Εκπαιδεύοντας τον μικρό αδελφό (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Δεμένο, φιμωμένο και κατακόκκινο από τα χαστούκια τον βρήκε ο Κώστας και όταν ο φίλος μας του εξήγησε τι συμβαίνει, θύμωσε πολύ και πήρε τηλέφωνο το μικρό να έρθει να εξηγηθούν. Ήρθε ο μικρός κι άλλη μια βραδιά εκπαίδευσης είναι σε εξέλιξη στην σημερινή ιστορία…

Η ιστορία:

Βασική εκπαίδευση
...Φώναξε τον Μάριο και όταν δεν πήρε απάντηση, μπήκε στο δωμάτιό μου. Ήμουν όπως με είχε αφήσει, με τη διαφορά ότι ήμουν φιμωμένος και κατακόκκινος από τα χαστούκια και το ζόρι. Με έλυσε και με ρώτησε τι έγινε. Του εξήγησα τι είχε συμβεί. Γρήγορα βρέθηκα να του λέω όλη την ιστορία από την αρχή. Ο Κώστας έγινε έξω φρενών γιατί δεν του είπα από την αρχή ότι μου την έπεφτε ο Μάριος, ούτε για τις νυχτερινές επισκέψεις. Τελικά τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να τσακιστεί να έρθει.

Όταν γύρισε σπίτι εγώ ήμουν στο μπάνιο, προσπαθώντας να συνέλθω από τη φάση και να καθαρίσω από το μήνυμα που έγραψε στο στήθος μου. Από το μπάνιο τους άκουγα να καυγαδίζουν. Σκουπίστηκα στα γρήγορα και ντύθηκα. Μόλις εμφανίστηκα ο Μάριος άρχισε να σφυρίζει…

-    «Να και η πέτρα του σκανδάλου! Και σιγά ρε μαλάκα που κάνουμε όλοι κρα για να γαμήσουμε τον πούστη σου!», είπε ο Μάριος.

-    «Ρε, είσαι τελείως μαλακισμένο; Τον βρήκα φιμωμένο και γαμημένο! Τόσο δεν σου κόβει; Είμαστε δύο χρόνια μαζί και κοντεύεις να τα διαλύσεις όλα σε ένα μήνα!», του είπε ο Κώσταας.

-    «Δε μας χέζεις ρε Κώστα… Η πούστρα ψοφάει για πούτσο κι εσύ την είχες αφήσει καιρό απότιστη…»

-    «Μάριε, δεν είμαι ζώο. Δηλαδή επειδή δεν είμαι μουνί να πρέπει να μου φέρεσαι σα ζώο…», του είπα εγώ.

-    «Σιγά μωρή μυγιάγγιχτη. Εντάξει, επειδή δεν έχω ξαναγαμήσει ήμουν λίγο απότομος, αλλά μη μου πεις ότι δε σου άρεσε… Στην τελική, αν δε σας αρέσει, αύριο γυρνάω στο χωριό και ζητάω να μου νοικιάσουν σπίτι, γιατί το ζευγαράκι δεν με θέλει στα πόδια του…»

Ο Κώστας αμέσως προσπάθησε να τον ηρεμήσει, για να μη γίνει θέμα. Τελικά βρέθηκα και φταίχτης και γαμημένος. Πήγα να διαμαρτυρηθώ, αλλά δυο χαστούκια από τον Κώστα με βάλανε στη θέση μου. Εκεί, μπροστά στον άλλον, με έβαλε να γονατίσω και να του πάρω πίπα. Σε λίγο ο πούτσος του είχε γίνει πέτρα. Σηκώθηκε και έφερε από την κουζίνα το βούτυρο, πήρε λίγο με το δάχτυλο και μου άλειψε την τρύπα. Με έστησε στην πολυθρόνα, στα τέσσερα και μου τον κάρφωσε. Με αργές κινήσεις, μέσα - έξω, μπρός - πίσω, μου τον έχωσε όλο μέσα.

-    «Ένα μήνα έχω να σε γαμήσω. Τώρα θα φας γαμήσι αναδρομικό!»

Με άρπαξε απ’ τα μαλλιά, με το δεξί χέρι χαστούκιζε τα κωλομάγουλα και άρχισε ένα γρήγορο δυνατό γαμήσι. Εγώ δεν ήθελα και πολύ, μέσα σε δύο λεπτά ο πούτσος μου άρχισε να χύνει, χωρίς κανένα παίξιμο. Ο Μάριος από δίπλα τα ‘παιξε.

