Πήδημα με το γάντι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι εραστών απολαμβάνουν τον έρωτα από μια άλλη διάσταση… Ένας καθρέφτης, ένα γάντι λίγο χιούμορ και όλα θα παίξουν το ρόλο τους σε μια βραδιά γεμάτη καύλα…

Η ιστορία:

Βάζει ένα - ένα τα δάχτυλά του στο γάντι. και μετά στέκεται μπροστά στον καθρέφτη. Ξεκουράζει το χέρι του στον ώμο του. Θαυμάζει για την εικόνα που αντικρίζει. Στη συνέχεια τρέχει τα χέρια του στο κορμί του. Τα στηρίζει στη μέση του. Κοιτάζεται ξανά στον καθρέφτη. Ακουμπάει τα δάχτυλά του στο στήθος του. Τρίβει με το γάντι τις ρώγες του.

Πρέπει να αισθάνεται πολύ όμορφα. Αποφασίζω να συμμετάσχω κι εγώ στη σκηνή. Βλέποντάς με να τον πλησιάζω, γυρίζει το κεφάλι του. Παρατηρώ ένα σκούρο στίγμα στο καστανό χρώμα των ματιών του που ταιριάζει απόλυτα μ’ αυτό που χρωματίζει τις άκρες των μαλλιών του.

Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από τα μάτια του.. από την άλλη είναι τόσα πολλά που πρέπει να θαυμάσω πάνω του. Χαμηλώνω το βλέμμα μου. Ο πούτσος του έχει σηκωθεί. Η φωνή του είναι χαμηλή και σταθερή.

-    «Αν ντυνόσουν κι εσύ ζεστά δεν θα κρύωνες…», μου λέει.

-    «Ναι, το γάντι θα σε σώσει εσένα…», του λέω.

-    «Τι άλλο;», με ρωτάει.

-    «Έλα εδώ να σου δείξω…», του απαντώ.

Υπακούει κι έρχεται αμέσως στην ανοιχτή μου αγκαλιά. Τον κοιτώ ξανά . Τον επιθεωρώ, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Στη γυαλάδα του προσώπου του λάμπει το μισό φως του δωματίου. Τα τεράστια καστανά μάτια του με κοιτάζουν με περιέργεια.

-    «Στην αγκαλιά σου θα βρω τη ζεστασιά;», με ρωτάει.

-    «Έχεις αντίρρηση;», τον ρωτάω.

-    «Προτιμώ να κρατήσω το γάντι….», μου απαντάει.

Τα χείλια μου χωρίζονται σε μια υποψία χαμόγελου. Είναι τόσο όμορφος που συγχωρώ την ποιότητα του χιούμορ του. Το θεωρώ χαρακτηριστικό του νεανικού ενθουσιασμού του.

-    «Ξάπλωσε στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά κι όταν σκαρφαλώσω πάνω σου, θα δεις τότε τι θα πει ζεστασιά…», του λέω.

Υπακούει ξανά, όμως αντί να περιμένει για περαιτέρω οδηγίες, κυλάει το γάντι στη γυμνή σάρκα του και αισθάνεται το υλικό πάνω στην απαλότητά του. Οι πλούσιοι αναστεναγμοί που βγαίνουν από το στόμα του φτάνουν άμεσα στα αφτιά μου. Τρέχει το γάντι πάνω στο κεφάλι του, στο πίσω μέρος του λαιμού του, πάνω στους ώμους του.

Τσιμπάει τις ρώγες του. Δεν μπορεί να τις πιάσει καλά με το γάντι. Χρησιμοποιεί το άλλο του χέρι. Η κορυφή του πούτσου του ξεπροβάλει μέσα από το πετσάκι. Ο πούτσος του μεγαλώνει και σκληραίνει. Είναι έτοιμος για άγγιγμα. Ρίχνει το κεφάλι του πίσω και αναστενάζει. Τα μάτια μου δεν μπορούν να τον αφήσουν ούτε λεπτό.

-    «Καλό αγόρι… καλό αγόρι. Αλλά είναι κρίμα να πιστεύεις ότι τρίβοντας το κορμί σου με το γάντι θα καταφέρεις να ζεσταθείς…», του λέω.

-    «Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου…!», μου λέει.

