Νεανικές αναζητήσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο φίλος μας μένει μόνος στο σπίτι με ένα παράξενο παιδί. Η πορεία της βραδιάς άλλαξε άρδην όταν το παράξενο αυτό αγόρι αποκαλύπτει ότι του αρέσουν οι άντρες αλλά είναι ακόμα… παρθένος.

Η ιστορία:

Είμαι 22 ετών, αλλά η ιστορία μου αφορά κάτι που έγινε στα είκοσι μου. Είμαι εμφανίσιμος, όχι κούκλος, αλλά δεν με φτύνεις κιόλας, δεν θα αναφέρω ονόματα γιατί είναι αληθινή ιστορία.

Στα είκοσι μου, η μητέρα μου έκανε παρέα με μια άλλη κυρία, φίλη της. Δεν ήταν φίλες από παλιά, αλλά γνωρίστηκαν μέσω γνωστών και είχαν πολλά κοινά και έκαναν παρέα. Η Στέλλα (ας πούμε) είχε έναν γιο, τον Ντίνο, τον οποίο αντιπαθούσα γιατί ήταν φοβερά βαρετό άτομο. Τότε δεκαοκτώ αυτός, εγώ είκοσι. Ήταν επίσης πολύ περίεργο παιδί, περίεργο με την έννοια ότι δεν ανοιγόταν εύκολα και όταν ανοιγόταν έλεγε βλακείες. Ίσως αυτό οφειλόταν στο ότι ήταν λίγο «μαμάκιας». Ναι, παρότι δεκαοκτώ, έδειχνε να μην έχει διάθεση να απογαλακτιστεί από τη μαμά του.

Ένα βράδυ, η μητέρα μου και η μητέρα του θα πήγαιναν σε κάποια γιορτή. Εγώ δεν είχα καμία όρεξη κι έτσι με άφησε η μάνα μου σπίτι. Όταν ήρθε η φίλη της, ο γιος της παρακάλεσε να μείνει μαζί μου σπίτι, γιατί «θα ήταν βαρετά» χωρίς εμένα είπε. Αυτό το παιδί που προκαλούσε έκπληξη. Ενώ έκανα τα αδύνατα δυνατά να με αντιπαθήσει και να ξεκολλήσει, αυτός συνέχιζε. Τελικά έδειχνε να είναι μια βαρετή βραδιά. Είχαμε αράξει μπροστά στην τηλεόραση στον καναπέ και βλέπαμε ταινία.

Σε κάποια στιγμή που οι πρωταγωνιστές έκαναν σεξ και έβλεπες λίγο βυζάκι της πρωταγωνίστριας, εγώ είπα ασυναίσθητα:

-    «Πω πω καύλα!»

Το είπα χωρίς να έχω εκρήξεις στο τζιν μου, απλά γιατί ήταν ερεθιστική η σκηνή. Εκείνος έδειχνε να σκέφτεται κάτι και μετά με ρώτησε:

-    «Να σε ρωτήσω… βγάζεις;», είπε στο άσχετο.

Εγώ δεν αντιλήφθηκα τι εννοούσε.

-    «Τι να βγάζω ρε φίλε;», ρώτησα.

-    «Αυτό που βγάζουν οι άνδρες…», είπε ντροπαλά.

Κατάλαβα ότι εννοούσε το σπέρμα. Τον κοίταξα να δω αν έκανε πλάκα…

-    «Βγάζω ρε συ. Γιατί, εσύ δεν βγάζεις;», ρώτησα.

-    «Όχι…»

Απόρησα… Και ήταν και δεκαοκτώ! Τον κοίταξα και είπα:

-    «Πρέπει να το κοιτάξεις με γιατρό φίλε μου. Δηλαδή, τραβάς και δεν...;», ρώτησα πάλι.

Εκείνος κόλλησε λίγο.

-    «Δεν… Άστο, άστο…», είπε τελικά.

Εντάξει, είδα ότι έχει πρόβλημα και τον πίεσα να μου πει.

-    «Δεν ερεθίζομαι. Παίρνω τσόντες αλλά και πάλι δεν μου σηκώνεται…», είπε.

Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο για στυτική δυσλειτουργία αλλά μετά είπε την μαγική φράση:

-    «Τείνω να χαζεύω πιο πολύ τα αγόρια. Δεν μου σηκώνεται, αλλά νιώθω κάτι…»

Έτσι σκέφτηκα να κάνω ένα τεστ. Τηλεφώνησα στην μάνα μου, μου επιβεβαίωσε ότι θα αργούσαν για πολύ ακόμα κι έτσι έβαλα σε εφαρμογή το σχέδιο μου… Για να τεστάρω αν ήταν γκέι το παλικάρι, του είπα ότι θα βαρούσαμε αλληλομαλακία και δέχτηκε. Έβαλα μια τσόντα να παίζει και κατέβασα τα παντελόνια αμέσως, ενώ εκείνος έδειχνε να κολλάει.

-    «Έλα ρε, μην ντρέπεσαι…»

Τα κατέβασε τελικά και άραξε δίπλα μου. Εμένα μου είχε μισοπρηστεί.

-    «Κοίταξε τον!», του είπα.

Το έκανε.

-    «Σε καυλώνει;», ρώτησα.

Αλλά η απάντηση ήρθε στο καυλάκι του, το οποίο δειλά ορθώθηκε.

-    «Ώστε σ’ αρέσει ε;», είπα και ένα χαμόγελα φάνηκε στα χείλη του επιτέλους.

