Ο άγνωστος 45άρης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας είναι με την παρέα του σε μια καφετέρια και παρατηρεί ένα τύπο μόνο του σε ένα τραπέζι να πίνει τον καφέ του. Είναι από τους τύπους που του αρέσουν και αμέσως εκδηλώνει το ενδιαφέρον του φροντίζοντας να το προσέξει. Κάποια στιγμή τον παρασύρει στις τουαλέτες όπου εκεί θα ακολουθήσει ένα τρελό γαμήσι όπου ο τύπος τον έκανε να χύνει τρελά!

Η ιστορία:

Καθόμασταν σε κεντρικό καφέ με την παρέα  και λέγαμε τα δικά μας, κάτι για τ’ αθλητικά, κάτι για τα γαμήσια μας και για ότι άλλο μπορεί να γίνει κουβέντα σε μια αντροπαρέα.

Ο τύπος παραδίπλα έπινε τον καφέ μόνος. Δεν διάβαζε εφημερίδα, όπως κάνουν συνήθως οι τύποι που πίνουν μόνοι τον καφέ τους, παρά έβλεπε τριγύρω. Έκοβε κίνηση μέσα κι έξω από το μαγαζί τόσο έντονα, που ήμουν σίγουρος, πως θα έπρεπε να πονούν τα μάτια του.

Αργά ή γρήγορα θα έπεφταν και πάνω μου, δεν είχα παρά να περιμένω. Αν και δεν το είχα δείξει, ήταν από τους άντρες που μου αρέσουν… Κοντά 45άρης, αρκετά γεμάτος, χωρίς να είναι χοντρός, είχε αρχίσει να κάνει φαλάκρα στους κροτάφους, ενώ στο πλάι είχε γκριζάρει έντονα.

Ήταν ντυμένος με κοστούμι κι από το V (βε) του πουκαμίσου του ξεχείλιζαν οι τρίχες, μεγάλες και ίσιες. Αυτόν τον άντρα ήθελα να τον γαμήσω επιτόπου και ήδη ένιωθα καυλωμένος. Είχα ξεφύγει από την κουβέντα των γύρω και τον φαντασιωνόμουν πάνω σ’ ένα κρεβάτι γυμνό, να με περιμένει.

Είχα φροντίσει να γυρίσω το κάθισμά μου, έτσι ώστε να μπορώ να τον παίρνω μάτι, χωρίς να με παίρνουν χαμπάρι οι φίλοι κι όταν επιτέλους έπεσε πάνω μου η ματιά του, φρόντισα να την κλειδώσω εκεί. Έκλεισα το μάτι και περίμενα για την απάντηση. Εκείνος, όχι αμέσως, αλλά έπειτα από λίγο και διακριτικά έστριψε το κάθισμά του, ώστε να με βλέπει καλύτερα και κοιτώντας αλλού, δήθεν αδιάφορα, πέρασε το χέρι του πάνω από τον πούτσο του. Το επανέλαβε αρκετές φορές, χουφτώνοντας κάθε τόσο τ’ αρχίδια του.

Δεν πήγαινε άλλο, ένιωθα τον πούτσο μου να φουσκώνει και το κάτω κεφάλι να παίρνει την κυριαρχία από το πάνω. Έτοιμος για την επόμενη κίνηση. Έκανα ένα νεύμα, γέρνοντας το κεφάλι προς τη μεριά της τουαλέτας κι εκείνος έγνεψε κουνώντας το κεφάλι προς τα κάτω.

-    «Συγνώμη παιδιά, αλλά θα σας αφήσω για λίγο. Μ’ έπιασε το χοντρό μου και πάω τουαλέτα».

Τι άλλο να ‘λεγα; Δεν ήμουν μόνος κι έπρεπε να κερδίσω χρόνο. Δεν τόλμησα να κοιτάξω πίσω μου, καθώς προχωρούσα προς την τουαλέτα. Φοβήθηκα, πως θα καρφωνόμουν.
Μπήκα στον προθάλαμο και έπλυνα τα χέρια μου, καθώς είχα το νου μου να ακούσω, μήπως κι είναι κάποιος άλλος μέσα. Άνοιξα τις πόρτες, ευτυχώς κανείς.

Έπρεπε να περιμένω λίγο ακόμη και να φαίνεται πως έχω κάποιον φυσιολογικό λόγο να βρίσκομαι στην τουαλέτα. Ξαναέπλυνα τα χέρια μου. Πριν να τελειώσω, άνοιξε η πόρτα και από τον καθρέφτη είδα να ξεπροβάλει πρώτα το κεφάλι του και να “κόβει” τον χώρο, πριν να μπει μέσα.

-    «Καλησπέρα!», είπα.

-    «Είναι κανείς μέσα;», ρώτησε χαμηλόφωνα;.

-    «Κανείς!», απάντησα.

Με πλησίασε κι έπιασε με τα δυο του χέρια, τα δυο δικά μου και τα ένωσε σαν σε προσευχή. Έφαγε τα δάχτυλα μου, τα ρούφηξε και τα στέγνωσε.

-    «Πάμε μέσα. Πρέπει να βιαστούμε!», του είπα.

