Ξέσκισμα στην Κω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Αυτή είναι η πρώτη ιστορία που γράφω.  Είμαι 26 χρονών τώρα. Δουλεύω σε μια εταιρία ως μηχανικός και κάνω ταξίδια στην Ελλάδα λόγω δουλειάς. Αυτή τη φορά έπρεπε να πάω στην Κω.

Έφυγα από τη δουλειά νωρίτερα για να ετοιμαστώ. Ήταν καλοκαίρι με 40 βαθμούς. Πάντα μου άρεσαν οι άντρες. Οπότε είπα να ντυθώ όσο μπορώ πιο προκλητικά μπορούσα. Φόρεσα ένα πουκάμισο λευκό, ένα τζιν παντελόνι χαμηλοκάβαλο και σκισμένο στα γόνατα, κι από μέσα τίποτα (χωρίς εσώρουχο) και σαγιονάρες.

Είχα κλείσει δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο που να μην είναι πολύ γνωστό και μαζεύει πολύ κόσμο. Έφτασα εκεί αλλά είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα με την κράτηση μου και τελικά δωμάτιο δεν είχα. Ο ρεσεψιονίστ μου πρότεινε να κοιμηθώ στο δωμάτιο του. Παίδαρος, 30 χρονών, γυμνασμένος πολύ. Σκέτη κόλαση.

Σε κάποια στιγμή σκύβω για να πάρω κάτι από την βαλίτσα μου και φαίνεται ο υπέροχος ξυρισμένος κώλος μου. Νιώθω ότι με κοιτάνε όλοι. Στην ρεσεψιόν ήταν και κάτι άλλοι τύποι ηλικίας 30-40 που με κοίταζαν επίμονα. Και τότε ο ρεσεψιονίστ μου κλείνει το μάτι.

Έρχεται το βράδυ. Βγαίνω έξω, πίνω κάτι ποτά και επιστρέφω στη δωμάτιο.

-    «Εγώ κοιμάμαι γυμνός…», λέω στον Πάνο (ρεσεψιονίστ).

-    «Τέλεια!», μου λέει.

Κατά τις δύο το πρωί νιώθω κάτι να με ενοχλεί… Ήταν ο Πάνος που μου έπαιρνε πίπα. Ξυπνάω απότομα. Συνεχίζει αυτός. Κάνουμε ένα υπέροχο 69. Η πούτσα του είναι 22 εκατοστά. Και ξαφνικά με γυρνάει στα τέσσερα, με φτύνει στην τρύπα μου, βάζει προφυλακτικό και μου τον καρφώνει με δύναμη.

Εγώ έβγαλα κάτι κραυγές ηδονής και πόνου. Κυριολεκτικά πόναγα. Τον παρακάλαγα να σταματήσει αλλά αυτός συνέχιζε πιο γρήγορα. Σε κάποια φάση δεν ένιωθα πολύ πόνο… είχε ανοίξει η τρύπα μου και δεν πόναγα πια. Μετά μου σηκώνει τα πόδια επάνω για να με βλέπει μου λέει που βογκάω, και τελικά χύσαμε και οι δυο μαζί. Αυτός μέσα μου κι εγώ στην κοιλιά μου.

-    «Φεύγω γιατί πρέπει να πάω στη ρεσεψιόν για λίγο…», μου λέει.

Και τότε μπαίνουν στο δωμάτιο οι πέντε τύποι που ήταν το πρωί στην ρεσεψιόν.

-    «Γεια σου πουστράκι. Ακούσαμε ότι πέρασες καλά με τον Πάνο και ότι είσαι πολύ καλό πουτανάκι…»

Τότε φοβήθηκα για το τι θα μου συμβεί. Σηκώθηκα να τους διώξω και τότε τρώω ένα σκαμπίλι από έναν και έπεσα στο κρεβάτι από τον πόνο. Μου λέει:

-    «Αν αντιδράσεις θα πονέσεις πιο πολύ!»

Γδύνονται και οι πέντε. Ήταν όλοι βρώμικοι με στιβαρά μπράτσα και κάτι πούτσες 22 η καθεμιά και πολύ χοντρές. Δεν κατάλαβα πω βρέθηκα με δύο πούτσες στον κώλο μου μέσα και δύο στο στόμα… Πόναγα, φώναζα αλλά με είχαν φιμώσει με το βρακί του ενός για να μην ακούγομαι. Με γαμάγανε πάντα δυο - δυο εναλλάξ. Με βαράγανε στα κωλομάγουλα, χαστούκια στο πρόσωπο, μου τραβάγανε τα μαλλιά.

Εγώ έκλαιγα από τον πόνο και μου λέγανε:

-    «Σκάσε πουτάνα, καριόλα, ξεσκισμένη πουτάνα! Θα σε ξεσκίσουμε κι άλλο!»

-    «Όχι σας παρακαλώ…», έλεγα κι αυτοί συνέχιζαν με ακόμη περισσότερη δύναμη και οργή μέσα στον κώλο μου.

Όλοι έχυσαν στο πρόσωπο μου και στο στόμα μου. Και αποκορύφωμα ήταν ότι μόλις έχυσαν με ανάγκασαν να τους πάρω πίπα σε όλους. Και καθώς έπαιρνα σε έναν πίπα, άρχισε να με κατουράει μέσα στο στόμα και μετά με κατούρησαν όλοι στο πρόσωπο και στο σώμα.

Ήμουν γεμάτος χύσια και κατούρα παντού. Ο κώλος μου είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο μετά. Το είδα στον καθρέφτη. Περιμένω τα σχόλια σας.

(Copyright protected OW ref: 9913)