Ραντεβού στον κινηματογράφο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η ιστορία αναφέρεται σε μια γνωριμία μέσα στο chat. Η συνάντηση δόθηκε σ’ έναν κινηματογράφο. Εκεί οι πρωταγωνιστές μας ξεπερνούν τα ταμπού και οδηγούνται στην τρέλα. Τι γίνεται όταν ανάβουν τα φώτα στο διάλειμμα; Το ανυποψίαστο ακροατήριο θα τους αντιληφθεί άραγε; Τι "ζημιά" θα προκαλέσουν στον κινηματογράφο;

 

Η ιστορία:

Η γνωριμία μας έγινε μέσα στο chat. Μιλήσαμε κι αποφασίσαμε να συναντηθούμε. Το ραντεβού δόθηκε μπροστά σ’ έναν κινηματογράφο. Το είχα δει και στην κάμερα αλλά από κοντά ήταν πολύ πιο όμορφος.

Κρατιόμαστε χέρι - χέρι καθώς μπαίνουμε στον κινηματογράφο λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Έγιναν όλα τόσο αυθόρμητα… Κοιταζόμαστε στα μάτια ανταλλάσοντας τεράστια, γενναιόδωρα χαμόγελα. Τη στιγμή που μπαίνουμε στην αίθουσα, στην οθόνη προβάλλονται ήδη οι πρώτες διαφημίσεις λίγο πριν τα προσεχώς και την ταινία.

Διαλέγουμε μια γωνία και καθόμαστε για να μην ενοχλούμε κανέναν. Τον παρατηρώ και είναι ντυμένος τόσο όμορφα. Φοράει ένα αθλητικό παντελόνι και ένα απλό, λινό λευκό πουκάμισο. Από το σημείο που βρίσκομαι εγώ όλο το πουκάμισο είναι τσαλακωμένο. Τα χέρια μου έδειξαν για μια ακόμη φορά τον επαγγελματισμό τους.

Τη στιγμή που καθόμαστε, η ταινία αρχίζει. Μια συνηθισμένη κωμωδία που λόγω εμπορικής επιτυχίας προβάλλεται ήδη περισσότερο από ένα μήνα. Καθώς η υπόθεση αρχίζει να εξελίσσεται, προσποιούμαστε ότι παρακολουθούμε. Κοιτάζουμε κρυφά ο ένας τον άλλο. Ένα χαμόγελο εμφανίζεται στο πρόσωπό μου. Μια σκανδαλώδη ιδέα ξυπνάει το μυαλό μου…

Εστιάζοντας το βλέμμα μου στην ταινία, παίρνω το χέρι του από το εσωτερικό του αγκώνα και το τοποθετώ πάνω στο καβάλο του. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται στη περιοχή των γεννητικών μου οργάνων, σιγοκαίει τα δάχτυλά του. Ένα πονηρό χαμόγελο εξαπλώνεται με ταχύτητα σε όλο το πρόσωπό μου.

Σιγά - σιγά τρίβει το χέρι του στον καβάλο μου και στα μπούτια μου. Νιώθω τον πούτσο μου να σκληραίνει. Αισθάνεται τόσο δυστυχισμένος έτσι όπως είναι αιχμαλωτισμένος στο παντελόνι. Ζαλισμένος αποφασίζω να σπάσω τα ταμπού που ισχύουν όταν βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους. Οδηγούμαι στην τρέλα...

Εκείνος υπομονετικά τρίβει το χέρι του και ταυτόχρονα παρακολουθεί την ταινία προσπαθώντας να την απολαύσει. Η θερμοκρασία ανεβαίνει από το ιδιαίτερο μασάζ. Αυτό το προκλητικό παιχνίδι που ξεκίνησε στα καλά του καθουμένου ανεβάζει την αδρεναλίνη σε επίπεδα καταπληκτικά. Δεν το είχα προβλέψει όταν αποφασίσαμε να συναντηθούμε.

Με το πονηρό του βλέμμα σπρώχνει τα γεννητικά μου όργανα, αλλάζοντάς τα θέση. Γυρίζω το πρόσωπό μου και τον βλέπω να παρακολουθεί ακόμα την ταινία. Πέφτω στην αγκαλιά του. Είναι η δική του σειρά να νιώσει το ζεστό μου χέρι πάνω στον καβάλο του. Σχεδιάζω μικρούς κύκλους και τρέχω τα δάχτυλά μου κατά μήκος του καβάλου του γνωρίζοντας όλες τις αλλαγές που συντελούνται στον πούτσο του.

Τον ακούω να λαχανιάζει και βλέπω το βλέμμα του να πέφτει πάνω μου. Ένα στραβό χαμόγελο στολίζει το πρόσωπό του. Χαίρεται που και οι δύο παίζουμε επιμελημένα αυτό το όμορφο παιχνίδι. Όλα όσα συνήθως αποφεύγουμε, τώρα τα τολμούμε.

