Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αφού πρώτα χαιρετίσω την παρέα, θέλω να σας διηγηθώ την αληθινή ιστορία, για την πρώτη μου φορά...

Μεγάλωσα στο Ξυλόκαστρο. Έφηβος πλέον είχα σεξουαλικές ανησυχίες και πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες όπως και σήμερα. Ο κολλητός μου φίλος ο Γιώργος, ένα χρόνο μεγαλύτερος, έμενε κοντά στο σπίτι μου και μεγαλώσαμε μαζί από την ημέρα που γεννηθήκαμε. Δεν είχαμε μυστικά μεταξύ μας και συνήθως, δεν μιλούσαμε για τίποτε άλλο παρά μόνο για σεξ.

Πολλές φορές για να μην πω κάθε μέρα, τον παίζαμε και αναζητούσαμε από κοινού γυναίκα "αλλά που..." και έτσι κατά κύριο λόγο αρκούμασταν στην μαλακία.

Ήταν άνοιξη, όταν καθόμασταν οι δυο μας σπίτι του, αφού όλοι οι δικοί του είχαν κατέβει Αθήνα σε γάμο, κλασικά λοιπόν όπως πάντα, είχαμε κατεβάσει τα παντελόνια μας στο δωμάτιό του και ασχολούμαστε ο καθένας με τον πούτσο του, λέγοντας διάφορες φαντασιώσεις μας.

Ο Γιώργος σαν λίγο μεγαλύτερος μου πρότεινε να παίξει ο ένας τον πούτσο του αλλουνού έτσι για σασπένς. Συμφώνησα να το κάνουμε αφού αφορούσε και τους δύο. Όταν εκείνος πρώτος έπιασε τον πούτσο μου και τον έπαιζε μου άρεσε ιδιαίτερα. Ταυτόχρονα όταν έπιασα τον δικό του και τον χάιδεψα…

Ένιωσα λίγο άβολα, αλλά αφού μου το έκανε κι εκείνος το ξεπέρασα. Όμως δεν μας βόλευε τους δύο ταυτόχρονα να το κάνουμε και συμφωνήσαμε πρώτα να του τον παίξω εγώ μέχρι να χύσει και μετά εκείνος εμένα.

Τότε λοιπόν ξεκίνησε αυτό που δεν σκέφτηκα ποτέ. Ήμουν στο πλάι του καθισμένος στο κρεβάτι του και έπαιζα τον πούτσο του Γιώργου. Εκείνος το απολάμβανε. Έγειρε προς τα πίσω, έβγαλε το παντελόνι του και μου έδινε συμβουλές πόσο γρήγορα ή σφιχτά να του τον παίζω.

Αφού η καύλα του ήταν ήδη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, μου ζήτησε να του χαϊδεύω και τ' αρχίδια. Είχα μπει σε τέτοια διαδικασία πλέον που δεν έλεγα όχι, ενώ μέσα μου έλεγα ότι κι εγώ σε λίγο θα το απολαμβάνω με τον ίδιο τρόπο.

Έτσι λοιπόν βρέθηκα γονατιστός στο πάτωμα να του παίζω τον πούτσο και να του χαϊδεύω τα αρχίδια. Το πρόσωπό μου είχε πλησιάσει τον πούτσο του τόσο κοντά που μου έρχονταν η μυρουδιά της καύλας του. Έτσι απροσδόκητα ο Γιώργος έπιασε το κεφάλι μου και με πίεσε να του πάρω πίπα λέγοντας:

-    «Άντε ρε βλάκα! Κι εγώ θα στο κάνω μετά...»

Δίστασα λίγο αλλά έσκυψα πάνω του και του έγλυψα τον πουτσοκέφαλο. αισθάνθηκα πολύ περίεργα, αλλά με έκανε να το ξεπεράσω αφού μου μίλαγε συνέχεια, ότι δεν είναι τίποτα κλπ.

Ο πούτσος του ήταν αρκετά χοντρός για την ηλικία του. Σιγά - σιγά τον έβαλα στο στόμα μου και άρχισα να παίρνω πίπα κανονικά σαν τις γκόμενες που βλέπαμε σε πορνό περιοδικά (τότε δεν υπήρχαν βίντεο). Εκείνος αφέθηκε στα χέρια μου κι εγώ τον πίπωνα λες και το ‘κανα κάθε μέρα.

