Εκπαιδεύοντας τον μικρό αδελφό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο φίλος μας αποφασίζει να συγκατοικήσει σε ένα μεγάλο διαμέρισμα μαζί με τον Κώστα, που ήταν ήδη δύο χρόνια μαζί και περνούσαν πολύ καλά. Ήρθε όμως μια μεγάλη ανατροπή… ο μικρός αδελφός του θα ερχόταν να μείνει μαζί τους και θα δυσκόλευε την συγκατοίκηση. Οι εξελίξεις όμως είναι ανατρεπτικές

Η ιστορία:

Με τον Κώστα ήμασταν μαζί ήδη για σχεδόν δύο χρόνια. Είχαμε γνωριστεί στη σχολή και πηδιόμασταν περιστασιακά για κανένα χρόνο, ώσπου στο τέταρτο έτος αποφασίσαμε να τα φτιάξουμε κανονικά.

Μέχρι τότε ο Κώστας, αν και εκτός από εμένα περιστασιακά γαμούσε διάφορους, κατά βάση δήλωνε straight και κυκλοφορούσε με διάφορα ξέκωλα, γι’ αυτό μου έκανε εντύπωση το ότι μου έμενε πιστός και το πόσο πολύ ασχολιόταν μαζί μου. Όντας προικισμένος, με ένα εργαλείο 19 πόντους μακρύ, αλλά υπερβολικά χοντρό, περισσότερο από τον καρπό του χεριού μου (πάνω από 20 cm), δεν με άφηνε σε χλωρό κλαρί. Ασχολιόταν συνέχεια μαζί μου, αν δε με γαμούσε θα με έβαζε να του παίρνω πίπα ή θα έπαιζε με το σώμα μου. Θα μου τσιμπούσε τις ρώγες, θα μου έκανε ass stretching ή θα άρχιζε τα διάφορα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.

Όταν αποφοιτώντας μου είπε ότι αποφάσισε να κάνει άσκηση στη Θεσσαλονίκη και έτσι να αφήσει τις εστίες και να μείνουμε μαζί. Χοροπηδούσα από τη χαρά μου (πάνω στον πούτσο του). Έχοντας στην πόλη ένα τεσσάρι διαμέρισμα, κληρονομιά από μια γιαγιά μου, το οποίο μέχρι τότε το νοίκιαζα και έμενα σε μια γκαρσονιέρα, αποφασίσαμε να μείνουμε οι δύο εκεί, για πιο άνετα.

Εκείνος ο χρόνος ήταν το κάτι άλλο. Δεν περνούσε μέρα που να μη με οργώσει με το αλέτρι του. Ο κώλος μου είχε γίνει σαν μπουρί απ’ την πολλή την πούτσα. Την άσκηση την κάναμε στο ίδιο δικηγορικό γραφείο και το αφεντικό είχε αποφασίσει να μας κρατήσει μετά την άσκηση και τους δύο ως υπαλλήλους. Για τον Κώστα, που δεν είχε άλλους πόρους και ήταν από φτωχή και πολύτεκνη οικογένεια, ήταν καλή ευκαιρία γιατί έτσι θα μπορούσε να μείνει στη Θεσσαλονίκη χωρίς να επιβαρύνει τους δικούς του και παίρνοντας έναν καλό μισθό.

Αλλά τα καλά νέα τελείωσαν εδώ. Λίγες μέρες μετά τη συμφωνία βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ο μικρότερος αδελφός του, δεκαοκτώ χρονών, πέρασε κι αυτός νομική Θεσσαλονίκης και οι γονείς του ζητούσαν να μείνει μαζί μας. Αναγκαστικά συμφωνήσαμε και έτσι αρχές Σεπτεμβρίου ο Μάριος μας κουβαλήθηκε για να μείνει. Μου έκανε εντύπωση η ομοιότητά του με τον Κώστα. Ίδιοι στο πρόσωπο και μεγαλόσωμοι, και οι δύο πάνω από δύο μέτρα ύψος. Μόνο που ενώ το γοριλάκι μου ήταν γεμάτο και τριχωτό. Ο Μάριος ήταν γυμνασμένος αλλά πολύ αδύνατος και τελείως άτριχος.

Από την αρχή κατάλαβα ότι ήταν ψιλομαλακισμένο. Τελείως παρθένος, με άγαρμπους τρόπους. Όποτε βγαίναμε θα έκανε σα λυσσασμένο, σφυρίζοντας και μιλώντας δυνατά: «Κοίτα έναν κώλο. Πω πω μουνάρα!», κ.α. Αλλά και μέσα στο σπίτι γυρνούσε σχεδόν μονίμως, λόγω ζέστης, μόνο με το μποξεράκι και την πούτσα κάγκελο. Πρέπει βέβαια εδώ να ομολογήσω ότι είχε μοιάσει του αδελφού του και εκεί, γιατί το καυλί του πρέπει να ήταν πολύ μεγάλο. Και το χειρότερο απ’ όλα, να κάθεται όλη μέρα στον καναπέ και να βλέπει τσόντες.

Για ένα σχεδόν μήνα, μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, δεν μπορέσαμε να βρεθούμε μόνοι με τον Κώστα στιγμή, ίσα - ίσα να του πάρω δυο φορές πίπα στο αυτοκίνητο, στο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, γυρνώντας από τη δουλειά. Εδώ πρέπει να πω ότι το γοριλάκι μου ήταν πολύ αυταρχικό. Έτσι εκτός από το ξύλο που έτρωγα, μου είχε απαγορεύσει ρητά την μαλακία. Μπορούσα να μαλακιστώ μόνο όταν μου έδινε αυτός την άδεια και το έκανε πολύ σπάνια. Βέβαια δεν έχω παράπονο, συνήθως έχυνα όταν με γαμούσε, χωρίς καν να τον παίξω.

