Το ξέσκισμα του οικοδόμου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μετά από το πρώτο του ξέσκισμα ο φίλος μας άρχισε να έχει τρελές διαθέσεις. Του άρεσε τόσο που ήθελε συνέχεια να έχει ένα καυλί μέσα του. Το πρωί λοιπόν, παίρνοντας το μπάνιο του, παρατηρεί στην απέναντι οικοδομή έναν πολύ γοητευτικό οικοδόμο και αποφασίζει να τον… αποπλανήσει…
Η ιστορία:

Μετά από ένα "ρωμαϊκό" όργιο ξεσκίσματος (σας είχα γράψει σχετικά γι’ αυτό και την πρώτη του φορά πιο παλιά και συνεχίζω λίγο καθυστερημένα), την επομένη μέρα, δεν πήγα στην δουλειά μένοντας στο σπίτι. Η γυναίκα μου έτσι κι αλλιώς θα έλειπε ακόμα μια εβδομάδα και ίσως και παραπάνω.

Το ξέσκισμα της τρύπας μου με είχε κάνει να θέλω κι άλλο καυλί. Βέβαια από ότι μου είχε πει ο φίλος μου ο Νίκος, δεν θα ήταν και πολύ εύκολο να βρω κάθε μέρα να με ξεσκίζουν, άλλωστε αυτός είχε πείρα από κάτι τέτοια μιας και ήταν χρόνια στο χώρο των gay.

Το πρωί που σηκώθηκα τον πήρα τηλέφωνο αλλά όπως μου είπε ήταν αδύνατον να κάνει κοπάνα από την δουλειά. Έτσι η τρύπα μου θα έμενε χωρίς καλαπόδι, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα.

Απογοητεύτηκα, αλλά το πήρα απόφαση. Πήγα στο μπάνιο, έκανα ένα ντους και μετά άνοιξα το παράθυρο του μπάνιου για να φύγουν οι υδρατμοί. Το σπίτι μου είναι σε μια περιοχή που ακόμα χτίζεται και υπάρχουν μπόλικα ακόμα οικόπεδα. Απέναντι όμως ακριβώς από το παράθυρο του μπάνιου, χτίζεται ένα σπίτι και η απόσταση από το δικό μου δεν είναι παρά μόλις 20, άντε το πολύ 25 μέτρα.

Έτσι όταν άνοιξα το μικρό παράθυρο, είδα έναν οικοδόμο να στήνει μια σιδερένια σκαλωσιά. Εκείνη την ώρα έσφιγγε κάτι βίδες και οι μυς του σώματος του πετάγονταν. Φορούσε ένα κοντό σορτς ενώ από πάνω ήταν ολόγυμνος. Πρέπει να ήταν γύρω στο 1.80 cm και ήταν πολύ γραμμωμένος, κοντό μαλλί και γύρω στα 35 με 40 ηλικιακά. Το σώμα του είχε ήδη μαυρίσει καθώς όλη μέρα ήταν εκτεθειμένο στις ακτίνες του ήλιου.

Μόλις τον είδα, αισθάνθηκα ότι η τρύπα μου ήταν ήδη ερεθισμένη. Σκεφτόμουν να με κρατάει με τα δυνατά του μπράτσα και να με καρφώνει με το καυλί του. Έμεινα να τον κοιτάω από το άνοιγμα του παραθύρου, ενώ συγχρόνως χάιδευα τα βυζιά μου. Σε λίγο τον είδα να σκαρφαλώνει στην σκαλωσιά και τώρα θα μπορούσε να με δει άνετα αν γυρνούσε το κεφάλι του προς το σπίτι μου.

Για μια στιγμή σκέφτηκα να κλείσω το παράθυρο, ύστερα όμως αποφάσισα να τον παίξω για πάρτι του, έτσι καθώς θα τον έβλεπα να δουλεύει και οι δυνατοί μυς του να τεντώνονται. Άρχισα να χαϊδεύομαι ενώ έπαιζα με το καυλί μου.

