Η τρύπα του φαντάρου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας είναι φαντάρος και σε μια άδεια του παίρνει το τρένο για τη Θεσσαλονίκη. Μέσα γνωρίζει άλλο ένα φανταράκι και στην πορεία της διαδρομής, μένουν μόνοι. Η συνέχεια αποδεικνύεται πολύ ερωτικοί για τα δύο φανταράκια που δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό της… τρύπας του φαντάρου…

Η ιστορία:

Είμαι φανταράκι στον Έβρο και σε μια άδεια μου, παίρνω το τρένο για Θεσσαλονίκη. Είναι βράδυ (μεσάνυχτα) και στην καμπίνα εκτός από εμένα, κάθονται ένα ακόμα φανταράκι (άγνωστο σε μένα) και μια κυριούλα.

Σε κάποια φάση η κυριούλα φεύγει και μένουμε μόνοι μας. Η ώρα έχει πάει τέσσερις και η ζέστη είναι αφόρητη (Αύγουστος μήνας). Το μωρό απέναντι φοράει ένα παντελονάκι άσπρο από το οποίο φαίνεται η βραδινή του ανησυχία (το γνωστό πακέτο). Είχαμε πιάσει την κουβέντα νωρίτερα και γι’ αυτό υπήρχε μια σχετική οικειότητα μεταξύ μας. Ήταν ψηλός, γεροδεμένος και απ’ το κολλητό του μπλουζάκι φαινόταν οι κοιλιακοί του που ήταν σε τέλεια φόρμα…

Σε κάποια στιγμή με ρωτάει αν θα με ενοχλήσει αν αλλάξει ρούχα μιας και έχει καταϊδρώσει με το παντελόνι. Δεν φέρνω αντίρρηση (χαζός είμαι;) και αρχίζει να κατεβάζει το παντελονάκι του… Ένα υπέροχο καυλί διακρίνεται από το μισό υγρό του σλιπάκι (δε νομίζω ότι ήταν υγρό μόνο από τον ιδρώτα… υπήρχαν δείγματα λευκών λεκέδων στο επίμαχο). Εγώ φορούσα φόρμα και ήδη είχα αρχίσει να φουντώνω κι αυτό φαινόταν. Μου είχε γίνει πύραυλος, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο…

Έσκυψε να σηκώσει το παντελόνι του και από το υγρό του σλιπάκι διέκρινα το κωλάκι του. Τουρλωτό, όχι πολύ αδύνατο και γενικά λαχταριστό. Ένιωθα υγρά να μουσκεύουν το σλιπάκι μου. Χωρίς πολλά - πολλά, και χωρίς να σκεφτώ τυχόν συνέπειες, του χαϊδεύω το κωλαράκι έξω απ’ το σλιπάκι και συγχρόνως τρίβω τον πούτσο μου μέσα απ’ το εσώρουχο. Τον βλέπω να ανάβει ακόμα περισσότερο…

Φοράει βιαστικά μια βερμούδα για να μην είναι μόνο με το εσώρουχο και με βιαστικές ματιές κοιτάει έξω απ’ το παραθυράκι για τυχόν περαστικούς. Κλείνει την κουρτίνα, κλειδώνει την πόρτα, και κάθεται πάνω στα πόδια μου. Χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα, μου χαϊδεύει τον πούτσο και μετά βάζει το χέρι του μέσα στο σλιπάκι.

Κόντεψα να χύσω πάνω στο χέρι του απ’ την καύλα. Συγχρόνως βάζω το χέρι μου μέσα απ’ τη βερμούδα και του χαϊδεύω το καυλί. Είχε ήδη λερώσει τα χέρια μου με τα χύσια του, βγάζοντας μικρά βογγητά. Παίρνει το καυλί μου και το βάζει στο στόμα του… Το γλείφει αργά και βασανιστικά, με τη γλωσσίτσα του να κάνει κυκλικές κινήσεις γύρω απ’ το κεφαλάκι μου. Το παίρνει βίαια όλο μέσα στο στόμα του.

Του κατεβάζω το σλιπάκι και του βάζω το δαχτυλάκι μου μέσα στη τρυπούλα του. Δεν άντεχα άλλο… Θα τελείωνα πριν του τον χώσω… Τον πετάω κάτω και τον γυρίζω μπρούμυτα. Πέφτω πάνω του και χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία, χωρίς να σαλιώσω την περιοχή, βυθίζομαι μέσα του…

Η καύλα απερίγραπτη! Είναι σχετικά ανοιχτός από πίσω και δεν δυσκολευόμαστε πολύ. Οι αναστεναγμοί του ενώνονται με τους δικούς μου. Τον γαμάω πότε σιγά και πότε άγρια, χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Αφήνει το παιχνίδι στα χέρια μου. Το καυλί του έχει φουσκώσει ξανά. Πλησιάζω στη τελική εκτόξευση και τραβιέμαι. Τον βάζω να κάτσει στα πόδια μου και του τον βάζω στο στόμα. Καταλαβαίνει ότι θα τελειώσω και μου λέει ψιθυριστά:

-    «Τα θέλω όλα!»

Το στοματάκι του είναι μια όαση! Μου το παίρνει με τόση μαεστρία που το κακό δεν αργεί να γίνει. Συγχρόνως του παίζω το παλούκι του που έχει γίνει τεράστιο στη πορεία… Συγχρονιζόμαστε και χύνουμε ταυτοχρόνως. Αισθάνομαι τέσσερις εκτοξεύσεις στο στόμα του και τα καταπίνει όλα. Μου γλείφει και τα τελευταία χύσια και συνεχίζει γλείφοντας και ρουφώντας τα αρχίδια μου.

Τα χύσια του έχουν γεμίσει το χέρι μου. Τα πασαλείβει στο καυλί μου και τα γλείφει κι αυτά. Συνεχίζω να δαχτυλώνω την τρυπούλα του και βλέπω ότι του σηκώθηκε ξανά. Σ’ αυτή τη θέα μου σηκώνεται κι εμένα. Του λέω:

-    «Είσαι για ένα δεύτερο γύρο;»

-    «Θέλω να με σκίσεις άγρια!», μου λέει.

Κάθομαι και τον βάζω να κάτσει πάνω στο όρθιο καυλί μου. Μπαινοβγαίνω άγρια μέσα του σε σημείο να πονάει χωρίς όμως να διαμαρτύρεται. Η δεύτερη εκτόξευση δεν αργεί και πολύ… Χύνω μέσα στο κωλί του και δεν τον αφήνω να σηκωθεί από πάνω μου… Ανταλλάσσουμε γλωσσόφιλα και καθαριζόμαστε. Ξημερώνει. Κοιμόμαστε αγκαλιά και ξυπνάμε το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

-    «Ήρθε η ώρα να σ’ αποχαιρετήσω…», του λέω.

-    «Κι εγώ Σαλονικιός είμαι!», μου λέει μες στη χαρά!

Στο σταθμό δεν μας περίμενε κανείς. Τον πήγα στο διαμέρισμα μου και εκεί ακολούθησε ακόμα ένα γλέντι! Από τότε τα λέμε συχνά και κανονίζουμε πολλά πάρτι μεταξύ μας.

(Copyright protected OW ref: 9206)