Ένιωσα τον πούτσο του να χοντραίνει και κατάλαβα ότι σε λίγο θα έχυνε και δεν ήθελα να μου χύσει στο στόμα. Του το είπα κι αυτός τον έβγαλε από το στόμα μου λέγοντας:

-    «Θέλεις να γυρίσεις να τον ακουμπήσω λίγο στον κώλο σου ίσα - ίσα να χύσω;»

Αφού μου υποσχέθηκε ότι δεν θα τον βάλει καθόλου μέσα, συμφώνησα. Ήταν δύσκολη στιγμή για μένα όταν κατέβασα εντελώς το παντελόνι μου, γύρισα πλάτη και έσκυψα. Έφερε πάλι τον πούτσο του στο στόμα μου για να τον σαλιώσω. Τον ένιωθα πίσω μου να τον παίζει… Είχα μια ηδονή που δεν την είχα νιώσει ποτέ ενώ ταυτόχρονα με κυρίευε φόβος.

Τα υγρά του πούτσου του άλειψαν την τρύπα μου, που μου την άνοιγε να βλέπει και να τον παίζει. Κάποιες στιγμές ένιωθα την πίεσή του στον κώλο μου σαν να ήθελε να μου τον βάλει. Καταλάβαινα ότι η καύλα του ήταν μεγάλη και υποψιάστηκα ότι ήθελε να μου τον βάλει…

Πριν ολοκληρώσω την σκέψη μου, μου το ζήτησε ενώ ταυτόχρονα άρχιζε να με πιέζει με τον πούτσο του πιο δυνατά. Το δέχτηκα με την προϋπόθεση αν πονέσω να σταματήσει.

Προσπαθούσε να μπει μέσα αλλά δεν τα καταφέρναμε γιατί εγώ πόναγα και τραβιόμουν. Σηκώθηκε και έφερε λάδι φαγητού, άλειψε τον πούτσο του και τον κώλο μου, έβαζε το δάχτυλο αλλά πάλι πονούσα... κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω υπομονή και να του καθίσω, τουλάχιστον όσο αντέξω.

Είχα ξαπλώσει εντελώς μπρούμυτα, ήρθε από πάνω μου και σιγά - σιγά κατάφερε να μου βάλει το κεφαλάκι του. Εγώ αισθάνθηκα ότι είχε μπει όλος. Με πήγαινε σιγά - σιγά χωρίς να τον βγάζει από τον κώλο μου και έτσι άρχισα να τον συνηθίζω.

Κάποια στιγμή μόνος μου του ζήτησα να μπει πιο βαθιά (άλλο που δεν ήθελε..). Ένιωσα τον κώλο μου να ξεσκίζεται. Ο Γιώργος με πήγαινε σιγά - σιγά, γιατί και κείνος δεν ήθελε να του φύγω.

Βάζοντας και ξαναβάζοντας λάδι έφτασε σε ένα σημείο να μπαινοβγαίνει άνετα πλέον κι εμένα να μου αρέσει. Ο πούτσος μου είχε γίνει παλούκι με τρομερή καύλα και λίγη ντροπή βέβαια.

Είχε πέσει όλος πάνω μου και με γαμούσε λες και ήμουν μαθημένη γκόμενα. Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάσα του βαριά και τον πούτσο του να χοντραίνει στον κώλο μου. Περίμενα να χύσει, αισθανόμουν περίεργα... οπότε κάποια στιγμή κατάλαβα τον κώλο μου να δέχεται σπέρμα για πρώτη φορά, ενώ ο Γιώργος καρφώθηκε κυριολεκτικά μέσα μου.

Όταν τον έβγαλε έτρεξαν τα ζουμιά του στα μπούτια μου, αφού είχα ανασηκωθεί και έπαιζα τον πούτσο μου μέχρι που έχυσα.

Αισθανόμουν ντροπή απέναντί του αλλά με καθησύχασε λέγοντας ότι την επόμενη φορά θα καθόταν εκείνος να τον γαμήσω.

Από τότε το κάναμε κάπου δέκα φορές ο καθένας και με γαμούσε και τον γαμούσα.
Όμως η πρώτη μου φορά μου έμεινε χαραγμένη στο νου και από τότε δεν το ξαναέκανα με άλλον.

Οφείλω να πω ότι μου άρεσε και πάντα περίμενα πως και πως να βρεθούμε να το κάνουμε, και πιο πολύ μάλιστα να με γαμήσει, μου ήταν τόσο ωραίο..

Δεν το συνέχισα όχι επειδή δεν μου άρεσε, αλλά επειδή χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Γιώργο και δεν ήταν εύκολο πλέον να αναζητήσω άλλον για τέτοιο παιχνίδι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")