Ο Αχμέτ και 40άρης φίλος του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Αχμέτ ανακοινώνει στον ήρωα μας ότι θα φιλοξενήσει στο σπίτι έναν συμπατριώτη του. Έρχεται λοιπόν στο σπίτι ο Μοχάμεντ και κάποια στιγμή κάτι λένε στη γλώσσα τους και φεύγει ο Αχμέτ αφήνοντας τους άλλους δύο μόνους. Τώρα ο ήρωας μας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την τεράστια ψωλάρα του σαραντάρη μουσουλμάνου και τις ορέξεις του…
Η ιστορία:
Μετά την γνωριμία μου με τον Αχμέτ, η ζωή μου είχε αλλάξει τελείως. Με έκανε να νιώθω σαν πουτάνα. Έτρωγα τέτοιο πούτσο που δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Μου είχε ανοίξει αρκετά την τρυπούλα μου, η οποία ανοιγόκλεινε και μόνο με την σκέψη του γαμιά μου.

Μου έλεγε όμως ότι είχα να μάθω πολλά ακόμη και έπρεπε να ανοίξω κι άλλο, γι’ αυτό μετά από κάθε γαμήσι που μου έριχνε, σχεδόν σε καθημερινή βάση, μου έχωνε δάχτυλα μετά για να ανοίξω κι άλλο. Ένα πρωί μου λέει:

-    «Καυλιάρα, θα φιλοξενήσω για μερικές μέρες έναν συμπατριώτη μου. Θα μένει στο δίπλα δωμάτιο».

Ο συμπατριώτης του ήταν γύρω στα σαράντα, άσχημος στη φάτσα, βαθιά μελαχρινός, ψηλός και πολύ γεροδεμένος, με ένα τεράστιο φούσκωμα στο παντελόνι του. Μας σύστησε ο Αχμέτ και μου έσφιξε δυνατά το χέρι. Πόνεσα. Τον κοίταξα στα μάτια, όπως κι αυτός και καθίσαμε να φάμε στο τραπέζι.

Ήμουν στο πλάι και χωρίς να με βλέπει, κοιτούσα το φούσκωμα στο παντελόνι του. Πρέπει να το κατάλαβε… κάποια στιγμή άνοιξε καλά τα μπούτια του για να βλέπω καλύτερα και έτριψε την ψωλάρα του πάνω από το παντελόνι ενώ τρώγαμε και με κοίταξε και με ένα επίμονο βλήμα…

Τελειώσαμε με το φαγητό και τακτοποιήθηκε στο δίπλα δωμάτιο. Ο Αχμέτ μίλησε μαζί του στα αραβικά.. δεν κατάλαβα τι έλεγαν, αλλά μετά είδα τον συμπατριώτη του να με κοιτάζει, να γελάει και να φεύγει. Μετά ο Αχμέτ μου ζήτησε να τον βοηθήσω μια που ξέρω το σπίτι και το κάθε τι που βρίσκεται, διότι θα έπρεπε να πάει αυτός σε δουλειά. Μας άφησε και έφυγε.

Πήγα μέσα στο άλλο δωμάτιο. Μου χαμογελούσε και μου είπε ότι θέλει να κάνει μπάνιο και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του έμεινε με το σλιπ. Φαινόταν ένα τεράστιο εξόγκωμα. Με κοιτούσε και μου έκανε νόημα να πλησιάσω. Πήγα κοντά. Μου άστραψε ένα χαστούκι και μου είπε να γονατίσω.

-    «Έμαθα ότι είσαι μεγάλη πούστρα! Έχω να γαμήσω ένα μήνα και έχω μαζέψει πολλά! Θα περάσεις καλά πούστρα…», μου είπε.

Έβγαλε το σώβρακο και μπροστά μου εμφανίστηκε μια μαύρη χοντρή ψωλάρα με φλέβες, με μεγάλες αρχιδάρες ξυρισμένες (ήταν μουσουλμάνος) πολύ χοντρότερη από του Αχμέτ, μάλλον επειδή ήταν 40άρης.

