Με τον υδραυλικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας φοιτητής καλεί υδραυλικό για να του φτιάξει κάποια βλάβη κι όταν ήρθε, του άνοιξε ημίγυμνος και καυλωμένος. Έτσι δεν άργησε να συμβεί κι ένα πήδημα δίνοντας στον φοιτητή μια νέα εμπειρία…

Η ιστορία:

Είμαι φοιτητής σε μια επαρχιακή πόλη της Ηπείρου και θα γράψω για την πρώτη μου φορά. Πέρυσι τον Ιούνιο χρειάστηκα ένα υδραυλικό. Έτσι έψαξα να βρω. Συμφώνησα με κάποιον να έρθει την επόμενη μέρα στης δέκα το πρωί.

Την άλλη μέρα και ενώ κοιμόμουνα, γύρω στις οκτώ, χτυπάει το θυροτηλέφωνο. Δεν άνοιξα. Σε λίγο χτυπά το κινητό μου. Ήταν ο υδραυλικός που βρισκόταν ήδη έξω από την πόρτα μου. Πήγα να του ανοίξω φορώντας μόνο το κάτω μέρος της πιζάμας μου. Του άνοιξα.

Ήταν γύρω στα σαράντα, κοντούλης, χοντρούλης και τριχωτός. Μου είπε καλημέρα γελώντας λίγο, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως θυμήθηκε κάτι, αλλά εγώ κατάλαβα πως το γέλιο το προκαλούσε ο πούτσος μου. Ήμουν καυλωμένος και φαινόταν πολύ. Αυτό οφειλόταν στο ότι μόλις σηκώθηκα και δεν πρόλαβα να ξεκαυλώσω από την πρωινή στύση, καταλαβαίνετε…

Πήγε να κάνει την δαυλιά του κι εγώ να φορέσω κάτι. Με ρωτάει τα τυπικά και αν έχω γκόμενα και του είπα πως δεν μου έκατσε καμιά ακόμα και μου λέει:

-    «Καλά, είναι δυνατόν ένας παίδαρος σαν εσένα και με τέτοια προσόντα να μην βρίσκει να γαμήσει;»

Μου είπε πως κι αυτός την πρώτη εμπειρία την είχε στο στρατό. 69 και ψωλοτριψίματα και μετά δυο - τρεις με φίλους του όλοι μαζί σε κανένα πουτανάκι. Ξανά καύλωσα και πήγα ξάπλωσα στο κρεβάτι. Σε λίγο τέλειωσε και ρώτησε αν θέλω κάτι άλλο.

-    «Η ιατρική περνά από το χέρι σου του…», λέω δείχνοντας με το βλέμμα μου τον πούτσο μου.

-    «Και από τα χέρια και από το στόμα…», απαντάει και όρμισε πάνω του.

Μου το φίλησε και μου έβγαλε το παντελόνι. Μόλις τον είδε έμεινε. Δεν κατάλαβα αν οφειλόταν στο μέγεθος ή στις τρίχες, ήμουν τελείως αξύριστος. Μου τον ρούφαγε άγρια. Είχα βγάλει ήδη τα πρώτα υγρά. Μου έγλειφε και τα τριχωτά μου αρχίδια. Μου ρίχνε κάτι δαγκωματάκια… Με καύλωναν περισσότερο αλλά του είπα να σταματήσει.

-    «Πούτσα είναι. Έτσι που κάνεις θα μου τη φας!»

Ανοίγω το κομοδίνο που είχα δίπλα και βγάζω μια καπότα. Του λέω να μου την φορέσει γιατί εγώ δεν είχα ξαναβάλει. Δεν ήθελε αρχικά να τον ξεκωλιάσω. Μου είπε πως δεν έχει ξαναγαμηθεί. Του υποσχέθηκα πως δεν θα είμαι άγριος. Γύρισε την πλάτη του σε μένα, γδύθηκε και έκατσε πάνω στην ψώλα μου.

Ένιωθα έντονη πίεση και από την καπότα που την φορούσα πρώτη φορά. Μόλις μπήκε το πουτσοκέφαλο καύλωσα τρελά. Ήταν πολύ σφιχτός. Μου τον έβαζε σιγά - σιγά όλο μέσα. Σηκωνόταν και καθόταν χωρίς να βγάζει το χοντρό πουτσοκέφαλο μου. Έμπαινε δύσκολα. Ήθελα να τον βλέπω και βέβαια να δω το εργαλείο του. Δεν είχα δει ποτέ άλλου άνδρα ούτε σε τσόντα μέχρι τότε.

Τον σηκώνω αγκαλιά, ακουμπώντας το καυλιά μας. Ένιωσα για πρώτη φορά την καύλα του. Ήταν υπέροχη αίσθηση! Τον βάζω πάνω στο γραφείο. Τώρα τον έβλεπα και μου άρεσε. Είχε ανοίξει και μπορούσα να μπαινοβγαίνω άνετα. Ταυτόχρονα του έπαιζα το πουτσάκι του. Ήταν πολύ μικρό. Το δικό μου είναι 17 cm το δικό του πρέπει να ήταν περίπου 11cm αλλά φαινόταν πιο χοντρό και είχε σίγουρα μεγαλύτερα αρχίδια τριχωτά. Σε λίγο μου φώναξε:

-    «Χύνωωωω!!!»

Κι εγώ του το έσφιξα και του τραβούσα με όλη μου την δύναμη προς τα αρχίδια του. Έβγαλε πολλά και πυκνά χύσια αλλά δεν πετάχτηκαν μακριά. Βγάζω κι εγώ την καπότα, μαλακίζομαι πάνω από τα αρχίδια του κι αρχίζω να χύνω… Τα πρώτα έφτασαν ως το πρόσωπο του και τα υπόλοιπα έπεσαν στην κοιλιά του. Τον αγκάλιασα και πήγα στο μπάνιο να πλυθούμε.

Εκεί ρίξαμε ένα ψωλοκατούριμα και ένα δεύτερο γαμήσι χωρίς καπότα και όταν μας ήρθε να χύσουμε ενώσαμε τις πουτσότρυπες και χύσαμε ταυτόχρονα. Φεύγοντας μου είπε πως δυο χρόνια είχε να χύσει. Λεφτά δεν ήθελε να πάρει.

(Copyright protected OW ref: 12346)