Εκπαιδεύοντας τον μικρό αδελφό (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο αδερφός του, του ανακοινώνει ότι θα φύγει κι ετοιμάζονται μαζί με τον Θάνο να απολαύσουν την ελευθερία τους και τα ερωτικά τους παιχνίδια. Πάλι όμως θα έρθει μια καινούργια ανατροπή και δεν θα τον αφήσει να το ευχαριστηθεί. Πολύ γρήγορες οι εξελίξεις κι ένα ξέσκισμα έκπληξη τον περιμένει…

Η ιστορία:

Το ξεπαρθένιασμα
Την επομένη την ώρα της δουλειάς, βγήκα για κάποια εξωτερική υπόθεση και του τηλεφώνησα για να του τα πω ένα χεράκι, αυτός όμως έκανε τον κινέζο. Επιστρέφοντας όμως ο Κώστας μου ψιθύρισε ότι θα έφευγε ο αδελφός του για το χωριό και έτσι θα είχαμε τρεις μέρες για γαμήσι.

-    «Έτσι δε θα χρειαστεί να ξενυχτάς για να μου πάρεις πίπα ενώ κοιμάμαι…»

Όταν γυρίσαμε σπίτι, κατά τις τέσσερις, ο Μάριος είχε ήδη φύγει.

-    «Έχω όρεξη για παιχνίδι…», μου είπε.

Το παιχνίδι μας αυτό ήταν από τα αγαπημένα του. Μου έπιανε τα χέρια με χειροπέδες και έδενε τα πόδια πάνω στο προσκεφάλι του κρεβατιού, έτσι που να είναι τελείως ανοιχτά και να αφήνουν τον κώλο μου ανοιχτό, φόρα παρτίδα. Με γαμούσε έτσι και έχυνε στο στόμα μου. Μετά, με έναν χοντρό 20ποντο δονητή, έπαιζε την κωλοτρυπίδα μου και με το άλλο χέρι έπαιζε τον πούτσο μου. Το στοίχημα ήταν να χύσω χωρίς να καταπιώ το σπέρμα που είχα στο στόμα. Αν έχανα μου σφήνωνε το δονητή στον κώλο και με έδερνε με τη ζώνη, αν κέρδιζα μπορούσα να παίξω με τον πούτσο του όσο ήθελα.

Ενώ τον πρώτο καιρό που παίζαμε αυτό το παιχνίδι έχανα, γρήγορα συνήθισα και κέρδιζα εγώ και όταν κέρδιζα, του έκανα τον πούτσο λάστιχο. Ανυπόμονος ετοιμάστηκα και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου, με τις χειροπέδες και το σκοινί, να τον περιμένω. Γρήγορα εμφανίστηκε και το παιχνίδι άρχισε… Ήμουν τόσο καυλωμένος που μετά βίας δεν έχυσα, με το που άρχισε το γαμήσι. Μετά από τόσο καιρό ο κώλος μου είχε ξεσυνηθίσει τις πούτσες. Ο Κώστας άρχισε την καζούρα:

-    «Τι έγινε; Έχω καιρό να γαμήσω το πουστράκι μου και έκλεισε η τρυπούλα του; Έννοια σου και θα σου την ανοίξω καλά σήμερα…»

Σταμάτησε το γαμήσι και πήρε τον δονητή, τον σάλιωσε και μου τον έχωσε.

-    «Περίμενε να πάρω το βούτυρο…», λέει και σηκώνεται.

Ήμουν δεμένος, ακινητοποιημένος με ένα χοντρό δονητή στον κώλο και ο Κώστας στην κουζίνα για βούτυρο, όταν ακούω την εξώπορτα. Ο Κώστας έτρεξε στο δωμάτιό του να ντυθεί. Από μέσα άκουσα τον Μάριο να λέει ότι είχε αλλάξει γνώμη και μετά από μια βόλτα στη σχολή γύρισε σπίτι. Τι να έκανα; Να φώναζα τον Κώστα να με λύσει και έτσι να τα δει όλα ο μικρός ή να κάνω τουμπεκί, μέχρι να μπορέσει ο Κώστας…; Αποφάσισα να κάνω υπομονή. Έμεινα έτσι δεμένος για ώρα. Σε κάποια φάση άκουσα τον Κώστα να μπαίνει στο μπάνιο. Μόλις έκλεισε την πόρτα ο Μάριος μπήκε στο δωμάτιό μου.

