Ο Ιδομενέας και το κοντάρι του (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Άλλη μια μέρα ξυπνάει ο φίλος μας δίπλα στον Ιδομενέα και είναι πολύ καυλωμένος. Όταν ξυπνήσει όμως ο Ιδομενέας, του έχει νέες εκπλήξεις και μια νέα εμπειρία τον περιμένει σήμερα… Κάτι που δεν περίμενε ποτέ να συμβεί.

Η ιστορία:

Ο Ιδομενέας με μεταμορφώνει σε γυναίκα

Το άλλο πρωί ξύπνησα πρώτος. Γύρισα και κοίταξα την ψωλάρα του Ιδομενέα μου που κοιμόταν ανάσκελα, γυμνός και ξεσκέπαστος. Ένα αληθινό κοντάρι από κρέας, στητό και χοντρό, με εκείνο το μυτερό του κεφάλι που αν και χοντρό κι αυτό ήταν λεπτότερο από τον κορμό της πούτσας του...

Αν και είχα κάνει άσχημο ύπνο, με πολλούς εφιάλτες και τύψεις, εκείνη τη στιγμή που το αντίκρισα τα ξέχασα όλα μπροστά στον τρελό μου πόθο να του τον φάω, να του τον καταπιώ, να του τον ρουφήξω με το στόμα και με την κωλότρυπα μου... Άρχισα σιγά - σιγά να χαϊδεύω και να χουφτώνω απαλά τον πούτσο και τις αρχιδάρες του κι αυτός άρχιζε να θεριεύει... Ξέρω εκ πείρας πόσο εκνευριστικό αλλά και πόσο γλυκό μπορεί να είναι ένα τέτοιο ξύπνημα. Μετά άρχισα να φιλάω και να γλείφω την κοιλιά, τα σκληρά του μπούτια και τέλος την ψωλάρα και τα αρχίδια του.

Έγλειφα για κάμποση ώρα.. του τα είχα σαλιώσει για τα καλά όλα. Εκείνος δεν ξύπναγε αλλά είχε αρχίσει να αντιδρά με αναστεναγμούς. Ήμουνα μεθυσμένος από την απίστευτη μυρωδιά της βαρβατίλας του, που αναμίγνυε ιδρώτα, το χύσι του και τη μυρωδιά του κώλου μου που είχε γαμήσει το προηγούμενο βράδυ. Όταν μπουκώθηκα για τα καλά με το κοντάρι του κι άρχισα να το πιπιλάω απαλά και να το ρουφάω με δύναμη, εκείνος άρχισε να ξυπνάει και να καταλαβαίνει τι γίνεται. Ο μισός του εγκέφαλος του έλεγε να ξυπνήσει να με γαμήσει, ο άλλος μισός να κοιμηθεί ξανά. Έβγαλε ένα μουγκρητό κι άρχισε να παραμιλάει...

-    «Αααχ, ίντα κάνεις εκεί μωρή σκύλα; Πούστραααα! Καυλωμένη... Πάλι μπούτσο θες;»

Υπακούοντας στο μισό του εγκεφάλου του που ήθελε να κοιμηθεί μου έριξε ένα γερό χαστούκι έτσι όπως ήμουνα μπουκωμένος με το καυλί του. Με πόνεσε κάμποσο αλλά προπάντων με... τρέλανε εντελώς από καύλα με τα λόγια και το φέρσιμό του. Άρχισα να του σφίγγω την πούτσα δυνατά με τα σαρκώδη μου χείλια που κάποτε άρεσαν στα κοριτσάκια. Τώρα είχαν γίνει τα τσιμπουκόχειλα μιας πουτάνας σκεφτόμουνα και ορμούσα στην ψωλή του με περισσότερη ορμή, σφίγγοντάς την δυνατότερα. Τούρλωνα τον κώλο μου ψηλά και τον κουνούσα προσφέροντας στα αγουροξυπνημένα μάτια του ένα πολύ καυλωτικό θέαμα όπως μου είπε μετά...

Σιγά - σιγά το μέρος του εγκεφάλου του που ήθελε να με γαμήσει ξυπνούσε. Άρχισε να βογκάει περισσότερο να μου χαϊδεύει τα μαλλιά και μετά να μου ακινητοποιεί το κεφάλι και να μου δίνει δυνατές γαμιές στο στόμα. Αν και έσφιγγα όσο μπορούσα τα χείλη και τη γλώσσα μου, δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε αυτή την τρομερή διείσδυση. Ένιωσα τον πούτσο του να μου χτυπάει τον ουρανίσκο και να φτάνει βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου. Τον κοίταξα με πάθος στα μάτια. Εκείνος έβγαλε μια κραυγή:

-    «Αααχ τσιμπουκλού μου!»

