Ο παντρεμένος κι ο ηλικιωμένος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Είναι Αύγουστος και ο Αργύρης δεν μπόρεσε να πάρει άδεια για να φύγει διακοπές. Έτσι, αναγκάζεται να πάει την οικογένεια στο χωριό και να μείνει μόνος του στην άδεια Αθήνα. Βγαίνοντας ένα βράδυ για φαγητό, συναντάει έναν παλιό γνώριμο. Αφού τρώνε, τον καλεί σπίτι του για ποτό. Εκεί ο Αργύρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις ορέξεις ενός γκέι και τα δικά του διλήμματα. Τι εξέλιξη θα έχει η βραδιά για έναν γκέι κι έναν… στρέιτ;


Η ιστορία:

Αποφάσισα να γράψω κι εγώ την δική μου ιστορία που μου έτυχε στα 33 μου. Είμαι παντρεμένος με μια καλή και ωραία γυναίκα και περνάμε καλά και τα βρίσκουμε και στο σεξ.

Μικρός, σαν παιδί κι εγώ, έκανα τις τρέλες μου με διάφορα αγόρια… χουφτώματα ο ένας τον άλλον… χύναμε όλοι μαζί με διάφορα πορνοπεριοδικά, αλλά ως εκεί. Είχα πάντα στο μυαλό μου πως θα ήταν με έναν άλλο άντρα αλλά δεν τολμούσα.

Φέτος τον Αύγουστο, δεν μπορούσα να πάρω άδεια και έτσι θα έμενα Αθήνα. Πήγα λοιπόν στο χωριό την οικογένεια και έμεινα μόνος εδώ. Είχα καιρό να μείνω μόνος τόσο καιρό και κάθε βράδυ ήμουν έξω για καφεδάκι και ποτάκια με φίλους (όσοι απέμειναν εδώ) σε διάφορα στέκια.

Έτσι λοιπόν, ένα Σάββατο βράδυ, παίρνω τηλέφωνα τους γνωστούς για να βγούμε για ποτό. Καντεμιά. Όλοι θα έφευγαν για δεκαπενταύγουστο και ήμουν μόνος. Τι να κάνω κι εγώ, πήγα σε ένα καφενείο της γειτονιάς και τα έπινα εκεί. Κατά τις δώδεκα και μισή περίπου, είχα κατεβάσει και πολλά ποτά, πληρώνω και την κάνω.

Πήγα στο σπίτι, έκανα ένα μπάνιο να συνέλθω, φόρεσα ένα μποξεράκι και την άραξα στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Κάποια στιγμή πείνασα. Σηκώνομαι, φοράω ένα σορτς και την κάνω για κανένα σουβλάκι. Δεν πήρα αυτοκίνητο και πήγα με τα πόδια. Έψαχνα αρκετή ώρα και τελικά βρήκα σε μια πλατεία ένα ανοιχτό και μπήκα να πάρω να φάω.

Όταν παράγγελνα, άκουσα κάποιον να φωνάζει το όνομα μου… ήταν ο κύριος Μιχάλης, ένας κύριος γύρω στα 65 με καράφλα, που ήταν πελάτης από την προηγούμενη δουλειά μου. Με θυμήθηκε κι εγώ το ίδιο και με κάλεσε στο τραπέζι του να με κεράσει μια μπίρα. Έκατσα λίγο μαζί του και τα λέγαμε. Κάποια στιγμή του λέω ότι θα φύγω και μου είπε να περιμένω θα φύγουμε μαζί μιας και έμενε δύο τετράγωνα πιο κάτω από μένα και φύγαμε.

Ο Μιχάλης, δεν είχε οικογένεια και ήταν μόνος. Ενώ περπατούσαμε μου έκανε πρόταση, μιας και είμαι μόνος κι εγώ, να ανέβω σπίτι του να πιούμε κανένα ποτάκι. Αφού δεν είχα τι να κάνω, δέχτηκα και έτσι ανεβήκαμε…

Κάθισα σε έναν καναπέ, μου έφερε ποτό και μου είπε πως πάει να φορέσει κι αυτός ένα σορτς. Έτσι και έκανε. Φόρεσε ένα σορτσάκι κι από πάνω ήταν χωρίς φανελάκι. Ήρθε κι έκατσε απέναντι μου και μιλούσαμε

Κάποια στιγμή μου είπε για έναν άλλο υπάλληλο που ήμασταν μαζί και ότι τον έβλεπε που και που κι έκαναν παρέα αλλά έχει χαθεί. Αμέσως πήγε το μυαλό μου στο πονηρό μιας και εκείνος ήταν αδερφή ξεφωνημένη και έλεγα από μέσα μου μήπως και τον είχε πάρει…

Κουβέντα στην κουβέντα λοιπόν και πίνοντας και οι δύο μας αρκετά, είχαμε λυθεί και η κουβέντα άρχιζε και πήγαινε προς το σεξ. Μου έλεγε για διάφορες φάσεις στην ζωή του και γελούσαμε. Κάποια στιγμή μου κάνει την ερώτηση αν έχω πάει ποτέ στην ζωή μου με άντρα.

