Η πρώτη μου φορά με άντρα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας συνέχισε να γαμιέται με το φοιτητή όλο το καλοκαίρι μέχρι που άρχισαν οι εξετάσεις. Την ημέρα των εξετάσεων είχε γενέθλια κι έτσι ο φοιτητής σκέφτεται να του κάνει ένα… διαφορετικό δώρο. Πηγαίνοντας ο φίλος μας στο σπίτι του φοιτητή για να πάρει το δώρο του, διαπιστώνει ότι δεν ήταν μόνος αλλά με άλλους τρεις συμφοιτητές του. Ακολουθεί ένα απίστευτο όργιο με πολύ ξέσκισμα και αυτό το δώρο γενεθλίων θα μείνει αξέχαστο στο φίλο μας…

Η ιστορία:

Με το φοιτητή, μετά από το αξέχαστο για μένα εκείνο πρωινό, συνεχίσαμε κανονικά μέχρι και το καλοκαίρι που ήταν οι εξετάσεις. Με γαμούσε με κάθε ευκαιρία, αλλά η καλύτερη μου ήταν τα Σάββατα που έλειπαν οι γονείς μου όλη την ημέρα, οπότε πήγαινα στο διαμέρισμα του η ερχόταν αυτός στο δικό μου και με πέθαινε κυριολεκτικά στο γαμήσι. Μερικές δε φορές, τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα.

Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι μου άρεσε τόσο πολύ που ανυπομονούσα να βρεθώ μαζί του και να γαμηθώ. Στην αρχή με πονούσε πολύ ο κώλος μου, αλλά σιγά - σιγά συνήθισα και το απολάμβανα. Την προηγούμενη της ημέρας που έδινα εξετάσεις για τα μαθηματικά και ενώ μου έκανε το συνηθισμένο μάθημα, πρόσεξε πως ήμουν κακόκεφος και με ρώτησε τον λόγο.

-    «Αύριο που δίνω εξετάσεις έχω τα γενέθλια μου…», του λέω.

Τότε αυτός μου λέει:

-    «Γράψε εσύ καλά και να δεις τι δώρο θα σου κάνω…»

Την επόμενη μέρα, για καλή μου τύχη, έγραψα σχεδόν τέλεια και έτρεξα αμέσως να του πω τα καλά νέα. Αυτός τότε μου λέει:

-    «Μπράβο πουτανίτσα μου!», έτσι με αποκαλούσε όταν ήμασταν μόνοι. «Το Σάββατο κατά τις δέκα το πρωί θα έρθεις στο σπίτι μου για το δώρο σου…»

Οι μέρες μέχρι το Σάββατο πέρασαν βασανιστικά αργά και ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα δέκα. Φόρεσα ένα τζιν σορτσάκι χωρίς εσώρουχο από μέσα και ένα φανελάκι με ραντάκια και σε δύο λεπτά του χτυπούσα το κουδούνι. Μου άνοιξε και είδα ότι δεν ήταν μόνος του αλλά με τρεις άλλους μαζί, συμφοιτητές του, όπως μου εξήγησε. Με σύστησε σε κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά και τους χαιρέτισα δίνοντας το χέρι μου, φτάνοντας στον τελευταίο, ένα χοντρό με γυαλιά. Αυτός μόλις του έδωσα το χέρι με άρπαξε και με κάθισε στα πόδια του.

-    «Τι όμορφο αγοράκι είσαι εσύ!», μου λέει και κολλάει τα χείλη του στο στόμα μου χώνοντας τη γλώσσα του μέσα.

Προσπάθησα να τραβηχτώ γιατί βρόμαγε η ανάσα του και μύριζε ιδρωτίλα, αλλά αυτός κρατώντας με γερά μου κατεβάζει με μια απότομη κίνηση το σορτσάκι και το ένα του χέρι μου βουτάει τον πεσμένο μου πούτσο από το κεφάλι και άρχισε να μου τον τσιμπάει με τα δυο του δάκτυλα χωρίς να σταματήσει το γλωσσόφιλο.