Και με δυο σπασμούς άρχισε να ξερνάει το ψωλόχυμα του στο λαρύγγι μου και να με κρατάει ακινητοποιημένο. Με τις πρώτες ριπές ένιωσα να πνίγομαι και τον τράβηξα λίγο έξω να ανασάνω και να μπορέσω να τα καταπιώ και να τα γευτώ. Το αποτέλεσμα ήταν το μισό του χύσι να πέσει στο πρόσωπό μου και να καλύψει τα μάγουλα και τη μύτη μου. Ευτυχώς δεν πήγε στα μάτια μου κι έτσι μπόρεσα να θαυμάσω την πουτσότρυπα του τη στιγμή που έχυνε. Ήταν τόσο πολύ, τόσο άφθονο, τόσο καυτό έτσι όπως άρχισε να ρέει στα μάγουλα και στο πηγούνι μου!

Τον ξαναπήρα στο στόμα κι άρχισα να τον απομυζώ μέχρι να του πάρω και την τελευταία σταγόνα και να την καταπιώ. Έβγαζα έξω την πούτσα του σαν τρελός, μάζευα με αυτήν τα χύσια του από το πρόσωπό μου και την ξανάχωνα στο στόμα μου να τα ρουφήξω. Αυτό κράτησε κανένα πεντάλεπτο μπορώ να πω, κι η πούτσα του παρέμενε σκληρή σαν σίδερο, με την χοντρή της φλέβα να πάλλεται ακόμα... Δεν είχα χύσει αυτή τη φορά και ήμουνα τρελά καυλωμένος. Συνέχισα να του χαϊδεύομαι, τον κοίταξα πουτανιάρικα και του είπα:

-    «Μου άρεσε που έχυσες, αλλά δεν το περίμενα. Ήθελα να σου τον καβαλήσω, να σου γαμήσω το κοντάρι με την κωλάρα μου».

-    «Γιάντα σκιάζεσαι; Θαρρείς πως δεν μου περισσεύει για την κωλάρα σου;»

Άναψε τσιγάρο, με κοίταξε με το ύφος του κυρίαρχου γαμιά και μου είπε:

-    «Έγνοια σου κι έχω σκέδια για σένα σήμερο... Σύρε τώρα να μου φτιάξεις έναν καϊφέ σκέτο».

Ξετρελαμένος από το αντρίκειο φέρσιμό του σηκώθηκα και κουνώντας του τον κώλο μου έτρεξα στην κουζίνα. Έτσι καθώς ήμουνα ακόμη μέσα στην καύλα και δεν είχα χύσει, τρελαινόμουν στην ιδέα ότι θα ετοίμαζα πρωινό για τον άντρα μου, για τον γαμιά μου. Κι έτσι όπως είμαι και καλός στην κουζίνα, του ετοίμασα στο πι και φι ένα πρωινό ξεγυρισμένο.

Σηκώθηκε κι αυτός κι αφού πήγε στην τουαλέτα ήρθε στην κουζίνα. Ο Κρητίκαρος μου με βρήκε στον νεροχύτη να πλένω ποτήρια κι ήρθε και μου έβαλε κατευθείαν κωλόχερο και μου έγλειψε τον σβέρκο. Μετά καθίσαμε στο τραπέζι φάγαμε και ήπιαμε καφέ, ενώ εγώ του χάιδευα τις τριχωτές ποδάρες. Ωστόσο αισθανόμουνα και λίγο άβολα όταν συνειδητοποιούσα τι συνέβαινε... Αφού απόφαγε μου είπε:

-    «Το λοιπό, εγώ θα φύγω και θα γιαϊρω το μεσημέρι. Έχω κάτι δουλειές να κάμω. Εσύ δεν θα το κουνήσεις από εδώ και θα κάμεις ότι σου πω».

Εγώ τον κοίταξα ερωτηματικά, κι ο Ιδομενέας χαμογέλασε:

-    «Πρέπει να κάμομε μερικές τροποποιήσεις Μπαμπίνα μου. Είσαι σχεδόν τέλεια αλλά πρέπει να φτιάξομε κάποια πράγματα...», είπε και μου ζούληξε το παχουλό βυζάκι μου.

Όταν έφυγε, έκανα μερικές δουλειές, μαγείρεψα κι ακολούθησα λεπτομερώς τις οδηγίες του. Αρχικά προσπάθησα να «αδειάσω» τον κώλο μου όπως μου υπέδειξε: πολλά λουτρά με καυτό νερό ενώ είχα βγάλει τη ντουζιέρα και μετά τουαλέτα. Το έκανα μέχρι και δέκα φορές μέχρι που αισθανόμουν άδειος. Ξύρισμα κόντρα παντού όπου έφτανα: στις λίγες τριχούλες μου στο στήθος, στα χέρια, στα πόδια, στις μασχάλες και στο εφηβαίο μου. Το έκανα πολύ αργά και προσεκτικά να μην κοπώ. Μετά μου είχε πει θα το ολοκλήρωνε εκείνος... Είχα αυστηρές οδηγίες όσο καυλωμένος κι αν ήμουνα να μην τραβήξω μαλακία. Μπορώ να πω ότι υπέφερα αλλά κράτησα τον λόγο μου.


