Η πρώτη μου φορά με άντρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Υπόθεση: Ο φίλος μας δέχεται μια μέρα την επίσκεψη ενός φοιτητή που είχαν προσλάβει οι γονείς του να του κάνει ιδιαίτερα. Τον έπιασε όμως σε… ιδιαίτερες στιγμές και ήταν μόνο με μια πετσέτα. Σκέφτηκε ότι ήταν ευκαιρία να περάσουν καλά και η συνέχεια έχει πολύ γαμήσι για το φίλο μας που θα χάσει την παρθενιά του…

Η ιστορία:

Μικρός ήμουν ένα όμορφο αγόρι αλλά λίγο δειλό με τα κορίτσια. Μου άρεσε να την παίζω και μια φορά δοκίμασα και τα χύσια μου και μου άρεσε.

Επειδή ήμουν αδύνατος στα μαθηματικά, οι γονείς μου είχαν προσλάβει ένα φοιτητή που έμενε στον επάνω από μας όροφο, για ιδιαίτερα. Ήταν ένας εικοσάρης μελαχρινός με γεμάτη τη μούρη σπυράκια που με κοίταγε λίγο περίεργα όποτε είχαμε μάθημα.

Ένα πρωινό, μόλις έφυγαν οι γονείς μου για δουλειά, ήμουν απογευματινός στο σχολείο, νιώθοντας τρομερές καύλες άρχισα να παίζω το πουλί μου βάζοντας ταυτόχρονα κωλοδάχτυλο στην σούφρα μου. Δεν άργησα να χύσω πάνω στην κοιλιά μου και με το χέρι μου πασπάλισα τα χύσια μου και έβαλα και λίγα με το δάχτυλο μου μέσα στην κωλοτρυπίδα μου και ένιωσα την πούτσα μου να σηκώνεται πάλι…

Εκείνη τη στιγμή άκουσα το κουδούνι της πόρτας και τυλίγοντας μια πετσέτα γύρω μου, πήγα και την μισάνοιξα και είδα το φοιτητή που μου έκανε τα ιδιαίτερα. Αμέσως το μάτι του έπεσε στην πετσέτα που φορούσα και που φαινόταν ο μισοσηκωμένος πούτσος μου. Με μια γρήγορη κίνηση μπήκε μέσα και κλείνοντας την πόρτα πίσω του μου λέει:

-    «Θα περάσουμε καλά εμείς οι δύο…»

Και με μία γρήγορη κίνηση μου βγάζει την πετσέτα και πιάνοντας με από τα κωλομάγουλα, με σηκώνει στην αγκαλιά του και ρουφώντας μου την μία ρώγα με πάει στο δωμάτιο μου και με πετάει πάνω στο κρεβάτι. Πριν προφτάσω να διαμαρτυρηθώ, έχει μείνει ολόγυμνος και το μάτι μου πέφτει στη πούτσα του, που χωρίς να είναι μεγάλη, ήταν απίστευτα χοντρή.

Με μια γρήγορη κίνηση, με γυρίζει ανάποδα και πριν προλάβω να το καταλάβω, ένιωσα την γλώσσα του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου να μου κάνει ένα απίστευτο γλείψιμο. Άρχισα να καυλώνω, όταν ξαφνικά νιώθω το πουτσοκέφαλο του να πιέζει την κωλοτρυπίδα μου προσπαθώντας να μπει…

Το τσούξιμο ήταν αφόρητο.. και σε μια στιγμή με ένα σπρώξιμο, μου έχωσε όλη την ψωλάρα του μέσα και άρχισε να με γαμάει με γρήγορες κινήσεις. Προσπάθησα να φωνάξω, αλλά από τη μία η γλώσσα του που μου έγλειφε με γρήγορες κινήσεις το αφτί και από την άλλη το μαξιλάρι που με πίεζε στο στόμα, με εμπόδιζε.

Ένιωσα μια περίεργη ζεστασιά στην κοιλιά μου και τον πούτσο μου να με πονάει από την καύλα που ένιωθα, όταν με μια γρήγορη κίνηση και χωρίς να βγάλει το πούτσο του, με γυρίζει ανάσκελα και χώνοντας τη γλώσσα του στο στόμα μου, συνέχισε να με γαμάει με κινήσεις που γίνονταν πιο γρήγορες…

Η γλώσσα μου έπαιζε ξέφρενα με τη δική του όταν ξαφνικά με μια απότομη κίνηση, βγάζει τη πούτσα του από τον κώλο μου και μου τη χώνει στο στόμα. Ένιωσα το πουτσοκέφαλο του να ακουμπάει στο λαρύγγι μου και την ίδια στιγμή τα χύσια του να χύνονται καυτά.

