Οικογενειακή διασκέδαση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα σας περιγράψω την χθεσινοβραδινή μου περιπέτεια.

Είμαι δεκαοκτώ ετών και ο ξάδερφος μου ο Παναγιώτης 28 και βγαίνει με πολλές γυναίκες. Πάντα είχα την περιέργεια να τον δω εν δράσει μ’ αυτές, αλλά δεν έτυχε ποτέ.

Χθες το βράδυ κατά τις εννιά, πήγα στο διαμέρισμα του και ήταν έτοιμος να μπει στο μπάνιο. Είχε μια πετσέτα γύρω από τη μέση και μπήκε στο ντους. Ξεκίνησε να πλένεται αλλά είχε ξεχάσει το σαπούνι.

Του το έδωσα αφού μου το ζήτησε και προς έκπληξη μου είδα την πούτσα του πρέπει να ήταν 15 εκ. περίπου ξεκαύλωτη και παχιά σαν σαλάμι. Του έδωσα το σαπούνι και βγήκα. Βγήκε και σκουπιζόταν και κατάλαβε πως τον κοιτούσα επίμονα στον πούτσο. Με ρώτησε:

-    «Σου αρέσει;»

Ντράπηκα όταν τον σκούπιζε δυνατά για να τον στεγνώσει. Ήμουν έτοιμος να πω ναι όταν με πλησίασε και μου είπε:

-    «Παίξτο μου λίγο…»

Ήμουν τόσο νευρικός και έκανα πίσω. Μου είπε:

-    «Ναι… αφήνω τα κορίτσια να τον πάρουν αλλά όταν τον βλέπουν πόσο μεγάλος γίνεται, μου τον γλείφουν, τον παίζουν λίγο και αυτό ήταν. Θα τον δώσω σ’ εσένα αν ξέρεις να τον χρησιμοποιήσεις…»

Τότε ήταν που είπα:

-    «Μπορώ να δοκιμάσω;»

Είδα τη χαρά στα μάτια του. Το πήρα στα χέρια μου και άρχισε να καυλώνει και έγινε ένας πούτσαρος 23 εκ. περίπου. Του είπα πως θα προσπαθούσα να τον πάρω όλο στο στόμα μου. Αφού είμαι ένα αγόρι με μεγάλο στόμα, ξεκίνησα να ρουφάω και να γλείφω. Να ρουφάω και να γλείφω, προσπαθώντας να το πάρω όλο.

Πνίγηκα για λίγο αλλά ο ξάδερφος μου γλειφόταν. Τον άκουγα να βογκάει απαλά και να γρυλίζει. Μετά πήρα θέση ώστε να τον χώνω στον λαιμό μου χωρίς να πνίγομαι. Όταν ο πούτσος του έφτανε στο πίσω μέρος του λαιμού μου, κατάπινα και του επέτρεπα να μπαίνει πιο βαθιά.

Τότε ήταν που ο ξάδερφος μου άρχισε να μου γαμάει βαθιά το λαρύγγι. Τον κάρφωνε μέχρι οι πουτσότριχες του να φτάνουν στην μύτη μου. Με κάρφωνε βαθιά και δυνατά και τον άκουγα να βογκάει και να αναστενάζει. Βογκούσε όταν κατάλαβα τον πούτσο του να σκληραίνει και τις φλέβες να συσπώνται.

Έχυσε το καυτό του ψωλόχυμα βαθιά μέσα στο λαιμό μου. Αισθανόμουν τα χύσια να τρέχουν βαθιά στο στομάχι μου. Αυτό είναι το καλύτερο μου τσιμπούκι έως τώρα και για να συνεχίσω ήταν ακόμη καυλωμένος και ήθελε κι άλλο…

Μετά από λίγο του είπα πως ήταν τέλεια εμπειρία και δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο ποτέ. Του είπα πως θέλω να μου τον χώσει και στον κώλο. Και έτσι ξεκίνησα την προετοιμασία για την είσοδο του. Πήγα στο μπάνιο, καθαρίστηκα και έπλυνα τον κώλο μου. Βρήκα και ένα βάζο βαζελίνη και έβαλα αρκετή στην τρύπα μου.

Ήταν στο κρεβάτι ξεκαύλωτος αλλά του έτρεχαν ζουμιά από την τρυπούλα. Πλησίασα και άρχισα να τα γλείφω… αυτή η πούτσα ήταν έτοιμη για δράση. Έτσι όπως ήταν μέτρια καυλωμένη, του φόρεσα καπότα και ξεκίνησα την προσπάθεια να την χώσω στην τρύπα μου.

Το πουτσοκέφαλο πόνεσε λίγο αλλά το άφησα μέσα. Αργά περίμενα αυτή την πουτσάρα να καυλώσει. Στάθηκα πάνω από το καυλί του και σιγά - σιγά το έχωσα μέσα στον κώλο μου.

Έκαιγε και έτσουζε. Όσο πιο βαθιά πήγαινε τώρα η πούτσα του Παναγιώτη ήταν πιο σκληρή κι από ατσάλι. Συνέχισα να τον χώνω κι άλλο μέχρι που αισθάνθηκα τις πουτσότριχες να μου γαργαλούν την κωλοτρυπίδα. Δεν μπορούσα να τον πάρω άλλο και τον έβγαλα.

Περίμενα λίγο ακόμα για να βρω την δύναμη να το κάνω… Τότε ήταν που με γύρισε μπρούμυτα, πήρε τη βαζελίνη και έβαλε στο καυλί του και ακόμα πιο πολύ στην κωλοτρυπίδα μου και έσπρωξε τον τεράστιο του πούτσο μέσα.

Έβγαλα μια κραυγή αλλά μου βούλωσε το στόμα έσπρωξε βαθιά και έμεινε ακίνητος μέχρι να μου χαλαρώσει η σούφρα και άρχισε να μπαινοβγαίνει, μετά σκληρότερα και δυνατότερα μέχρι που ο κώλος μου δεχόταν άνετα το καυλί του. Τότε ήταν που αναστενάζαμε και βογκούσαμε με τον ίδιο ρυθμό.

Το περίμενα από καιρό αυτό που κάναμε… Κουνούσε κυκλικά το καυλί του μέσα στον κώλο μου. Το πουτσοκέφαλο και το καυλί του σκλήραινε βαθιά μέσα στο κωλάντερο μου… Τον αισθανόμουν βαθιά μέσα μου να τρίβει τον προστάτη.

Άρχισα να χαλαρώνω από τον πόνο και όλο το κορμί μου είχε μουδιάσει και άρχισα να χύνω και να τρέμω από την ηδονή. Τα καρφώματα του γινόντουσαν πιο βαθιά και σκληρά μέχρι που είπε:

-    «Δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο…»

Έβγαλε γρήγορα την καπότα και αμόλησε τα καυτά του χύσια στα κωλομάγουλα μου.

Τώρα που σας τα γράφω αυτά τρέχει ο πούτσος μου και με πονάει ο κώλος μου μετά από αυτό το ξέσκισμα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")