Έφτασε επιτέλους το μεσημέρι και ο Ιδομενέας γύρισε. Ήτανε λίγο συνοφρυωμένος κι απόμακρος στην αρχή, κι εγώ ήμουνα αμήχανος γιατί τον υποδέχτηκα γυμνός όπως μου είχε πει κι αισθανόμουν άβολα... Έκατσε να φάει, εγώ δεν είχα όρεξη. Μετά άναψε τσιγάρο, με φώναξε και είπε:

-    «Για να σε δω…»

Με γύρισε και άρχισε να μου χουφτώνει και να μου χαϊδεύει τον κώλο και μετά είπε:

-    «Πάμε να σε τελειώσω».

Πήγαμε στο μπάνιο, με έβαλε να ξαναπλυθώ με ζεστό νερό και να ξαναπάω τουαλέτα. Αισθάνθηκα αμήχανα γιατί δεν έφευγε αλλά καθώς καθόμουνα στη λεκάνη γδύθηκε ολόκληρος και μου έφερε το κοντάρι του μπροστά στο πρόσωπο και το έβαλε στο στόμα. Το καυλωτικό μας παιχνίδι είχε ξαναρχίσει, μόνο που αυτή τη φορά έπρεπε να ολοκληρώσει τη μεταμόρφωσή μου. Με έβαλε μετά στο μπάνιο και άρχισε να με ξυρίζει στα μέρη που δεν έφτανα καλά, στα μπούτια μου πίσω, στον κώλο. Με έβαλε να τον τουρλώσω καλά - καλά και άρχισε να παίρνει με το ξυράφι τις τριχούλες στη χαράδρα μου.

Μετά πήρε και τις τρίχες που είχα στα αρχίδια και μετά μου τελειοποίησε το ξύρισμα μπροστά που το είχα κάνει λίγο ατζαμίδικα. Μετά γέμισε την μπανιέρα με αφρόλουτρο, μπήκαμε μέσα κι άρχισε να με πλένει και να με τρίβει παντού αισθησιακά. Όλο αυτό το διάστημα μου έλεγε γλυκόλογα σαν να ήμουνα κορίτσι που με φτιάχνανε τρομερά:

-    «Μπαμπίνα μου… Μωρό μου! Γλυκιά μου! Μουνάρα θα σε κάμω εγώ. Μουνί θα έχεις από σήμερα, κι αυτή θα ‘ναι η κλειτορίδα σου…»

Κι όλο με κωλοδαχτύλιαζε που και που... Κάποια στιγμή σηκώνεται, πλένεται, σκουπίζεται και μου λέει να τελειώσω το μπάνιο, να βάλω ένα στρινγκ κι ένα μπουστάκι, να αλειφτώ με ένα γυναικείο γαλάκτωμα και να βάλω ένα γυναικείο άρωμα. Όλα του είχαν ξεμείνει από τη γυναίκα του ή από άλλες γκόμενές του. Εγώ τα έκανα όλα αυτά, κι έβαλα και λίγο κραγιόν που βρήκα, λίγο άτσαλα βέβαια αλλά δεν με ένοιαζε, ίσα - ίσα που μου έδινε ένα πολύ πιο «πουτανέ» στιλ.

Έφτιαξα με λακ και το μαλλί μου που είχε αρχίσει να μακραίνει λίγο ατημέλητο με αφέλειες. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη.. τρόμαξα και ταυτόχρονα καύλωσα. Ήμουν ένα αλλόκοτο πράγμα. Εγώ αλλά σε γκόμενα. Καυλωτικό θέαμα ακόμη και για μένα έτσι όπως είχαν εξαφανιστεί όλες οι τρίχες από πάνω μου. Την αίσθηση αυτή τη συμπλήρωνε το σέξι γυναικείο άρωμα που είχα βάλει...

Έκανα την εμφάνισή μου αργά και δειλά στην κρεβατοκάμαρα. Ο Ιδομενέας είχε μείνει γυμνός και διάβαζε εφημερίδα. Τον πλησίασα λικνιστά, όχι υπερβολικά αλλά λίγο. Εκείνος ανακάθισε στο κρεβάτι κι έβγαλε έναν αναστεναγμό...

-    «Ααχ… Πουστοκόριτσο μου έγινες! Πουστομούνα θα σε κάμω!»