Ήθελα όμως να βουλώσω και την τρύπα μου με κάτι, έτσι που να νομίζω ότι με γαμούσε ο δυνατός οικοδόμος. Χωρίς να ντυθώ, βγήκα από το μπάνιο, πήγα μέσα και άρχισα να ψάχνω για κάποιο αντικείμενο ικανό να μετατραπεί σε καυλί. Τελικά βρήκα ένα μικρό μπουκάλι (από τα διαφημιστικά, άδειο) σαμπάνιας που είχε μικρό μεν λαιμό, αλλά που σιγά - σιγά φάρδαινε αρκετά. Έτσι αποφάσισα να πασαλείψω καλά - καλά την τρύπα μου με βαζελίνη και ύστερα να πάω στο μπάνιο και κοιτάζοντας τον άντρακλα να χώσω το μπουκάλι όσο το δυνατόν πιο βαθιά μέσα μου.

Μπήκα στο μπάνιο και ο άντρακλας βρισκόταν ακόμα πιο ψηλά. Από εκεί που ήταν, άνετα θα μπορούσε τώρα να δει ακόμα και το πάτωμα του μπάνιου. Έβαλα το δάχτυλο μου στην τρύπα μου, που τώρα ήταν πασαλειμμένη με την βαζελίνη και διαπίστωσα ότι ήταν ακόμα ανοιχτή (σαν σπηλιά), από χθες. Έσκυψα και αργά - αργά, άρχισα να σπρώχνω το μπουκάλι μέσα μου, όσο πιο βαθιά μπορούσα, ενώ όσο φάρδαινε, τόσο πιο πολύ αισθανόμουν την ξεσκισμένη μου τρύπα να ανοίγει.

Βέβαια η αίσθηση του μπουκαλιού μέσα μου δεν είχε καμιά σχέση με την αίσθηση ενός ζεστού, καυτού πούτσου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Όταν πλέον ένιωσα ικανοποίηση, γύρισα και κοιτάζοντας προς την μεριά του άντρακλα, άρχισα με το ένα χέρι να βγάζω και να βάζω μέσα μου το μπουκάλι, ενώ με το άλλο χέρι τραβούσα μαλακία και πότε - πότε χάιδευα το στήθος μου. Τώρα βρισκόμουν σε έκσταση και κλείνοντας τα μάτια σκεφτόμουν ότι με ξέσκιζε ο οικοδόμος.

Όταν πια ήμουν έτοιμος να χύσω, άνοιξα τα μάτια και παίζοντας σαν τρελός το καυλί μου κοίταζα τον άντρακλα. Διαπίστωσα όμως ότι τώρα δεν βρισκόταν στην σκαλωσιά. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα έχυνα χωρίς όμως να βλέπω πια εκείνον που για πάρτι του μαλακιζόμουν.

Όταν πια είχα πετάξει και την τελευταία σταγόνα (μερικά φλόκια τα πήρα και στο στόμα μου, έτσι για να έχω γεύση), έβγαλα το μπουκάλι αργά - αργά από μέσα μου και ετοιμάσθηκα να πλυθώ για άλλη μια φορά. Δεν είχα προλάβει να μπω στη μπανιέρα όταν άκουσα μια φωνή που ερχόταν από την μεριά του ανοιχτού παραθύρου να μου λέει ψιθυριστά:

-    «Ε, φίλε! Ψιτ, φίλε! Εδώ, εδώ κάτω από το παράθυρο».

-    «Ποιος, είναι;», ρώτησα.

-    «Εγώ από την απέναντι οικοδομή. Σε είδα τι έκανες προηγουμένως. Άνοιξε μου, να ξεχαρμανιάσουμε μαζί, αν γουστάρεις…»

Έβγαλα το κεφάλι μου από το παράθυρο. Ήταν εκείνος, ο άντρακλας που για πάρτι του ξέσκισα την τρύπα μου με το μπουκάλι.