Γρήγορα ο πούτσος σηκώθηκε και αυτός τότε άρχισε να μου τον παίζει, στην αρχή σιγά και μετά όλο και πιο γρήγορα, μέχρι που άρχισα να χύνω ποτάμια πάνω στη κοιλιά μου. Αυτός τότε γδύνεται γρήγορα και με μερικά από τα χύσια μου, μου αλείφει την σούφρα και τα υπόλοιπα τα βάζει πάνω στο σηκωμένο του πούτσο που πρέπει να ήταν τουλάχιστον 20 πόντους.

Με σηκώνει στα δυνατά του χέρια και όπως ήταν καθισμένος στην πολυθρόνα, με κατεβάζει σιγά - σιγά στο ορθωμένο του ψωλί και μόλις ακουμπάει αυτό στην τρύπα μου, με μια απότομη κίνηση με κατεβάζει κάτω και μου τον καρφώνει μέχρι την ρίζα. Μου ήρθε να ουρλιάξω από τον πόνο αλλά αυτός τότε άρχισε, χωρίς να κουνιέται καθόλου, να μου δαγκώνει ελαφρά και να μου ρουφάει τις ρώγες έχοντας μου σηκώσει το φανελάκι.

Αισθάνθηκα τότε μία περίεργη ζέστη στην κοιλιά μου και ασυναίσθητα άρχισα να ανεβοκατεβαίνω πάνω στο καυλί του. Ο σηκωμένος μου πούτσος τριβόταν πάνω στη χοντρή κοιλιά του στέλνοντας μου δονήσεις καύλας. Ξαφνικά τον ένιωσα να με σηκώνει βγάζοντας το ψωλί του έξω από τον κώλο μου μέχρι το κεφάλι και πριν προλάβω να πω γιατί, με κατεβάζει με όλη του τη δύναμη κάτω και καρφώνοντας τον στο βάθος του κώλου μου ένιωσα το σπέρμα του να χύνεται καυτό μέσα μου.

Κατάλαβα ότι θα έχυνα κι εγώ αλλά πριν προλάβω να πω οτιδήποτε και ενώ είχα την μισοπεσμένη πούτσα του χοντρού ακόμη μέσα μου, ένιωσα κάτι να πιέζει την άκρη του κώλου μου προσπαθώντας να μπει μέσα… Ήταν ο φοιτητής που έσπρωχνε κι αυτός το καυλί του μέσα στην ήδη παλουκωμένη τρύπα μου.

-    «Όχι!», του φώναξα. «Θα με ξεσκίσεις. Δεν μπορώ και τους δυο σας μαζί…»

Αυτός όμως συνεχίζει ακάθεκτος και μου λέει:

-    «Ήσυχα πουτανίτσα και θα τα καταφέρεις…»

Και με ένα δυνατό σπρώξιμο μου τον χώνει μέσα και αρχίζει να με γαμάει με αργές κινήσεις. Ο χοντρός σιγά σιγά έχοντας κι αυτός ξανακαυλώσει άρχισε να κουνιέται όσο του το επέτρεπε ο άλλος πούτσος. Έχοντας τις δύο ψωλές μέσα μου και μην πονώντας πλέον, άρχισα να το απολαμβάνω και γρήγορα έχυσα πάνω στην κοιλιά του χοντρού. Τότε ο φοιτητής βγάζει έξω το ψωλί του, μου ταΐζει τα χύσια μου από την κοιλιά του χοντρού και γυρίζοντας στους άλλους δύο λέει:

-    «Μάγκες, τώρα η σειρά σας!»

