Στα βραχάκια της Βάρκιζας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν Τετάρτη πρωί και δεν είχα πολύ όρεξη για δουλειά , Καλή μέρα για πρωινό μπάνιο σκέφτηκα. Πήρα το αμάξι μέχρι Βάρκιζα στα βραχάκια , όπου πάντα έβρισκα καμιά γωνίτσα για γυμνό μπάνιο. Βρήκα ένα σημείο που όταν ξάπλωνες δεν φαινόταν από το δρόμο, γδύθηκα και πήγα προς θάλασσα. Δοκίμασα λίγο με το πόδι μου , ήταν ακόμη κρύα. Κοίταξα πίσω προς το δρόμο και είδα έναν τύπο να κατεβαίνει το λόφο προς το μέρος μου.

Σίγουρα έρχεται να πάρει μάτι σκέφτηκα (άλλωστε συνηθιζόταν στην περιοχή) πήγα προς την πετσέτα μου και ξάπλωσα μπρούμυτα. Αυτός είχε φτάσει στα δέκα μέτρα και απλώς στεκόταν. ήταν πενηντάρης, λίγο παχουλός, αξύριστος , φορούσε παντελόνι και πουκάμισο. Κοιτούσε τον κώλο μου και είχε αρχίσει να χαϊδεύεται πάνω από το παντελόνι του. είχα αρχίσει να με καυλώνει το σκηνικό. Εγώ γυμνός, αυτός ντυμένος να κοιτάει τον κώλο μου και να χαϊδεύεται. Θα παίξω λίγο και γω, σκέφτηκα , και τούρλωσα λίγο το κώλο μου, καθώς τον κοιτούσα.

Αυτό ήταν. Ήρθε από πίσω . Κατέβασε το φερμουάρ και έβγαλε την χοντρό πούτσα του έξω. Γύρισα και την κοίταξα , ήταν ήδη σκληρή και όρθια. Έχω καιρό να γαμήσω μου είπε- καθώς έβαζε προφυλακτικό. είχα αρχίσει να αναστενάζω. Και δεν με είχε ακουμπήσει ακόμη. Έκατσε πάνω στα πόδια μου και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του ανάμεσα στο κώλο μου. Και να ήθελα - δεν μπορούσα να κουνήσω . Έτριβε την τρύπα μου με την κεφαλή του. Έσπρωχνε όλο και πιο πολύ και σιγά σιγά με άνοιγε και έμπαινε μέσα μου. άρχισε να με πηδάει δυνατά. Τα αρχίδια του κτυπούσαν τον κώλο μου καθώς μπαινόβγαινε ο πούτσος του. Δεν άργησε να χύσει. Έμεινε δυο λεπτά μέσα μου , και ακούω μια φωνή ξένη. Τελείωσες. Κοιτάω δεξιά μου και βλέπω έναν άλλο τύπο να στέκετε και να μας κοιτάει. φορούσε μόνο το πουκάμισο του και με το ένα χέρι έπαιζε την πούτσα του στην οποία είχε ήδη βάλει προφυλακτικό.

Σηκώνετε αυτός που με είχε πάρει - και του λέει , «Όλος δικός σου» έρχεται ο καινούργιος και με στήνει στα τέσσερα. Μου άνοιξε το κώλο και φτύνει στα δάκτυλα. Μου χώνει δάκτυλο στην τρύπα μου η οποία ήταν ακόμη ανοικτή από τον προηγούμενο. Μου έβαλε και δεύτερο δάκτυλο και με γαμούσε έτσι για λίγο . Ο άλλος είχε καθίσει λίγο πιω πέρα και κοιτούσε, καπνίζοντας τσιγάρο. Τα δάκτυλα του τα αντικατέστησε με τον πούτσο του. Μου χαστούκιζε τον κώλο καθώς με πηδούσε. Εγώ χωρίς να ακουμπήσω την πούτσα μου άρχισα να χύνω από το γαμήσι.
αυτός άργησε πιο πολύ . Συνέχιζε να με χαστουκίζει και να με πηδάει όλο και πιω δυνατά.

Τραβήχτηκε με μια κίνηση, έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να χύνει στα κωλομέρια μου.
Σηκώθηκε, ντύθηκε και έφυγε . κοίταξα να δω που ήταν ο άλλος , αλλά και αυτός είχε ήδη φύγει.

είχα μείνει μόνος, στα τέσσερα, με τον κώλο σκεπασμένο με χυσια. Έπεσα πάλι μπρούμυτα μέχρι να συνέλθω. Έκανα μετά την βουτιά μου και έφυγα.

Μου είχε ξανά τύχει να με πάρουν εκεί. αλλά όχι δυο μαζί και άσχετοι μεταξύ τους.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")