-    «Άνοιξε το στόμα πουτανίτσα και ρούφα!», μου είπε.

Άρχισα να τον ρουφάω… κόντεψα να πνιγώ. Μου έπιασε το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Μου τον έχωνε όλο και πιο πολύ… δεν μπορούσα να τον πάρω όλο, είχε γίνει πολύ χοντρός. Τον έβαζα στο στόμα με δυσκολία, μέχρι τη μέση το πολύ. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Πάρ’ τα πουτανίτσα!»

Και άρχισε να μου χύνει το σπέρμα του στο στόμα μου και να μου χώνει και την ψωλάρα του όσο γίνεται πιο βαθιά. Μετά με πήρε και κάναμε μαζί ντουζάκι και μου έπλυνε το κωλαράκι. Μου έχωνε τις δαχτυλάρες του μέσα στην τρυπούλα μου και μου έλεγε:

-    «Σε λίγο θα φας έναν αληθινό πούτσο!»

Με πήρε και με έριξε στο κρεβάτι, με έβαλε μπρούμυτα και άρχισε να μου γλείφει την τρυπούλα. Είχα τρελαθεί από την καύλα. Το είχε καταλάβει ενώ ταυτόχρονα μου είχε κάνει κατακόκκινο τον κώλο από τις μπάτσες. Έκαιγε ο κώλος μου από το ξύλο και η τρύπα μου από την καύλα…

-    «Θες να γαμηθείς πουστράκι, ε;»

-    «Ναι, θέλω πολύ!»

-    «Τώρα θα δεις πουστάρα τι θα πει πούτσος…!»

-    «Άνοιγε την κωλάρα σου να μπω…»

Αυτό έκανα.

-    «Κούνα το κωλαράκι σου πουστράκι. Θα στην ξεχειλώσω τελείως! Θα φας πούτσο από 40άρη μικρέ!»

Άρχισε να μου τον βάζει.. πονούσα πολύ, είχε τεντώσει πάρα πολύ η τρύπα μου. Πονούσα κι ένιωθα να ανοίγω στα δύο.. παραλίγο να λιποθυμήσω από τον πόνο.. Μετά από λίγο άρχισα να συνηθίζω το χοντρό αυτό παλούκι μέσα μου και μου είπε:

-    «Τον πήρες όλο πουστράκι! Όλο τον πήρες. Λίγες έχουν καταφέρει να τον πάρουν όλο πουστράκι!»

Και επιτάχυνε το ρυθμό. Ένιωσα να καίγομαι και να τεντώνεται και να πρήζεται ακόμα περισσότερο το τέρας του και να με χύνει γεμίζοντας την τρύπα μου με ζεστό σπέρμα.. η τρύπα μου είχε ανοίξει πολύ. Δεν έλεγε να κλείσει… έτρεχαν έξω τα υγρά του. Με είχε ξεκωλιάσει κανονικά.. δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, έτρεμαν από το γαμήσι.

Έτσι με άφησε και αποκοιμήθηκα. Κάποια στιγμή ξύπνησα νιώθοντας να μου βάζουν δάχτυλα στην τρύπα. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τον Αχμέτ και τον Μοχάμεντ από πάνω μου. Γυρίζει και λέει ο Μοχάμεντ:

-    «Όλο μου τον πήρε η πουτανίτσα! Σοβαρά τον πήρε όλο! Αλήθεια, όλο!»

Με σήκωσαν στα τέσσερα και με πήδηξαν έτσι άλλη μια φορά στόμα και κώλο και μετά με πήραν από τα μαλλιά και με πήγαν στο μπάνιο. Εκεί με έβαλαν να γονατίσω, ήρθαν πάνω μου και με έχυσαν..

Ο Μοχάμεντ δεν είχε όμως τελειώσει… ήρθε και μου τον έδωσε στο στόμα και μετά άρχισε να με κατουράει στο στόμα, στην μάπα δίνοντας μου χαστούκια και λέγοντας μου ότι είμαι μια τσούλα και ότι θα γίνω δούλα τους από εδώ και στο εξής…

(Copyright protected OW ref: 8866)