχτυλο του να προσπαθεί να μπει στην παρθένα μου κωλοτρυπίδα...

Ο κύριος Κώστας μετά το τσιμπούκι που του πήρα είχε ξεθαρρέψει και έγινε πρόστυχος και απαιτητικός, όπως ακριβώς μου άρεσε δηλαδή.

-    «Θέλω να γαμήσω το κωλαράκι σου πουστάκι!», είπε ξέπνοα, ενώ ήδη είχε βγάλει το παντελόνι και είχε μείνει με τις κάλτσες.

Εγώ του έκανα τον δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι είχα λίγο άγχος αφού ήταν η πρώτη μου φορά.

-    «Δεν θέλω…», τόλμησα να πω. «Φοβάμαι ότι θα με πονέσετε…»

Τότε μου άστραψε ένα χαστούκι που με ζάλισε.

-    «Θα κάνεις ότι σου λέω πουτανάκι! Κάτσε στα τέσσερα τώρα!»

Χωρίς επιλογή γύρισα το παρθένο μου κωλαράκι και ένιωσα τον κύριο Κώστα να μου φτύνει την κωλοτρυπίδα.

-    «Θέλει λίγο σάλιωμα η κωλοσουφρίτσα σου βρώμα! Μου έκανες την παρθένα τόσο καιρό. Θα σε κάνω να βελάξεις πουτάνα!»

Χωρίς δεύτερη κουβέντα ένιωσα το καυλωμένο του πουτσοκέφαλο να κάνει κύκλους γύρω από την τρύπα μου και με μια απότομη κίνηση να χάνεται στα βάθη του κώλου μου. Άρχιζα να φωνάζω από πόνο και καύλα. Ο κύριος Κώστας με γαμούσε με δύναμη και ένιωθα τις ψωλότριχες του να ακουμπάνε στα κωλομέρια μου.

-    «Σου αρέσει ξέκωλο που γαμάω την τρύπα σου;»

-    «Ναι!», φώναζα ζαλισμένος από το γαμήσι. «Ξεπάτωσε με πουτσαρά μου!»

-    «Χύνω ψώλα!!!», φώναξε.

Και αμέσως ένιωσα τα πηχτά του χύσια να ρέουν μέσα στο κωλάντερο μου που έκαιγε. Έχυσα κι εγώ ταυτόχρονα. Ο κύριος Κώστας βγήκε από το κωλαράκι μου και βουτώντας με από τα μαλλιά, έχωσε την ψωλή του στο στόμα μου.

-    «Καθάρισε μου τον παλιόπουστα! Καινούριο να μου τον κάνεις!»

Υπάκουσα πρόθυμα και άρχισα να γλείφω και να ρουφάω την ψωλή που λίγο πριν με έκανε πούστη. Τον ένιωσα να ξανακαυλώνει μέσα στο στόμα μου. Ήταν προφανές ότι είχε πολύ καιρό να γαμήσει. Συνέχισα να ρουφάω την πούτσα του και τα αρχίδια του γαμιά μου μέχρι που το ένιωσα να έχει σπασμούς καθώς ετοιμαζόταν πάλι να χύσει. Έβγαλα τότε το πουτσοκέφαλο του από το στόμα μου και με έχυσε παντού στο πρόσωπο, έσταζα χύσια.

Ακολούθησαν κι άλλα γαμήσια με τον κύριο Κώστα που με είχε κάνει το απόλυτο πουστράκι του, μέχρι που μια μέρα μου ζήτησε να φέρει μαζί και έναν φίλο από το καφενείο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")