Πλησιάζω πιο κοντά του και κάθομαι σχεδόν στην αγκαλιά του. Λύνω τη ζώνη του και γλιστρώ το χέρι μου μέσα στο παντελόνι του. Πατάω τον πούτσο του σαν να είναι πλήκτρο με τα δάχτυλά μου. Ο πούτσος του μέσα στο σλιπ του σκληραίνει.

Σκύβω δήθεν για να πιάσω το ποπ κορν και βγάζω τον πούτσο του έξω. Χρησιμοποιώ τη γλώσσα και τα χείλια μου και τον γλείφω με προσοχή. Πιπιλίζω την άκρη του κι απαλά παίζω τα αρχίδια του στη παλάμη μου. Κάθεται αναπαυτικά και ακουμπάει το χέρι του στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου.

Αισθάνομαι όλη τη ζεστασιά του πούτσου του με την πιο αυθόρμητη πράξη που υπάρχει. Ο πούτσος του εκτός από σκληρός γίνεται όλο και πιο υγρός όσο περνάει η ώρα. Ξεκινώ να μαρσάρω… ν’ ανεβάσω ταχύτητα. Οι χυμοί του γλιστράνε προς τα έξω. Γλιστρώ τα δάχτυλά μου πάνω - κάτω, πιέζοντας ταυτόχρονα τα χείλια μου στη βάλανό του. Με προσήλωση συνεχίζω τη δουλειά μου.

Ένα λαχάνιασμα ακούγεται από το πίσω μέρος του λαιμού του. Το κορμί μου συγκλονίζεται από μια μεγάλη ανατριχίλα. που διαχέεται παντού χωρίς καμία προειδοποίηση. Τα καστανά του μάτια λάμπουν σαν αναμμένα κάρβουνα. Κοιταζόμαστε στα μάτια.

- «Λοιπόν, τι περιμένεις;», με ρωτάει σηκώνοντας το δεξί φρύδι του.

Τραβάω το παντελόνι του μέχρι την άκρη της καρέκλας. Ο πούτσος του αστράφτει υπό το φως που αντανακλάται από τον οθόνη. Σηκώνομαι από το κάθισμά μου και καβαλικεύω τον πούτσο του. Τοποθετώ τα χείλια μου στο πρόσωπό του και τον φιλώ, καθώς ο πούτσος του κάνει πεζοπορίες μέσα μου.

Νιώθω τον εαυτό μου να χάνεται μέσα του. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, μιας και η κωλοτρυπίδα μου είναι αυτή που ρουφάει τον πούτσο του. Προσπαθούμε να μην αποσπάσουμε την προσοχή των άλλων και προς το παρόν το καταφέρνουμε.

Ο πούτσος του αλέθει την κωλοτρυπίδα μου. Κινεί τόσο υπέροχα τη λεκάνη του για να κινείται σε όλες τις σωστές θέσεις. Ο πούτσος του, σκληρός και γερός, κάνει θαύματα. Μου ανοίγει το πουκάμισο, γκρεμίζει μια από τις τιράντες της φανέλας μου και γλείφει το στήθος μου. Σιγά - σιγά τρέχει τη γλώσσα του σε αργούς κύκλους γύρω από τις ρώγες μου.

Αρχίζω να αναστενάζω. Η διέγερση του πούτσου του στέλνει κύματα ηδονής που συντρίβουν το κορμί μου. Κάνοντας με τα χείλια μου ένα μικρό «ο» αφήνω να βγει μια απαλή κραυγή που μόλις ακούγεται από τον θόρυβο της ταινίας. Ο πούτσος του καλύπτει όλη τη διαδρομή της κωλοτρυπίδας μου με επιτυχία.

Ξεκουράζομαι στην αγκαλιά του. Τυλίγει το χέρι του γύρω από τη μέση μου. Με την άκρη των χειλιών του γλείφει τα χείλια μου. Συλλαμβάνω την γλώσσα του ανάμεσα στα δόντια μου. Το ένα του χέρι συνεχίζει να παίζει με το στήθος μου.

Τον κοιτώ στο πρόσωπο. Χαμογελάει. Υπάρχει όμως κάτι άγριο στο βλέμμα του. Οι αναστεναγμοί μου ακούγονται πιο δυνατά. Το απρόσεκτο ακροατήριο αγνοεί την θερμή σκηνή μας. Ο πούτσος του κάνει την τελευταία του βόλτα μέσα μου. Ξαφνικά, με τα φώτα του διαλείμματος συνειδητοποιούμε ότι υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθούμε.

Σηκώνομαι από πάνω του και τον εγκαταλείπω στις ωδίνες του πάθους. Ο πούτσος του εκπυρσοκροτεί στη πλάτη του μπροστινού καθίσματος. Λυπάμαι τόσο που δεν χρέωσε σ’ εμένα το λογαριασμό, αλλά δεν μπορούσε να συμβεί διαφορετικά.

Βιαστικά εγκαταλείπουμε τον κινηματογράφο και βάζουμε πλώρη για το σπίτι μου. Εκεί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα…