Ένα τρελό γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας είναι ξαπλωμένος γυμνός στο κρεβάτι του, έρμαιο στις ορέξεις του εραστή του. Αυτή η βραδιά θα είναι διαφορετική… Πολύ σπέρμα, πολλές ηδονές κι ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο τον περιμένει.

Η ιστορία:

Σάββατο βράδυ… Είμαι γυμνός, ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου, κάτω από το βλέμμα του καλοντυμένου εραστή μου. Τρίβει το κορμί μου σέρνοντας τα δάχτυλά του σε ευθεία γραμμή, τόσο επιδέξια, τόσο άψογα… δημιουργώντας μου την ψευδαίσθηση ότι το δέρμα μου είναι εντελώς αποτριχωμένο. Ο τρόπος που το πεινασμένο βλέμμα του γιορτάζει πάνω μου με κάνει να γκρινιάζω μεγαλοφώνως. Χαϊδεύει τα πόδια μου και γαργαλάει τα δάχτυλα και τις πατούσες μου.

Ανακαλύπτω ένα νέο επίπεδο διέγερσης. Σκύβει και φιλάει τα δάχτυλά μου ένα - ένα… τα ρουφάει με απληστία. Ο πούτσος μου γεμίζει αίμα. Το πολύ καλά οργανωμένο σχέδιό του φαίνεται να έχει πετύχει για τα καλά. Ο συνδυασμός της γλώσσας του με το χαοτικό βάθος του στόματός του προκαλεί το νευρικό μου σύστημα σε πολλά επίπεδα. Νιώθω υπνωτισμένος από κάποιο είδος αισθησιακού μυστικού κώδικα…

Ξαφνικά, συνειδητοποιώ πως δεν μπορώ να κουνηθώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να αναστενάζω. Δεν μπορώ να σταματήσω να τρέμω από ηδονή. Τον βλέπω να σκύβει ακόμα πιο πολύ. Φέρνει το πρόσωπό του κοντά μου και ανοίγει με επιδεξιότητα τα κωλομέρια μου…

Ελπίζω μόνο να λείπουν πράγματι οι γείτονες και να μην έχουν τα φώτα κλειστά για να ζήσουν ρομαντικές στιγμές. Τοποθετώ τα δάχτυλά μου στη σφικτά δεμένη ζώνη του και τον ρωτώ:

-    «Πότε θα με γαμήσεις;»

Το γλυκό του χαμόγελο μου λέει να μην ανησυχώ. Απομακρύνω το χέρι μου κι αυτός επιστρέφει το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια μου. Τα κρατάει ανοικτά. Τα αρχίδια μου αρχίζουν να κινούνται σαν βαρίδια. Ανοίγει το στόμα του και ρουφάει σαν μακαρόνι τον πούτσο μου μέχρι να καταλήξει μέσα του ολόκληρος.

Τα σαγόνια του εγκαινιάζουν μια δύναμη πρωτόγνωρη. Αισθάνομαι τις αμυγδαλές του να χαιρετούν την άκρη του πούτσου μου. Τον ρουφάει ακατάστατα και όταν μετά τον βγάζει, τα σάλια στάζουν σαν απομίμηση σπέρματος. Κρατάει τον πούτσο μου από την βάση. Προσβλημένος, για τυχόν δυσφήμηση του σπέρματός μου, χύνω με ορμή και μουτζουρώνω το πρόσωπό του. Έπρεπε κάτι να βρω να σπαταλήσω…

Μετά από μια σύντομη στιγμή που τη δικαιούται για να σκουπιστεί, είναι ελεύθερος να μιλήσει.

-    «Ελπίζω αυτό να σου έδωσε μια μικρή χαρά…», μου λέει.

-    «Είμαι χαρούμενος που με κάνεις να νιώθω όμορφα…», του λέω.

Ταυτόχρονα, ανοίγω το φερμουάρ του και τραβάω τον πούτσο του έξω. Κινώ την γροθιά μου πάνω - κάτω και αρχίζω να πιπιλίζω την βάλανό του με σθένος. Το αίμα ξεκινά να κυκλοφορεί. Επτά ωρών σπέρμα που έμενε φυλαγμένο στα αρχίδια του, θα καταλήξει μέσα μου. Δεν σταματώ να γλείφω… Δεν θα μπορούσα να σταματήσω, άλλωστε.

Ο πούτσος του ανταποκρίνεται άμεσα εκσπερματίζοντας στο στήθος μου, έτσι όπως συνηθίζει. Ζωγραφίζει ένα μαργαριταρένιο κολιέ γύρω - γύρω από το λαιμό μου χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη το σπέρμα που έχυσε άπληστα πάνω μου. Καθώς εισπνέω, μυρίζω το σπέρμα του και χαμογελώ. Χαμογελάει κι αυτός γιατί γνωρίζει ότι μου αρέσει το άρωμα του νωπού σπέρματος.

Φυσιολογικά, το αποκορύφωμα αυτό θα σηματοδοτούσε το τέλος της βραδιάς. Βλέποντάς τον όμως να γδύνεται καταλαβαίνω ότι ήταν μόνο η αρχή…

-    «Μου άφησες μια ισχυρή στύση που μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμα…», μου λέει.

Με περιέργεια απλώνω το χέρι μου και γραπώνω τον πούτσο του. Τον βρίσκω λιγάκι χαλαρό, αλλά στο συνηθισμένο, ωραίο, τεράστιο μέγεθος.

-    «Μην απογοητεύεσαι… αν μου τον παίξεις για δεκαπέντε δευτερόλεπτα, θα γίνει έτσι όπως τον θέλεις…», μου λέει.

-    «Ε, όχι και να σου τον παίξω…», του λέω και ξεκινώ με παρόμοιο τρόπο να του τον γλείφω αφομοιώνοντας κάθε σταγόνα σπέρματος που αναβλύζει.

Γλείφω δίχως να με ενδιαφέρει κάποιου είδους ανταπόδοση. Θέλω απλά να του δώσω χαρά. Προσκυνώ τον πούτσο του με το στόμα μου και τον αρμέγω μέχρι να τον στραγγίξω κυριολεκτικά. Καθόλη τη διάρκεια περνούν από το μυαλό μου άρθρα σχετικά με την στυτική δυσλειτουργία και με πιάνουν τα γέλια. Αναρωτιέμαι αν ποτέ θα συμβεί αυτό στον εραστή μου.

(Copyright protected OW ref: 10191)