Στο άκουσμα αυτών των υπέροχων λέξεων ένιωσα να έχω έναν σπασμό στο κωλαράκι μου.

-    «Αχ… Θα ‘θελα να σου χορέψω άντρα μου. Να χορέψω για σένα...»

Άρχισα να λικνίζομαι αργά σε ένα φανταστικό χορό χωρίς μουσική, χαϊδεύοντας ολόκληρο το σώμα μου και τουρλώνοντας πότε τα βυζιά, πότε τους γοφούς, πότε τον κώλο μου με το στρινγκ μπροστά στο πρόσωπό του. Είδα την ψωλάρα του να αντιδρά, κι από μια τεράστια πεσμένη να γίνεται μονομιάς μια τεράστια καυλωμένη ψωλή. Το υπέροχο κοντάρι των ονείρων μου!

Τότε έγινε κάτι το αναπάντεχο... Σηκώθηκε όρθιος και με έπιασε από τη μέση, χαμηλά στους γοφούς. Εκεί ψάρωσα εντελώς. Ένιωσα να κοκκινίζω σαν κοριτσάκι. Ήταν μια εντελώς άλλη αίσθηση στην οποία ήμουνα ασυνήθιστος. Μετά με τράβηξε κοντά του απαλά, με κόλλησε επάνω του και με έσφιγγε όλο και πιο δυνατά φέρνοντας τις χερούκλες του στα κωλομέρια μου. Η πούτσα του πίεζε τη γυμνή κοιλιά και τον αφαλό μου σαν να ήταν φίδι, ενώ τα αρχίδια του πίεζαν το δικό μου πουλάκι κάτω από το κιλοτάκι. Και το πιο αναπάντεχο από όλα ήταν που με κοίταξε με πάθος βαθιά στα μάτια.

Ανέβασε τα χέρια του στην πλάτη και μετά στο σβέρκο και τα μαλλιά μου και μετά με βία με τράβηξε προς το μέρος του και μου έδωσε ένα τρομερό γλωσσόφιλο. Μέχρι τότε δεν είχε γίνει αυτό, και μάλιστα ούτε που το σκεφτόμουν, με απωθούσε η ιδέα. Ναι μεν ήθελα την πούτσα του και όλα τα άλλα, αλλά δεν με ενδιέφερε να με φιλήσει, το σκεφτόμουν με κάποια σιχασιά (από ότι μου είπε μετά κι αυτός το ίδιο). Κι όμως τώρα να που η τρομερή του υγρή γλώσσα εξερευνούσε το στόμα μου μέχρι το λαρύγγι.

Η δική μου γλώσσα ρουφιόταν με δύναμη από το στόμα του μέχρι που νόμιζα ότι θα μου την ξεριζώσει και δοκίμαζα την τρομερή αίσθηση των χοντρών χειλιών του, με τη μουστάκα του να με γαργαλάει... Μου ερχόταν να λιποθυμήσω από όλες αυτές τις απανωτές, άγνωστες σε εμένα και εντελώς γυναικείες, αισθήσεις που δοκίμαζα. Με φιλούσε σαν άντρας επιθετικά και ανταποκρινόμουν σαν γυναίκα. Πρώτη φορά μου συνέβαινε… Ακόμη και με τις κοπέλες πάντα είχα εγώ τον επιθετικό ρόλο.

Τα χέρια του πια όργωναν το σβέρκο, την πλάτη και τους γοφούς μου (το αγαπημένο μου σημείο που με έκανε να νιώθω εντελώς γκόμενα...) στο τέλος δε, μου ζούλαγαν με δύναμη και μου άνοιγαν διάπλατα τα κωλομέρια, ενώ η ψωλή του τριβόταν στην κοιλιά μου μέχρι που να νιώθω ότι την καίει. Κάπου εκεί, δεν ξέρω πως, και με τη γλώσσα μου γαντζωμένη γερά στο στόμα του, άρχισα να χύνω με σπασμούς μέσα στο κιλοτάκι μου. Ο Ιδομενέας το κατάλαβε κι άρχισε να μου φωνάζει και να με μπατσίζει στον κώλο:

-    «Ίντα μωρή; Ίντα ‘παθες; Έχυσες από την κλειτορίδα;»

Του έγνεψα ναι με ένα βλέμμα γεμάτο ευγνωμοσύνη και του όρμησα ξανά να του φάω τις χειλάρες. Εκείνος μου έχωσε τη χερούκλα του μέσα στο κιλοτάκι, μου μάζεψε τα χύσια και μου τα έφερε στο στόμα.

-    «Φάτα! Φάτα μωρή σκρόφα. Φάε τα χύσια σου!»

