Ο Ανδρέας γαμιέται

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Στα γενέθλια ενός φίλου, ο Δημήτρης γνωρίζει τον Ανδρέα. Από την πρώτη στιγμή ταίριαξαν κι άρχισαν να κάνουν παρέα. Επειδή ο Ανδρέας δεν ήταν από Αθήνα και είχε έρθει προσωρινά, σκέφτηκε ο Δημήτρης να του προτείνει να μείνει μαζί του. Δέχτηκε και από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι, ο Ανδρέας έδειξε τις διαθέσεις του. Τι επιφυλάσσει η βραδιά; Διαβάστε τη συνέχεια στην ιστορία…

Η ιστορία:

Με τον Ανδρέα γνωριστήκαμε στα γενέθλια ενός κοινού γνωστού. Είμαστε και οι δύο στα δεκαοκτώ (εμένα με λένε Δημήτρη, είμαι καστανόξανθος, ψηλός, γυμνασμένος, με απαλά χαρακτηριστικά), μικρότεροι από τους υπόλοιπους, που ήταν από είκοσι και πάνω. Είχαμε αρκετά κοινά οπότε, αφού γνωριστήκαμε, πιάσαμε τη συζήτηση.

Ο Ανδρέας με εντυπωσίασε εξαρχής. Είναι πάρα πολύ γλυκός, με καστανά σκούρα κοντοκομμένα μαλλιά, ροδαλή επιδερμίδα, χείλια διακριτικά, μάτια σε καφετιά απόχρωση και ένα βλέμμα τόσο αθώο... Αλλά και το σώμα του είναι εξίσου ωραίο. Είναι κανονικός σε βάρος και γυμνασμένος όσο πρέπει.

Από την πρώτη στιγμή που τον είδα τον φαντασιωνόμουν να είναι πεσμένος στα γόνατα και να του γαμάω το λαρύγγι με το 18άρι καυλί μου και να έχει στηθεί στα τέσσερα και να του ξεσκίζω το κωλαράκι του...

Όπως ήταν φυσικό είχα καυλώσει κι αυτός όμως με φούντωνε ακόμα περισσότερο γιατί συνεχώς κοίταζε το καυλί μου. Επειδή λοιπόν ο Ανδρέας δεν είναι από Αθήνα μα είχε έρθει προσωρινά, του πρότεινα αντί να συνεχίσει να μένει στο ξενοδοχείο να έρθει να μείνει μαζί μου.

Δέχτηκε και το ίδιο βράδυ γυρίσαμε μαζί σπίτι. Μόλις μπήκαμε μέσα τον ξενάγησα στους χώρους του σπιτιού και του πρότεινα να πιούμε ένα ποτό. Εκείνος μου αποκρίθηκε:

-    «Θα προτιμούσα εγώ να πιω κάτι άλλο…»

Παραξενεύτηκα από το ύφος του. Τον ρωτάω:

-    «Τι θα ήθελε δηλαδή;»

Και η απάντηση του ήταν:

-    «Τα χύσια σου μωρό μου. Θέλω να με χύσεις στη μάπα και μετά να με ταΐζεις με τον πούτσο σου σπέρμα!!!»

Εκεί δεν άντεξα… Τον αρπάζω από την μέση τον σπρώχνω προς το μέρος μου και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα. Είχαμε καυλώσει και οι δύο φουλ. Του ζούλαγα τα κωλομέρια ενώ εκείνος έτριβε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Μου ψιθύρισε στο αφτί:

-    «Μάλλον θα φάω καλά σήμερα…»

Κατεβάζω το παντελόνι μου μαζί με το μποξεράκι, τον σπρώχνω μέχρι να πέσει στα γόνατα και μετά πιέζω το κεφάλι του πάνω στον πούτσο μου. Δεν διαμαρτυρόταν που τον μπούκωνε για τα καλά το καυλί μου που δεν τον άφηνα να πάρει αναπνοή, ίσα - ίσα που έβγαζε και μουγκρητά ευχαρίστησης. Του έτρεχαν από το στοματάκι του σάλια μαζί με σπέρμα.

Μόλις ήμουν έτοιμος να χύσω τον σταμάτησα, τον σήκωσα και του είπα:

-    «Ήρθε η ώρα να σε γαμήσω…»

Αυτός χαμογέλασε λάγνα και αφού έβγαλε την μπλούζα του, κατέβασε και το παντελόνι του. Τότε έπαθα πλάκα... Από μέσα φορούσε ένα μαύρο στρινγκ που τόνιζε το ροδαλό του κώλο, τον οποίο έτσι όπως στηριζόταν στο πλάι του καναπέ τον τούρλωνε. Ήθελα τόσο πολύ να τον σκίσω. Νόμιζα ότι ο πούτσος μου θα εκραγεί από καύλα.

Χωρίς να του βγάλω το στρινγκ απλώς παραμέρισα το κορδόνι από την τρύπα του, του τον χώνω με την μία. Άρχισε να βογκάει, να με παρακαλάει να του ξεσκίσω τη σούφρα όπως και έγινε. Είχα αντέξει να μην χύσω για αρκετή ώρα όμως όταν άρχισε να φωνάζει:

-    «Γάμησε με, σε παρακαλώ… Γάμα μου την κωλάραααα! Σκίσε με. Χώστον μου πιο μέσα!», με τη φωνή του να τρεμοπαίζει από την καύλα.

Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο… βγάζω τον πούτσο από τον κώλο του τον γυρνάω μπροστά το πρόσωπο του να ευθυγραμμιστεί με το καυλί μου και τον χύνω στην μάπα. Εκείνος με ανοιχτό το στόμα προσπαθούσε να καταπιεί όσο περισσότερο σπέρμα μπορούσε. Στο τέλος Ο Ανδρέας είχε πασαλειφτεί με χύσια παντού.

Άρχισα να του τα ταΐζω στο στόμα με την πούτσα μου. Αυτός υπάκουα ρουφούσε. Μετά κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί ξύπνησα πριν από αυτόν. Κοίταζα το κωλαράκι του όπως κοιμόταν και είδα ένα τεράστιο πλαστικό πούτσο χωμένο όλο στον κώλο του. Καύλωσα και πήγα και του έχωσα κι εγώ τον δικό μου πούτσο.

Αυτό το γαμήσι το ευχαριστήθηκε πολύ...

(Copyright protected OW ref: 9903)