Σκίσιμο στο μπάνιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Στην ιστορία έχουμε ένα ζευγάρι γκέι. Ο φίλος μας ξυπνά τη νύχτα και δεν τον βρίσκει δίπλα του. Αναρωτιέται γιατί έχει αργήσει τόσο πολύ… Σηκώνεται από το κρεβάτι και ακούει θόρυβο στο μπάνιο. Μπαίνοντας βλέπει τον άλλον που έχει πλένεται. Τον πιάνει ερωτική τρέλα και μπαίνει μαζί του στο μπάνιο. Ακολουθεί ένα γαμήσι ανάμικτο με τις σαπουνάδες και το νερό της μπανιέρας…

Η ιστορία:

Ξύπνησα μέσα στη νύχτα. Είχα απλώσει το χέρι για ν’ αγγίξω το μωρό μου και η πλευρά του κρεβατιού που τον φιλοξενεί ήταν άδεια. Κοίταξα το ρολόι… η ώρα ήταν 01:45. Ήταν πολύ αργά για να κυκλοφορεί μόνο του έξω. Στο κινητό δεν μου είχε αφήσει κανένα μήνυμα πως υπήρχε περίπτωση ν’ αργήσει.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι, ανήσυχος, με πολλές σκέψεις να τριγυρνάνε στο κεφάλι μου. Βγαίνοντας από το δωμάτιο, άκουσα θόρυβο στο μπάνιο. Πλησίασα. Το μωρό μου είχε έρθει και έκανε ντους. Άνοιξα αθόρυβα την πόρτα για να βεβαιωθώ πως ήταν αυτός. Το μωρό μου με κατάλαβε και με την χαμηλόφωνη και έντονα προκλητική φωνή του με κάλεσε να πάω κοντά του.

Στο άκουσμα της φωνής του, ο πούτσος μου είχε ερεθιστεί και έκανε μια προσπάθεια να βγει από το άνοιγμα του σλιπ. Το έβγαλα με μια κίνηση και το πέταξα στο πάτωμα. Έχοντας σαν οδηγό τον σηκωμένο μου πούτσο προχώρησα προς το ντους, τράβηξα την διαχωριστική κουρτίνα και τον είδα να στέκεται με τα χέρια του στον τοίχο και να με περιμένει.

-    «Είναι κουρασμένο το μωράκι μου;», τον ρώτησα και του έδωσα ένα πεταχτό φιλί στο στόμα.

Οι καυτές σταγόνες το νερού διαπέρασαν την σάρκα μου, σαν αν ήθελαν νε με σκίσουν, να περάσουν μέσα μου… ο πούτσος μου ήταν σκληρός σαν πέτρα. Τα δάχτυλά μου χαϊδεύουν τους ώμους του. Το δέρμα του έχει κοκκινίσει από το καυτό νερό. Του πλένω την πλάτη, του κάνω μασάζ στον αυχένα που του αρέσει πολύ. Δεν μιλάει κανείς από τους δυο μας. Το μόνο που ακούγεται είναι ο ήχος του νερού.

Έτσι όπως ήμαστε, ο πούτσος μου αγγίζει τον μηρό και τον κώλο του. Οι μύες του χαλαρώνουν. Ασχολούμαι με το πίσω μέρος του λαιμού του, με τους ώμους του. Ακούω τους στεναγμούς σου. Μου λες να βάλω περισσότερη δύναμη. Ο πούτσος μου βρίσκεται στο ύψος του κώλου του, τον οποίο κρατά περιπαικτικά σφιγμένο σφιχτά.

Πιέζω με τους αντίχειρές μου την σπονδυλική του στήλη, το στήθος μου στην πλάτη του, ο πούτσος μου στον κώλο του. Του δαγκώνω τους ώμους και ρουφώ το νερό που πέφτει πάνω του. Αναστενάζω… αναστενάζει κι αυτός. Μοιραζόμαστε έναν αναστεναγμό. Τα χέρια μου γλιστρούν στο στήθος του, στις μικροσκοπικές θηλές του. Συνεχίζω να του δαγκώνω τον ώμο ενώ προσπαθώ να του χώσω τον πούτσο στον κώλο του. Δεν με αφήνει.

Έρχομαι μπροστά του. Οι σαπουνάδες είναι ακόμη στο στήθος και στα μπράτσα του. Φυσώ τους αφρούς προς τα κάτω. Γελάει. Το ξέρω πόσο του αρέσουν τα παιχνίδια. Οι σαπουνάδες έχουν καλύψει το τρίχωμά του. Μόνο ο πούτσος του ξεχωρίζει. Πιάνω τα αρχίδια του και του τα πλένω. Η θερμοκρασία του νερού τα έχει κάνει μεγαλύτερα. Κρέμονται κάτω από τον πούτσο του προκλητικά.

Ανοίγει τα πόδια του για να με βοηθήσει. Το χέρι μου υγρό από το νερό και τις σαπουνάδες περιηγείται στην φλέβα του, κάτω από τα αρχίδια του έως την κωλοτρυπίδα του. Με το άλλο χέρι παίζω πάνω - κάτω τον πούτσο του, τον αισθάνομαι που σκληραίνει. Ένας βαρύς στεναγμός βγαίνει από τα χείλη του. Σηκώνομαι και τον ρωτώ:

-    «Γιατί άργησες σήμερα;»

Τον σπρώχνω προς τον τοίχο και πέφτω επάνω του. Ο πούτσος μου πιέζει το στομάχι του. Κατεβάζω τα χέρια μου και του σφίγγω δυνατά τον πούτσο. Χαράζει με τα νύχια του την πλάτη μου. Του λέω να γυρίσει για να ολοκληρώσουμε. Γυρνάει κι εγώ του σαπουνίζω την κωλοτρυπίδα. Πιάνω τον πούτσο μου, τον παίζω γρήγορα για να γίνει πιο σκληρός και του τον χώνω.

Αναστέναξε προκλητικά. Το σαπούνι έκανε πολύ καλή δουλειά. Καταλαβαίνω πως το απολαμβάνει πάρα πολύ… αναστενάζει ξανά. Με τα δάχτυλα του σφίγγω τον πούτσο του, εμποδίζοντάς τον να χύσει. Θέλω να με ικετεύσει να τον αφήσω να χύσει. Δεν θα τον αφήσω πριν χύσω εγώ.

Σπρώχνω τον πούτσο μου βαθιά μέσα του. Το σαπούνι διευκολύνει τις κινήσεις μου. Είμαι μέσα του. Φέρνω στο μυαλό μου τον σκληρό του πούτσο. Βλέπω τα αρχίδια του να κουνιούνται πέρα - δώθε. Θέλω να χύσω αλλά όχι μέσα του. Τραβιέμαι και τον παίζω. Μια ανάμειξη σπέρματος και σαπουνάδας πετάγεται στην πλάτη του…

Γελάμε… ήχοι ευχαρίστησης. Μένουμε έτσι. Ο πούτσος μου χαλαρώνει σχεδόν αμέσως (πρέπει να το κοιτάξω αυτό το θέμα, να δω τι θα μου πει και ο γιατρός). Φιλιόμαστε, αγκαλιαζόμαστε.

-    «Πρέπει να κάνεις ένα ντους βρωμιάρη!», του λέω χαμογελαστά. «Η πλάτη σου είναι γεμάτη σπέρμα»!

(Copyright protected OW ref: 9733)