Θέλω γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας είναι τρομερά καυλωμένος και θέλει να γαμηθεί. Προσπαθεί με χίλια δύο κόλπα να το καταφέρει χωρίς να υπολογίζει τίποτα…

Η ιστορία:

Υπάρχει κάτι στο δέρμα σου που με ιντριγκάρει. Η ζεστή μυρωδιά του χνουδιού σου ή ο μαγνητισμός των τριχών σου, για παράδειγμα. Υπάρχει κάτι που με σπρώχνει να θέλω να κρατώ πιεσμένο το πρόσωπό μου πάνω σου και μόνο να αναπνέω.. να μυρίζω έχοντας φωλιασμένη τη μύτη μου στο δέρμα σου και στη συνέχεια ν’ ανοίγω το στόμα μου και να εκπνέω σαν κολυμβητής όταν τερματίζει και βγάζει το κεφάλι του από το νερό.

Γνωρίζω ότι για σένα ο ύπνος είναι μια υπόθεση ιερή. Καταλαβαίνω ότι οι ανάγκες μου σε κρατούν ξύπνιο τις ώρες που φυσιολογικά θα έπρεπε να απείχες από κάθε δραστηριότητα. Έλα όμως που δεν μπορώ να κρατηθώ. Είμαι εντελώς ανίκανος να απεμπλακώ από την καύλα μου για σένα. Γλιστρώ τα χέρια μου, διάφανα, πάνω στο κορμί σου.. πλησιάζω την απαγορευμένη περιοχή των ρωγών σου και παρακολουθώ αν έχεις ξυπνήσει. Δεν έχεις ξυπνήσει. Αναρωτιέμαι αν θα ξυπνήσεις όταν θα νιώσεις τα δάχτυλά μου να σκαρφαλώνουν κάπου αλλού… ξέρεις που.

Απέχω ελάχιστα από το στόμα μου κι όμως σταματώ την κίνηση των δάχτυλών μου. Δαγκώνω τα χείλια μου, βουτηγμένος στην αναποφασιστικότητα. Ρίχνω ένα βλέμμα στο πρόσωπό σου, με αγάπη, και μετά ανασηκώνω προσεκτικά την κουβέρτα και ρίχνω το κεφάλι μου μέσα. Τυλίγομαι σ’ εσένα.. στην ουσία σου, στη μυρωδιά σου. Μαζεύεις τα πόδια σου προς τα πάνω, λίγο.. κι εγώ παγώνω. Κρατώντας την ανάσα μου, περιμένω να ακινητοποιηθείς στη νέα σου θέση.

Δεν είσαι ακόμη έτοιμος να ξυπνήσεις… και ούτε εγώ θέλω να συμβεί αυτό. Ψιθυρίζω λέξεις σφυριχτές από μέσα μου και κινούμαι όλο και πιο κοντά στο στόχο μου. Φτάνοντας εκεί, σταματώ κι ακουμπώ το πρόσωπό μου στο κάτω μέρος της κοιλιάς σου. Αισθάνομαι το τραγανό τρίχωμα του εφηβαίου σου να γαργαλάει το μάγουλό μου, και βογκάω. γοητευμένος απ’ αυτό το τόσο ιδανικό μέρος.

Περιμένω να περάσει η στιγμή της συγκίνησης, ακούγοντας τον ρυθμό της αναπνοής σου. Πλησιάζω το στόμα μου στον πούτσο σου. Δεν θέλω να γίνω ενοχλητικός, προς το παρόν. Δεν χρησιμοποιώ τα χέρια μου, μόνο την απαλή, υγρή ζεστασιά του στόματός μου.

Κρατώ τα χείλια μου κολλητά στη βάση του πούτσου σου. Φυσώντας από τα ρουθούνια μου, ανακατεύω τις τρίχες σου. Με το βλέμμα μου μετρώ τον πούτσο σου. Ξέρω ότι δεν είναι ακόμα μακρύς, αλλά δεν με πειράζει. Σέρνω το χέρι μου κατά μήκος του αριστερού σου ποδιού, σκαρφαλώνω στο μπούτι του κι αμέσως μετά τυλίγω τα αρχίδια σου μέσα στη παλάμη μου, σαν να είναι κύπελλο. Νιώθω την πρώτη, ελαφρά σύσπαση του πούτσου σου καθώς αρχίζει να σκληραίνει.

Συνεπαρμένος, αναπτύσσω ένα πλήθος συναισθημάτων μέσα μου. Η μεταμόρφωση του πούτσου σου είναι αυτό ακριβώς που περίμενα.. τίποτα διαφορετικό. Μακραίνει κι εγώ προσπαθώ να τον κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Ανοίγω το στόμα μου την κατάλληλη στιγμή, και η άκρη του πούτσου του, προκλητικά βελούδινη, περνάει από το ευαίσθητο εσωτερικό των μάγουλών μου. Θάβω τα δάχτυλά μου στις σκοτεινές μπούκλες του εφηβαίου του, οι οποίες κατά τύχη έχουν συγκεντρωθεί λίγο πιο κάτω από την κοιλιά σου. Για λίγο, σφίγγω τα αρχίδια σου, ανακατεύοντας το περιεχόμενό τους.

