Ένα καυλιάρικο πουστράκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας πηγαίνει διακοπές πιστεύοντας ότι εκεί θα συναντήσει πολλά μουνάκια για πήδημα. Γνωρίζει όμως κι έναν γκέι που άρχισε να γίνεται πολύ ενοχλητικός… Όμως στην πορεία θα αλλάξει γνώμη ο φίλος μας και θα πέσει τρελό ξέσκισμα.

Η ιστορία:

Με λένε Μάκη και είμαι 23 ετών. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, πήγα διακοπές στο εξοχικό του κολλητού μου στην Κόρινθο. Θα είχε και μουνάκια εκεί, κάτι γνωστές μας κοπέλες, και θα ήταν όλα μέλι.

Όταν έφτασα εκεί συνάντησα δύο από τις γκόμενες (οι άλλες δεν είχαν φτάσει ακόμα), τον κολλητό και ένα άλλο παλικάρι. Ο άλλος ήταν γκέι, το είπε εξαρχής όταν κάθισα και συζητήσαμε.

Το πρόβλημα όμως δεν ήταν αυτό, ήταν ότι σε όλες τις κουβέντες μου την έμπαινε άσχημα. Π.χ. έλεγα: «Άμα θέλουν να του γαμήσω τίποτα» για κάποιο θέμα και απαντούσε «Σιγά ρε γαμιά!», σε σημείο που γινόταν εκνευριστικός. Μέχρι που του  είπα:

-    «Θες να δοκιμάσεις Καρλότα;»  

Το είπα έτσι για να τον προσβάλλω, αλλά δεν απάντησε. Με κοίταξε όμως με νόημα. Δεν έδωσα σημασία… Αργότερα πήγαμε απέναντι που είχε θάλασσα, για βραδινό μπάνιο. Εγώ έκανα μόνο μια βουτιά και επειδή τον δάγκωσα από το κρύο, πήγα σπίτι. Οι άλλοι έμειναν στην παραλία. Ο γκέι, να μην λέω όνομα, με πήρε στο κατόπι. Έφτασα σπίτι και τότε κατάλαβα ότι ήταν πίσω μου.

-    «Τι θες ρε;», ρώτησα.

-    «Ε, μην κάθεσαι μόνος, να σου κάνω παρέα…», είπε εκείνος.

Μπήκα σπίτι κι αυτός ακολουθούσε…

-    «Μμμ… κρύα η θάλασσα ε;», είπε και τράβηξε το σορτσάκι μου, που είχε όντως γίνει αντίσκηνο από το κρύο της θάλασσας.

-    «Ρε συ! Πούτσα θες;», του είπα.

-    «Να σου κάνω παρέα θέλω…»

-    «Εγώ βλέπω το μάτι σου πως γυαλίζει… θες γαμήσι ξεκωλάκι; Πες το!»

-    «Η αλήθεια είναι πως βλέπω τα προσόντα σου και καυλώνω πολύ! Γάμα με!»

-    «Θα σε ξεσκίσω με τις αγαμίες που έχω πουστράκι!»

-    «Σκίσε με Αυτό θέλω κι εγώ…»

Δεν ήταν κανείς σπίτι οπότε του έδωσα λίγο κρέμα. Έπεσε στα γόνατα και ρούφηξε τον πούτσο μου λες και ήταν γρανίτα. Εγώ έσπρωχνα το βρεγμένο κεφάλι του καυλωμένος. Ο μικρός ήξερε να ρουφάει καλά (μικρός γιατί ήταν δεκαεννιά). Μετά πήρε τα αρχίδια μου στο στόμα, είχανε βραχεί κιόλας και είχαν σφίξει, αλλά μέσα σε λεπτά μου τα έκανε να κρέμονται.

Είχα όμως και τον νου μου, μην έρθουν οι άλλοι. Τον είχα αξύριστο αλλά είδα ότι τον πουστράκι δεν το πείραζε οπότε το απόλαυσα. Τελικά πήγα στο δωμάτιο και κλειδωθήκαμε. Έβγαλα τις καπότες από το τζιν και του είπα να μου φορέσει μία. Την έβαλε στο στόμα και την φόρεσε με το στόμα στο ορθωμένο μου καυλί (17 ποντάκια το 'χω). Οι φλέβες μου είχαν ξεπεταχτεί τρελά.

Μετά στήθηκε με την απαλή κωλάρα του να προβάλλει, έχωσα το δάχτυλο μου λίγο, έπαιξα τον κώλο του και μετά τον κάρφωσα. Η απαλή κραυγή του, με γέμισε καύλα. Πάλι τα ίδια… σπρώξιμο. Με πόναγε η πούτσα μου, είχε στενό κώλο. Εγώ καρφωνόμουν και τον κοιτούσα. Τα μάτια του είχαν γουρλώσει και με το χέρι του χώριζε τα κωλομέρια λες και θα σταματούσε τον πόνο.

-    «Σε τσούζει;», τον ρώτησα.

Εκείνος δεν απαντούσε, απλά κούνησε το κεφάλι του. Συνέχισα μέχρι που κατάλαβα ότι συνήθισε τον πόνο. Τότε άρχισα να τον σφυροκοπάω δυνατά. Με έπιασε μεγάλη λύσσα! Κοιτούσα που γούρλωνε συνέχεια τα μάτια του και καύλωνα πιο πολύ. Βρήκε το μάστορα του το πουστράκι. Δεν περίμενε να του συμβεί αυτό και προσπαθούσε με πολλούς τρόπους να δείχνει ότι το ευχαριστιέται.

Έχυσα σε λίγα λεπτά. Τον γέμισα παντού με τα χύσια μου. Γύρισα και κοίταξα τον κώλο του… είχε ανοίξει για τα καλά. Η κωλοτρυπίδα του είχε γίνει πηγάδι. Μόλις το είδα χαμογέλασα γεμάτος ικανοποίηση που τον ξέσκισα.

-    «Σου άρεσε που σε ξέσκισα μωρή πούστρα;»

-    «Με έσκισες στην κυριολεξία! Αλλά μου άρεσε. Θέλω να το ξανακάνουμε. Θέλω να γίνεις ο γαμιάς μου…»

-    «Τι λες μωρή πούστρα; Πρώτη και τελευταία σου φορά ήταν!»

Δεν είμαστε στα καλά μας τώρα που θα γαμάμε και χαζοπουστράκια! Τα πήρα στο κρανίο και πήγα να κάνω μπάνιο να χαλαρώσω. Μετά πήγε κι εκείνος. Καθίσαμε να χαλαρώσουμε. Όταν γύρισαν οι άλλοι δεν κατάλαβαν τίποτα. Πάντως… ήταν καύλα το πουστράκι!

ερωτικές ιστορίες, Κόρινθο, γκέι, πούτσο, πουστράκι

(Copyright protected OW ref: 10572)