Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εδώ στην καταπληκτική σελίδα πάλι για να σας γράψω πότε έγινε και πως η πρώτη μου φορά με άτομο του ιδίου φύλου. Καταρχήν να σας πω ότι η ιστορία αυτή είναι αφιερωμένη σε ένα μωρό που είναι μακριά. Από μικρός έκανα παρέα με τον Νίκο. Από το δημοτικό ήμασταν μαζί. Δεν είχαμε μυστικά, λέγαμε τα πάντα. Ήταν ο κολλητός μου.

Ένα απόγευμα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να τον βοηθήσω στα μαθήματα του. Έκανα τα δικά μου και ξεκίνησα για το σπίτι του. Όταν έφτασα μου άνοιξε η μητέρα του και μου είπε ότι κανόνισε με την δική μου να μείνω εκεί το βράδυ γιατί θα έφευγαν με τον πατέρα του εκτός νησιού για μια μέρα.

Είπα εντάξει και πήγα στο δωμάτιο του Νίκου. Του είπα τα νέα και μου είπε ότι το ξέρει. Εδώ να σας πω ότι με το Νίκο κάναμε τα πάντα μαζί. Μέχρι που τραβάγαμε μαλακία μαζί όταν έπεφτε κανένα πορνοπεριοδικό. Καθίσαμε να κάνουμε τα μαθήματα του και μόλις τελειώσαμε, φτιάξαμε καφέ και αράξαμε στο σαλόνι για να δούμε τηλεόραση. Πριν καθίσει και ο Νίκος, μου λέει ότι πήρε ένα τσοντοπεριοδικό και αν ήθελα να το δω. Του λέω:

-    «Φέρ’ το».

-    «Υπάρχει ένα προβληματάκι…»

-    «Τι;»

-    «Έκανα λάθος…» (και καλά λάθος) «και πήρα γκέι περιοδικό».

-    «Δεν πειράζει… φέρ’ το να το δω».

Είχα καυλώσει με αυτά που έβλεπα και αυτό το πρόσεξε και ο Νίκος που μου λέει:

-    «Πάμε πάνω στο δωμάτιο μου…»

Λέω «ναι» και σηκώνομαι. Έτσι όπως σηκώθηκα, ο πούτσος μου έκανε την φόρμα μου αντίσκηνο. Πήγαμε πάνω και βγάλαμε τα ρούχα μας. Οι πούτσοι μας ήταν καλοσχηματισμένοι. Είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι και τον έπαιζα ενώ είχα κλείσει τα μάτια μου. Ξαφνικά, ένιωσα μια ζεστή αφή από την γλώσσα του Νίκου. Του λέω:

-    «Τι κάνεις εκεί;»

-    «Θέλω να το δοκιμάσω…»

-    «Καλά…», και περιμένω να δω τι θα κάνει...

Η αίσθηση -αν και πρωτόγνωρη- υπέροχη. Τον έπαιρνε όλον μέσα στο στόμα του… ήταν τέλειο. Δεν μπορούσα να κρατηθώ… ήθελα να χύσω. Του είπα να απομακρυνθεί. Εκείνος μου τον έπαιζε πιο γρήγορα μέχρι που έχυσα στην χούφτα του. Αφού συνήλθα, του είπα να πάει να πλυθεί κι έκανε κάτι που δεν το περίμενα με τίποτα.  Με την γλώσσα του καθάρισε την χούφτα του και μετά έπεσε ξανά στα γόνατα και μου καθάρισε και τον πούτσο. Μετά σηκώθηκε και ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου. Τον πήρα στην αγκαλιά μου και του έδωσα ένα φιλί στο στόμα.

-    «Ήσουν υπέροχος!», του είπα και χαμογέλασε.

Αγκαλιασμένοι όπως ήμασταν να προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει γίνει. Ο Νίκος όρχησε να με φιλάει στο στόμα, στο λαιμό, στο στήθος, και να τρίβεται πάνω μου. Δεν άργησα να ξανά καυλώσω. Έπεσα από πάνω του και άρχισα να τρίβομαι πάνω στο σώμα του. Τον φίλαγα και τον ρούφαγα παντού. Ο πούτσος μου είχε υγρανθεί. Ήθελα να μπω μέσα του και να τον γαμήσω αλλά δεν ήξερα πως να του το πω;

Μέχρι που με ρώτησε ο ίδιος αν ήθελα να τον γαμήσω. Του έγνεψα καταφατικά. Γύρισε στα τέσσερα. Πήγα από πίσω του και προσπάθησα να μπω αλλά δεν μπορούσα. Πονάγαμε και οι δυο (άπειροι βλέπεις). Τότε μου λέει ο Νίκος να του βάλω δαχτυλάκι να τον ανοίξω πρώτα.

Έφτυσα στην τρυπούλα του και του έβαζα δαχτυλάκι τον άκουγα να μουγκρίζει. Του άρεσε. Άρχισα να τον γαμάω με το δάχτυλο και κάθε λίγο να του σαλιώνω την τρυπούλα. Έβαλα και δεύτερο δαχτυλάκι ενώ με το άλλο του έπαιζα τον πούτσο αλλά σταμάταγα γιατί δεν ήθελα να χύσει. Όταν είδα ότι είχε ανοίξει αρκετά, του έδωσα το καυλί μου στο στόμα.

-    «Σάλιωσε τον καλά!», του είπα.

Τον έπιασε με τα δυο του χέρια και τον έγλειφε σε όλο του το μήκος. Τον έφτυνε και το σάλιωνε.

-    «Φτάνει…», του λέω και πάω από πίσω του.

Του ανοίγω τα κωλομέρια και του ακουμπάω την τρυπούλα με τον πούτσο μου. Πιέζω και αρχίζω να μπαίνω μέσα του αργά και προσεκτικά. Μπήκα όλος. Περίμενα λίγο να τον συνηθίσει και με αργές κινήσεις τον γάμαγα. Είχε ανοίξει αρκετά και τον γάμαγα πιο βίαια. Του άρεσε γιατί τον άκουγα να βογκάει από ευχαρίστηση.

Το κάναμε όλο το βράδυ. Πρέπει να χύσαμε πάνω από πέντε φορές ο καθένας. Τα ξημερώματα πέσαμε εξαντλημένοι και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Όταν ξυπνήσαμε, είδαμε ότι ήμασταν στην αγκαλιά ο ένας του άλλου. Φιλιόμασταν με τις ώρες. Έπρεπε όμως να σηκωθούμε για να μαζέψουμε λίγο το σπίτι γιατί το είχαμε κάνει...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")