Φιλόξενη κωλοτρυπίδα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα παράξενο ερωτικό παιχνίδι παίζεται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι εραστών. Παιχνίδι με τις αισθήσεις και την καύλα να φτάνει στο κατακόρυφο. Το ποιος θα είναι ο καλύτερος γαμιάς, θα το δείξει το τέλος αυτού του ξεσκίσματος…

Η ιστορία:

Ο υπνωτικός ήχος των τυμπάνων που βγαίνει από τα ηχεία, γεμίζει το δωμάτιο… Απόλυτο σκοτάδι. Μόνο το φως της πόλης, σαν φως τρεμάμενων κεριών, προσπαθεί απελπισμένα να φτάσει σε κάθε γωνία του δωματίου. Ακούω την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά καθώς τον πλησιάζω. Τον αγγίζω. Ακούω τους χτύπους και της δικής του καρδιάς μόλις τον αγγίζω… Η καρδιά του χτυπάει εξίσου δυνατά με τη δική μου.

Κοιτάζοντας τον στα μάτια, του υποβάλω μια σιωπηλή ερώτηση. Κουνάει το κεφάλι του θετικά, συμφωνώντας μαζί μου. Στέκομαι πίσω του ακουμπώντας την πλάτη του, απλώνω τα χέρια μου πάνω στα χέρια του, κλειδώνω τους καρπούς του και τα τραβώ προς τα πίσω. Τον αφήνω να περιμένει. Λύνω τη ζώνη μου, την βγάζω και δένω τα χέρια του. Τον διέταξα να σκύψει… Ήσυχα… Σταθερά…

Γλίστρησα τα χέρια μου πάνω στα κωλομέρια του. Επισήμανα με το μεσαίο δάχτυλο τη ρωγμή ανάμεσα στα κωλομάγουλα του. Πείραξα την περιοχή γύρω από την κωλοτρυπίδα του, τη σαρκώδη, ροδαλή είσοδό της. Βούτηξα το δάχτυλό μου μέσα, τρυφερά, δοκιμαστικά, μόνο και μόνο για να νιώσω τη ζεστασιά της φιλόξενης κωλοτρυπίδας του. Γονάτισα. Η μυρωδιά της κωλοτρυπίδας του με καλούσε. Η γλώσσα μου περπάτησε κατά μήκος των μπουτιών του μέχρις ότου φτάσει τελικά στο στόχο της.

Αμέσως γλίστρησε μέσα στην κωλοτρυπίδα του γλείφοντάς την όπως η μητέρα-γάτα που καθαρίζει τα γατάκια της. Με κινήσεις χωρίς διακοπή, επανειλημμένα, χωνόταν μέσα της και κατά διαστήματα έβγαινε έξω για να πλύνει με το σάλιο μου την είσοδό της. Κρατώντας τον από τα πόδια, προσπαθούσα να τον κρατήσω ακίνητο, σταθερό, ώστε να μπορώ ανενόχλητος να συνεχίσω να τον ερεθίζω.

Αποσύροντας τη γλώσσα μου από μέσα του, έτριψα το αξύριστο πηγούνι μου πάνω στην κωλοτρυπίδα του, καυλώνοντας τον σε απίστευτο βαθμό. Αισθάνθηκα έναν από τους χτύπους της καρδιάς του και συνέχισα το γλείψιμο ακόμα γρηγορότερα, ακόμα σκληρότερα από πριν, έως ότου λειώσει η κωλοτρυπίδα του, σαν σοκολάτα γάλακτος, μέσα στο στόμα μου, ολοκληρωτικά.

Σηκώθηκα όρθιος κρατώντας τον πούτσο στο χέρι μου. Αυτός κρατούσε ήδη τον δικό του. Άγγιξα με τη βάλανο του πούτσου μου τα χείλια του, τα καυτά χείλια του, τα υγρά, σαλιωμένα χείλια του. Τον άρπαξα από τους δεμένους καρπούς του, αναγκάζοντας τον να σκύψει ξανά. Με το πάτωμα να τρίζει, έσπρωξα τον πούτσο μου μέσα στην κωλοτρυπίδα του κι έμεινα να τον παρακολουθώ έως ότου χαθούν όλα τα εκατοστά του μέσα της.

Άρπαξα ξανά τους καρπούς του, τραντάζοντάς τον. Ο πούτσος μου είχε ήδη θαφτεί μέσα στην κωλοτρυπίδα του όταν γύρισε το κεφάλι του και με κοίταξε. Μέσα από τα μάτια του πετούσαν σπινθήρες.

Του έλυσα τα χέρια. Στη συνέχεια, τράβηξα ξανά τον πούτσο μου έξω (είχε αυξήσει το μέγεθός του και τη σκληρότητά του σε ικανοποιητικό βαθμό) τον θαύμασα. Τον πέρασα ένα χέρι υγρασίας από τα σάλια μου και τον έχωσα πάλι μέσα του, αυτή τη φορά πιο βίαια από προηγουμένως. Ξεκίνησα να κινούμαι μέσα και έξω, μέσα και έξω, βογκώντας και κραυγάζοντας.

Οι κραυγές μου συνόδευαν τους αναστεναγμούς του που ενώ στην αρχή ήταν ήσυχοι, όσο η ώρα περνούσε και συνέχισε να με γαμάει, γινόταν δυνατοί, ολοένα και πιο δυνατοί. Τα χέρια μου έφτασαν στις ρώγες του στήθους του τσιμπώντας τις, ενώ ο πούτσος μου μπαινόβγαινε με μανία μέσα στην κωλοτρυπίδα του με πρόθεση να κινηθεί περισσότερο βαθιά και να ανακαλύψει περιοχές που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε.

Σχηματίζοντας προστατευτική αψίδα με το κορμί μου πάνω από το δικό του κορμί, αισθάνθηκα το αποκορύφωμα του οργασμού μου να πλησιάζει. Ο πούτσος μου είχε οργιστεί πάρα πολύ από τα εμπόδια που του παρουσίασαν οι μυς της κωλοτρυπίδας του και ήθελε να ξεσπάσει ώστε να ηρεμήσει.

Κρατώντας τον από τα μαλλιά, άρχισα… βίαια, να χύνω μέσα του. Ο πούτσος μου εξεράγη όπως ήταν αναμενόμενο και τα αρχίδια μου διοχέτευσαν όλο το σπέρμα μου μέσα και πάνω του. Αφού έχυσα, τον κράτησα, σφικτά, στην αγκαλιά μου, έτσι όπως ποτέ δεν τον είχα αγκαλιάσει στο παρελθόν. Τα αυτιά μου έπιασαν για μια ακόμη φορά την ανάσα του…

Χαμογέλασα… Γύρισε το κεφάλι του προς το μέρος μου και το βλέμμα του κλειδώθηκε με το δικό μου. Η φωτιά σιγόκαιγε ακόμη μέσα τους… τα κρατούσε ζωντανά…

-    «Μου δίνεις ψήφο εμπιστοσύνης;», τον ρώτησα.

(Copyright protected OW ref: 10319)