Παρτούζα στο δασάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο μικρός είναι πολύ καυλωμένος σκεφτόμενος το γαμήσι του θείου του και ξεκινάει να πάει μια βόλτα απ’ το σπίτι του κυρ Γιάννη μήπως και τον πετύχει εκεί. Πράγματι, λοιπόν τον βρήκε και τον ακολούθησε στο δασάκι… όμως ο κυρ Γιάννης δεν θα είναι μόνος, θα έχει παρέα κι ένα φίλο του. Μια εμπειρία παρτούζας ξεκινάει για τον μικρό…

Η ιστορία:

Γεια σας και πάλι! Το καλοκαιράκι ήρθε και οι καύλες μου μεγάλωναν όλο και πιο πολύ. Οι εξετάσεις τελείωσαν και νομίζω τα πήγα αρκετά καλά. Τον επόμενο χρόνο αρχίζουν τα δύσκολα και θα έχω περισσότερο διάβασμα.

Τέλος πάντων, ας τα αφήσουμε αυτά. Όσο καιρό διάβαζα και καθώς είχε αρκετή ζέστη, με έπιαναν οι καύλες μου τα μεσημέρια και έτσι έβαζα ένα κολάν 3/4 και ένα κοντομάνικο και πήγαινα ντεμέκ για γυμναστική.

Σκεπτόμουν τον κυρ Γιάννη και το γαμήσι που μου έκανε. Είχα καιρό να τον δω. Έτσι βγαίνοντας από το σπίτι, τράβηξα το κολάν να μπει καλά στα κωλομέρια μου. Πραγματικά είχα πολύ ωραίο σώμα, σχεδόν γυναικείο, με υπέροχο τουρλωτό κωλαράκι. Έτσι πήγα μπροστά από το σπίτι του κυρ Γιάννη μπας και είναι έξω.

Για καλή μου τύχη ήταν στον κήπο του και σκάλιζε. Φορούσε μόνο ένα στενό σορτσάκι και από πάνω ήταν γυμνός. Έκατσα λίγο και τον χάζευα χωρίς να με δει. Αμέσως καύλωσα και άρχισα να ζεσταίνομαι υπερβολικά. Η σκέψη μου ταξίδευε στο δασάκι. Ξαφνικά βγήκε από το σπίτι ένας τύπος κοντά στην ηλικία του κυρ Γιάννη. Μάλλον κανένας αδερφός του θα ήταν γιατί του έμοιαζε λίγο.

Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να φύγω για να μη με δει που καθόμουν και κοιτούσα. Άρχισα να προχωράω και πέρασα σχεδόν από μπροστά τους. Έκανα πως δεν τους είδα, καθώς είχε κάτι τριανταφυλλιές μπροστά. Τούρλωσα το κωλαράκι μου και περπατούσα ελπίζοντας να με δούνε και έτσι έγινε γιατί άκουσα τον κυρ Γιάννη να λέει:

-    «Μάζεψε το λάστιχο να πάμε μια βόλτα στο δασάκι…»

Απομακρύνθηκα και πήρα το δρόμο για το δασάκι ξέροντας τι θα γίνει. Καύλωσα πολύ. Πήγα κοντά σε ένα δέντρο κοντά στο δρομάκι για να μπορεί να με δει όποιος περάσει. Κατέβασα το κολάν και άρχισα να τρίβω την τρύπα μου. Δεν με ένοιαζε ποιος θα με δει. Είχα τόση καύλα..

Άκουσα βήματα και άρχισα να τρέμω από την καύλα ξέροντας ότι κάποιος με κοιτάει. Έβαζα το δάχτυλο μου στον κώλο μου και βογκούσα. Ξαφνικά ένα χέρι με χούφτωσε δυνατά… ήταν ο κυρ Γιάννης και δίπλα του ήταν ο άλλος που τελικά ήταν ένας φίλος του από το χωριό που τον φιλοξενούσε. Εκείνος μου χούφτωσε από το άλλο κωλομέρι και μου άνοιγαν τον κώλο.

-    «Τι κάνεις καυλάκι μου;;», μου είπε ο κυρ Γιάννης. «Καιρό έχω να σε δω…»

-    «Διαβάσματα…», του λέω.

-    «Αυτός είναι ο φίλος μου ο Τεό. Θέλεις να σε γαμήσουμε και οι δύο;», μου είπε.

