Εκπαιδεύοντας τον μικρό αδελφό (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Όταν ξύπνησε ο φίλος μας, οι άλλοι δύο κοιμόντουσαν ακόμη. Αποφάσισε να κάνει μια μικρή έκπληξη στον μικρό και πήγε αμέσως κοντά του… Σήμερα έχει μαθήματα αντοχής.

Η ιστορία:

Μαθήματα αντοχής
Ξεθεωμένος πήγα για ύπνο. Από την εξάντληση κοιμήθηκα μονοκόμματα. Ξύπνησα κατά τις επτά το πρωί. Οι άλλοι δύο κοιμόντουσαν ακόμη. Έτσι αποφάσισα να τους ετοιμάσω μια έκπληξη…

Αφού πλύθηκα και βουτυρώθηκα, πήγα στο σαλονάκι. Ο Μάριος κοιμόταν ακόμη του καλού καιρού. Από το φούσκωμα στο μποξεράκι του φαινόταν ότι έβλεπε καλό όνειρο… Ευκαιρία για να τον ξυπνήσω γλυκά. Γονάτισα μπροστά του, του κατέβασα σιγά - σιγά το εσώρουχο και άρχισα την περιποίηση. Γρήγορα μισάνοιξε τα μάτια του.

-    «Μμμ… ωραίο πρωινό…»

Ο πούτσος του γρήγορα έγινε πέτρα. Αυτός έκανε να σηκωθεί…

-    «Άσε, τώρα αναλαμβάνω εγώ!», του είπα.

Σηκώθηκα και ανέβηκα πάνω του. Με τον πούτσο του σπατουλάρισα την τρύπα μου. Ο μικρός τρελαμένος απ’ την καύλα με έπιασε από τη μέση και με προσγείωσε στο λοστάρι του. Άρχισα να χορεύω πάνω στον πούτσο του. Ο άλλος άρχισε να βογκάει και να με σκυλοβρίζει:

-    «Παλιόπουστρα, πουτανάρα, ξεφτιλισμένη τσουλάρα!», κ.α.

Καβαλούσα κανονικά τον πούτσο του. Ο μικρός πρέπει να είχε χάσει την μπάλα. Προσπαθούσε να με γυρίσει για να είναι αυτός από πάνω μου, αλλά δεν τον άφηνα.

-    «Είπαμε, σήμερα εγώ κάνω παιχνίδι».

Επιτάχυνα, ανεβοκατεβαίνοντας γρήγορα πάνω στην καυλάρα του και μόλις τον έβλεπα να φτάνει στα όρια της έκρηξης επιβράδυνα. Από τον θόρυβο ξύπνησε και ο Κώστας.

-    «Έτσι μωρό μου, θέλω να τον κάνεις ξεφτέρι!»

Μας άφησε να συνεχίσουμε. Ο Μάριος κόντευε να σαλτάρει. Προσπαθούσε να με γυρίσει και να πάρει τον έλεγχο. Ήθελε να χύσει και έτσι όπως τον κρατούσα από κάτω δεν μπορούσε. Με έβριζε και με απειλούσε, αλλά εγώ συνέχιζα το αργό, βασανιστικό καβάλημα. Πρέπει να κόντευε μια ώρα ιππασίας, όταν ο μικρός άρχισε να χύνει ακράτητος. Καρφώθηκα ολόκληρος πάνω του, έτσι για να νιώθω το σπέρμα του να πετάγεται βαθιά μέσα μου. Ο Κώστας που παρακολουθούσε από πίσω τη σκηνή μου χάιδεψε τον ώμο…

-    «Ωραία φάση! Τι έγινε μικρέ; Πώς σου φάνηκε;», ρώτησε ο Κώστας.

-    «Με ψόφησε η πούστρα! Έτσι που κουνιόταν με έφερνε στο όριο και μετά σταματούσε, με πέθανε!», του είπε ο Μάριος.

-    «Η πούστρα μικρέ έχει όνομα. Μήπως εσύ με έκανες να χύσω;», λέω στον μικρό και γυρνώντας λέω στον Κώστα: «Κώτσο, λέω να μείνω πάνω του λίγο ακόμη. Εσύ τι λες;»,

-    «Περίμενε…», είπε ο Κώστας.

Πήγε μέσα και σε λίγο ήρθε με τις χειροπέδες, που τις πέρασε στα χέρια του Μάριου.