Χωρίς άλλες κουβέντες, χωθήκαμε σε μία από τις δύο τουαλέτες και κλειδώσαμε. Κλειδώσαμε και τα στόματά μας, φοβούμενοι μήπως έρθει κανείς και μας ακούσει. Αυτός κατέβασε το καπάκι της λεκάνης και κάθισε. Του άνοιξα άλλο ένα κουμπί στο πουκάμισο κι έχωσα το χέρι μου να χαϊδέψω το δασύτριχο στήθος τους. Ήταν γεμάτο και μου άρεσε που γέμιζε την χούφτα μου.

Μ’ έπιασε από τα κωλομέρια και μ’ έφερε με δύναμη πάνω στο πρόσωπό του. Πέρασε τη γλώσσα του πάνω από το πανταλόνι μου και αμέσως μετά με τα δόντια του, αγκάλιασε τον πούτσο μου. Τραβήχτηκα, δεν ήθελα βγαίνοντας από την τουαλέτα να φαίνομαι κατουρημένος.

Το κατάλαβε και προχώρησε παραπέρα. Άνοιξε τη ζώνη μου και χάιδεψε τον πούτσο μου, πάνω από το σλιπ. Βιαζόμουν να προχωρήσει πιο γρήγορα. Τον πιάνω από τα μαλλιά και τραβάω το πρόσωπό του μακριά μου και με το άλλο χέρι πετάω τον καυλωμένο πούτσο μου έξω. Είχε γίνει πέτρα και ολόκληρο το κεφάλι είχε βγει από την κρυψώνα του.

Γέρνω τον πούτσο μου προς τα κάτω και να έρθει σε οριζόντια θέση και από τα μαλλιά σπρώχνω το κεφάλι του εμπρός και του τον καρφώνω κατευθείαν στο στόμα. Όλος μέσα! Τον βγάζω αμέσως, σκύβω και του ψιθυρίζω:

-    «Κάνε παιχνίδι τώρα!»

Κούνησε το κεφάλι του πάνω - κάτω και γούρλωσε τα μάτια του. Το ‘θελε ίσως περισσότερο κι από μένα. Έπιασε τον πούτσο μου με το αριστερό χέρι και μου τραβούσε μαλακία, ενώ το κεφαλάκι μου μπαινόβγαινε στο στόμα του. Το άλλο του χέρι με χάιδευε στα κωλομέρια και στα μπούτια. Έπειτα με χούφτωσε δυνατά με τα δυο του χέρια στον κώλο και σπρώχνοντας δυνατά, έκανε τον πούτσο μου να αγγίζει το λαρύγγι του.

Ήθελα να φωνάξω από την καύλα, αλλά δε μπορούσα να κάνω κιχ! Από την άλλη ο παφλασμός από τα χείλη που έγλειφαν τον πούτσο μου, σίγουρα θα ακουγόταν σ’ όποιον άλλον ερχόταν στην τουαλέτα.

Λίγο πριν να τελειώσω, έβγαλε τον πούτσο μου από το στόμα του και δοκίμασε να σηκωθεί από την λεκάνη και καθώς ανέβαινε μου έγλειφε την κοιλιά και πήγαινε προς το στήθος, τον κράτησα από τους ώμους και τον κατέβασα κάτω.

-    «Θέλω να σε χύσω…», του ψιθύρισα πάλι.

-    «Που;»

-    «Άνοιξε το πουκάμισό σου…»

Έπαιξα δυνατά με τον πούτσο μου και λίγα λεπτά αργότερα, τα πρώτα χύσια μου τινάχτηκαν στο στέρνο του. «Δες τα να πετάγονται πούστη!», σκέφτηκα, αλλά δεν τόλμησα να το φωνάξω.  Σα να άκουσε την σκέψη μου, έσκυψε να τα δει και είπε χαμηλόφωνα:

-    «Έτσι καύλα μου, δώστα όλα!»

-    «Παρ’ τα πάλι!!!», αυτή τη φορά μίλησα κι εγώ, στέλνοντας σε πρόσωπο και στήθος όλες μου τις καύλες.

Όταν τελείωσα και πλέον έσταζαν σταγόνες, έφερα τον πούτσο μου κοντά στο στόμα του. Δεν έχασε ευκαιρία και τον ρούφηξε πάλι μέσα. Μου έκανε ένα τέλειο καθάρισμα και τον έβγαλε από το στόμα του, σχεδόν στεγνό. Του ζήτησα, να μην καθαρίσει τα χύσια μου από πάνω του και να φύγει αμέσως από το καφέ, χωρίς να περάσει από τραπέζι του. Συμφώνησε.

Έβαλα τον πούτσο μου στην θέση του και κοντοστάθηκα για ν’ ακούσω κάποιον θόρυβο. Τίποτα εκείνη τη στιγμή, ίσως κάποιος να μας άκουσε νωρίτερα, αλλά εγώ ήμουν αλλού και δεν το κατάλαβα.

Βγήκα στον προθάλαμο κι έπλυνα και πάλι τα χέρια μου. Επέστρεψα στην παρέα και δεν κοίταξα πίσω. Δεν είχα αργήσει πάνω από τέταρτο κι απ’ όσο κατάλαβα, οι φίλοι μου δεν υποψιάστηκαν κάτι. Μόνο ένας ρώτησε:

-    «Τι έχεις και είσαι αναψοκοκκινισμένος;»

-    «Από το σφίξιμο θα είναι…», είπα.

(Copyright protected OW ref: 9660)