-    «Ναι!», του απάντησα με βαριά φωνή.

Άρχισαν να με γδύνουν και να με χαϊδεύουν.

-    «Απίστευτο κώλο έχει ο μικρός!», είπε ο Τεό. «Αντέχεις στις μεγάλες συγκινήσεις;», μου λέει.

-    «Δεν ξέρω, θα δούμε…», του λέω.

Ο κυρ Γιάννης χαμογελάει και λέει:

-    «Αντέχει φίλε μου, μην τον λυπάσαι καθόλου. Είναι απίστευτο καυλάκι! Καλύτερο από γκόμενα σου λέω!»

Γδύνονται και οι δυο και εμένα το βλέμμα μου είναι πάνω στον Τεό. Ήθελα να δω την μεγάλη συγκίνηση και όντως ήταν μεγάλη. Γύρω στους 22 πόντους και αρκετά χοντρή.
Εκείνος ξάπλωσε κάτω στα χόρτα κι εγώ έπεσα στα τέσσερα και τον έβαλα στο στόμα. Ήταν πολύ ωραία πούτσα. Τον έγλειφα με μανία. Ήρθε ο κυρ Γιάννης από δίπλα γονατιστός και τον έγλειφα και εκείνον. Τους είχα κάνει κάγκελο. Ο Τεό έλεγε:

-    «Μπράβο! Κάνεις τέλειο τσιμπούκι. Καλύτερο από την γυναίκα μου!»

Ο κυρ Γιάννης πήγε από πίσω μου και άρχισε να με γλείφει δυνατά την τρύπα μου και να μου ανοίγει τέρμα τα κωλομέρια μου. Με καύλωνε πολύ. Ήθελα να φάω πούτσα αμέσως. Έπαιρνα την πουτσάρα του Τεό βαθιά στο λαρύγγι με μανία. Ο κυρ Γιάννης σηκώθηκε και αφού είχε μαλακώσει τον κώλο μου καλά, μου τον έχωσε με την μία όλο. Ρεύμα πέρασε σε όλο το κορμί μου και τσιμπούκωνα τον Τεό όλο και πιο δυνατά. Τον άκουσα να λέει: «Χύνω!» με βαριά φωνή αλλά εγώ τον είχα βαθιά στο λαρύγγι όταν άρχισε να κάνει σπασμούς η ψωλάρα του. Κόντεψα να πνιγώ αλλά τον κράτησα εκεί και τα κατάπια όλα.

Συνέχισα να τον γλείφω μέχρι που του μαράθηκε εντελώς και από ότι φαινόταν δεν είχε άλλο. Δεν πέρασαν δυο - τρία λεπτά. Ήρθε ο κυρ Γιάννης μπροστά μου και τον έβαλε στο στόμα μου. Με γάμησε για λίγο στο στόμα και μου τα έδωσε. Τα κατάπια με ευχαρίστηση και συνέχισα να τον γλείφω μέχρι που έπεσε κι αυτός.

-    «Ήθελα να σε γαμήσω…», μου λέει ο Τεό καθώς έτριβε την μαραμένη πούτσα του στον κώλο μου. «Έχεις φοβερό κώλο. Που τον βρήκες ρε φίλε;», λέει στον κυρ Γιάννη.

Χαμογέλασε ο κυρ Γιάννης και του λέει:

-    «Έλα μαλάκα, θα τον γαμήσεις άλλη φορά άχρηστε!»

Άρχισαν να γελάνε αλλά εκείνος δεν το έβαλε κάτω.. τριβόταν ώρα στον κώλο μου και άρχισε να σηκώνεται λίγο. Εκείνη τη στιγμή, καθώς κοίταξα προς το δρομάκι, είδα δυο τύπους να μας κοιτάνε και μάλιστα πρέπει να ήταν ώρα εκεί γιατί είχαν κρυφτεί πίσω από κάτι θάμνους. Οι άλλοι φυσικά τους είδαν αλλά στα αρχίδια τους. Ούτε εμένα με ένοιαζε γιατί περνούσα καλά. Είχα δύο ψωλές που με είχαν γαμήσει και τώρα προσπαθούσαν για δεύτερο και η ιδέα ότι μας έβλεπαν με καύλωνε περισσότερο.