Όμως απ’ όταν ήρθε ο Μάριος δεν μπορέσαμε να γαμηθούμε ούτε μια φορά όπως είπα και εγώ δεν τολμούσα να ζητήσω την άδεια να μαλακιστώ γιατί ήξερα ότι με περίμενε αυστηρή τιμωρία. Κόντευε μήνας να γαμηθούμε και η καύλα και των δυο μας είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ένα βράδυ, μη μπορώντας να κοιμηθώ σηκώθηκα για μια επιδρομή στο ψυγείο. Στην κουζίνα πέτυχα τον Κώστα, με το ίδιο ζόρι. Ήταν περασμένες δύο και ο Μάριος κοιμόταν του καλού καιρού. Έτσι γρήγορα βρέθηκα στα γόνατα, με τον Κώστα να μου γαμάει το στόμα. Ήταν τόση η καύλα μας που το κάναμε εκεί στην κουζίνα, που δεν πήραμε καν είδηση τον Μάριο που ξύπνησε. Έτσι, την ώρα που ο Κώστας μου τάιζε την κρεμούλα μου, τον βλέπουμε φάντη μπαστούνι να μας κοιτά με έκπληξη.

-    «Γι’ αυτό δεν έβλεπα γκόμενες τόσο καιρό; Πηδιόσασταν μεταξύ σας;»

Το σπάσιμο ήταν απίστευτο. Ο Κώστας προσπάθησε να δικαιολογηθεί και να πείσει τον Μάριο να μην πει τίποτα. Ευτυχώς αυτός συμφώνησε, όμως τις επόμενες ημέρες με κοιτούσε περίεργα. Συνέχεια έφερνε την κουβέντα γύρω από τη σχέση μας και ζητούσε να μάθει λεπτομέρειες. Ο Κώστας από την άλλη δεν είχε καμία διάθεση για παιχνίδι, ούτε καν για μια πίπα στα όρθια. Ήμασταν πλέον στα μέσα Οκτώβρη, μια βραδιά, μέσα στον ύπνο μου, νιώθω ξαφνικά σαν κάτι να με χτυπάει στο πρόσωπο, Μισοξύπνησα και μέσα στο σκοτάδι διέκρινα μια σιλουέτα πάνω μου και μια πούτσα να πάλλεται μπροστά στο πρόσωπό μου.

-    «Κώστα εσύ είσαι;»

-    «Ναι. Ησυχία, μη μιλάς. Έλα, πάρτον…», είπε με πολύ σιγανή φωνή και με μπούκωσε το στόμα με τον πούτσο του.

Χωρίς να πολυκαταλαβαίνω τι μου γινόταν από τον ύπνο, άρχισα να γλείφω την καυλωμένη πούτσα του. Έχυσε πολύ γρήγορα, μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος. Ήπια όσο πρόλαβα, ενώ το υπόλοιπο έτρεξε στο πρόσωπο και το λαιμό μου.

-    «Κοιμήσου τώρα…», έκανε με σιγανή φωνή και βγήκε.

Υπάκουσα και έκλεισα τα μάτια, αν και τα χύσια είχαν τρέξει παντού. Έτσι όπως είχαν γίνει δεν καταλάβαινα αν ήταν πραγματικά ή τα έβλεπα στον ύπνο μου. Το πρωί, η γεύση από το σπέρμα στο στόμα μου, η έντονη μυρωδιά και φυσικά τα ξεραμένα χύσια στο πρόσωπο και το μαξιλάρι μου, με έπεισαν ότι δεν ήταν όνειρο. Κατά τ’ άλλα η μέρα κύλησε όπως και πριν, με τον Κώστα μέσα στα μούτρα. Το σκηνικό επαναλαμβανόταν κάθε βράδυ, για μια εβδομάδα. Γύρω στις τρεις κάποιος έμπαινε στο δωμάτιό μου, με έβαζε να του πάρω πίπα στα μουγκά και μετά έφευγε.

Από τη στάση του Κώστα είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι μάλλον ο Μάριος ήταν ο νυχτερινός μου επισκέπτης. Έτσι, αποφάσισα να το τσεκάρω. Έμεινα επίτηδες ξύπνιος και κατά τις δυόμιση σηκώθηκα και μπήκα στο δωμάτιο του Κώστα. Αυτός κοιμόταν του καλού καιρού. Έτσι χώθηκα κάτω απ’ τα σκεπάσματα, στοχεύοντας στο επίμαχο σημείο. Κοιμόταν βαριά. Έτσι άρχισα σιγά - σιγά να του γλείφω τον πούτσο, που άρχισε να καυλώνει ενστικτωδώς. Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων του έκανα μια πίπα από τις καλές μου. Στο τέλος έσφιξα με τα χείλη μου το πουτσοκέφαλο και άρχισα να το παίζω, μέχρι να χύσει. Μόλις τότε μισοξύπνησε και με ρώτησε τι κάνω.

-    «Παίρνω ένα μεζέ, κοιμήσου εσύ…», του είπα σιγανά.

Δεν φαινόταν να αντιδρά. Του καθάρισα τον πούτσο, τον έντυσα και έφυγα γα το δωμάτιό μου. Ήταν τρεις όταν ξάπλωσα για να κοιμηθώ. Δέκα λεπτά αργότερα ο νυχτερινός επισκέπτης ήταν πάλι στο δωμάτιό μου, ζητώντας τις υπηρεσίες μου. Του έκανα κανονικά την πίπα, αλλά πλέον ήμουν σίγουρος, ήταν ο Μάριος.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 10853)