Ο γιος του κηπουρού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Μιχάλης, μια μέρα που έχει καύλες, φαντασιώνεται το μικρό γιο του κηπουρού και κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται ότι έχει επισκέπτες. Επισκέπτες όμως πολύ καυλωμένους κι έτοιμους για όλα…

Η ιστορία:

Ο κηπουρός έρχονταν κάθε Σάββατο και καμιά φορά έφερνε μαζί και τους γιους του.

Ο ένας ήταν στην ηλικία μου δεκαεννιά μισό, ενώ οι άλλοι δύο ήταν δεκαοκτώ και δεκαεπτά. Είχαμε μιλήσει μερικές φορές και είχαμε γνωριστεί αλλά συνήθως είχαν να βοηθούν τον πατέρα τους και έτσι δεν κάναμε πολύ παρέα.

Τα Σάββατα οι γονείς μου έλειπαν πάντα και ήμουν μόνος στο σπίτι. Έτσι λοιπόν κάποιο Σάββατο είχα τρελές καύλες. Είδα από το παράθυρο πως ο κηπουρός ήταν σπίτι αλλά δεν είδα πουθενά τους γιους του κι έτσι φαντάστηκα πως δεν είχαν έρθει μαζί του.

Έκλεισα κι εγώ την πόρτα μου και άρχισα να τρίβω τη μισό-καυλωμένη πούτσα μου. Γδύθηκα τελείως, ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και συνέχισα να χαϊδεύομαι στην τρυπούλα μου, παίζοντας ταυτόχρονα και το καυλί μου. Εντελώς ξαφνικά, χωρίς κανένα προηγούμενο, στο μυαλό μου ξεπήδησε ο δεκαεπτάχρονος γιος του κηπουρού και μέσα στην καύλα μου φώναξα το όνομα του:

-    «Νίκοοο…»

Σοκαρισμένος άκουσα μια φωνή να απαντά:

-    «Μιχάλη…»

Άνοιξα τα μάτια μου τρομαγμένος και τους είδα να χαμογελούν έχοντας τις πούτσες τους ακριβώς μπροστά στο πρόσωπο μου. Είχαν μπει στο δωμάτιο και είχαν ήδη βγάλει τα ρούχα τους χωρίς να τους ακούσω όσο είχα τα μάτια μου κλειστά. Προσπάθησα να πεταχτώ από το κρεβάτι αλλά ο Μιχάλης με έσπρωξε ξανά κάτω, και με ένα σατανικό χαμόγελο μου είπε:

-    «Είσαι πουστράκι λοιπόν και θες να γαμήσεις τον αδελφό μου;»

Ξαναγέλασαν και οι τρεις καθώς ο Νίκος ξάπλωσε πάνω μου προσφέροντας μου ένα υπέροχο γλωσσόφιλο που με απογείωσε και χωρίς να το σκεφτώ καθόλου άπλωσα τα χέρια μου και χούφτωσα το σφιχτό του κώλο. Πέρασε τα χέρια του ανάμεσα μας και άρχισε να τρίβει την πούτσα μου πάνω στην κοιλιά του, ενώ εγώ βύθισα το δάχτυλο μου στην τρυπούλα του και άρχισα να τον γαμάω με το χέρι.

Ξαφνικά έβγαλε τη γλώσσα του από το στόμα μου και στα γρήγορα την κατέβασε μέχρι το καυλί μου αρχίζοντας να με τσιμπουκώνει τρελά ενώ εγώ αναστέναζα και έπαιζα με τα μαλλιά του. Μετά ξανασηκώθηκε κάθισε πάνω στο στήθος μου και έσπρωξε την πούτσα του μέσα στο στόμα μου. Μου γαμούσε κυριολεκτικά το στόμα σπρώχνοντας το καυλί του μέσα έξω στο στόμα μου.

Οι άλλοι δύο έπαιζαν με την πούτσα μου. Μετά σηκώθηκε, ήρθε από την άκρη του κρεβατιού, με τράβηξε μέχρι που το κεφάλι μου εξείχε από το κρεβάτι και όπως αυτό έγειρε προς τα πίσω, ξανακάρφωσε το καυλί του στο στόμα μου και τα αρχίδια του ακουμπούσαν στο πρόσωπο μου.

Μετά από λίγο, με γύρισαν αλλιώς. Ο Νίκος μου άνοιξε τα πόδια και βίαια έσπρωξε την πούτσα του βαθιά μέσα μου κάνοντας με να φωνάξω από τον πόνο. Μετά από λίγο όμως τα πόδια μου τον είχαν αγκαλιάσει και τον τραβούσαν να με γαμάει όσο πιο δυνατά γίνονταν.

Ο πούτσος του Μιχάλη πήρε τη θέση του αδελφού του στο στόμα μου και ο τρίτος έβαλε το χέρι μου στο καυλί του να του το παίζω.

Δεν πέρασε πολλή ώρα σε αυτή τη θέση και σαν να ήταν συνεννοημένοι με σήκωσαν και με οδήγησαν όρθιο με πρόσωπο στον τοίχο όπου συνέχισε να με γαμάει ο Νίκος. Ήμουν έτοιμος να χύσω αλλά δεν πρόλαβα γιατί ο Νίκος έβγαλε την πούτσα του από μέσα μου και με έσπρωξε στα γόνατα όπου με έχυσαν και οι τρείς μαζί γεμίζοντας το πρόσωπο μου με καυτό σπέρμα.

Μετά ο Νίκος ξάπλωσε στο πάτωμα πήρε το καυλί μου στο στόμα του και με αποζημίωσε με το υπέροχο τσιμπούκι που μου έκανε καταπίνοντας τα χύσια μου. Μετά με φίλησε στο στόμα ψιθυρίζοντας μου:

-    «Φωνάζω κι εγώ το όνομα σου όταν τον παίζω… Θα σε δω σε μια βδομάδα».

Το δύσκολο τώρα είναι να περιμένω μια ολόκληρη εβδομάδα.

(Copyright protected OW ref: 12267)