-    «Η πόρτα της αυλής είναι ανοιχτή. Άνοιξε και μπες!», του είπα, ενώ μέσα μου ένιωθα αναστάτωση.

Άκουσα την πόρτα της αυλής να ανοίγει. Εγώ έμεινα γυμνός και πήγα να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού. Άνοιξα. Εκείνος μπήκε μέσα. Ήταν ιδρωμένος και μύριζε βαρβατίλα. Αυτό με άναψε ακόμα πιο πολύ. Παραμέρισα και τον άφησα να περάσει. Καθώς περνούσε έσκυψε και μου ρούφηξε τη ρώγα μου. Μπήκε και έκλεισα την πόρτα.

Χωρίς να πει τίποτα, ξεκούμπωσε γρήγορα το σορτσάκι που έπεσε στο πάτωμα από το βάρος των εργαλείων που είχε στις πίσω τσέπες. Από μέσα δεν φορούσε τίποτα. Το σημείο που κρέμονταν το γεμάτο φλέβες και χοντρό και μεγάλο καυλί του ήταν άσπρο σε αντίθεση από το υπόλοιπο μαυρισμένο σώμα του.

Ήταν ήδη καυλωμένος και το παλούκι του στεκόταν εκεί σαν ξίφος, έτοιμο να ξεσκίσει τα σπλάχνα μου. Γονάτισα επιτόπου μπροστά του και βάζοντας το χοντρό πουτσοκέφαλο μέσα στο στόμα μου, άρχισα να χώνω την άκρη της γλώσσας μου μέσα στην τρυπούλα από όπου ερχόταν τα χύσια. Επί πέντε λεπτά του βύζαινα το υπέροχο και γεμάτο δυνατές φλέβες καυλί του.

Ξαφνικά με άρπαξε από τους ώμους, με έβαλε να σταθώ όρθιος μπροστά του, ύστερα με μια απότομη κίνηση με σήκωσε στον αέρα σαν πούπουλο, ενώ εγώ άνοιγα τα πόδια μου βάζοντας τα γύρω από την δυνατή μέση του, ενώ παράλληλα έδενα τα χέρια μου γύρω από τον δυνατό του σβέρκο.

Εκείνος, χωρίς να χάσει καθόλου καιρό, έπιασε με το ένα χέρι το καυλί του και το οδήγησε στον στόχο που δεν ήταν άλλος από την ξεσκισμένη τρύπα μου, ενώ με το άλλο δυνατό μπράτσο του μου κρατούσε το ένα κωλομέρι για να μην πέσω από πάνω του, αν και δεν χρειαζόταν έτσι όπως ήμουν γαντζωμένος με τα πόδια μου γύρω από την μέση του και τα χέρια μου δεμένα γύρω από τον λαιμό του.

Ξαφνικά ένιωσα ανακούφιση καθώς το δυνατό καυλί του βυθίζονταν βαθιά μέσα μου, ενώ τον άκουσα να μου λέει στο αυτί μου:

-    «Πουτανάκι! Κρατήσου γερά. θέλω να σε ξεσκίσω στα όρθια!»

Ενώ μου έλεγε αυτό, ένιωσα τα δόντια του πάνω στο λαιμό μου να με δαγκώνουν δυνατά. Τώρα είχε περάσει και τα δύο χέρια του κάτω από τα κωλομέρια μου και μια με σήκωνε και μια κάθιζε πάνω στο χοντρό καυλί του. Απίθανη στάση, και μάλιστα μας έβλεπα στον μεγάλο καθρέπτη το πως με ξεκώλιαζε, όσο δε περνούσε η ώρα, γινόταν όλο και πιο βίαιος, ενώ εγώ του έγλειφα το δυνατό του στήθος, εκείνος κάθε τόσο με δάγκωνε δυνατά στα βυζιά και στον λαιμό.

