Το δώρο γενεθλίων

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Πόσο παράξενο ή πρωτότυπο μπορεί να είναι ένα δώρο γενεθλίων…; Η περιέργεια ενός bi και η συμμετοχή ενός gay, μπορεί να καταλήξει σε πρωτόγνωρες εμπειρίες για τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας… Ποιος από τους δύο θα αποδειχτεί πιο πούστρα…; Και ποιος θα πάρει το ρόλο του γαμιά…; Δοκιμές και εκπλήξεις και για τους δύο ήρωες μας, επιφυλάσσει η συνέχεια της "βραδιάς γενεθλίων"…

Η ιστορία:

Έκλεινα τα δεκαεννιά και είπα να κάνω ένα πάρτι με πολύ κόσμο για να το γιορτάσω. Μέσα σε όλους καλεσμένος και ο φίλος μου ο Νίκος που γνώριζε λίγο καιρό για μένα ότι είμαι gay και όπως τον έκοβα εκείνος ήταν bi.

Γλεντήσαμε πολύ εκείνη τη νύχτα. Ο Νίκος επειδή έμενε αρκετά μακριά είχαμε πει ότι θα μείνει σπίτι μου οι δυο μας αφού και οι γονείς μου έλειπαν. Αφού είχαν φύγει όλοι και αφού είχαμε μια ζάλη από το ποτό, ο Νίκος μου είπε διστακτικά:

-    «Πέτρο, ξέρεις… θα ήθελα να δοκιμάσω να κάνουμε κάτι μαζί…»

Έτσι τον ρώτησα πιο αναλυτικά και μου είπε ότι ήθελε να τον πάρω από πίσω. Ήταν με κανονικό σώμα και όμορφη φάτσα. Έτσι και δέχτηκα να γίνει κάτι χωρίς δεσμεύσεις κλπ. Έκανε ένα μπάνιο κι εγώ τον περίμενα στο κρεβάτι. Ήρθε με το μπουρνούζι και από μέσα δεν φορούσε τίποτα άλλο. Σκέτη καύλα φαινόταν.

Ήρθε κοντά και άνοιξε το μπουρνούζι κι από μέσα βγήκε ένα καυλί κοντά στα 17 εκατοστά. Το πιάνω στα χέρια μου και αρχίζω να του το παίζω. Κατεβάζω το πετσάκι και φάνηκε το κεφαλάκι του. Ξεκίνησα να το ρουφάω με μανία. Ένιωθα στο χέρι μου να καυλώνει. Οι φλέβες της ψωλής του ήταν πολύ έντονες μέσα στο στόμα μου. Ένιωθα τον πούτσο του να καυλώνει μέσα στο στόμα μου και καύλωνα κι εγώ. Έβγαζε μικρές φωνούλες ευχαρίστησης.

Κάποια στιγμή μου πιάνει το κεφάλι και με πίεζε να βάλω όλο το εργαλείο του μέσα στο στόμα μου, πράγμα που με έφερνε σε σημείο να νιώθω ότι θα πνιγώ. Είχαμε καυλώσει και οι δύο τρελά. Σηκώθηκε από το κρεβάτι και αρχίζει να μου βγάζει τα ρούχα βίαια. Πιάνει το στήθος μου και αρχίζει να πιπιλάει τις ρώγες μου. Μία τις θήλαζε και μία τις δάγκωνε.

Μείναμε και οι δύο γυμνοί και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι κάνοντας 69. Του έγλειφα την ροζ του τρύπα όσο εκείνος μου έγλειφε τον πούτσο. Ρούφαγε πολύ καλά και με πολύ σάλιο. Είχε επικεντρώσει στο κεφαλάκι κι αυτό με καύλωνε απίστευτα πολύ. Χτυπούσε τον πούτσο μου στα χείλη του. Με καύλωσε τόσο πολύ που ένιωθα την ανάγκη να χύσω εκείνη τη στιγμή! Του ζήτησα να συνεχίσει για να αφήσω όλο μου το χύσι στο πρόσωπο του. Εκείνος όμως είχε άλλα σχέδια. Μου λέει:

-    «Όχι, δεν κατάλαβες… Το χύσι σου θα μπει μέσα στην τρύπα μου απόψε!»