Κουνάς το κορμί σου. Νιώθω να έχεις ξυπνήσει. Συνεχίζω όμως αμέριμνος το έργο μου. Πιπιλίζω σκληρά τον πούτσο σου και μια σταγόνα σπέρματος καταρρέει στα μάγουλό μου. Σηκώνω το κεφάλι μου ψηλά, μήπως και βρέχει. Γλείφω ξανά τον πούτσο σου σαν να μη μπορώ ν’ αντέξω στη σκέψη του πούτσου σου ν’ αφήνει το στόμα μου.. αδειανό.

Η βάλανός σου, αστραφτερή, γλιστράει προς τα έξω. Την περνάω μια στρώση σάλιου με την βοήθεια της γλώσσας μου. Κυλάω πάνω στη ρόδινη κορυφή του κεφαλιού του πούτσου σου την άκρη της, η οποία θυμίζει τα βέλη που ζωγραφίζαμε μικροί.

Κάνω τα μάτια μου σχιστά, και προσέχω πολύ καλά τι ακριβώς κάνω. Φιλώ απαλά την βάλανο σου επιτρέποντας περισσότερα σάλια να στάξουν πάνω του. Περνώ βιαστικά τα δάχτυλά μου από τα αρχίδια σου και μετά τα τυλίγω γύρω από τη βάση. Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω πλέον σαν πινέλο και να τον τρίψω στα μάγουλά μου, στα βλέφαρά μου. Μπορώ να ζωγραφίσω ένα μονοπάτι στο πρόσωπό μου…

Μ’ ένα βογγητό, τον φέρνω στο στόμα μου. Η αμέριστη προσοχή μου βρίσκεται στο βραβείο που θα μου απονείμεις μετά απ’ όλη αυτή την προσπάθεια. Πεινασμένα, ανοίγω τα χείλια μου και καταπίνω αργά την βάλανο σου. Αισθάνομαι τον αναστεναγμό σου προτού τον ακούσω. Ο πούτσος σου γίνεται πια βάρος για το στόμα μου. Τον κρατώ για λίγο. Η γλώσσα μου χαϊδεύει την τέλεια καμπύλη της σκούρας ροζ βαλάνου σου. Πεινασμένος, πειράζω τη σχισμή της ουρήθρας σου και σκουπίζω την ζεστασιά σου.

Χωρίς προειδοποίηση, μεταφέρω τον πούτσο σου, κατά το ήμισυ, μέσα στο στόμα μου.. τόσο βαθιά όσο μπορώ. Η απληστία μου με κάνει να σπρώχνω τον πούτσο σου μέσα μου με δική μου πρωτοβουλία. Το ένστικτό μου λέει να επιμείνω μέχρι πνιγμού στην πίπα που σου κάνω. Αγωνίζομαι, επιστρατεύοντας όλα τα αντανακλαστικά μου, για να νιώσεις το μεγαλείο της στιγμής ακόμα και στον ύπνο σου.

Μετακινείς το κορμί σου ξανά. Προκύπτει ένα πρόβλημα. Ο πούτσος σου κυλάει προς τα έξω. Αρνούμαι ν’ αφήσω κενό το στόμα μου. Οφείλεις να μείνεις μέσα μου. Θεέ μου! Είμαι πεινασμένος… ερωτομανής.

Πιπιλίζω τον πούτσο σου, που βρίσκεται έξω και του δίνω ένα επιπλέον βαθμό στη σκληρότητά του. Θέλω να χύσεις, δηλαδή για να είμαι ειλικρινής δεν είναι αυτό που θέλω πραγματικά, αλλά από το ολότελα. Στην πραγματικότητα θέλω να με σκίσεις στο γαμήσι. έχεις όμως ώρα από τη στιγμή που θα ξυπνήσεις. Η βάλανος σου γίνεται πιο λεία από τη στρώση των σάλιων μου.

Κάνω οικονομία στις ανάσες, μουρμουρίζω ακατανόητα λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω. Νιώθω την έκρηξη να έχει ξεκινήσει. Ο πούτσος σου βουτάει βαθιά, βαθιά στο σκοτεινό σπήλαιο του στόματός μου. Το βογκητό γίνεται γκρίνια ή στη χειρότερη περίπτωση λαρυγγική κραυγή. Η γλώσσα μου εργάζεται σε όλο το μήκος του πούτσου σου αφήνοντάς με να τον καταπιώ.. να τον καταπιώ σαν νερό και να τον καταβροχθίσω σαν στερεό.

Ανοίγω τα δάχτυλά μου και σπρώχνω ξανά τα αρχίδια σου.. κρατώντας πάντα την άμβλυνση του πούτσου σου μέσα μου. Χαμογελώ, αλλά στο πρώτο άκουσμα ήχου από το στόμα σου, πανικοβάλλομαι. Ξυπνάς.

-    «Τι κάνεις πρωί - πρωί;», με ρωτάς.

Δεν απαντώ. Κλείνω τα μάτια μου και υποκρίνομαι ότι κοιμάμαι… 

(Copyright protected OW ref: 12203)