Μια διαφορετική πίπα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Υπόθεση: Η ιστορία αναφέρεται στη συνεύρεση δύο αντρών και σ’ έναν διαφορετικό τρόπο πίπας… Μια φιδίσια γλώσσα, μια παράξενη πίπα που αφήνει σημάδια, καταλήγουν σε μια απίστευτη εκσπερμάτωση…

 

Η ιστορία:

Σέρνεται στα τέσσερα, κάτω από το κορμί μου. Τρίβεται στο δέρμα μου, γλιστράει. Συγκρατημένα, ανοικτά. κάνοντάς με να αισθάνομαι ευάλωτος αν και βρίσκομαι από πάνω. Το στήθος μου ανεβοκατεβαίνει γρήγορα και ο πούτσος μου σκληραίνει από την αναμονή γι’ αυτό που πρόκειται να επακολουθήσει.

Τον κοιτάζω. Κοιτάζω προς τα κάτω. Η έκφραση στο πρόσωπό του δείχνει πόσο διασκεδάζει. Ανοίγει το στόμα του και μου λέει ν’ ακουμπήσω στα χείλια του τον πούτσο μου. Δεν τον αγγίζει όμως. Απλά αναπνέει εναντίον του.

Ο πούτσος μου πάλλεται σαν ένα φυσιολογικό ζωντανό πλάσμα. Τον φέρνω στη γωνία του στόματός του. Η γλώσσα του εκτινάσσεται προς τα έξω σαν αν είναι γλώσσα φιδιού. Τον αγγίζει με την άκρη. Ο πούτσος μου ευαισθητοποιείται. Ακούω έναν ήχο, ένα πιπίλισμα της αναπνοής. αιχμηρής αναπνοής, μάλλον… αν και δεν είμαι σίγουρος.

Με μια γρήγορη βουτιά παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα του. Τον ρουφάει απότομα λιπαίνοντάς τον με το σάλιο του. Ακούω ένα «ποπ» καθώς τα χείλια του απελευθερώνουν τον πούτσο μου πίσω στον αέρα. Μ’ ένα απελπισμένο βογγητό, παίρνει γρήγορες αναπνοές και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ξανά στο στόμα του τον πούτσο μου.

Γλείφω με την βάλανό μου τα χείλια του. Κοιτάζω το πρόσωπό του. Είναι τόσο όμορφος με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια του επικεντρωμένα στον πούτσο μου. Βυθίζομαι στο βλέμμα του. όχι μόνο αυτή τη στιγμή. Βυθίζομαι στο τωρινό του βλέμμα και σε κάθε μελλοντικό.

Καταπίνει τον πούτσο μου και φαίνεται ότι τον αρέσει. Η γλώσσα του κρυφοκοιτάζει πίσω από τα ανοιχτά του χείλια. Θέλει ν’ αγγίξει τον πούτσο μου. Είναι τόσο προκλητικός. Ορκίζομαι εσωτερικά ότι δεν θα τον αφήσω να με κάνει να χύσω γρήγορα, το στομάχι μου όμως πονάει από την ανάγκη για εκσπερμάτωση.

Προσποιούμαι ότι αγνοώ αυτή την ανάγκη… δεν ξέρω όμως για πόσο ακόμα. Τεντώνω το κορμί μου. Όταν έχω εξάψεις αυτή είναι η αντίδρασή μου. Παίρνει το κεφάλι του πούτσο μου στο στόμα του και κλείνει τα δόντια του πάνω. Τα χείλια, απλά τον χαϊδεύουν.

Πιάνει τον πούτσο μου με το στόμα του… σταθερά… με τα δόντια του. Χαμογελάει. Η πίεση των δοντιών του στη σάρκα του πούτσο μου αφήνει ένα σημάδι σαν δακτυλίδι.

Μου παίρνει λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσω ότι βρίσκεται σε θέση αναμονής. Το σάλιο συγκεντρώνεται στο στόμα του. Αμέσως μετά το αφήνει να στάξει πάνω στον πούτσο μου. έτσι αόριστα, σαν τη βροχή. Αισθάνομαι τόσο ωραία. Ένα εκατομμύριο σκέψεις περνούν από το μυαλό μου. Δεν ξέρω τι να περιμένω στη συνέχεια…

Διστακτικά ρουφάει ξανά τον πούτσο μου. Τον καταπίνει αργά. Τα δόντια του ξύνουν το ευαίσθητο δέρμα της βαλάνου μου από κάτω προς τα πάνω. Βγάζω μια αισθησιακή γκρίνια καθώς αισθάνομαι τα δόντια του. Τα βογγητά μου τον αναγκάζουν να αποσύρει τον πούτσο μου από το στόμα του... σιγά - σιγά.

Αυτό όμως δεν κρατάει πολύ. Και πάλι τον χώνει μέσα στο στόμα του. Το σάλιο τον πλένει. Τα χείλια του ασκούν μια πίεση συνεπή αλλά και τόσο οδυνηρή.

Αυτή η παράξενη πίπα με τα δόντια, συνεχίζεται, αγωνιωδώς αργά. Αισθάνομαι σαν ένα πληγωμένο ζώο. Τα δόντια του γδέρνουν το δέρμα μου, ξανά και ξανά… Καταπίνει σωστά τον πούτσο μου. Η υγρασία του διευκολύνει τον καθαρισμό.

Κι ενώ πιστεύω ότι βρίσκομαι πολύ κοντά στο να χύσω, επίτηδες καθυστερώ. Κάνω μια ανάπαυλα. Ξύνει τα δόντια του, σκληρά και αδυσώπητα, πληγώνοντας τον πούτσο μου. Στο λαχάνιασμα του απαντώ μ’ ένα κλαψούρισμα και οδηγούμαι σε μια εντυπωσιακή εκσπερμάτωση.

(Copyright protected OW ref: 8420)