Από το πολύ ποτό που είχα κατεβάσει, δεν καταλάβαινα πολλά και αρχίζω να του λέω για τα παιδικά μου χρόνια, που μαλακιζόμασταν μεταξύ μας και ο ένας τον έπαιζε στον άλλον και γελούσαμε. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν έχω δει ποτέ τσόντα με άνδρες και απαντώντας με ψέμα του λέω όχι.

Τότε σηκώνεται, πάει στο δωμάτιο του και φέρνει ένα dvd. Το βάζει και μου φέρνει το τηλεκοντρόλ. Μου το δίνει και μου λέει:

-    «Βάλτο να το δεις. Πάω λίγο στο μπάνιο…»

Αρχίζοντας το έργο, ήταν δύο τύποι σε μια πισίνα και έκανε ο ένας πίπα στον άλλο. Άρχιζα να ανάβω αλλά δεν ήθελα να το δείξω και ήμουν ήρεμος στον καναπέ, ενώ αυτός έκανε μπάνιο. Άκουγα το νερό να τρέχει από το μπάνιο κι ακουμπούσα απ’ έξω απ’ το σορτς τον πούτσο μου που είχε ανέβει αρκετά.

Παίρνω το χέρι μου γρήγορα από πάνω του όταν ακούω την πόρτα του μπάνιου να ανοίγει. Έρχεται ο Μιχάλης και κάθεται δίπλα μου φορώντας μόνο ένα άσπρο μπουρνούζι και αρχίζει να μου λέει:

-    «Τι έγινε; Καλό το έργο;»

-    «Καλό!»

-    «Ξέρεις… Εμένα μου αρέσει να βλέπω τέτοια. Μου αρέσουν τα αντρικά κορμιά!»

Δεν απάντησα και έβλεπα τις σκηνές. Κάποια στιγμή ανοίγει τα πόδια του και τα μπούτια του είναι τελείως έξω. Γυρίζει προς εμένα και μου λέει:

-    «Να… τήρα που το βλέπω μου έχει σηκωθεί. Εσένα;»

-    «Εε… λίγο, όχι και πολύ. Άλλωστε ντρέπομαι και λίγο…»

-    «Καλά, από μένα ντρέπεσαι; Έλα αγόρι μου… βγάλε τα ρούχα σου και βγάλτον έξω να τους παίξουμε…»

Αμέσως βγάζει το μπουρνούζι και είναι με τον πούτσο του όρθιο. Μόλις τον κοίταξα παρατήρησα ότι τον έχει τεράστιο! Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο και τα μάτια μου είναι κολλημένα πάνω του. Βάζει το χέρι του και τον κουνάει. Χωρίς να το σκεφτώ βγάζω την μπλούζα μου και κατεβάζω το σορτς μένοντας μόνο με το μποξεράκι. Τότε ο Μιχάλης μου λέει:

-    «Βγάλτα όλα, μην ντρέπεσαι. Άλλωστε έχεις και κορμάρα! Τι να πω κι εγώ που είμαι και τόσο χρονών;»

Σηκώνομαι, βγάζω το μποξεράκι και όπως είμαι όρθιος, ακουμπάει το κωλομέρι μου και μου λέει:

-    «Καλά, έχεις το πιο τέλειο κορμί που έχω δει γυμνό!»

Εγώ γελάω. Έχουμε ξεφύγει τελείως. Δεν πιστεύω τι κάνω αλλά από την άλλη μου αρέσει η όλη φάση. Είμαστε και οι δύο γυμνοί στον καναπέ και βλέποντας το έργο, τους παίζουμε, όταν ξαφνικά τον παίζει με το δεξί και με το αριστερό του χέρι πιάνει το δεξί μου μπούτι και αρχίζει και το χαϊδεύει…

Τα μάτια μου ρίχνουν κρυφές ματιές στο τεράστιο εργαλείο του που το τρίβει με πάθος. Εντωμεταξύ το χέρι του το έχει περάσει από πίσω από την πλάτη μου και με χαϊδεύει και μου λέει:

