Εγώ και ένας άγνωστος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο Κώστας δουλεύει σαν μπάρμαν στη Λευκάδα κι ένα βράδυ γνωρίζει ένα ζευγάρι. Ήπιαν αρκετά και τη στιγμή που έφευγαν, ο άντρας του κάνει νόημα ότι θα επιστρέψει. Όντως επέστρεψε αλλά πολύ ζαλισμένος. Έφτασε το ξημέρωμα και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Που βρέθηκαν… τι έγινε μετά…; Κάποιος θα χάσει την παρθενιά του… αλλά ποιος, θα το μάθετε παρακάτω…

Η ιστορία:

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία η οποία εξελίχτηκε το καλοκαίρι του 2007 στην Λευκάδα. Τότε δούλευα σε ένα μαγαζί στην πόλη της Λευκάδας σαν μπάρμαν. Καθημερινά γνώριζα πολύ κόσμο από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ένα βράδυ λοιπόν έρχεται ένα ζευγάρι και κάθεται στο μπαρ. Ένας άντρας 35 χρονών περίπου, γυμνασμένος, ψηλός, τεράστιες πλάτες και πολύ αρρενωπός. Και μια γκόμενα επίσης ξανθιά στα μέτρα του... μοντέλο. Αυτοί είναι από Αθήνα και είχαν έρθει διακοπές στην Λευκάδα. Ο τύπος ήταν πολύ κοινωνικός, γελαστός και πολύ πλακατζής.... αντίθετα με την γκόμενα που ήταν σαν γλάστρα δίπλα του.

Με τον Μιχάλη (έτσι τον έλεγαν), πιάσαμε κουβέντα, γνωριστήκαμε, γελούσαμε και λέγαμε διάφορες μαλακίες. Τον κερνούσα πολλά σφηνάκια, έπαιρνε και από μόνος του πολλά ποτά.. Η ώρα περνούσε και όταν σηκώθηκε να πάει τουαλέτα κάποια στιγμή, από το περπάτημα του κατάλαβα ότι είχε πιει πάρα πολύ. Γυρνώντας κάτι λέει στην γκόμενα (η οποία είχε ξενερώσει πάρα πολύ) και φεύγουνε. Φεύγοντας μου κάνει νόημα ότι θα ξαναέρθουν.

Και όντως μετά από τρία τέταρτα περίπου έρχεται μόνος του, πράγμα το οποίο δεν περίμενα γιατί ήταν πολύ χάλια. Η ώρα είχε πάει 6:30 το πρωί και δύο ποτάκια ήταν αρκετά για να ζαλιστεί τελείως και να μην έχει ιδέα για το που βρίσκεται και τι κάνει. Παρά μόνο σχεδόν κοιμόταν στο μπαρ. Το προσωπικό του μαγαζιού αρχίζαμε να μαζεύουμε και να ετοιμάζουμε το μαγαζί για να κλείσουμε.

Όταν τελείωσα σκεφτόμουν τι να τον κάνω μιας και ο Μιχάλης κοιμόταν σε βαθύ ύπνο. Σκέφτηκα να εκμεταλλευτώ την κατάσταση και να τον πάω σπίτι μου. Όντως τον χαζοξυπνάω και τον βάζω στο αμάξι μου για να φύγουμε. Πάμε σπίτι μου και κατευθείαν ξαπλώνει στο κρεβάτι μου. Με καύλωνε η θέα ενός ημίγυμνου (είχε ξεκουμπώσει το πουκάμισο του) γυμνασμένου άντρα στο κρεβάτι μου.

Τον σήκωσα και τον πάω στην τουαλέτα να ρίξει νερό στο πρόσωπο και αν θέλει να ξεράσει. Μου λέει ότι προτιμάει να κάνει μπάνιο πρώτα να ξυπνήσει. Και άρχισε να γδύνεται χωρίς κανέναν ενδοιασμό μπροστά μου. Ο πούτσος μου έγινε πύραυλος στη θέα ενός ξυρισμένου και τεράστιου καυλιού. Και γενικότερα ενός άτριχου και γυμνασμένου κορμιού.

