Πολλά χρόνια φίλοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο κολλητοί ηλικιωμένοι φίλοι από το Πανεπιστήμιο, συναντιούνται μια βραδιά στην ίδια πόλη που έχουν πάει για δουλειές. Επειδή δεν υπάρχουν δωμάτια στα ξενοδοχεία της πόλης, οι φίλοι αναγκαστικά μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Το βράδυ, βλέποντας μια ταινία πορνό, φτιάχνονται και οι δύο και η συνέχεια έχει καινούργιες ερωτικές ανακαλύψεις και για τους δύο…
Η ιστορία:

Με τον Μάκη είμαστε φίλοι από τον καιρό του Πανεπιστήμιου και συνεχίσαμε και μετά με τις γυναίκες μας. Παιδιά δεν κάναμε, αλλά κρατούσαμε επαφή αρκετά στενή, αν κι αυτός ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις κι εγώ με την καριέρα σε μεγάλο οργανισμό.

Αν και φίλοι, δεν λέγαμε πολλά για τις ερωτικές περιπέτειες μας. Μάλλον τίποτε δεν λέγαμε. Δεν του είχα ποτέ μιλήσει για τα ξενογαμήσια μου, ούτε κι αυτός τίποτε πιο προσωπικό μου έλεγε.

Τώρα κι οι δύο στα 55 μας και βάλε, κρατιόμαστε καλά και σωματικά και οικονομικά. Βλεπόμαστε οικογενειακά και μόνο. Πριν από κανένα μήνα, έτυχε να βρεθούμε κι οι δύο μαζί σε μια μικρή πόλη της Θράκης. Αυτός για κάποιες δουλειές του κι εγώ για έρευνα της υπηρεσίας μου.

Εγώ είχα κρατήσει δωμάτιο, αυτός την τελευταία στιγμή πήρε την απόφαση να έρθει κι έτσι τα δυο - τρία ξενοδοχεία της πόλης τα βρήκε κλεισμένα, μιας και κάποιο φεστιβάλ διοργανωνόταν εκείνες τις μέρες. Του πρότεινα να κοιμηθεί στο δικό μου δωμάτιο. Το κρεβάτι ήταν διπλό. Έτσι κι έγινε.

Όταν τελείωσε αυτός τις συναντήσεις του, κανόνισε να βρεθούμε σε ταβερνάκι της περιοχής οι δυο μας. Εκεί ήταν μαζεμένοι και κάποιοι από το φεστιβάλ. Εμείς αρχίσαμε να σχολιάζουμε τις όμορφες γυναίκες στην αρχή και σε λίγο κάτι μισόλογα είπαμε και για τους όμορφους νεαρούς των θιάσων. Ήπιαμε κάμποσο και έτσι το κεφάλι μας ήταν βαρύ όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο.

Μπήκα πρώτος στο μπάνιο και φόρεσα το μπουρνούζι. Μετά ο Μάκης μπανιαρίστηκε κι αυτός και έβαλε το δεύτερο μπουρνούζι. Καθίσαμε πάνω στο κρεβάτι, βάλαμε δυο ποτά και ανοίξαμε την τηλεόραση. Πέσαμε σε μια ταινία πορνό κι αρχίσαμε να τη σχολιάζουμε.

Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο. Του το είπα κι αυτός μου απάντησε πως το ίδιο είχε γίνει κι ο δικός του. Μπόρεσα να τον ξεχωρίσω από το άνοιγμα του μπουρνουζιού. Όμορφος μου φάνηκε, γύρω στα 18 εκ. και αρκετά χοντρός.

-    «Καλό τον έχεις!», του έκανα κομπλιμέντα.

-    «Γιατί εσύ τον έχεις μικρότερο;», με ρώτησε.

-    «Ναι, αλλά πιο χοντρό!», του απάντησα.

Με άνεση που με ξάφνιασε, τράβηξα το μπουρνούζι και άφησα να φανεί το καυλί μου -16 πόντους, αλλά πολύ χοντρό και ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο. Ο Μάκης κοίταξε τον πούτσο μου.

-    «Πολύ χοντρό τον έχεις, ρε συ!», μου είπε. «Πώς καταφέρνεις και τον χώνεις δίχως τα μουνιά να σου παραπονιούνται;»

-    «Τα γλείφω πρώτα και μετά... Είμαι άσσος στο γλείψιμο!»

Να μη τα πολυλογώ βρεθήκαμε ξαφνικά ο ένας πρώτα να κρατά στο χέρι του τον πούτσο του άλλου και μετά να κάνουμε 69. Είχαμε κι οι δύο ανάψει. Σταματήσαμε και άρχισα να εξερευνώ το κορμί του. Το ίδιο θα μου έκανε κι αυτός σε λίγο.

Δυο αντρικά κορμιά ώριμα βρίσκανε ικανοποίηση καθώς το ένα χαιρότανε το άλλο. Τριχωτοί κι οι δυο, εγώ περισσότερο. Ο Μάκης είχε πιο μεγάλες ρώγες από τις δικές μου, αλλά τον έσκιζα στα αρχίδια. Πολύ μεγάλα τα δικά μου, τα δικά του προς το φυσιολογικό.

Τα χάδια και τα φιλιά, τα αξύριστα μάγουλα μας, τα χέρια μας που χαιρόντουσαν τριχωτές επιδερμίδες - όλα μας είχαν ανάψει. Ξαναγυρίσαμε στο 69, και μέσα στο στόμα ο ένας του άλλο χύσαμε. Έτσι, σε αυτή τη στάση, μας πήρε ο ύπνος. Ξυπνήσαμε το πρωί και κοιταχτήκαμε…

-    «Τι κάναμε μωρέ χτες;», είπε ο Μάκης.

Δεν του απάντησα. Έπιασα τον πούτσο του. Τον χάιδεψα, τον φίλησα. Το χέρι μου το άλλο χάρηκε το κωλαράκι του. Ο Μάκης προς στιγμή μόνο δίστασε, μετά ανταπόδωσε τα ίδια χάδια. Έβαλα ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα του. Το ίδιο μου έκανε κι εκείνος.

Οι πούτσες μας τριβόντουσαν η μία πάνω στην άλλη. Αργά και ηδονικά ξεκίνησα να χύνω πάνω στα αρχίδια του. Μετά αυτός με έριξε στο στρώμα, μπρούμυτα. Δεν μου ζήτησε να μπει μέσα μου, ανάμεσα μόνο στα μπούτια μου τον έχωσε και σε λίγο έχυνε κι αυτός.

Μετά έπρεπε ο καθένας να πάει στα ραντεβού του. Ξεκινήσαμε, ο καθένας με άλλο τρόπο για το ταξίδι της επιστροφής.

Από τότε έχουμε ειδωθεί δυο - τρεις φορές. Δεν έχουμε πει τίποτε. Αλλά προ ολίγου του έστειλα ένα μήνυμα στο κινητό.

«Μου χρωστάς κάτι…», έγραψα.

Θέλω να χύσω κι εγώ πάνω στα μπούτια του. Μου απάντησε αμέσως:

«Δεν μου αρέσει να έχω χρέη…»

Εγώ όμως θα σχεδιάσω τη νέα μας συνάντηση...

(Copyright protected OW ref: 9265)