-    «Έλα, πιάσε με κι εσύ λίγο… Χούφτωσε όπως τότε. Όλο εγώ σε αγγίζω…»

Μου πιάνει το χέρι και μου το βάζει πάνω στο καυλί του. Τον κρατάω στην χούφτα μου και ο μισός περισσεύει… τον έχει τεράστιο! Αρχίζω να του τον παίζω… Τα μάτια μου πλέον δεν ασχολούνται με το έργο και κοιτάω την ψωλάρα του. Έχει ένα κατακόκκινο πουτσοκέφαλο. Με κοιτάει στα μάτια και μου λέει:

-    «Αυτός είναι όλος δικός σου σήμερα. Φάτον αν το θες!»

Νιώθω περίεργα… σκέφτομαι να φύγω αλλά μου αρέσει… Με γέρνει λίγο προς το μέρος του και βάζει το χέρι του ανάμεσα στα κωλομέρια μου και αρχίζει να μου τρίβει την τρύπα. Ανατρίχιασα ολόκληρος και με μια κίνηση σκύβω χαμηλά και του δίνω όλο τον κώλο μου να παίζει. Έχω έρθει πολύ κοντά με τον πούτσο του και σιγά - σιγά αρχίζω να τον φιλάω, όταν ακούγεται η κραυγή του να μου λέει:

-    «Έλα αγόρι μου… Παρ’ τον όλο μέσα! Έλα… ρούφα το καυλί του παππού!»

Μου σπρώχνει το κεφάλι μου πάνω στο καυλί του και αρχίζω να του κάνω πίπα (μακάρι να ήξερα). Τον έβαζα μέσα και του έγλειφα την τρύπα και ταυτόχρονα του έτριβα τα αρχίδια ενώ αυτός σάλιωνε το ένα δάχτυλο και το έσπρωχνε σιγά - σιγά μέσα και με τρέλαινε…

Με έβαλε ξάπλα στον καναπέ και ήρθε από πάνω μου. Έκατσε πάνω στο στήθος μου και μου τον έβαλε στο στόμα. Με είχε μπουκώσει εντελώς. Με γυρίζει στα τέσσερα και αρχίζει να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα… Εγώ είμαι αλλού… το κάνει υπέροχα! Τότε μου λέει:

-    «Θέλεις να στον βάλω αγόρι μου μέσα;»

-    «Όχι, δεν γίνεται… Μόνο πίπα. Άλλη φορά μπορεί…»

-    «Καλά αγορίνα μου. Θα στον τρίψω λίγο στην τρυπούλα σου και μετά θα χύσω πάνω της…»

Αρχίζει τότε να μου κάνει ένα υπέροχο πινέλο! Νιώθω την τρύπα μου να φουντώνει αλλά μέχρι εκεί… λέω μέσα μου. Ξαφνικά ουρλιάζοντας αρχίζει να χύνει πάνω στον κώλο μου. Τα χύσια του βράζουν και τον τινάζει πάνω στην κωλοτρυπίδα μου. Νιώθω σαν πόρνη αλλά είναι τέλειο!

Σηκώνεται και μου λέει να πάω να πλυθώ. Έτσι και κάνω αλλά δεν έχω χύσει εγώ ακόμα. Έρχεται τότε μαζί μου στο μπάνιο, μου πλένει τον κώλο από τα χύσια και όπως είμαι όρθιος στον νιπτήρα και κοιτάω τον καθρέφτη, μου λέει:

-    «Παίξε τον!»

Αυτός είναι κολλημένος από πίσω μου και μου τρίβει πάλι την τρύπα ενώ εγώ τον παίζω. Ξαφνικά αρχίζω να χύνω και μου σπρώχνει μέσα λίγο ένα δάχτυλο… Γεμίζω τον νιπτήρα με τα πουτσόγαλα μου κάνουμε μπάνιο μαζί. Τελειώνοντας μου έκανε πρόταση να μείνω εκεί το βράδυ. Δεν δέχτηκα και την έκανα μετά από λίγο…

Όλο το βράδυ σκεφτόμουν όλο αυτό που έγινε και για να πω την αλήθεια, έριξα και δύο μαλακίες…

Από τότε δεν τον ξαναείδα. Η γυναίκα μου γύρισε και όλα καλά. Με πήρε αυτός κάποια στιγμή τηλέφωνο και του είπα ότι έχω πολύ δουλειά. Δεν ξέρω τι να κάνω αλλά θέλω να τον ξαναδώ και θα το κάνω. Φιλιά σε όλους.

(Copyright protected OW ref: 8719)