Άρχισα να τρέμω από την καύλα και την ηδονή μη ξέροντας τι να κάνω για να μην φανεί. Τον κοιτούσα συνέχεια (είχα αφήσει ανοιχτή την πόρτα για να έχω τον έλεγχο επειδή ζαλιζόταν) και όσο τον κοιτούσα τόσο πιο πολύ καύλωνα. Τελειώνει, σκουπίζεται και πέφτει όπως είναι γυμνός στο κρεβάτι. Το πρώτο που σκεφτόμουν ήταν να τον βιάσω…

Κάθομαι δίπλα του κι άρχισα να τον τρίβω στην πλάτη ρωτώντας τον αν είναι καλά. Αυτός δεν μιλούσε παρά μόνο μούγκριζε. Άρχιζα να τον χαϊδεύω και να του κάνω μασάζ χωρίς να αντιδράει καθόλου. Παράλληλα είχα πετάξει τον πούτσο μου έξω και τον έπαιζα. Καθώς περνούσαν τα λεπτά και δεν αντιδρούσε, τον ρωτάω αν θέλει να συνεχίσω και κουνάει το κεφάλι καταφατικά.

Τότε βγάζω το παντελόνι και την μπλούζα και μένω με το σλιπάκι. Τον καβαλάω και κάθομαι πάνω στο κωλαράκι του. Άρχισα να τον τρίβω στους ώμους, στα μπράτσα, στον σβέρκο, στα χέρια και στην πλάτη. Ήθελα να του πιάσω το άτριχο κωλαράκι αλλά δεν ήξερα πως. Κατεβαίνω από πάνω του και άρχιζα να τον χαϊδεύω στα πόδια για να φτάσω πιο πάνω. Του χάιδευα τις γάμπες, τα μπούτια και φτάνω απαλά στο κωλαράκι.

Δεν αντέδρασε καθόλου… ίσως και να κοιμόταν ή απλά το απολάμβανε. Άρχισα να τον χαϊδεύω στο κωλαράκι και να του κάνω μασάζ. Είχα καυλώσει άγρια. Τότε άρχιζε να το σηκώνει απαλά δίνοντάς μου το πράσινο φως να συνεχίσω. Ε, τότε άρχιζα να του χαϊδεύω την σχισμή με τα δάχτυλα. Μετά του πιάνω τα κωλομέρια και τα ανοίγω και βάζω το κεφάλι μου μέσα για γλείψω την τρυπούλα. Την έγλειφα πολύ παθιασμένα, έπαιζα με την τρύπα του…

Αυτός όχι μόνο δεν αντέδρασε αρνητικά αλλά είχε τουρλώσει ελαφρά το κωλαράκι του. Η καύλα ήταν απίστευτη. Δεν πίστευα αυτό που ζούσα. Του ζητάω να γυρίσει ανάσκελα. Ήταν ήδη καυλωμένος... Χωρίς κουβέντα του αρπάζω το καυλί και το βάζω στο στόμα μου. Τον ρουφούσα με μανία και πολύ παθιασμένα. Είχα τρελαθεί από την καύλα. Αυτός το μόνο που έκανε ήταν να χαϊδεύει το κεφάλι μου. Ενώ του έγλειφα το καυλί παράλληλα του χάιδευα τ’ αρχίδια του και την τρύπα του κι αυτός καύλωνε πιο πολύ και μου έλεγε να συνεχίσω…

Μετά από λίγη ώρα ένιωθα τον πούτσο του να πρήζεται και να μου λέει «Χύνω!». Κρατώντας όρθιο τον πούτσο του περίμενα να με χύσει στην μάπα.. και όντως με έχυσε. Έβγαλε πολύ χύσι και καυτό το οποίο έπεσε και πάνω του. Γούσταρα πολύ όταν ζούσα αυτή την στιγμή και δεν την πίστευα. Μετά από δυο - τρία λεπτά έχυσα κι εγώ. Μετά πήρα μια πετσέτα σκουπιστήκαμε και ξαπλώσαμε μαζί.

Όταν ξυπνήσαμε σηκώθηκε πρώτος, έκανε ένα μπάνιο και έφυγε. Και από τότε δεν τον ξαναείδα. Και από ότι κατάλαβα ήταν η πρώτη φορά που είχε εμπειρία με κάποιον άντρα.

(Copyright protected OW ref: 10267)