-    «Ρε συ, αυτός χύνει από μόνος του!»

-    «Έτσι είναι μικρέ, άμα ξέρεις να γαμάς, τα πουστράκια χύνουν από παντού. Περίμενε και σε λίγο θα χύνει κι απ’ τον κώλο…»

Εγώ είχα τρελαθεί απ’ την καύλα. Έχυνα και ήθελα κι’ άλλο. Τον παρακαλούσα να μη σταματήσει, να μου χώσει μέσα και τ’ αρχίδια, να με πάρει από όλες τις τρύπες.

-    «Μικρέ ακούς; Μην του αφήνεις την τρύπα του παραπονεμένη. Δώσ’ του τον να το ευχαριστηθεί!»

Ο Μάριος γδύθηκε και μου πέταξε τον πούτσο στη μούρη. Άρχισα να τον γλείφω, τρελός από καύλα. Σε λίγο ο Κώστας άδειασε την πρώτη δόση σπέρματος στο κωλάντερό μου, στράγγιξε τον πούτσο του και έκανε νόημα στο Μάριο να αλλάξουν θέσεις. Από μπροστά ο Κώστας του έδινε οδηγίες, πως να το βάλει, με τη ρυθμό να με γαμάει κ.α. Εγώ ήμουν αφοσιωμένος στο καθάρισμα του πούτσου του Κώστα, που φαινόταν ότι σε λίγο θα ήταν έτοιμος για το β’ ημίχρονο.

Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά! Από πίσω με γαμούσε ένας έξαλλος δεκαοκτάχρονος, ενώ ο μεγάλος αδελφός, αφού του είχε “ανοίξει το δρόμο”, τώρα μου γαμούσε το στόμα με την πουτσάρα του. Ο Μάριος, έχοντας ήδη χύσει δύο φορές, μία το βράδυ και την άλλη πριν κανένα δίωρο, δεν έλεγε να τελειώσει. Μου είχαν βάλει φωτιά στον κώλο. Τελικά μετά από μπόλικο ξύλο και γαμήσι, έχυσε, για τρίτη φορά, αφού με γαμούσε ήδη για κανένα μισάωρο. Μόλις τελείωσε και βγήκε έκανα να σηκωθώ…

-    «Για πού το ‘βαλες εσύ; Εμένα έτσι θα με αφήσεις;», με ρωτά ο Κώστας.

Με ξαπλώνει πάνω στον καναπέ κι αυτός έρχεται από πάνω μου. Μετά από τόσο γαμήσι είχα ανοίξει για τα καλά. Έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και μου τον έχωσε μέσα με τη μία. Όπως ήμουν εγώ, στον κώλο μου χωρούσαν τα πάντα. Άρχισε ένα ηδονικό γαμήσι, με αργές κινήσεις, μέσα - έξω, ενώ άρχισε να μου παίζει τον πούτσο, που ήθελε να χύσει κι άλλο.

Το παίξιμο, όπως και το γαμήσι του ήταν αργό και βασανιστικό, μέχρι να με κάνει να τον παρακαλάω να με σκίσει, να με γαμήσει αλύπητα, να με φέρει στα όρια, και τότε να αρχίσει πάλι ένα ξέφρενο γαμήσι. Τελείωσε, μου έχωσε τον δονητή, έτσι για να μη πέσει κάτω σταγόνα, και μόνο αφού με έβαλε να του γυαλίσω τον πούτσο, μου επέτρεψε να παίξω με το μικρό Θάνο και να τελειώσω κι εγώ.

Έτσι, με το σπέρμα των δυο γαμιάδων στη βουλωμένη τρύπα μου, παραδέχτηκα ότι τελικά έπρεπε να υπηρετώ και τα δύο αδέλφια. Ο Κώστας με πήγε στο μπάνιο και με έβαλε να πλύνω καλά τον Μάριο. Μόλις τον τελείωσα, ο Κώστας μου ανέθεσε μια αποστολή: Ο Μάριος μέχρι το βράδυ της Κυριακής έπρεπε να έχει γίνει ένας τέλειος γαμιάς.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 10963)