Έχει επίγνωση ότι το βλέμμα μου ικετεύει την σκληρότητα του πούτσου του και γι’ αυτό μου μιλάει μ’ αυτό τον τρόπο. Ξέρει πόσο με καυλώνει. Βγάζω το παντελόνι μου και το αφήνω να γλιστρήσω στο πάτωμα.

-    «Δεν ξέρω τι λες… εγώ μια φορά θα σε καβαλήσω…», του λέω.

Η στύση του επιπλέει ανάμεσα στα δάχτυλά μου. Περιπλανιέται προτού μπει εκεί που πρέπει. Έτσι κι αλλιώς η κωλοτρυπίδα μου τον περιμένει.

-    «Μάλλον τον εαυτό σου θέλεις να ζεστάνεις πονηρούλη…», μου λέει.

Απλώνει το χέρι του, αυτό που είναι ντυμένο με το γάντι. Με αγγίζει. Χαϊδεύει τον πούτσο μου. Ρίχνει το βλέμμα του στα μάτια. Του αρέσει να με βλέπει να τον παρακολουθώ. Τη στιγμή που καρφώνομαι πάνω στον πούτσο του, ξεκινά να τρίβει τον πούτσο μου με το γάντι, πάνω - κάτω… πάνω - κάτω… ξανά και ξανά…

Διατηρεί έναν ρυθμό έντονο που με φέρνει γρήγορα σε σημείο να χύσω, αλλά κρατιέμαι… όσο περισσότερο μπορώ. Σταθεροποιώ τον εαυτό μου πάνω στον πούτσο του. Το χέρι του δεν σταματά να τρίβει μανιωδώς τον πούτσο μου που ήδη αστράφτει με μια μικροποσότητα διάφανου σπέρματος.

-    «Πες μου, θέλεις να με ζεστάνεις ακόμα;», με ρωτάει.

Κουνάω το κεφάλι μου… αρνητικά… Δαγκώνω τα χείλια μου.

-    «Ζέστανέ με εσύ…», του απαντώ.

-    «Πώς;», με ρωτάει.

-    «Ξέρεις εσύ το πως…», του απαντώ.

Μου ζητάει να σηκωθώ. Καταλαβαίνω και υπακούω. Είναι η σειρά μου να υπακούσω. Το στόμα μου αισθάνεται αμέσως την ζεστασιά της στύσης του πούτσου του. Στροβιλίζω τη γλώσσα μου γύρω - γύρω από την βάλανό του και τον βοηθώ να βυθιστεί μέσα μου. Η γεύση του μου θυμίζει την θέση που βρισκόταν προηγουμένως.

Με αρπάζει από τα μαλλιά για να μπορέσει να γαμήσει με σταθερότητα το στόμα μου. Είναι καταπληκτική η εικόνα μου να ρουφάω τον πούτσο του με τόση ευκολία. Όταν αργότερα ο πούτσος του αποσύρεται, αυτό που αφήνει μέσα στο στόμα μου είναι όχι μόνο σπέρμα, αλλά και αρκετή ζεστασιά… τόση που θα μη θέλω περισσότερη.

Περπατώ τα δάχτυλά μου πάνω στον πούτσο του. Είναι βρεγμένος. Βγάζω το γάντι από το χέρι του και τον σκουπίζω, τον τρίβω σαν να τον αυνανίζω. Αποφεύγει να με κοιτάξει. Αποφεύγει να μου πει έστω και την παραμικρή λέξη. Το κορμί του σπαρταράει…

-    «Σε παρακαλώ ζέστανέ με πιο πολύ…», μου λέει.

-    «Μόνο με την αγκαλιά μπορώ…», του λέω.

-    «Έστω…», μου λέει.

Χαμογελώ. Φοράω το γάντι και σέρνω το χέρι μου στο κορμί του, στέλνοντας κύματα ηδονής. Σφίγγω ξανά τον πούτσο του και στη συνέχεια τρίβω τα αρχίδια του, τα οποία έχουν αρχίσει να βαραίνουν ξανά.

Υπολογίζω ότι θα μου πάρει περίπου δύο λεπτά να χαρίσω μια ακόμη στύση. Έχει καταφέρει να ανακτήσει τις δυνάμεις του, το μωρό μου.

-    «Είδες που έπρεπε να υπολογίσεις στο γάντι από την αρχή;», με ρωτάει.

(Copyright protected OW ref: 10249)