-    «Ωραία φάση!», είπε χαϊδεύοντάς μου το μπούτι. «Σε λίγο θα τον διώξω και θα μείνουμε τα δυο μας…»

Από μέσα τον άκουγα να διαμαρτύρεται ότι το ψυγείο είναι άδειο, στο σπίτι δεν υπάρχουν φαγώσιμα και τέλος να ρωτάει:

-    «Πού είναι ο Θάνος να πάμε με το αυτοκίνητό του για ψώνια;»

-    «Άσε, ήταν κουρασμένος και κοιμήθηκε. Μην τον ενοχλήσεις. Αν είναι πάρε τα κλειδιά και πήγαινε».

-    «Τι λες; Θα πάρω το ξένο αυτοκίνητο που δεν το ξέρω; Αν είναι, πήγαινε εσύ».

Τελικά τον έπεισε να πάει. Μόλις ο Κώστας βγήκε, ο άλλος πήγε στο μπαλκόνι και αφού βεβαιώθηκε ότι έφυγε με το αυτοκίνητο, μπήκε στο δωμάτιό μου. Ήμουν πάνω από μια ώρα δεμένος και είχα πιαστεί ολόκληρος. Μόλις τον είδα τον παρακάλεσα να με λύσει, αλλά αυτός κούνησε αρνητικά το κεφάλι.

-    «Εγώ δεμένο σε βρήκα, δεμένο θα σε αφήσω. Για να σε δέσει ο Κώτσος θα έχει τους λόγους του. Απλά τόσες μέρες στο σκοτάδι, λέω να δω πως είναι με φως…»

Γδύνεται και έρχεται πάνω μου. Ο πούτσος του ήταν θεόρατος, έτοιμος να εκραγεί. Άρχισε να τον τρίβει στα μπούτια και τα κωλομάγουλά μου.

-    «Του Κώστα είναι πιο μεγάλος;», με ρώτησε.

-    «Είναι πιο χοντρός από τον δικό σου, αλλά νομίζω ότι ο δικός σου πρέπει να είναι πιο μακρύς. Πόσο είναι;»

-    «25 πόντοι, όλοι για πάρτη σου πούστρα…»

Με τη μία βγάζει το δονητή. Μετά τόση ώρα μέσα μου, ήταν σαν να μου ξεκολλούσε τα σωθικά. Φώναξα απ’ τον πόνο, για να εισπράξω δυο δυνατά χαστούκια.

-    «Σκάσε πούστρα!», είπε και μου έχωσε το δονητή στο στόμα, για να μην ακούγομαι.

Χωρίς σάλιο, χωρίς τίποτα, μου τον έχωσε όλο μέσα. Ήθελα να φωνάξω αλλά με το πλαστικό στο στόμα δεν μπορούσα. Πονούσα αφάνταστα κι αυτός, όσο με έβλεπε να πονάω, τόσο καύλωνε. Με γαμούσε με λύσσα, λες και απλά βαρούσε μαλακία ή γαμούσε μια πλαστική κούκλα. Ένιωθα να με σκίζουν στα δύο. Ήθελα να ουρλιάξω, να κλάψω, να τον παρακαλέσω να σταματήσει, αλλά δεν μπορούσα να βγάλω άχνα.

Ευτυχώς τελείωσε γρήγορα. Στράγγιξε τον πούτσο του στην ξεσκισμένη τρυπούλα μου και μετά πήρε το δονητή και τον ξανάβαλε στη θέση του.

-    «Πώς νιώθεις που μου πήρες την παρθενιά; Πάω μια βόλτα, να αφήσω και τον άλλο να ξαλαφρώσει. Θ’ αργήσω…»

Λέγοντας αυτά ντύθηκε, πήρε το σλιπάκι του Κώστα από το πάτωμα και με φίμωσε. Με ένα μαρκαδόρο έγραψε ότι θα αργήσει στο στήθος μου και έφυγε. Μετά από λίγο άκουσα τον Κώστα να ανοίγει την πόρτα.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 10912)