-    «Έτσι είναι μικρέ. Εγώ όταν τον γαμάω τον κάνω να χύνει τρελά. Εσύ τι έκανες; Μη σηκωθείς εσύ, κάτσε έτσι…»

Ο Μικρός άρχισε να φωνάζει και να βρίζει, μέχρι που ο Κώστας τον φίμωσε με το μποξεράκι του.

-    «Μωρό μου, λέω να συνεχίσεις να τον καβαλάς μέχρι να χύσεις… ή μέχρι αυτός να σου ξεχειλίσει τον κώλο… όπως γουστάρεις».

-    «Έγινε, χαρά μου δηλαδή. Για να δούμε, εσύ σε πόση ώρα θα ξανακαυλώσεις…;», λέω στον Μάριο.

Άρχισα να λικνίζομαι πάνω του, ενώ από την άλλη άρχισα να χαϊδεύω τα αρχίδια του. Ο μικρός δεν είχε προλάβει καν να ξεκαυλώσει. Βογκούσε βαριανασαίνοντας. Ο Κώστας όμως δεν φαίνεται ότι δεν ήθελε να παίξω άλλο και έτσι μετά από κανένα δεκάλεπτο μου είπε να τον αφήσω. Κάθισε στην πολυθρόνα και με έβαλε να κάτσω πάνω του. Με είχε γυρισμένο πλάτη, έτσι για να βλέπω τον δεμένο, φιμωμένο και καυλωμένο Μάριο.

-    «Μικρέ, δες τώρα πως γαμάνε…», του λέει και με ξαπλώνει πάνω του.

Μου σήκωσε τα πόδια και άρχισε να με παίζει πάνω στον πούτσο του. Το πρησμένο καυλί του άρχισε να μπαινοβγαίνει στην κωλοτρυπίδα μου. Δεν άντεξα για πολύ και σε λίγο άρχισα να χύνω, σαν τρελαμένη πουτάνα. Αυτός φαίνεται ότι είχε αποφασίσει να κάνει στον άλλο επίδειξη αντοχής. Βγήκε και με πέταξε κάτω. Με άρπαξε απ’ τα μαλλιά και με έβαλε να τον γλείψω, με τα χύσια του Μάριου πάνω του.

Αφού του τον καθάρισα με ξανακάθισε, αυτή τη φορά με την πλάτη μου στραμμένη στον Μάριο. Με τα χέρια μου άνοιξε τέντα την τρύπα και άρχισε να παίζει. Μου έχωσε με τη μία τρία δάχτυλα!

-    «Από πίσω μπαίνουν τρένα…»

Έχωσε δύο δάχτυλα από κάθε χέρι και άρχισε να τεντώνει και να παίζει με την τρύπα μου. Αφού μου την άνοιξε καλά - καλά και με προσγείωσε στο παλούκι του, με κάρφωσε και μου τον έχωσε βαθιά, φτάνοντας μέχρι τ’ αρχίδια. Με κρατούσε σφιχτά και με έσπρωχνε. Κόντευε να χώσει μέσα ακόμη και τα μπαλάκια του. Δαγκώθηκα…

-    «Τι; Κουράστηκε από τώρα και δαγκώνεσαι;»

Με ανασήκωσε, μέχρι να μείνει μέσα μόνο το κεφάλι και με ξανακατέβασε με φόρα, ξανά και ξανά… Από την ξεχειλωμένη κωλάρα μου έτρεχαν τα χύσια του Μάριου από πριν. Με γύρισε και σηκώθηκε. Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να με γαμάει στα όρθια. Με γαμούσε και με χτυπούσε με δύναμη. Τα κωλομάγουλα μου είχαν πάρει φωτιά. Τον παρακαλούσα να με χύσει, αλλά αυτός συνέχιζε να με γαμάει άγρια, σκληρά και βίαια.

Μετά από τόσο γαμήσι δεν μπορούσα να μένω άλλο όρθιος. Τελικά με άφησε να πέσω στα τέσσερα και έτσι ήρθε από πάνω μου. Με κάρφωνε, με χαστούκιζε και με έβριζε. Στο τέλος με έχυσε, φωνάζοντας:

-    «Πάρτα γαμημένε πούστη!»

Έτσι όπως ήμουν στα τέσσερα μου απαγόρευσε να κουνηθώ και έλυσε τον Μάριο.

-    «Μαλάκα, είδες πως σκίζουν οι σωστοί γαμιάδες; Άντε να σε δω τι έμαθες…»

(Copyright protected OW ref: 10989)