Έβαλα την τσόντα και έπιασα το καυλάκι του κι εκείνος το δικό μου. Όχι ότι είμαι κανένας ψωλαράς, αλλά έπρεπε να δείτε διαφορά. Το καυλάκι του έδειχνε λες και ήταν στην εφηβεία ακόμα (κι ας ήταν δεκαοκτώ ετών) ενώ εμένα έδειχνε πολύ φουσκωμένο, πιο αντρικό. Έδειχνε να του αρέσει. Αρχίσαμε να παίζουμε… Τελικά σταμάτησα για λίγο, εκείνος όχι. Έπιανε στο χέρι του το καυλί μου που σπαρταρούσε σαν σολομός σε κατάστρωμα από την καύλα. Στάθηκα όρθιος μπροστά του…

-    «Τι θα έλεγες να πάμε απευθείας στο δεύτερο μάθημα;»

Εκείνος χαμογέλασε διστακτικά και έπιασε την πούτσα μου από τη βάση. Με τη γλώσσα του πέρασε το πουτσοκέφαλο και μετά λίγο τον κορμό και αποτραβήχτηκε.

-    «Τι; Σε αηδιάζει;», ρώτησα.

-    «Ντρέπομαι ρε…»

-    «Έλα ρε συ… Εμπειρία είναι. Τι ντρέπεσαι;»

Έδειξε να χαλαρώνει λίγο και ξαναπλησίασε. Τώρα το έγλειψε πιο καλά. Του έπιασα τα μαλλιά και τραβήχτηκε γιατί δεν ήξερε τι κάνω.

-    «Στάσου και χαλάρωσε λίγο…», είπα.

Το έκανε. Με λίγη δύναμη κάρφωσα τον πούτσο μου στο στόμα του για λίγο. Άρχισε να βήχει σαν να τον έπνιξε, αλλά ήξερα ότι ήταν επειδή ήταν άμαθος.

-    «Πάρε ανάσες…», είπα.

Εκείνος με κοίταξε…

-    «Έλα… Θα το καταφέρω τώρα. Πάμε πάλι…», είπε.

Άρχισα να του γαμάω το στόμα ελαφρώς, γιατί με δύναμη έδειχνε να τον αναγουλιάζει. Το καυλί μου είχε πρηστεί πολύ.

-    «Αχ… Είναι μεγάλη!», μου είπε.

-    «Σκάσε και ρούφα!», είπα αστεία.

Χαμογέλασε λίγο και τον τράβηξα από το στόμα του.

-    «Θες να δεις την πραγματική γλύκα;», ρώτησα.

Εκείνος έδειχνε κάργα καυλωμένος σαν εμένα και είπε:

-    «Ναι…»

Του είπα να στηθεί και έψαξα για καπότες (είχαν τελειώσει. Τελικά εμείς δεν βάλαμε προφύλαξη, αλλά πάντα να βάζετε παιδιά, γιατί δεν παίζουμε με αυτά). Τελικά έσταξα λίγο baby oil πάνω στο καυλί μου και δοκίμασα να τον βυθίσω στο κωλαράκι του. Πόνεσε όμως και δεν έσπρωξα. Κοίταξα την τρύπα του… Σπαρταρούσε ολόκληρη. Μπορούσα να την νιώσω να ζητάει το καυλί μου. Χώρισα τα κωλομέρια του και καρφώθηκα. Βόγκηξε πολύ στην αρχή και για κανένα δεκάλεπτο σπαρταρούσε κι αυτός σαν ψάρι από τον πόνο.

Ένιωθα τον παρθένο κώλο του να παραδίνεται σιγά - σιγά στην πρησμένη ψωλή μου, που έμπαινε ακάθεκτη μέσα. Τελικά την έβαλα όλη και με λίγα καλά λόγια, με άφησε να τον γαμήσω ενώ δάγκωνε το μαξιλάρι για να μην φωνάξει. Έβαζε το χέρι του στα κωλομέρια, λες και θα σταματούσε τον πόνο. Τον έβγαλα έξω και κοίταξα την τρύπα του.. παλλόταν ορθάνοιχτη, σαν πεινασμένο στόμα που ζητούσε κι άλλο…

-    «Θες να σταματήσω μόρτη;», ρώτησα.

-    «Όχι, τελείωσε με γαμιά!»

Δεν περίμενα να μιλήσει πρόστυχα, έδειχνε συνεσταλμένος. Τον ξαναέβαλα μέσα. Ήταν πολύ γαμάτο το στενό κωλαράκι του. Έχυσα χωρίς να το καταλάβω… Μόνο όταν ένιωσα τα ψωλοχύματα να βγαίνουν μαζί με την πούτσα μου το αντιλήφθηκα. Σηκώθηκα και σκούπισα την πούτσα μου, τον κοίταξα και τον ρώτησα:

-    «Πώς νιώθεις;»

Για μια στιγμή νόμιζα ότι λιποθύμησε…

-    «Ολοκληρωμένος νιώθω…», απάντησε με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Έκανε να σηκωθεί…

-    «Αου! Τσούζει!»

Με καύλωσε αυτό να πω την αλήθεια.

-    «Στάσου λίγο, και κοίτα μην μας καταλάβουν οι δικοί σου…»

-    «Χαζός είμαι και να χάσω το πήδημα;»

Από τότε τον γαμάω όποτε έχει καύλες και το ζητάει.

(Copyright protected OW ref: 12307)