Έβλεπα τα πόδια μου γύρω από την μέση του να τραντάζονται δυνατά και τρελαινόμουν. Το καυλί του ξέσκιζε το άντερο μου όλο και πιο δυνατά. Αισθανόμουν σαν πούπουλο στα δυνατά του μπράτσα, τον άκουγα να μου λέει:

-    «Ω, κορίτσι μου! Τι κωλάρα είναι αυτή! Τι ξεσκισμένη πουστάρα είσαι εσύ! Τι ξεκωλιάρα πουτάνα είσαι μωρό μου! Έτσι, έτσι και σε λίγο θα σου τα δώσω όλα μωρή στην μούρη. Θα σε βάλω να μου τον καθαρίσεις από το βρώμικο κωλί σου. Θα σου πετάξω τα μάτια έξω!»

Έτσι κι αλλιώς μου τα είχε πετάξει, αλλά μου άρεσε να τον ακούω να μου το λέει, ενώ εγώ αναστέναζα σαν μουνάρα. Ξαφνικά έχυσα πάνω του. Εκείνη την ώρα βγήκε κι αυτός από μέσα μου. Στάθηκα όρθιος, μετά γονάτισα μπροστά στο θεό μου και παίρνοντας το πουτσοκέφαλο του στο στόμα μου, δέχτηκα τα καυτά ποτάμια χυσιού μέσα στο λαρύγγι μου.

Αφού κατάπια και την τελευταία σταγόνα, μου το έβγαλε και έτσι όπως ήταν βαρύ, άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα στη μούρη. Του έγλειψα τα αρχίδια που ήταν ακόμα γεμάτα. Επί τρία λεπτά του έγλειφα με μανία τα αρχίδια του που ήταν ιδρωμένα και κόλλαγαν. Τρία λεπτά ακριβώς κράτησε την τρύπα μου άδεια. Με έβαλε να κάτσω στον καναπέ και ύστερα έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του.

Βύθισε αμέσως ξανά το χοντρό καυλί του μέσα μου (άλλωστε δεν του είχε πέσει σχεδόν καθόλου) και παράλληλα μου έγλειφε τις γάμπες μου που είχαν έτσι κι αλλιώς μερικές τρίχες, όχι πολλές αλλά πάντως είχαν, βλέπεις δεν μπορώ να τις ξυρίσω γιατί θα κινήσω υποψίες στην γυναίκα μου. Τώρα με ξέσκιζε σαν γκόμενα με ανοιχτά τα πόδια. Αυτό κράτησε αρκετή ώρα μιας και είχε χύσει καλά την πρώτη φορά, τώρα μπορούσε πλέον να κρατήσει και πιο πολύ.

Δέκα λεπτά αργότερα με γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να μου κάνει πισωκολλητό που μου άρεσε πιο πολύ, μιας και έτσι βούλωνε πιο πολύ η τρύπα μου και πονούσα περισσότερο μιας και έφθανε πολύ πιο βαθιά μέσα μου. Πέντε λεπτά αργότερα τον άκουσα να φωνάζει:

-    «Σε χύνω πουτάνα! Σε χύνω πούστρα! Να σου γεμίζω το άντερο με χύσια!»

Πραγματικά αισθάνθηκα τα καυτά υγρά να μου γεμίζουν το άντερο και εκείνη την ώρα που εκείνος έμενε ακίνητος χωρίς να κουνιέται και άδειαζε τα αρχίδια του μέσα μου, εγώ έσπρωχνα την τρύπα μου μέχρι την ρίζα του καυλιού του για να χύσει όσο πιο βαθιά μέσα μου γινόταν.

Λίγη ώρα μετά που εκείνος έφυγε, έμεινα μόνος μου και καθώς σκεφτόμουν το απίθανο γαμήσι που μου είχε δώσει, τράβηξα άλλη μια μαλακία με το μπουκάλι χωμένο στην ξεσκισμένη τρύπα μου…

(Copyright protected OW ref: 9104)