Άρχισα να τα τρώω από την ανοιχτή του παλάμη με βουλιμία, κι ύστερα άρχισα να του γλείφω με μανία το χέρι. Πότε απαλά, πότε με δύναμη του πιπίλαγα για κανένα δεκάλεπτο τα δάχτυλα, ένα προς ένα, όλο ευγνωμοσύνη και πάθος. Εκείνος το απολάμβανε. Μου έλεγε λόγια, μου έτριβε με δύναμη την ψωλή του πάνω στην κοιλίτσα μου. Άρχισε να μου γλείφει τα βυζιά, να με λέει βυζαρού και «γλυκιά χοντρούλα» του παρατείνοντας τη γλύκα από το χύσιμο που μόλις είχα κάνει. Σε λίγο πέρασε σε νέα φάση οδηγώντας με στο να δοκιμάσω μια νέα πρωτόγνωρη αίσθηση…

-    «Έλα μωρό μου, να σου κάμω μια κωλογλειφάδα. Δώσε μου τον κώλο σου να σου τον φάω!»

Και με έριξε απότομα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Ξετρελάθηκα μόνο με τη λέξη που χρησιμοποίησε (εγώ το ήξερα γλειφοκώλι, αλλά το «κωλογλειφάδα» μου φάνηκε ακόμη πιο χυδαίο και σέξι). Τούρλωσα αυθόρμητα τον κώλο μου κι εκείνος άρχισε μαλάζοντάς μου, φιλώντας και γλείφοντας μου τα κωλομέρια. Ότι έκανε ο άτιμος μου το έκανε ώρα πολλή, πότε με βία, πότε απαλά και τρυφερά, μέχρι του σημείου που να με κάνει να σκάω από καύλα...!

Μετά επιτέλους, ξεκινώντας από το βαθούλωμα ψηλά στον κώλο μου έβαλε τη γλώσσα του κάτω από το ύφασμα του στρινγκ κι άρχισε να κατεβαίνει στην κωλοχαράδρα μου, μέχρι που επιτέλους η μυτερή του γλώσσα ακούμπησε την κωλότρυπα μου. Ηλεκτρίστηκα με το πρώτο άγγιγμα. Έμεινε ακίνητος λίγο εκεί κι άρχισε να μου τη γλείφει, πότε κυκλικά, πότε πάνω - κάτω, πότε να μου τη ρουφάει με τις χειλάρες του. Σε μια στιγμή, έχωσε τη γλώσσα του μέσα στην τρύπα του και το ένιωσα να μπαίνει τουλάχιστον δύο εκατοστά.

Εκεί άρχισα να τρέμω σύγκορμος, να αφηνιάζω, έβγαζα πνιχτές θηλυκές φωνούλες και ακατάληπτες λέξεις που πνίγονταν από ένα έντονο λαχάνιασμα που με είχε καταλάβει. Ήταν τόσες και τόσες οι υπέροχες αισθήσεις που δοκίμαζα με τον Ιδομενέα μου κι η κάθε μία μου φαινόταν κάθε φορά η κορυφαία. Αλλά με το γλείψιμο του… Βρισκόμουν πια σε μια άλλη διάσταση! Κάποια στιγμή σταμάτησε για να μου βγάλει το στρινγκάκι και να μπορέσει να χώσει τη μούρη του ανενόχλητος μέσα στην κωλάρα μου. Εγώ μόνο τότε μπόρεσα να ξελαχανιάσω λίγο και να του πω:

-    «Με τρελαίνει η κωλογλειφάδα σου άντρα μου! Κάνε μου κωλογλειφάδα…»

Εκείνος μου απαντούσε μουγκρίζοντας κάθε φορά που μου γαμούσε αιχμηρά την τρύπα με τη γλώσσα του:

-    «Θα στο κάνω μουνί. Πουστόμουνο απαλό από το γλείψιμο. Θα στο λιώσω το κωλί σου! Αχ… κωλόχειλα μου! Σαν τριαντάφυλλο στα έχω ανοίξει πούστρα!»

Ένιωθα ότι έχυνα κάθε στιγμή με το γλείψιμο, τις δαγκωματιές, τα φιλιά και το γαμήσι με τη γλώσσα στον κώλο μου. Ήταν βασανιστικό. Από τη μία ένιωθα ότι ήθελα να με ξεσκίσει με την πούτσα του εκείνη τη στιγμή, από την άλλη δεν ήθελα να τελειώσει... Μετά από λίγο άρχισε να με δαχτυλιάζει. Λίγο τον δείκτη, λίγο τον μέσο και λίγο τον αντίχειρα, που έκανε τρελό παιχνίδι πάνω και κάτω με τα χείλη αλλά και με τα μέσα τοιχώματα του κώλου μου. Ένιωθα τον κώλο μου να τα ρουφάει βαθιά. Σε λίγο μου έβαλε δεύτερο και τρίτο δάχτυλο μέσα. Άρχισα να βογκάω σαν αγελαδίτσα και να τουρλώνω και να ανεβοκατεβάζω τον κώλο μου πάνω στια δαχτύλες που μου τον γαμούσαν.