Κατάπινα… κατάπινα… και σταματημό δεν είχαν. Ένιωσα να πνίγομαι και μου ξέφυγαν λίγα από την άκρη των χειλιών, αλλά αυτός με το χέρι του τα μάζεψε και μου τα έβαλε πάλι στο στόμα. Του έγλειψα το χέρι, όταν ένιωσα τον πούτσο μου να τινάζεται και να χύνει πάνω στην κοιλιά μου.

Τότε ο γαμιάς μου κοιτάζοντας με, με ικανοποίηση, μαζεύει με τη χούφτα του τα χύσια μου και μου τα χώνει στο στόμα. Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά δίνοντας μου μια μπουνιά στην κοιλιά, από τον πόνο άνοιξα το στόμα μου και τα κατάπια κι αυτά. Ξάπλωσε δίπλα μου στο κρεβάτι και άρχισε να με φιλάει στη βάση του λαιμού ενώ μου το χέρι του μου τσίμπαγε ελαφρά τις ρώγες.

Ένιωσα τον πούτσο μου να σηκώνεται πάλι και ρίχνοντας μια ματιά στο δικό του, τον είδα κι αυτόν σηκωμένο. Πιάνοντας μου το κεφάλι το κατεβάζει στο ορθωμένο του καυλί και μου χώνει το πουτσοκέφαλο στο στόμα. Αρχίζω να του το γλείφω όταν ξαφνικά τον νιώθω να μου πιάνει γερά το κεφάλι με τα δυο του χέρια και ταυτόχρονα αισθάνομαι το κάτουρο του να μου γεμίζει το στόμα και να χύνεται στο λαρύγγι μου…

Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά μου κρατούσε γερά το κεφάλι και σπρώχνοντας τον πούτσο του μέχρι το λαρύγγι μου, με ανάγκασε να πιω τα κάτουρα του μέχρι την τελευταία σταγόνα. Αισθάνθηκα το καυλί μου να σηκώνεται πάλι κι αυτός κοιτάζοντας με ένα μισοχαμόγελο, καταλαβαίνοντας ότι μου άρεσε, άρχισε με το ένα χέρι να μου τον παίζει και με το άλλο να μου βάζει κωλοδάχτυλο.

Έχυσα γρήγορα βγάζοντας μικρές κραυγές καύλας κι αυτός, μη ξεχνώντας τα παλιά, μου τάισε τα χύσια μου και τα ευχαριστήθηκα. Βλέποντας την σηκωμένη πούτσα του πήγα να τη βάλω στο στόμα μου αλλά αυτός ξαπλώνοντας με ανάσκελα και σηκώνοντας μου τα πόδια μου την έχωσε με δύναμη ξανά στον κώλο και με ξαναγάμησε, αυτή όμως τη φορά τρυφερά, δίνοντας μου φιλάκια στο λαιμό.

Άργησε λες και το έκανε επίτηδες και με βασάνιζε για να χύσει κι αυτή πάλι τη φορά έχυσε μες στο στόμα μου και κατάπια με ευχαρίστηση τα υγρά του. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά και ευτυχώς που είχα το νου μου για το σχολείο και μην τυχόν και επέστρεφαν οι γονείς μου και μας έπιαναν και μπόρεσα να σηκωθώ και να τον ξυπνήσω κι αυτόν.

Πήγαμε αγκαλιά στο μπάνιο και μέσα στην μπανιέρα μου έχωσε ξανά το καυλί του στο στόμα μου και με ξανακατούρησε, κι αυτή τη φορά του τα ήπια με ευχαρίστηση. Μετά αφού πλυθήκαμε, ντύθηκε και έφυγε λέγοντας μου πως είμαι η πουτανίτσα του και πως αυτό το σημερινό θα το κάναμε τακτικά.

Πράγματι αυτό γινόταν με κάθε ευκαιρία μέσα στους επόμενους μήνες και μάλιστα κάποια φορά έφερε και τρεις φίλους του και με πήραν και οι τέσσερις μαζί, μα αυτό είναι μια άλλη ιστορία για κάποια άλλη φορά…

(Copyright protected OW ref: 9347)