Γαμήσι και φωτογράφιση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Τι ρόλο μπορεί να παίξει μια φωτογραφική μηχανή σ’ ένα γαμήσι; Κι όταν στο γαμήσι προστεθεί και μια φιδίσια γλώσσα που ξέρει να καθαρίζει πολύ καλά τα χυμένα κωλαράκια, πόσους οργασμούς μπορεί να επιφέρει; Τελικά η ιστορία αποδεικνύει ότι φωτογραφίζοντας ένα ξέσκισμα, μπαίνεις σε καινούρια μονοπάτια ηδονών…

Η ιστορία:

Με το που ξαπλώνω ανάσκελα, ο Νίκος ρυθμίζει την φωτογραφική μηχανή στο κρεβάτι δίπλα μου και κατεβάζει το παντελόνι μου μέχρι το ύψος των γονάτων. Γλιστράει τα χέρια του κάτω από τον κώλο μου και σηκώνει τη λεκάνη μου ψηλά μέχρι να πλησιάσει ο πούτσος μου κοντά στο πρόσωπό του.

Οι αισθήσεις μου ηλεκτρίζονται και τολμώ να ομολογήσω ότι ένας ακόμη οργασμός ενεργοποιείται. Αποφασίζω να μη τον αφήσω να πάει χαμένος. Είμαι πρόθυμος να απολαύσω όλα όσα ο γαμιάς μου θέλει να μου προσφέρει. Είναι τόσο εύκολο να με κάνει να νιώσω υπέροχα.

Νιώθω δύο από τα δάχτυλά του να γλιστρούν μέσα μου και στη συνέχεια την βάλανό του να πατάει στην είσοδο της κωλοτρυπίδας μου, αναγνωριστικά πάντα.

Ο πούτσος του κάνει μερικές βόλτες γύρω - γύρω και στη συνέχεια αναρροφείται απαλά από την κωλοτρυπίδα μου. Δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου να αναστενάζει και να λαχανιάζει φωναχτά. Με τα δάχτυλά μου τσαλακώνω τα σεντόνια γύρω μου. Καθώς ο πούτσος του εργάζεται μέσα μου γλείφοντας την κωλοτρυπίδα μου, αισθάνομαι τους χυμούς του να με υγραίνουν.

Η αίσθηση του πούτσου του να γλιστράει στα τεντωμένα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας μου είναι απίστευτα σέξι. Με δική τους πρωτοβουλία τα χέρια μου βρίσκουν το δρόμο τους προς τις ρώγες μου. Τις βουρτσίζουν απαλά, τις τσιμπούν σκληρά. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός ενεργοποιεί τις δεξιότητές μου σ’ αυτό… το συγκεκριμένο σημείο του κορμιού του.

Ο Νίκος με τα δάχτυλά του ανοίγει τα κωλομάγουλά μου και χώνει βαθύτερα τον πούτσο του. Είμαι περίεργος να δω τις φωτογραφίες που τραβάει για να τις συγκρίνω μ’ αυτές που τράβηξε λίγες ώρες πριν. Απ’ όσο θυμάμαι ο τρόπος που είχε ανοίξει η είσοδος της κωλοτρυπίδας μου, θύμιζε άνθος και ήταν απίστευτα καυτή εικόνα.

Ο ιδρώτας λερώνει κάθε εκατοστό του δέρματός μου. Γλιστρώ τα δάχτυλα πάνω στο κορμί μου και ξεχνώ προσωρινά την ύπαρξη της φωτογραφικής μηχανής. Ο Νίκος πιέζει τον πούτσο του μέσα μου πάλι και πάλι. Υπογράφει συμβόλαια με την βάλανό του. Με παρακαλεί να τον αφήσω να ολοκληρώσει. να του δώσω την άδεια να τελειώσει.

Το κορμί μου συντρίβεται. Χωρίς να το προσέξω, ο Νίκος σκύβει, βγάζει τον πούτσο του, γλιστράει τα δάχτυλά του μέσα και τρίβει τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας μου σαν να θέλει να τα καθαρίσει.

Στη συνέχεια φέρνει τα δάχτυλα του στο στόμα και τα γλείφει. Μου χαμογελάει και σκύβει ξανά… λίγο περισσότερο. Βγάζει τη μακριά και φιδίσια γλώσσα του και προσεκτικά την ακουμπά στην είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Πιέζει τη γλώσσα του και πιπιλίζει απλά… τρυφερά.

Τραβώ το κορμί του κοντά μου πιάνοντάς τον από τους ώμους. Τον ενθαρρύνω να χώσει ολόκληρη τη γλώσσα του μέσα μου. Ο οργασμός είναι έντονος. Του δίνω φιλιά με την ίδια ορμή που ξεπετάγεται το νερό από τη ντουζιέρα. Υποχωρώ τα χέρια μου μέχρι ανάμεσα στα πόδια του.

Ο πούτσος του στάζει σπέρμα σε χρώμα διάφανο. Ένα από τα δάχτυλά του παρενοχλεί επανειλημμένα τον προστάτη μου. Όλες οι έγκλειστες σφοδρές επιθυμίες μου βγαίνουν στην επιφάνεια. Με πιάνει από τους γοφούς και χώνει ξανά τον πούτσο του μέσα μου… πιο σοβαρά, πιο επαγγελματικά. Δίχως ίχνος συμβατότητας.

Οι κουρασμένοι μυς της κωλοτρυπίδας μου πιέζουν ασθενώς τον πούτσο του που μπαινοβγαίνει στη καυτή σχισμή. Τη μοναδική σχισμή του κορμιού μου που μου προσφέρει ευχαρίστηση.

Μία από τις εισόδους του είναι σκληρή και βαθιά. Ο πούτσος του συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του. Σφυρηλατεί την κωλοτρυπίδα μου με μια χάρη μοναδική. Νιώθω το σπέρμα του να κάνει θραύση στα τοιχώματά μου και να με γεμίζει μέχρι επάνω… τραβώντας τον πούτσο του έξω το σπέρμα του ξεχειλίζει.

Σκύβει ξανά και φιλάει την κωλοτρυπίδα μου. Στη συνέχεια την γλείφει. Ίσως να μη χρειαστεί να κάνω μπάνιο για να την καθαρίσω. Είναι αρκετή η γλώσσα του.

Αν κάθε φωτογράφιση έχει αυτό το τέλος, ο Νίκος θα γίνει ο καλύτερος φωτογράφος του κόσμου.

 

(Copyright protected OW ref: 8267)