«Θέλω γαμήσι, τώρα!», του φώναξα άγρια γυρίζοντας να τον κοιτάξω.

Χωρίς να μου πει ούτε λέξη, με σήκωσε ανακούρκουδα κάπως στο κρεβάτι ενώ κι αυτός κάθισε σε ανάλογη στάση, με αγκάλιασε κι άρχισε να με γλείφει στον λαιμό, στο αφτί, να γυρίζει το πρόσωπό μου και να μου ρουφάει τα χείλια, και να μου φέρνει τα δάχτυλα που είχε βάλει στον κώλο μου στο στόμα. Τα έγλειφα αχόρταγα. Ήταν καθαρά, με μια ελαφριά έντονη καυλωτική μυρωδιά!

Μετά με ανασήκωσε, κι έτσι όπως ήμασταν και οι δύο καθισμένοι, με έβαλε να καθίσω αργά με πλάτη πάνω στο μυτερό και χοντρό του κοντάρι. Με τόσο γλείψιμο και δαχτύλιασμα που μου είχε κάνει δεν δυσκολεύτηκε να μπει μονομιάς, κι έτσι όπως κάθισα επάνω του με όλο μου το βάρος η πούτσα του μπήκε μονομιάς βαθιά μέσα μου (ολόκληρη νόμισα προς στιγμήν, πόσο λάθος είχα...). Χωρίς πόνο και πάλι, μόνο ένα γλυκό τσούξιμο στην άκρη και μια απίστευτη πίεση σε όλα τα τοιχώματα του κώλου μου.

Ανασηκώθηκα λίγο, μιας και μου άφησε την πρωτοβουλία και ξανακάθισα, πιο αργά αυτή τη φορά. Εκεί όμως ξαφνικά ο κώλος μου σαν να φοβήθηκε.. σαν να αρνιόταν να ξαναβάλει όλον αυτόν τον όγκο μέσα του.. σαν να είχε κολλήσει. Τότε αυτός, γλείφοντας μου το αφτί, ξαναπήρε την πρωτοβουλία:

-    «Άστο να πάει καλή μου με το βάρος σου. Άστο να μπει όλο και να κάτσει και θα δεις…»

Έφτυσε στη χούφτα του παράλληλα και μου άλειψε με μπόλικο σάλιο την κωλότρυπα. Τον άκουσα και αποφάσισα να πάω μέχρι το τέλος το γλίστρημα της ψωλάρας του στον κώλο μου. Έκανα λοιπόν ένα βαθύ κάθισμα και ωωωω... έκατσα πάνω της ακόμη πιο βαθιά από πριν... Το ένιωσα να μου φτάνει ψηλά μέχρι το στομάχι έτσι όπως ήμουν καθιστός. Ο Ιδομενέας έμεινε ακίνητος και με κράτησε κι εμένα.

-    «Έχει οκτώ πόντους και βάλε ακόμα καλή μου! Χαλάρωσε…»

-    «Οκτώ πόντους;»

-    «Άφησε το βάρος σου να έρθει και σε κοντρολάρω εγώ…»

Έκανα όπως μου είπε, Άφησα όλο μου το βάρος κι εκείνος με συγκρατούσε από τα κωλομέρια και ρύθμιζε τη διείσδυση. Το έκανε σε τρεις χρόνους νομίζω. Το πρώτο κάθισμα ήταν μικρό, το δεύτερο βαθύ βαθύ, τόσο βαθύ που ένιωσα σαν να ανοίγει κάποια πόρτα μέσα στον κώλο μου, σαν να παραμερίζει ένα φράγμα σε ένα σημείο που μου φάνηκε ότι δεν το είχε φτάσει την προηγούμενη φορά, και το τρίτο μια ακόμη πόρτα, σαν στροφή, ενώ παράλληλα τα κωλομέρια μου πια ακούμπησαν τα μπούτια του και τα αρχίδια μου τα δικά του.

-    «Είναι σχεδόν μέχρι τη ρίζα τώρα μέσα καλή μου…», μου είπε χαϊδεύοντάς μου τα βυζάκια. «Κάτσε φρόνιμα. Χαλάρωσε τώρα και θα δεις...»