Ο ένας από αυτούς έρχεται από πίσω μου και χώνει το καυλί του κι αυτός στην σούφρα μου και ο άλλος έρχεται και μου το βάζει στο στόμα γαμώντας με, με αργές κινήσεις. Έχοντας δυο καυλιά στον κώλο μου και ένα στο στόμα μου, νόμιζα ότι θα πέθαινα από την πολλή ηδονή. Έρχεται και ο φοιτητής και κάνοντας νόημα στο φίλο του που με στοματογαμούσε, του λέει:

-    «Κάνε λίγο χώρο και για μένα…»

Και άρχισαν και οι δύο εναλλάξ να μου τον βάζουν στο στόμα. Δεν θυμάμαι ποιος από όλους μας έχυσε πρώτος, αλλά γι’ αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι εγώ ξανάχυσα όπως και ο χοντρός και οι τρεις άλλοι έχυσαν μέσα στο στόμα μου και τους τα ήπια με ευχαρίστηση. Μετά με έβαλαν όλοι να τους καθαρίσω τον πούτσο από τα χύσια τους και μου ζήτησαν να τους φέρω νερό για να πιουν.

Με τρεμάμενα πόδια και με μισοσηκωμένο τον πούτσο μου ακόμα, τους έφερα σε ένα δίσκο τα νερά που μου ζήτησαν, όταν ο φοιτητής μου λέει να γονατίσω. Έρχεται μπροστά μου ο χοντρός και μου βάζει το πεσμένο του καυλί στο στόμα και κρατώντας μου σταθερά το κεφάλι, άρχισε να ρίχνει τα καυτά του κάτουρα μέσα στο λαρύγγι μου κι εγώ να τα καταπίνω προσπαθώντας να μη πνιγώ. Αυτό επαναλήφθηκε και με όλους τους άλλους και μετά καθίσαμε όλοι στο πάτωμα προσπαθώντας να ανακτήσουμε δυνάμεις.

Πρέπει να με είχε πάρει ο ύπνος όταν ένιωσα κάτι να μπαίνει στο στόμα μου, και ανοίγοντας τα μάτια μου βλέπω τον χοντρό να μου έχει χώσει το καυλί του, που άρχισα να το γλείφω με ευχαρίστηση. Μα και οι άλλοι δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια και με ξαναγάμησαν πάλι με κάθε δυνατό τρόπο, και ο χοντρός μου ξαναέπαιξε το πουλί μου κάνοντας με να χύσω πάλι. Όταν οι επισκέπτες του φοιτητή ντύθηκαν και έφυγαν, αυτός έχοντας με στην αγκαλιά του και φιλώντας με τρυφερά στα χείλια, με ρώτησε:

-    «Τι έγινε πουτανίτσα; Σου άρεσε το δώρο μου για τα γενέθλια σου;»

Η γεμάτη ικανοποίηση ματιά μου του έδωσε την απάντηση και χώνοντας τη γλώσσα μου στο στόμα του, κατέβασα το χέρι μου στον πούτσο του και αφού του τον έπαιξα για λίγο, μετά ανέβηκα επάνω του και βάζοντας τον μέσα στην ξεσκισμένη κωλάρα μου τον έβαλα να με γαμήσει άλλη μία φορά.

Μετά το καλοκαίρι ο φοιτητής έφυγε από το διαμέρισμα που έμενε και δεν είχαμε άλλη από τότε επαφή. Εγώ συνέχισα τη ζωή μου προσπαθώντας να τρώω πούτσους με κάθε ευκαιρία και προσπαθώντας να κρατήσω τη μανία μου αυτή κρυφή. Τώρα ετοιμάζομαι για φαντάρος και ανυπομονώ για την ημέρα που θα βρεθώ με τόσους άντρες και τόσες ψωλές μαζί.

Το σημαντικότερο δε από όλα, είναι ότι τίποτε επάνω μου δεν μαρτυρούσε την κρυφή μου αγάπη για πούτσο και για να ρίξω στάχτη στα μάτια των δικών μου, είχα δημιουργήσει και δεσμούς με κάτι σαβουρογκόμενες που με την πρώτη ευκαιρία χαλούσα. Τώρα σας αφήνω ευχόμενος να είστε όλοι ευτυχισμένοι όπως εγώ με τις όποιες επιλογές έχετε κάνει στη ζωή σας…

(Copyright protected OW ref: 9512)