Τελικά του σηκώθηκε αρκετά του Τεό και μου τον έχωσε σιγά - σιγά. Όντως ήταν μεγάλος γιατί τον αισθανόμουν για τα καλά. Μάλλον υπερβολικά χοντρός και μπαινόβγαινε σιγά - σιγά αλλά με πονούσε αρκετά. Εγώ είχα στο στόμα μου την πούτσα του κυρ Γιάννη που ήταν μισοσηκωμένη και έριχνα και καμιά ματιά στους άλλους που κοιτούσαν - όχι και τόσο διακριτικά τώρα. Ο Τεό συνέχισε να με γαμάει πότε μα φορά και πότε σιγά και κυκλικά. Τον έβγαζε όλο έξω και τον έχωνε με δύναμη όλο μέσα.

-    «Δεύτερο γαμήσι ούτε την γυναίκα μου έχω όρεξη να ρίξω αλλά εσύ με καύλωσες πολύ αστεράκι!», μου είπε και συνέχισε να με γαμάει.

Αισθανόμουν τον κώλο μου πολύ ανοιχτό όπως όταν με γαμούσε ο θείος μου σχεδόν. Καλά εκείνο ήταν άπαιχτο.. πολύ πόνο. Με γαμούσε για κανένα μισάωρο ο Τεό ενώ του κυρ Γιάννη είχε παραδώσει πνεύμα. Δεν γινόταν τίποτα όσο και να το πασπάτευα. Ξαφνικά άκουσα τον Τεό να βογκάει δυνατά και αισθάνθηκα το ζεστό σπέρμα βαθιά στον κώλο μου. Είχε πέσει ολόκληρος πάνω μου και τον πίεζε όλο μέσα στον κώλο μου. Σε λίγο τον έβγαλε κι εγώ γύρισα και άρχισα να τον γλείφω. Τον καθάρισα καλά και ύστερα αρχίσαμε να ντυνόμαστε.

-    «Πολύ ωραίο ήταν μικρούλη!», μου είπε ο Τεό κι εγώ συμφώνησα με χαρά. «Είσαι πολύ καύλα! Πότε θα σε γαμήσουμε ξανά;», ρώτησε ο Τεό.

-    «Δεν ξέρω…», του είπα. «Όποτε τύχει…»

-    «Θα τον φέρω στο χωριό καμιά μέρα ρε φίλε να γνωρίσει και τον Μανώλη…», είπε ο κυρ Γιάννης.

-    «Όχι ρε φίλε. Θες να το καταστρέψεις το παιδί; Αυτός την έχει αλογίσια ρε φίλε!», του είπε ο Τεό.

Εγώ δεν έδωσα σημασία.

-    «Πάμε όλοι μαζί, γιατί αυτοί οι τύποι είναι περίεργοι…», μου είπε ο κυρ Γιάννης.  

Ήταν οι τύποι που κοιτούσαν. Εμένα δεν θα με πείραζε να με γαμήσουν κι αυτοί αλλά μετά από αυτό που είδαν, ποιος ξέρει τι θα μου έκαναν; Ήμουν και μικρός και ψιλοφοβόμουν. Γύρισα τον κώλο μου προς το μέρος τους και τράβηξα το κολάν να μπει στον κώλο μου. Ξαφνικά αισθάνθηκα κάτι να τρέχει από τον ξεσκισμένο κώλο μου. Ήταν τα χύσια του Τεό που τα άφησα να τρέξουν και να βρέξουν το κολάν.

Οι τύποι θα το είδαν αυτό γιατί ήταν αρκετά κοντά τώρα και είχα σκύψει κιόλας. Με την άκρη του ματιού μου τους είδα να πιάνουν τις πούτσες τους αλλά φοβόμουν να κάτσω. Που ξέρεις; Ίσως να είναι κι αυτοί τυχεροί καμιά μέρα. Τελικά φύγαμε όλοι μαζί. Λίγο πριν βγούμε από το δασάκι, μου έσκασαν από ένα ζεστό γλωσσόφιλο και οι δύο και χωριστήκαμε.

Ήταν μια καλή ιστορία που ήθελα να σας την πω πριν φτάσω στο ξέσκισμα του θείου που ήταν η κορύφωση ενός πραγματικού ξεσκίσματος. Θα σας κρατήσω λίγο ακόμα σε αγωνία αλλά αξίζει τον κόπο γιατί οι ιστορίες μου είναι αληθινές.

(Copyright protected OW ref: 12601)