Ο έμπειρος γαμιάς μου με πίεζε χωρίς παλινδρομικές κινήσεις, ολοένα και πιο μέσα. Το μυτερό κεφάλι του καυλιού του έμοιαζε να παραμερίζει κι άλλα τοιχώματα του κώλου μου σαν να μύριζε τη λεία του. Έτρεμα σύγκορμος από ηδονή. Έλεγα πόση ακόμη μπορεί να μου δώσει κι αυτός συνέχιζε. Κάποια στιγμή άρχισε να κουνάει την ψωλή του από μόνη της, να την κάνει να σπαρταράει μέσα μου, και κάνοντάς το αυτό την ένιωθα να προχωράει ακόμη πιο μέσα, χιλιοστό το χιλιοστό. Μετά άρχισε τις κυκλικές κινήσεις, και με αυτές κέρδιζε κάποια χιλιοστά. Ο κώλος μου πια είχε προσαρμοστεί και συνήθιζε τον τεράστιο όγκο του.

-    «Νιώσε το καλά γαμιόλα!», μου είπε.

Αυτή ακριβώς η προτροπή του επικέντρωσε ολόκληρο τον εγκέφαλό μου στα τοιχώματα του κώλου μου. Ένιωθα κάθε σημείο που ακουμπούσε να διεγείρεται πλέον με έναν άλλο τρόπο. Ένιωθα στο μέσα του κώλου μου να συμβαίνει περίπου ότι και στην κωλοτρυπίδα μου όταν αντιμετώπιζε τα φιλιά και το γλείψιμο της γλώσσα του πριν από λίγο, ένα τρομερό και ερεθιστικό μυρμήγκιασμα που με έκανε να τουρλώνομαι ακόμη πιο πολύ, κι έκανε και τον κώλο μου να αρχίσει να κάνει κινήσεις «ρουφήγματος» προς την ψωλή του, χωρίς σχεδόν καν να ελέγχω αυτές τις κινήσεις... Τότε εκείνος άρχισε να με πηγαινοφέρνει πάνω - κάτω στην καυλάρα του, στην αρχή λίγο και μετά επέκτεινε συνεχώς το διάστημα, με αποτέλεσμα σε δέκα - δεκαπέντε πάνω - κάτω να την βγάζει σχεδόν ολόκληρη από τον κώλο μου και να την ξαναβουτάει.

Με αυτή την κίνηση πρέπει να ενεργοποιήθηκαν ακόμη και τα τελευταία κύτταρα του κώλου μου. Είχαν ανάψει όλα κόκκινο. Τον ένιωθαν όλα μαζί και το καθένα χωριστά... Τότε ήταν που έκανε μια τελευταία, μαγική, κίνηση με άρπαξε γερά από τα βυζιά και με πηγαινοέφερε ολόκληρο πάνω - κάτω, μόνο που το κάτω ήταν βαθύτερο από ποτέ. Ένιωσα το κόκκαλο της ήβης του να κοντράρει τα κωλομέρια μου. Άλλη μια γαμιά και μπήκε βαθύτερα από ποτέ και έμεινε εκεί ακίνητος, πιέζοντας με όλη του τη δύναμη και τραβώντας με προς τα κάτω από τα βυζιά (ενώ μου τσίμπαγε και τις ρώγες δυνατά με τα δάχτυλα...)

Κι εκεί έγινε το μεγαλύτερο θαύμα από όλα. Ένα απερίγραπτο κύμα ηδονής, συνοδευόμενο από σπασμούς, ξεκίνησε από το βάθος του κώλου μου (από το στομάχι μου το ένιωθα δηλαδή) και άρχισε να πηγαίνει με σπασμούς προς τα έξω και ξανά από μέσα.. προς τα έξω... Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν ένα κύμα που συνεχώς κορυφωνόταν, που όχι μόνο δεν το έλεγχα αλλά άρχισε να μου κουνάει ολόκληρο το κορμί σε τέτοιο βαθμό ώστε ούτε οι χερούκλες του άντρα μου μπόρεσαν να το συγκρατήσουν.

Εκείνη τη στιγμή το συνειδητοποίησα. Ήταν οργασμός. Θεέ μου! Έχυνα από τον κώλο!!! Τη φωνή μου πια δεν την «έφτιαχνα και λίγο» μου έβγαινε αυθόρμητη, σαν γυναικείο παραπονιάρικο κλάμα, σαν ψιλοουρλιαχτό γκόμενας, όπως έκαναν οι γκόμενες που είχα στο σεξ... Θεέ μου! Τι ήταν αυτό; Ο Ιδομενέας με ξανάπιασε από τον ώμο και τη μέση, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να με ακινητοποιήσει. Παλλόμουν στα χέρια του για πάνω από δύο λεπτά.

-    «Γαμιόλα... γαμιόλα!», βογκούσε ο Ιδομενέας όλη αυτή την ώρα.

Εγώ μπόρεσα να του μιλήσω μόνο αφού όλο αυτό το κύμα είχε τελειώσει και ενώ ήμουνα ακόμα λαχανιασμένη...