Έτσι σηκώνεται από πάνω μου με την τρύπα του καλά σαλιωμένη και λίγο ανοιγμένη από ένα δάχτυλο που του είχα βάλει. Κάθεται στα τέσσερα, πιάνω το λιπαντικό και αρχίζω να του αλείφω την τρύπα, πρώτα εξωτερικά και μετά σιγά - σιγά να του βάζω και δάχτυλο. Τον έτσουζε αλλά μου έλεγε να συνεχίσω. Έτσι κι εγώ συνέχισα με δύο δάχτυλα και εκείνος φώναζε ακόμα πιο πολύ.

Πιάνει τον πούτσο του και αρχίζει να τον παίζει δυνατά. Τον πιάνω κι εγώ και διαπιστώνω ότι έχει βγάλει τα πρώτα υγρά. Του λέω:

-    «Νικολάκη, θες πούτσο φίλε μου, ε;»

-    «Όσο τίποτα άλλο!», μου λέει.

Έτσι βάζω την καπότα και αρχίζω να του τρίβω την πούτσα μου στην τρύπα του τόσο πολύ σε σημείο που με παρακαλούσε να του τον βάλω αλλά ήθελα να χαλαρώσει τελείως η τρύπα του. Εκεί που δεν το περίμενε, αρχίζω και σπρώχνω για να μπω μέσα του. Εκείνος φωνάζει πολύ περισσότερο από πριν. Μέχρι που μπήκα μέσα του. Μου φώναζε:

-    «Μην βγεις γαμιά μου! Πονάω αλλά μην βγεις. Το γουστάρω ο πούστης! Πονάω πολύ αλλά το γουστάρω η καριόλα σου!»

Η τρύπα του ήταν ζεστή και στενή και αγκάλιαζε τέλεια το καυλί μου. Σιγά - σιγά αρχίζω να μπαινοβγαίνω και εκείνος κάθε φορά που έμπαινα ούρλιαζε από τον πόνο. Μου φώναζε:

-    «Γάμα με, μη με λυπάσαι!»

Έτσι κι εγώ αρχίζω να τον πηδάω με πιο γρήγορο ρυθμό και προσπαθούσα να φτάνουν τα αρχίδια μου στην άκρη τις παρθένας ως τότε τρύπας του. Του έπιασα τον πούτσο και άρχισα να του τον παίζω όπως μπορούσα. Είχε ξεροχύσει κι αυτό με καύλωνε. Όσο του τον έπαιζα η τρύπα του με έσφιγγε κι εγώ τον γάμαγα ακόμα πιο δυνατά. Που και που γύριζε το κεφάλι και φιλιόμασταν.

Έπειτα βγήκα από μέσα του και του ζήτησα να κάτσει ανάσκελα και να σηκώσει τα πόδια του ψηλά. Έβαλε ένα μαξιλάρι από κάτω και ξαναμπήκα μέσα του και ξάπλωσα πάνω στο σώμα του. Με χτυπούσε στην πλάτη αλλά έλεγε:

-    «Σκίσε με γαμιά μου, σκίσε με! Είμαι πούστρα!»

Τον κοίταζα στα μάτια και ένιωθα στην κοιλιά μου την πούτσα του κάγκελο. Τον πιάνω από τους ώμους και αρχίζω να τον καρφώνω, αλλά πιο αργά αυτή τη φορά. Η τρύπα του είχε πάρει φωτιά. Εκείνος είχε γαντζωθεί πάνω μου και ανάσαινε βαριά ενώ βογκούσε. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Θέλω να με κάνεις δικό σου. Θέλω το χυμό του πούτσου σου…»

Έτσι κι εγώ τον πιάνω από τα πόδια και αρχίζω να τον πηδάω γρήγορα. Η τρύπα του ήταν αρκετά στενή και αυτό με ερέθιζε ακόμα περισσότερο. Με φώναζε γαμιά του και ότι θέλει να τον ξεσκίζω κάθε μέρα. Άρχισα να χύνω φωνάζοντας:

-    «Σε χύνω αγορίνα μου! Σε χύνω ο πούστης!»

Ένιωθα ότι βγάζω όσο χύσι δεν είχα βγάλει ποτέ ξανά στην ζωή μου. Ξάπλωσα πάνω του και φιληθήκαμε. Έπειτα βγήκα από μέσα του και άρχισα να τον ρουφάω ξανά. Τον τελείωσα μετά από λίγο με το χέρι μου. Ήταν απίστευτο βράδυ. Σε ευχαριστώ φίλε!

 

(Copyright protected OW ref: 8269)