-    «Έχυσα γαμιά μου! Έχυσα από τον κώλο. Από τον κώλο, πάνω στην πουτσάρα σου!»

«Ώστε δεν ήταν μύθος ο πρωκτικός οργασμός για τον οποίο είχα ακούσει να λένε;», σκεφτόμουν ενώ τον κοιτούσα με λατρεία γι’ αυτό το απερίγραπτο δώρο που μου είχε χαρίσει...

-    «Αγάντα μωρέ… Έχει κι άλλο μαθές. Σε γαμώ ακόμα κορίτσι μου…», μου είπε μαστιγώνοντας το μυαλό μου.

Και με τη μία, χωρίς να βγει ούτε πόντο, με γύρισε σε μια νέα στάση, με εμένα ξαπλωμένο στο πλάι και με τα πόδια του ανάμεσα στα δικά μου. Την ήξερα αυτή τη στάση με τις γκόμενες. Είχε βαθιά διείσδυση αλλά τώρα την απολάμβανα διαφορετικά έτσι καθώς μπορούσα να τον βλέπω λίγο να με γαμάει. Νέες αισθήσεις και πάλι… Ακόμη πιο βαθιά να τον νιώθω να με γαμάει χωρίς σχεδόν να κουνιέται και με το καυλί του να πάλλεται. Άρχισε ξανά να με καταλαμβάνει ένα κύμα ηδονής. Ένιωσα να είμαι κοντά σε έναν δεύτερο οργασμό, λες και ο πρώτος δεν είχε σταματήσει εντελώς.

Το μισό στρίψιμο που είχε κάνει η πούτσα του μέσα στον κώλο μου είχε ενεργοποιήσει λες ένα άλλο οργασμικό κέντρο στην κωλάρα μου... Κι αυτό το κατάλαβα όταν μετά από λίγο μου έκανε ένα ακόμη μαστόρικο στρίψιμο και με έφερε ανάσκελα, βάζοντας τα πόδια μου στους ώμους του. Τότε όλα πήραν μια άλλη διάσταση. Τον έβλεπα από πάνω μου, κυρίαρχο αρσενικό και γαμιά, εμένα με τα πόδια ανοιχτά σαν γυναίκα, και με το πουλάκι μου πεσμένο εντελώς σχεδόν σαν κλειτορίδα, καθώς όλη η καύλα πια βρισκόταν επικεντρωμένη στον κώλο μου. Με γαμούσε και ταυτόχρονα μου γαμούσε το μυαλό. Έγινε πιο τρυφερός και ταυτόχρονα πιο άγριος. Δεν έκανε παλινδρομικές κινήσεις παρά ελάχιστες. Με γαμούσε απλά και μόνο πιέζοντάς με, με όλη του τη δύναμη λέγοντάς με κορίτσι του και -ακόμα καλύτερα- γυναίκα του.

-    «Γυναίκα μου θα σε κάμω και θα σε γκαστρώσω!»

Κι εκεί απάνω στο υπέροχο αυτό γαμήσι, ο άντρας μου έσκυψε και μου φίλησε τα βυζιά και μετά μου ρούφηξε τη γλώσσα. Ένιωσα την πούτσα του να πάλλεται ακόμη δυνατότερα, να κάνει ανεξέλεγκτες παλινδρομικές κινήσεις και κατάλαβα ότι πλησιάζει και το δικό του χύσιμο. Τρελή από ηδονή η κωλοτρυπίδα μου τον ακολούθησε. Άρχισε ξανά να πάλλεται και να έχει οργασμό, ακόμη δυνατότερο από τον προηγούμενο, που τώρα ακολουθούσε τις κινήσεις του τεράστιου κονταριού που μου είχε καρφώσει εκεί βαθιά... Χύναμε και οι δύο μαζί. Άκουγα τις κραυγές και των δυο μας και άκουγα έναν άντρα και μια γυναίκα. Το είπε και το έκανε... με είχε μεταμορφώσει πλήρως. Μείναμε τουλάχιστον δέκα λεπτά έτσι, με την ψωλάρα του καρφωμένη μέσα μου για να ξελαχανιάσουμε...

Εκείνη την ημέρα η μεταμόρφωσή μου ολοκληρώθηκε. Ο αχόρταγος και φλογερός γαμιάς μου με έχυσε άλλες επτά (!) φορές μέχρι αργά το βράδυ στον κώλο και στο στόμα (συνολικά εννέα εκείνη την ημέρα), ενώ εγώ είχα πλέον για τα καλά μάθει να χύνω από τον κώλο (ενώ έχυσα μόνο τρεις ακόμη φορές από το πουλάκι-κλειτορίδα μου). Καλά το έλεγε η Έλσα: ο Ιδομενέας ήταν μια πραγματική sex machine...

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 12154)